Spremao nas yebac pitarskih majki s Grbavice, yebem i njega i onog ko ga dovede.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Pa ko savjetuje Mirvica, je li on toliki idiot? Ja sam nekada davno pisao da je Talijan svjetla tačka kluba i onda čovjek preko noći nestade. Znam da je njega dovela Sabrina u vrije Nama, ali zar je teško opet kontaktirati čovjeka da se uradi nesto dobro više u ovom klubu. Ja ne mogu vise da vjeruj koliko je kretena pridefilovalo ovim klubom, a koji ničim nisu zaslužili da su tu, a oni koji su nešto radili su napadani i etiketirani kao ublehe, taldzije i ne znam vise sta.Pantelija je napisao/la: ↑30 jul 2023, 22:52PeppermintSA je napisao/la: ↑30 jul 2023, 22:48Samo da se citiramPeppermintSA je napisao/la: ↑28 jul 2023, 16:02
Dogan je epska ubleha. Upravo je problem našeg fudbala što smo toliko neuki da nam imponuju kojekakvi dogani, seferovići, zlatani nalići, kepčije isl.upravo
jedini do sad koji je napravio vidne promjene u kluubu odmah je bio talijan i zato su molili boga da se ne vrati jer je uveo vojnu disciplinu... djeca pocela povracati na treninzima, uskinuo slobodnu srijedu...
aliiiiiiiiiiiii neeeeeeeeeeeeee ... ko ce radtiiti toliko ,daj dva dana slobodna, lagane treninge i bit ce talenata
Ono što me brine je nezalaganje, bezvoljnost i tolika tromost u igri da je to katastrofa. Opet ponavljam, znam da je Husref otpao, ali poslije ovakve igre ne bi me začudilo da nitko neće htjeti preuzet ekipu i da će opet on upasti kao trener. Ponavljam, kuća se gradi od temelja, a temelji kluba su SD i trener, pa da vidimo
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 30 jul 2023, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
I sto je najgore, kad husref bude trener ili bilo ko drugi, tako ce sve ostati i dalje kako si napisao,
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Vreca para i milion eVra za mog dalKira
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Trako,Durakovic,Dal i Sahinovic 4 igraca manje nocas. Da sam trener rekao bi im morate 200 posto trenirat,ovo je uzas,amaterizam i fino na hladjenje 5 tekmi na tribine,tako pokazes levatima gdje im je mjesto,klosari mrtvi bez ikakve zelje,prime go niko nista,nema reakcije kao da je to normala,ako citate sve vam hebem
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Pristajem na husrefa, ako ce klupirat dala, iako znam da sa njim necemo daleko dogurat.
**** te emir kad te vrati, da si valjo ostao bi tamo.
Ibrakovicu vrati se sve ti je oprosteno.
**** te emir kad te vrati, da si valjo ostao bi tamo.
Ibrakovicu vrati se sve ti je oprosteno.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ma mrtve odmah, tako treba. I to da se takmičite ko će šta krupnije opsovati.bordobijeli je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:00Jah eto tebalo ih je nagradit aplauzom, ovo je za motke pa po ledjima.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Samo mi inastavimo ismijavati jagodicaDeen je napisao/la: ↑30 jul 2023, 22:37Eh moj bodi, eh moj bodi, sta to znaci ako nemozemo tu najvecu neznalicu historiji bh fudbala pobjediti? Jesi zaboravio fedu kad je izgubio od celika, sloga i leotar pa onda mirza kad je izgubio od igmana i torpeda i sad ovaj profesor od sloge izgubio, sta to znaci? Svi su pisali falili su nam horde zla, eto dosli su i sta sad? Slogu nemozes pobjediti, mi smo kao klub vise neznalica nego jagodic, nikad mi necemo biti ozbiljni i realni, nikad, cuj napad na titulu a nemozes jagodica pobjediti? Gdje viveros i penaranda? Stalno se u krug vrtimo, stalno iste greske i stalno isti hype i na kraju dobijes to sto si dobijo, da te torpedo torpedira na kosevo i da te sloga sa neznalicom jagodica pobjedii, ma gasi sve, nek bude stadion prazan, nek placenici igraju za sebe, bruka i sramota sve vise ovo, odlazi mirvic samo.odlazi, odkad si dosao nikad gore sarajevo, dzabe tebi 1000 miliona, nikad necemo napredovati
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Cestitke ekipi Sloge.
Imali su 3 sanse 1 stativa i 2 gola.
Abd uskoro trener.
Cemu izmisljanje formacija ?
Francis nije wingback.
Odbrana kriminalna,sredina jos gora ne zna se od njih 4 koju poziciju igraju.
Napad sam Renan spic.
Durakovic klupa odmah.
Stoperi boze pomozi.
Ova ekipa nije za 3 nazad..
Sudija nas je zajebao za onaj ofsajd.
Hamza covjek dok skonta gdje treba trcat prode godina
Buljubasic vidi se da ima nesto u njemu specijalno.
Ali ovo hodanje po terenu je sramotno.
Niko da krene naprijed.
Durakovic novi Tomasevic.Ne zna se koje gori od njih dvojice.
Igranje i pasovi nazad non stop je
Avram i Dal iza Renana je za haga vise su bili kod gola negu u napadu.
Fuj
Imali su 3 sanse 1 stativa i 2 gola.
Abd uskoro trener.
Cemu izmisljanje formacija ?
Francis nije wingback.
Odbrana kriminalna,sredina jos gora ne zna se od njih 4 koju poziciju igraju.
Napad sam Renan spic.
Durakovic klupa odmah.
Stoperi boze pomozi.
Ova ekipa nije za 3 nazad..
Sudija nas je zajebao za onaj ofsajd.
Hamza covjek dok skonta gdje treba trcat prode godina
Buljubasic vidi se da ima nesto u njemu specijalno.
Ali ovo hodanje po terenu je sramotno.
Niko da krene naprijed.
Durakovic novi Tomasevic.Ne zna se koje gori od njih dvojice.
Igranje i pasovi nazad non stop je

Avram i Dal iza Renana je za haga vise su bili kod gola negu u napadu.
Fuj
Zadnja izmjena: Alii, dana/u 30 jul 2023, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Neću se previše ni nervirati jer tek treba da dođe zapravo trener koji će nešto smišljati i uigravati. **** im pas mater u usta svima koji su večeras igrali i bili u stručnom štabu, toliko.
Dogana treba otjerati iz akademije pod hitno, večeras je pokazao šta zna odnosno ne zna i nek je bog na pomoći ovoj djeci koju on nešto uči... Kakav samo glupan moraš bit da od toliko ziheraških formacija koje su već igrali u svojoj jednoj jedinoj tekmi gdje samo trebaš ostavit sve isto ko što je bilo i ne usrati, ti staviš nekakvih 3-4-3 gdje se ljudi u putu sa sistemom sreli nisu. Moj Dogane, jbo te onaj ko ti dade te licence i ko te nazva profesorom.
Dalu Varešanoviću bez dileme treba uručit ispisnicu iz kluba, raskid ugovora, šta god to bilo, samo da ga ne gledam više, goni se sine u 3 **** materine i ti i tvoj retardirani babo koji je i kumovao svemu ovome što danas gledamo sa svojim haverima iz kafane.
Muharem Trako, sinko hvataj se škola, fakulteta, posla dok nije kasno i dok si mlad, jer se od ovog hljeba najest nećeš. Ovo je najgori štoper kojeg sam ja ikad u našem klubu gledao, a konkurencija nije mala. Nisam nikad većeg hadalja vidio, iq u minusu sunce ti poljubim, koliko samo grešaka kod postavljanja, kod čuvanja prekida, kod pasova i iznošenja lopte, majko moja mila. Škole se hvataj sine, ovo za tebe nije.
Duraković također, njega ko je skautiro i odlučio da ga treba dovest... nemam komentara. Talašika obična od koje je i Radović 3 puta bolji fudbaler. Zabije glavu u pijesak ko noj, ne zna ništa, otvorit pas kroz sredinu pa utrčat na dupli, centaršutevi do prvog igrača u bloku... jadno
Ostalo manje više sasvim ok koliko se moglo u datim okolnostima, Kyeremeh najbolji, Renan odradio dobar posao kao i Avramovski, Vrančić klasika...
Moliti boga samo da nas bog pogleda sa novim trenerom ma ko to bio, i da dobijemo lika koji će napraviti tim koji ne izgleda ko prosječna skupina individualaca sa termina, inače nam ne gine opet borba za Evropu i svako malo nova Sloga. Ekipa je toliko amaterski postavljena, selektirana, (ne)uigrana da se ne može riječima opisat.
Pohvala jedino za navijače i pogotovo Hz, dobar broj večeras, nije nas ni kiša ****.
Dogana treba otjerati iz akademije pod hitno, večeras je pokazao šta zna odnosno ne zna i nek je bog na pomoći ovoj djeci koju on nešto uči... Kakav samo glupan moraš bit da od toliko ziheraških formacija koje su već igrali u svojoj jednoj jedinoj tekmi gdje samo trebaš ostavit sve isto ko što je bilo i ne usrati, ti staviš nekakvih 3-4-3 gdje se ljudi u putu sa sistemom sreli nisu. Moj Dogane, jbo te onaj ko ti dade te licence i ko te nazva profesorom.
Dalu Varešanoviću bez dileme treba uručit ispisnicu iz kluba, raskid ugovora, šta god to bilo, samo da ga ne gledam više, goni se sine u 3 **** materine i ti i tvoj retardirani babo koji je i kumovao svemu ovome što danas gledamo sa svojim haverima iz kafane.
Muharem Trako, sinko hvataj se škola, fakulteta, posla dok nije kasno i dok si mlad, jer se od ovog hljeba najest nećeš. Ovo je najgori štoper kojeg sam ja ikad u našem klubu gledao, a konkurencija nije mala. Nisam nikad većeg hadalja vidio, iq u minusu sunce ti poljubim, koliko samo grešaka kod postavljanja, kod čuvanja prekida, kod pasova i iznošenja lopte, majko moja mila. Škole se hvataj sine, ovo za tebe nije.
Duraković također, njega ko je skautiro i odlučio da ga treba dovest... nemam komentara. Talašika obična od koje je i Radović 3 puta bolji fudbaler. Zabije glavu u pijesak ko noj, ne zna ništa, otvorit pas kroz sredinu pa utrčat na dupli, centaršutevi do prvog igrača u bloku... jadno
Ostalo manje više sasvim ok koliko se moglo u datim okolnostima, Kyeremeh najbolji, Renan odradio dobar posao kao i Avramovski, Vrančić klasika...
Moliti boga samo da nas bog pogleda sa novim trenerom ma ko to bio, i da dobijemo lika koji će napraviti tim koji ne izgleda ko prosječna skupina individualaca sa termina, inače nam ne gine opet borba za Evropu i svako malo nova Sloga. Ekipa je toliko amaterski postavljena, selektirana, (ne)uigrana da se ne može riječima opisat.
Pohvala jedino za navijače i pogotovo Hz, dobar broj večeras, nije nas ni kiša ****.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sto neko gore napisa, da ga veceras sutnemo iz kluba i da sutra postane slobodan, ne bi ga niko živ tražio. U Backu Topolu moze otici samo u snovima, ljudi imaju oformljen i uigran tim za grupnu fazu Evropske lige, sinoc odigrali atomsku utakmicu sa Partizanom.
-
- Kontakt:
Ma **** ispadneš u europi dodje fino ljudi po kiši da te podrzi, hz se vratile. I treba da izadješ na teren da uzoreš oni se šetaju Dal, Avramovski, Vrancic kakav je to vezni red sve Maradone. Bruka i sramotaskoJaa je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:11Ma mrtve odmah, tako treba. I to da se takmičite ko će šta krupnije opsovati.bordobijeli je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:00Jah eto tebalo ih je nagradit aplauzom, ovo je za motke pa po ledjima.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
De nek se javi onaj sto je rekao da je backa davala milione za dala, da se ko ljudi opet nasmijemo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Sramota sto jest jest. Cestitke Slogi na potpuno zasluzenoj pobjedi. Mi doveli tolike i igrace i opet smo uzasni.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Profesor, profesorski kao i sto drzi akademiju.
Svaka cast onome ko Durakovica dovede.
Sahinovicu, ubrzo ce upis na fakultet. Yebem ti komplet familiju koja te tapsala po ramenu i rekla da se nastavis baviti golmanskim poslom.
Svaka cast onome ko Durakovica dovede.
Sahinovicu, ubrzo ce upis na fakultet. Yebem ti komplet familiju koja te tapsala po ramenu i rekla da se nastavis baviti golmanskim poslom.
Zadnja izmjena: MarkViduka, dana/u 30 jul 2023, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Kakvi navijači, takav i klub !!
- napoleon72
- Kontakt:
Sve potpisujem osim za Durakovica. Jbg, svi smo gledali Igman i tamo je razvaljivao. Nismo valjda svi coravi. Jedino se trebalo zapitat je li Sarajevo prevelik klub za njega, a trebali smo se zapitat cim je on vagao ponude i cekao inostranstvo. Poletio u glavi, vjerovatno nakon transfera i bolje plate umislio da je Ashley Cole. Al nije kasno da se dohaviza.bodi123 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:12Neću se previše ni nervirati jer tek treba da dođe zapravo trener koji će nešto smišljati i uigravati. **** im pas mater u usta svima koji su večeras igrali i bili u stručnom štabu, toliko.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ljudi godinu igraju taktiku "opa, opa", trebat ce vremena i vremena da se to dovede na zelene grane.
Ima ovdje finih igraca, doduse neselektivno dovedenih.
Rastimani orkestar Ismira Mirvica.
Sta god je probao fulio je.
Ima ovdje finih igraca, doduse neselektivno dovedenih.
Rastimani orkestar Ismira Mirvica.
Sta god je probao fulio je.
Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 30 jul 2023, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Pohvaliti i slogu, onaj njihov vidic igra za hiljadu a čovjek ubica. I nisu odugovlačili kao što znaju. Sasvim ok ekipica pod vodstvom kockAra vlade jagodica, inače trenerskog giganta za sve naše trenere od odlaska husrefa do večeras.
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 30 jul 2023, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
napoleon72 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:17Sve potpisujem osim za Durakovica. Jbg, svi smo gledali Igman i tamo je razvaljivao. Nismo valjda svi coravi. Jedino se trebalo zapitat je li Sarajevo prevelik klub za njega, a trebali smo se zapitat cim je on vagao ponude i cekao inostranstvo. Poletio u glavi, vjerovatno nakon transfera i bolje plate umislio da je Ashley Cole. Al nije kasno da se dohaviza.
Pa trebali bi dobro razmisliti kako to da svi ovi igrači koji se pokažu negdje drugo dođu ovdje i igraju u nekakvom grču. Ili kako razvaljuju kada odu od nas.
Nekad se igrači kod Muče u Popaju na bonove hranili pa opet si imao neki tim koji kući nije gubio utakmice, ovo danas neki investitori, igrače kupujemo, stranaca za izvoza a sastaviti se sa loptom ne možemo. Ne kontam bgm ja nista zadnje 2-3 godine....
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, rimljanin90, Tatamata1946 i 46 gostiju.