Kakva prevara od igraca

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma bar protiv ovih na papiru levata moze izmisliti nestobelosevic23 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 22:47Problem ti nastaje kad ce ti sve ekipe posebno zrinjski poduplat almedina i ostajes na mudima od igraca
Sta ce nam Kodro? Da mu opet primati ulijecu na treninge i s tribina **** majka iz San Sebastijana?budzak je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:20Sve se nadam 1.8.,da će Kodro doći kod nas ili u repku da to riješimo. Ante bi trebao već da se izjasni hoće li ili neće. Taj SD, vakat je i njega imenovati da popuni rupe u ekipi, a Bogme i ovo malo rasčisti.
Moja želja su i dalje trener Meho, SD Marko.
Dogan, Dogan, koga sam ja slušao na TV i smatrao al je kliker, a ono ubleha žešća.
Evo Bodi ispao si u novinama...bodi123 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:12Neću se previše ni nervirati jer tek treba da dođe zapravo trener koji će nešto smišljati i uigravati. **** im pas mater u usta svima koji su večeras igrali i bili u stručnom štabu, toliko.
Dogana treba otjerati iz akademije pod hitno, večeras je pokazao šta zna odnosno ne zna i nek je bog na pomoći ovoj djeci koju on nešto uči... Kakav samo glupan moraš bit da od toliko ziheraških formacija koje su već igrali u svojoj jednoj jedinoj tekmi gdje samo trebaš ostavit sve isto ko što je bilo i ne usrati, ti staviš nekakvih 3-4-3 gdje se ljudi u putu sa sistemom sreli nisu. Moj Dogane, jbo te onaj ko ti dade te licence i ko te nazva profesorom.
Dalu Varešanoviću bez dileme treba uručit ispisnicu iz kluba, raskid ugovora, šta god to bilo, samo da ga ne gledam više, goni se sine u 3 **** materine i ti i tvoj retardirani babo koji je i kumovao svemu ovome što danas gledamo sa svojim haverima iz kafane.
Muharem Trako, sinko hvataj se škola, fakulteta, posla dok nije kasno i dok si mlad, jer se od ovog hljeba najest nećeš. Ovo je najgori štoper kojeg sam ja ikad u našem klubu gledao, a konkurencija nije mala. Nisam nikad većeg hadalja vidio, iq u minusu sunce ti poljubim, koliko samo grešaka kod postavljanja, kod čuvanja prekida, kod pasova i iznošenja lopte, majko moja mila. Škole se hvataj sine, ovo za tebe nije.
Duraković također, njega ko je skautiro i odlučio da ga treba dovest... nemam komentara. Talašika obična od koje je i Radović 3 puta bolji fudbaler. Zabije glavu u pijesak ko noj, ne zna ništa, otvorit pas kroz sredinu pa utrčat na dupli, centaršutevi do prvog igrača u bloku... jadno
Ostalo manje više sasvim ok koliko se moglo u datim okolnostima, Kyeremeh najbolji, Renan odradio dobar posao kao i Avramovski, Vrančić klasika...
Moliti boga samo da nas bog pogleda sa novim trenerom ma ko to bio, i da dobijemo lika koji će napraviti tim koji ne izgleda ko prosječna skupina individualaca sa termina, inače nam ne gine opet borba za Evropu i svako malo nova Sloga. Ekipa je toliko amaterski postavljena, selektirana, (ne)uigrana da se ne može riječima opisat.
Pohvala jedino za navijače i pogotovo Hz, dobar broj večeras, nije nas ni kiša ****.
Nažalost, ni X na kraju.
Jarane gledas li ti evropski fudbal ikako, gdje si vidio da na pressu novinar pita trenera sto je odredjenog igraca stavio na neku poziciju? Kao da sahistu pitas sto nije matirao kralja topom nego skakacem. To ti nikad nijedan novinar nece pitat nijednog trenera. Zamisli da se u Engleskoj neko drzne da pita Guardiolu sto izmislja poziciju Alvarezu i gura ga iza Haalanda kad je decko spic, ili zasto gura Stonesa u sredinu kad je lik stoper. Trener izvodi ekipu za koju on misli da ce takticki nadmudrit protivnika i dobit utakmicu, nema tu novinar sta pitat.