FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
45%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
63
31%

Ukupno glasova: 203

MarkViduka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MarkViduka » 30 jul 2023, 23:19

Avramovski dokazao zasto ne igra.
Kakva prevara od igraca :tokralju:
Kakvi navijači, takav i klub !!

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 30 jul 2023, 23:19

Sada će predsjednik dovesti 7 igrača u odbrani, od toga 3 stranca iz kuracstana, gdje ćemo papire čekati do proljeća.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 30 jul 2023, 23:20

belosevic23 je napisao/la:
30 jul 2023, 22:47
Dadox je napisao/la:
30 jul 2023, 22:44
Almedin, kakav god da je, on je 70%naae ekipe, ostalo otpada na Renana, Francisa i Vrancica
Problem ti nastaje kad ce ti sve ekipe posebno zrinjski poduplat almedina i ostajes na mudima od igraca
Ma bar protiv ovih na papiru levata moze izmisliti nesto

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 30 jul 2023, 23:20

Sve se nadam 1.8.,da će Kodro doći kod nas ili u repku da to riješimo. Ante bi trebao već da se izjasni hoće li ili neće. Taj SD, vakat je i njega imenovati da popuni rupe u ekipi, a Bogme i ovo malo rasčisti.
Moja želja su i dalje trener Meho, SD Marko.
Dogan, Dogan, koga sam ja slušao na TV i smatrao al je kliker, a ono ubleha žešća.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 30 jul 2023, 23:21

Jel ovog degenerika i smetljara iko pitao na pressu zasto je promjenio formaciju i izmislio pozicije igracima ?

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 30 jul 2023, 23:21

GOLMAN, GOLMAN, GOLMAN, GOLMAN i GOOOOLMAN.

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 30 jul 2023, 23:21

Muharem trako po kurcu nam skako
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 jul 2023, 23:22

Strašno je pogledati kad je prekid, svaki njihov igrac je viši za glavu od našeg. Dogan je baš izrotirao ne zna se gdje ko trči, napucaju jedan drugog, sudaraju se bruka.

Sarajevo_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo_BiH » 30 jul 2023, 23:22

budzak je napisao/la:
30 jul 2023, 23:20
Sve se nadam 1.8.,da će Kodro doći kod nas ili u repku da to riješimo. Ante bi trebao već da se izjasni hoće li ili neće. Taj SD, vakat je i njega imenovati da popuni rupe u ekipi, a Bogme i ovo malo rasčisti.
Moja želja su i dalje trener Meho, SD Marko.
Dogan, Dogan, koga sam ja slušao na TV i smatrao al je kliker, a ono ubleha žešća.
Sta ce nam Kodro? Da mu opet primati ulijecu na treninge i s tribina **** majka iz San Sebastijana?

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 30 jul 2023, 23:23

Ali kakav profesor necega moras biti i promjeniti formaciju iako se ekipa u citavim pripremama pripremala u samo jednoj formaciji . E na kojem je to fakultetu naucio da mi je znati ??
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 30 jul 2023, 23:23

Sahinovic nek ide kakvo sijeno kupiti nije za boljeg. Odbrana, katastrofa, truhla, smijesna. Dal nije za krila i sa mjim na krilu definitivno igrac manje. Ostali manje vise ispod nivoa, pojedini se trudili ali je to sve tanko ne uigrano, jadno smijesno. Dosao sam sa puta, jedva stigao na tekmu, pokisao i onda se pitao sto mi je trebalo da na vrat na nos dodjem i gledam ovaj jad.
Ono vanago Dogana otjerati i iz akademije, trhulo jedan umrli gdje on prije sastavljao ekipu.
Zar je moguce da niko nema muda da promjeni formaciju tipa da pocne sa dva spica da napadne odmah da uvalja dva tri gola i da se zajebava sa protivnikom. Zar je moguce da budes ovoliko smijesan i neuigran, da igracu fataju zrak u 50. minuti u 1. kolu ?!?!?!? Bilo kako bilo izgledamo truhlo, patimo se sa loptom bez ikakvog mozga, bez organizovane igre a i poprilicno losom fizickom spremom. Ako se do 5. kola drasticno ne promjene neke stvari ovoj ekipi je maksimalni domet izmedju 5. i 8 mjesta !!!!!
U novi boj ...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 jul 2023, 23:23

Naša himna Dalkanovog transfera! Daj šta daš, ne mora to ni 50k eura biti...

Bahati, bahati Željkan!
1946

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 30 jul 2023, 23:23

Nije samo Dal igro ko ****, vecina je. Ni Vrancic nije a ma bas nista pokazao, peljane lopte malo lijevo desno itd. Trako uzas, onaj stakolnogas pravi 10 isti faulova sa ledja nad napadacem koji je okreuti ledjima. Durakovic ne zna ni da trci kako treba a ne da igra fudbal. Sahinovic amater zesci, covjek mu iz mrtvog ugla pogadja stativu gdje je rupa izmedju tjela i stative 1 metar.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 30 jul 2023, 23:24

Ja samo da pitam druga naseg s tribime #Istina123 je l se i veceras stiglo do pobjede protiv neugodne Sloge navijanjem posto on misli da se u onoj pozorisnoj atmosferi od 20 hiljada ljudi ne moze niko pobijediti.

Kakav luzerski mentalitet se uvukao u klub ovo nisu istine, kakva selekcija igraca i to sa placenim obestecenjima. Bruka.
Beganovic klupa 100 milja eura, Serbecic tribine 150k eura, viveros tribine ko zna koliko repe, Penaranda tribine.
Mirva brat bas ne voli svoje pare. Bekovske su nam ocajne. Musa je za ove levate sve kad ih skupis bio igracina. Bar je znao probiti i ubaciti, kazu rupa nazad. Rupa ti je svakako samo sto sad nemas ni naprijed igre bekova. Musa halali nam. Zvijer si za ove levate.
Kyeremeh jedini pismen igrac.
Dal igrac manje, ono njegovo, dovoljno je da skauti vide prijem lopte njegov da odu na poluvremenu s tekme.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 30 jul 2023, 23:25

Kaze mi jaran penaranda i viveros pojma nemaju , reko od kud ti znas , kaze prica Trako po Kaknju :urnebes:

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 30 jul 2023, 23:25

bodi123 je napisao/la:
30 jul 2023, 23:12
Neću se previše ni nervirati jer tek treba da dođe zapravo trener koji će nešto smišljati i uigravati. **** im pas mater u usta svima koji su večeras igrali i bili u stručnom štabu, toliko.

Dogana treba otjerati iz akademije pod hitno, večeras je pokazao šta zna odnosno ne zna i nek je bog na pomoći ovoj djeci koju on nešto uči... Kakav samo glupan moraš bit da od toliko ziheraških formacija koje su već igrali u svojoj jednoj jedinoj tekmi gdje samo trebaš ostavit sve isto ko što je bilo i ne usrati, ti staviš nekakvih 3-4-3 gdje se ljudi u putu sa sistemom sreli nisu. Moj Dogane, jbo te onaj ko ti dade te licence i ko te nazva profesorom.

Dalu Varešanoviću bez dileme treba uručit ispisnicu iz kluba, raskid ugovora, šta god to bilo, samo da ga ne gledam više, goni se sine u 3 **** materine i ti i tvoj retardirani babo koji je i kumovao svemu ovome što danas gledamo sa svojim haverima iz kafane.

Muharem Trako, sinko hvataj se škola, fakulteta, posla dok nije kasno i dok si mlad, jer se od ovog hljeba najest nećeš. Ovo je najgori štoper kojeg sam ja ikad u našem klubu gledao, a konkurencija nije mala. Nisam nikad većeg hadalja vidio, iq u minusu sunce ti poljubim, koliko samo grešaka kod postavljanja, kod čuvanja prekida, kod pasova i iznošenja lopte, majko moja mila. Škole se hvataj sine, ovo za tebe nije.

Duraković također, njega ko je skautiro i odlučio da ga treba dovest... nemam komentara. Talašika obična od koje je i Radović 3 puta bolji fudbaler. Zabije glavu u pijesak ko noj, ne zna ništa, otvorit pas kroz sredinu pa utrčat na dupli, centaršutevi do prvog igrača u bloku... jadno

Ostalo manje više sasvim ok koliko se moglo u datim okolnostima, Kyeremeh najbolji, Renan odradio dobar posao kao i Avramovski, Vrančić klasika...

Moliti boga samo da nas bog pogleda sa novim trenerom ma ko to bio, i da dobijemo lika koji će napraviti tim koji ne izgleda ko prosječna skupina individualaca sa termina, inače nam ne gine opet borba za Evropu i svako malo nova Sloga. Ekipa je toliko amaterski postavljena, selektirana, (ne)uigrana da se ne može riječima opisat.

Pohvala jedino za navijače i pogotovo Hz, dobar broj večeras, nije nas ni kiša ****.
Evo Bodi ispao si u novinama... :mrgreen:

slika
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 30 jul 2023, 23:26

Kurs je isti, sa puta ne skrećemo.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 30 jul 2023, 23:26

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
29 jul 2023, 15:11
Sutra je X premija.
Nažalost, ni X na kraju.
Nadam se da će se sutra riješiti saga u vezi trenera.
Ante jedan, Ante drugi i Kopić su odlične opcije, budemo li gledali Lesi se vraća kući peti dio, onda nas treba ugasiti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

MarkViduka
Kontakt:

Post Postao/la MarkViduka » 30 jul 2023, 23:27

Sahinovic 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kakvi navijači, takav i klub !!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 30 jul 2023, 23:27

Lucas je napisao/la:
30 jul 2023, 23:21
Jel ovog degenerika i smetljara iko pitao na pressu zasto je promjenio formaciju i izmislio pozicije igracima ?
Jarane gledas li ti evropski fudbal ikako, gdje si vidio da na pressu novinar pita trenera sto je odredjenog igraca stavio na neku poziciju? Kao da sahistu pitas sto nije matirao kralja topom nego skakacem. To ti nikad nijedan novinar nece pitat nijednog trenera. Zamisli da se u Engleskoj neko drzne da pita Guardiolu sto izmislja poziciju Alvarezu i gura ga iza Haalanda kad je decko spic, ili zasto gura Stonesa u sredinu kad je lik stoper. Trener izvodi ekipu za koju on misli da ce takticki nadmudrit protivnika i dobit utakmicu, nema tu novinar sta pitat.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bosnas_, casual033, Grk1234, InatSilniBosanski, juka55, keli, mire971, Sazg, Varijantas8 i 78 gostiju.