FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
45%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
61
31%

Ukupno glasova: 197

Alii
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Alii » 31 jul 2023, 00:09

MortemHz je napisao/la:
30 jul 2023, 23:52
Šta sada curicama fali? Sjever je bio fantastičan, istok i zapad dosta dobri i generalno je bila baš top podrška. Dolazi ti jeftina ekipa koju predvodi kockar i uzme te bez nekih problema, nisi im mogao 3 ozbiljna napada stvoriti. O čemu mi pričamo ovdje?
Ako ovi budu ovako igrali kada dođe Ante ili neko drugi onda treba podsjetiti malo igrače za koga igraju, bezobrazluk obični od zalaganja na terenu pa sve do rezultata. Taman pohvalim malog Šahinovića i kontam evo ga vratit će se nakon onih katastrofalnih golova i on opet, Traku treba otjerati što prije to bolje za nas, kakav kloc.
Treba malo novcano kazniti igrace.

U Hnl..I ostalim ligama se to radi.
Imas finu platu a hodas na terenu i nista ne radis.
Mozda i dodi sebi balerine

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 31 jul 2023, 00:11

Bodri te 9 hiljada ljudi, i ti ko qrac se vuces po terenu. Posle placas clanke da si pod pritiskom, da te ne vole jer si Mirzin, da si Rivaldo samo to pitari nece da priznaju... Idi majstore negdje, ziv bio, idi budi nekom drugom projekat. Evo najbolji si, majstor, ali mi te ne cijenimo i ne zelimo to priznati. Osveti nam se i budi najbolji al negdje drugo. Negdje gdje ce shvatiti da je bolje kad se driblajuci zabijes u igraca nego da dodas kolegi da rijesi utakmicu... Ne zasluzujemo te mestro !!!
Zadnja izmjena: NazorUso, dana/u 31 jul 2023, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 31 jul 2023, 00:11

Zamislite sta nas tek čeka, jer valja još 31 kolo + kup gledati retardiranog imbecila Dala Varešanovića :rol:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 31 jul 2023, 00:13

Koliko je bilo navijaca veceras na Kosevu :?:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 31 jul 2023, 00:14

Dzaba kad igraju bez srca i damu

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 31 jul 2023, 00:14

Dal' se sigurno neće prodati. Gledati ćemo ga još sigurno. protiv sam Husrefa ali ovoj bagri i treba neko da im majke i boga psuje.
Onaj Aničić ko da je od papira.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2023, 00:14

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
31 jul 2023, 00:08
MortemHz je napisao/la:
31 jul 2023, 00:04
31 jul 2023, 00:00
Ko god ima malu mušku djecu, samo ih u fudbal gurati. Ako ovi kod nas pojedinci žive od fudbala, može svako.
Tito te yebo dragi, koji užas :facepalm:
Jedino me može dozvati ako sutra vidim Antu u opremi našoj. Ako Husref izleti iz paštete, ja mislim da ću hitnu zvati.
Iako nema potrebno znanje barem ne bi ovaj bezobrazuk trpio a sve mi se čini da će to biti sve veći i veći problem
Ma Husref bi se posvađao i sa kim treba i ne treba. :mrgreen:
Ovdje samo treba trener da svoj sistem donese, a kako vrijeme bude prolazilo, lako će se odlučiti ko su igrači koji nisu zainteresovani za igru, ili jednostavno nisu dostojni ovog kluba.
Ono što je ključno je da moramo istrpiti Antu ako dođe. Nećemo ništa dobiti tjeranjem trenera takvih kvaliteta, samo ćemo nastaviti da se vrtimo u krug.
I ako bude takvih odmah u javnost sa imenima direktno a trenera zaštititi. Boli njih, sutra je prvi i na bankomatu lagano većina od 10 do 20 hiljada za ispadanje u prvom pretkolu i poraz na svom stadionu u fantastičnoj atmosferi od nekakve Sloge. Da im odbiješ 30 do 50 posto od plate ne bi ti Bayern boda uzeo u sljedećih 90 minuta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pupahava
Kontakt:

Post Postao/la pupahava » 31 jul 2023, 00:15

Semper je napisao/la:
30 jul 2023, 23:49
Momci su odradili savrsene rezultatski pripreme, ovo je očekivan pad u takmicarskim susretima...
sklanjaj ovo gurbetsko smeće tabut mu ****
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2023, 00:16

amypitar je napisao/la:
31 jul 2023, 00:13
Koliko je bilo navijaca veceras na Kosevu :?:
9.500, sve je bilo na nivou i to po kiši
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 31 jul 2023, 00:16

Ferrante071 je napisao/la:
30 jul 2023, 23:59
Sad ušao u stan... Malo sam se morao duže voziti da se smirim.

Ovo je klasični bezobrazluk igrača!
Da izađeš na Koševo dobiješ podršku i da ovo prikažeš publici je ravno tome da su izvadili spolovila i ispišalii se po nama.
Šatro poslije posljednjeg zvižduka leže po terenu u nevjerici...
Večeras smo gledali čistu kurcoobolju igrača. Kakav crni trener, fizika nula, ali kurcoobolja je gora. Ljudi su šetali po terenu, možeš izmišljati i mijenjati pozicije kako hoćeš, ali ako će ti igrači šetati nema od toga ništa. On ako u tim igračkim godinama ne zna pas odraditi i napraviti višak, pišaj ga. Hamza dobio nekoliko minuta, lik se vuče po terenu. Sve dok ne zaživi sistem da se moraš izboriti za minute donji smo. Ali njima je dobro i kad ne igraju, nemaju pritiska i nemaju odgovornosti, fina plata kapa svaki mjesec, valjda razmišljanja hajd neka me top mi je, a trčati ću tamo gdje odem poslije Sarajeva, tamo ću morati. Aničić ako je opet povrijeđen, daj mu para za liječenja i usput ispisnicu. Nije isto igrati u jednom Igmanu i jednom Sarajevu, Igman će izaći svaku utakmicu da odigra bez ikakvog pritiska i sve što se uradi ok je. U Sarajevu to ne ide tako Durakoviću, gubiš se ko abdest po terenu, ovdje nema puno prilika za kikseve. Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 31 jul 2023, 00:17

MortemHz je napisao/la:
31 jul 2023, 00:14
MortemHz je napisao/la:

Iako nema potrebno znanje barem ne bi ovaj bezobrazuk trpio a sve mi se čini da će to biti sve veći i veći problem
Ovdje samo treba trener da svoj sistem donese, a kako vrijeme bude prolazilo, lako će se odlučiti ko su igrači koji nisu zainteresovani za igru, ili jednostavno nisu dostojni ovog kluba.
Ono što je ključno je da moramo istrpiti Antu ako dođe. Nećemo ništa dobiti tjeranjem trenera takvih kvaliteta, samo ćemo nastaviti da se vrtimo u krug.
I ako bude takvih odmah u javnost sa imenima direktno a trenera zaštititi. Boli njih, sutra je prvi i na bankomatu lagano većina od 10 do 20 hiljada za ispadanje u prvom pretkolu i poraz na svom stadionu u fantastičnoj atmosferi od nekakve Sloge. Da im odbiješ 30 do 50 posto od plate ne bi ti Bayern boda uzeo u sljedećih 90 minuta.
Bas tako !!! Milion puta se prica te bojkotuju, te nece, ne zalazu se... A niko ime(na) da napise ! Objelodaniti ko sabotira ako sabotira, pa ce se qrciti ali negdje drugo.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 31 jul 2023, 00:19

nek Dogan komotno zapali svoju licencu kad ga jedan Jagodic pojede za veceru
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 31 jul 2023, 00:21

I kad dodje taj novi trener ko god da bude, opet ce dalara igrati, viveros i pena na tribinima, ikic rogic soldo sve pojacanje opet ce klupu grijati, i tako dalje u krugu, sloga nije prvi sramotni poraz a nije ni zadnji, bi ce toga jos puno u nastavku sezonu jer mirvic nezna sta hoce i kakav mu je plan, a ovi graci sto sad igraju neznam sta ces tu ocekivati, nece on da gine za klub i navijace, briga njega, plate su redovne to je bitno
Zadnja izmjena: Deen, dana/u 31 jul 2023, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 31 jul 2023, 00:21

Lucas je napisao/la:
31 jul 2023, 00:11
Zamislite sta nas tek čeka, jer valja još 31 kolo + kup gledati retardiranog imbecila Dala Varešanovića :rol:
Mene vala dugo Koševo neće vidjeti, da kisnem i žrtvujem jedini slobodan dan za ovo...neće da može. Kad budem na tv vidio tri smislene akcije i da mi se ne prsi svako selo na sred Koševa razmislitm 2x pa možda dođem.

Do tada mahanje...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

MarkViduka
Kontakt:

Post Postao/la MarkViduka » 31 jul 2023, 00:22

Zeljkovic odlican u sredini, pa ga prvo Mirza vrati na Stopera pa ovaj strucnjak na desnog beka 😂

Ovako nit imas sredinu niti odbranu...
Kakvi navijači, takav i klub !!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 31 jul 2023, 00:24

Deen je napisao/la:
31 jul 2023, 00:03
Treba potpuni remont od korjena, stalno isti greske, stalno u krugu se vrtimo, koliko smo potrosili trenera to je bolestno vec, gdje su ta pojacanja, sto ne igraju? Leotar, igman, zeta, kukesi, sloga, zaria , milsami, libertas, gosk, torpedo, nije to slucajnost sve, sve to ima svoje.
Sarajevu treba kompletna struka, ljudi koji su u fudbalu i koji se razumiju u fudbal, treba ti igrace da nisu dosli samo radi novca vec radi nekog uspjeha, da ginu za svoj klub, ali ovako kako je sada, nemam vise nade, cak i da bude husref ili bilo ko drugi, nije on bog da moze sve to rijesavati ljudi moj, tako da netreba puno ocekivat od ove ekipe, ako tebi treba guardiola da pobjedis torpedo i slogu onda gasi sve u tom klubu i sve izbaci
Ne ocekujem nista vise, nek igraju kako igraju. To je to. Ako koga pobijedimo dobro i jest. Vazno je ucestvovati
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

moreno123
Kontakt:

Post Postao/la moreno123 » 31 jul 2023, 00:26

Likovi se obrukaju onako protiv Torpeda i iducu sedmicu im u prvom kolu dolazi im poluamaterska ekipa i opet se obrukaju pred svojim navijacima. U ovoj ekipi imamo dva igraca vrijedna pomena(Vrancic i Oliveira), sve ostalo je prosjek i ispod prosjeka. Protiv Sloge iz Doboja nema ko da povuce loptu, prevari jednog i podvali je u prazan prostor. Tako Renan bukvalno lopte upotrebljive nije dobio u drugom dijelu.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 31 jul 2023, 00:27

MortemHz je napisao/la:
31 jul 2023, 00:00
Ko god ima malu mušku djecu, samo ih u fudbal gurati. Ako ovi kod nas pojedinci žive od fudbala, može svako.
Tito te yebo dragi, koji užas :facepalm:
Jedino me može dozvati ako sutra vidim Antu u opremi našoj. Ako Husref izleti iz paštete, ja mislim da ću hitnu zvati.
Haha bas vala. Husref bi se pogubio u ovom neredu totalno.
Posto su splasnula ocekivanja moze neko preuzeti u miru da radi.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 31 jul 2023, 00:28

Odricanje Martinovića još jedna katastrofalna greška stručnjaka na čelu sa Mirvićem. Lik je Ruben Dias za sve naše trenutne štopere...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 31 jul 2023, 00:28

Dogan smece obicno, bas me razocarao yebo li ga i trako i dal i avram koji je igrao krilo

Igraci koji su prisli sjeveru svaka im cast, vidio sam dosta ih je i pobjeglo odma u svlacionicu..

Pena stoji na centru i ne smije da pridje :yawn:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, Google Adsense [Bot], keli, mosarajvosa83, MSOZ101, napoleon72, PeppermintSA, ubipara, Vanja8 i 70 gostiju.