FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

morsecode
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la morsecode » 31 jul 2023, 01:15

Ja sam mislio poslije Almira Bekica da ne moze gore. Ipak moze. Bekic bi loptu u 90 % slucajeva poslao na pedijatriju ili na pijacu Ciglane, ali ponekad bi znao i ko neki fin centarsut da uputi.

Ovo sad, Bog da te sacuva.
"To je jednostavno SARAJEVO"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 jul 2023, 01:22

Eto Durakovic zaboravio centirat,a prošlu sezonu imao 7/8 asistencija sve u glavu ,pa vidi druže ovdje ti može doci Marcelo iz najboljih dana kakve koristi,taman svaki da bude na peterac nema svrhe,vidite li vi naše napade pa mi smo veceras 16 metara Sloge punili sa Renanom i nekad ako zaluta Dal/Avram,šta moze jedan igrac na njihovih 4 vrlo cesto i 5 kad su u bloku,i to momcine sve jablani im brane skok. Ne napada se protivnik sa jednim igracem u 16 nego sa 5 ,da podupla i krilo ulaskom unutra,i vezni igraci u toj fazi da napune.

Trazimo problem na pogrešnom mjestu,i samo dovodimo tjeramo "probleme" a ono isto sve.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 jul 2023, 01:25

Zeljkovic bio odlican u vezi sad ga spustaju na stopera, imaš manjak stopera a odluci igrati s 3 stopera. Prije 9 dana si promjenio trenera još nisi našao novog, navukli igraca svi isti karakteristika

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 31 jul 2023, 01:26

Istinasamo123 je napisao/la:
31 jul 2023, 01:03
Ali nekad se od govana ne moze pita praviti.
U timu gdje imas Durakovica Soldu Traku Beganovica Dala njih 1000 trenera sa ovog svijeta ne mogu pretvoriti u igrace, sve sami poluamateri za malog fudbala i to je upitno.
Za onog lika galileo galilei su to top igraci, samo fali ante ili neki dobar trener, viveros i penaranda su top igraci samo kad ce zaigrati to samo allah zna i kakve je forma, nestvarno kakvi nerealni ljudi ima vamo, onaj botafogo za par sedmice 3 trenera imao i ljudi opet rasturaju a sto? Dobar kvalitet igrace i ekipa je top zastavljena, a ne ti otjeras musu za beganovic, trako igra umjesto soldo i martinovica otjeras, rogic na klupi, gdje guli? covjece dragi kad dosta forumasi ne kontaju da je dublji problem od trenera.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 31 jul 2023, 01:28

Lažni profesor je kriv i uz njega naravno Homer kao kreator situacije u kojoj je Dogan trener. Zadnjih 6 mjeseci igraš skoro jednu te istu formaciju gdje igrači imaju jedne te iste zadatke pa kako god to izgledalo nekad. I ti pametan promjeniš sve to, izmisliš nove pozicije i uloge. Bravo profa, nemoj više. Gdje su sad oni što su govorili da smo izborili Europu na individualni kvalitet igrača. Gdje taj kvalitet bio danas, što nismo pobjedili?

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 31 jul 2023, 01:46

Sarajevo ima problem kao sto ga ima reprezentacija BiH, a ljudi vamo dosta se pravu ludi a znaju o cemu se radi, svako gura ono svoje sto mu ko naredi, zato vahid nece da bude trener jer bi bio onda marioneta, husref kad bude trener ili ante opet ce dalara igrati, opet ce se gurati isti te igraci jer manageri guraju a imaju dobre veze i tako dalje, tako je u bosni, cuj ante ce dodji pa dalara vise nece igrati, i da je pep dalara ce igrati i jos neki igraca, sjeti se prije melunovica pejovica tino sven susica, pavlovica, koji je igrao umjesto kovacevica jos kad je husref bio trener i jos 100 igraca sto se forsiralo non stop a meda nisu mogli ali samo igraju pa da se digne cjena pa da se moze prodati, eh ljudi moj kako ste tako naivni na ovom forumu
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 31 jul 2023, 01:51

kenoHZ je napisao/la:
31 jul 2023, 01:28
Lažni profesor je kriv i uz njega naravno Homer kao kreator situacije u kojoj je Dogan trener. Zadnjih 6 mjeseci igraš skoro jednu te istu formaciju gdje igrači imaju jedne te iste zadatke pa kako god to izgledalo nekad. I ti pametan promjeniš sve to, izmisliš nove pozicije i uloge. Bravo profa, nemoj više. Gdje su sad oni što su govorili da smo izborili Europu na individualni kvalitet igrača. Gdje taj kvalitet bio danas, što nismo pobjedili?
Bravo, sve super napisao. Ako je Dogan imao pojma sta je htio veceras sa ovom formacijom i ovim rasporedom igraca, glavu mi odsjeci. Ovo je ličilo na one koševske utakmice sa ublehašem Sablicem na klupi iz jeseni 2021 (Milsami, Tuzla 1:2, Široki 0:0, Leotar 0:1, Velež 0:2, Ljubić....)

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 31 jul 2023, 01:57

Deen je napisao/la:
31 jul 2023, 01:46
Sarajevo ima problem kao sto ga ima reprezentacija BiH, a ljudi vamo dosta se pravu ludi a znaju o cemu se radi, svako gura ono svoje sto mu ko naredi, zato vahid nece da bude trener jer bi bio onda marioneta, husref kad bude trener ili ante opet ce dalara igrati, opet ce se gurati isti te igraci jer manageri guraju a imaju dobre veze i tako dalje, tako je u bosni, cuj ante ce dodji pa dalara vise nece igrati, i da je pep dalara ce igrati i jos neki igraca, sjeti se prije melunovica pejovica tino sven susica, pavlovica, koji je igrao umjesto kovacevica jos kad je husref bio trener i jos 100 igraca sto se forsiralo non stop a meda nisu mogli ali samo igraju pa da se digne cjena pa da se moze prodati, eh ljudi moj kako ste tako naivni na ovom forumu
Joj kad vidim da napiše tako je u Bosni ja bi zapalio Njemačku ambasadu, **** li te onaj ko vam stavi pečat na tu vizu.

maltahz
Kontakt:

Post Postao/la maltahz » 31 jul 2023, 02:05

Od večeras ja sam završio sa Koševom za sva vremena. Hvala i doviđenja.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 31 jul 2023, 02:06

1)Postava utakmice katastrofa,neka 343 ili koji k je ono vec sa Avramom i Dalom po krilima
2)Izmjene prekasno
3)Stopera nemas,Soldo je jedna prevara obicna,Anicic hodati ne zna da ne izvrne nesto.Svaka ekipa gledam ima nekog dvometrasa samo mi imamo pickice u odbrani.Ilija Martinovic je nas najbolji stoper u zadnji 5 godina nakon Mujakica!
4)Dogan je teska naznalica
5)Ekipa nije dobra u glavi sekunde,svaku utakmicu preslikano.Zabijemo gol,povucemo se,primimo gol,raspad sistema,napamet lopte,panika,ne mozemo 2 akcije sastaviti
6)Sjever izdominirao
7)Dalu yebem oca usta za ovo bjezanje u svlacionicu nakon zavrsetka utakmice.Da smo ozbiljan klub(odavno nismo) koji postuje svoje navijace za taj potez dobio bi automatski raskid.Nije prvi put da to radi
8)Catakovicu i Traki treba jedna samarcina za ono smijanje i podjebavanje navijaca poslije utakmice.Njima ako je do zajebancije nama nije piqka im mater raspala
9)Renan i Francis kapa do poda
10)Yebo vas Sahinovic da vas yebo
11)Kako da jedna kucica za karte radi i da se red od 100m pravi?
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 31 jul 2023, 02:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 31 jul 2023, 02:07

pitara je napisao/la:
31 jul 2023, 01:57
Deen je napisao/la:
31 jul 2023, 01:46
Joj kad vidim da napiše tako je u Bosni ja bi zapalio Njemačku ambasadu, **** li te onaj ko vam stavi pečat na tu vizu.
Pa jeli nije tako? Tako je u bosni kao u jos 100 drzava, Sta se desava u politici, u dosta firmi kad nisi clan neke partije, i tako dalje, sto se gura nacijonali kljuc, sto se gura sanicanin i dalara i pavlovic i jos 100 stvari ali eto tebi je sada njemacka kriva ili neko drugi, kazem ti kakav problem imamo u domovini i ti odmah tako bi zapalio, svaka cast tako treba se odgovorit ljudima, nije ni cudo sto dosta ljudi napustaju zemlju

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2023, 02:10

maltahz je napisao/la:
31 jul 2023, 02:05
12.08 ćeš pitati do kad radi fan shop da kupiš karte
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nula80
Kontakt:

Post Postao/la Nula80 » 31 jul 2023, 02:45

Sramota. Sta jos reci? Plate na minimun smaniti i za bonuse igrati pa cete vidjet kako ce se boriti.

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 31 jul 2023, 03:05

maltahz je napisao/la:
I ja isto, vise od 20 godina pratim sarajevo od mali nogu i u dobru i u zlu sve sam prosao ali dosta mi je vise, uvjek se vrtimo u istom krugu, uvjek iste greske pravimo, nikad da naucimo da ovako nemoze dalje, kad kazes ljudima realno stanje i sta je sve pogrijesno trenutno svi se prave gluhi i kazu ti ono ili to ono, uvrede dobijes, ma hajde bolan, pisam se na barcu real bayern man city psg i sve te **** ekipe, samo je sarajevo bilo jedino sto me je interesovalo ali nemogu vise, ohladio me klub kao i ovi navijaci koji bi boga okrenuli da mogu, oni bi allaha u sejtana stavili i to su najveci neprijatelji sarajeva , u toj krizi kakvo je sarajevo samo je zbog takvi nerealni navijaca, nisu svi takvi, imaju jos oni koji su normalni i realni, medjutim mentalitet i razum je cudo, i obrazovanje i ponasanje takodje, tako da za sve dobre ljudi kojim je iskreno stalo za ovaj klub zelim puno srece i zivaca jer sloga nije prvi a ni zadnji poraz,
a za ovu bezobraznu i nekulturnu mahalu i ove fake pitare na forumu samo tako nastavite tako ce te klub opropastit jer ste nerealni, ljubomorni i pun mrznje prema ljudima, a vama je sarajevo ionako svejedno jer vi pratite real bayern ali vamo se prestavite kao hard core navijaci, samo tako nastavite vi ste na pravom putu.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 31 jul 2023, 03:23

Cim je Rogic (sa Delacom se pregovarali 1 mjesec i hop kurcina rogic) automaski znak da je titula izgubljena

Dovodimo igrac kad nijednog stopera hop 2 mjesto i kup ode

Svi smo se nadali da ce mirza proc prvo predkolo i da ce bit smjenjen 3-4 koli medjutim to sw desilo ubrzano kad prvi kandidat trener kojeg niko iz vrha nije htio da angazuje jedva ga zadnja ekipa na tabeli unajmila,

Takodje dokaz je da se nema plana posto ozbiljna ekipa sd vladnik imaju plan kako koji korak pravit.

Naprimjer dovedes Mirzu jer zelis da igras na odredjen nacin, u toku 1-2 sedmice odma imas ABC opciju kad mirza dobije odkaz ko ce ga naslijedit

Branio sam Mirvica imam osjecaj da ima dobru volju al i da zeli express rezultat da bi se pricalo o njemu i da sto prije proda (zaradi) na klubu (ili sto manje sa izgubi a da bi se u medima njegovo ime spominjalo nesto slicno sto sisoja uradio)

Takodje nemoguceje da civjeku Americi legalno ima bogastvo na 100+m$ da ga google yahoo nemaju..Nekazem da je on bjednik on sigurno ima fine love al nije to ta vrsta love skojom ti mozes glumit mensura za sirotinju. Takodje cinimi se da on radi za Tana i da ga je prevario (navratio da ulaze u nas i da je vec Tanu dopizdijo

Ljudi nemogu da svate da nemozes stavit golmana sa 18-19 godina na novu odbranu (taman da je ta obrana armirani beton))

Kad je golman pocetnik i kad je nova obrana moras imat golmana iskusnig dobrog koji ce pokutinje i greske stopera neuigranos ne kvalitet ispravljat i ulit im samopouzdanje..

Da smo rijesili golmana Delaca i da smo u roku od 4-5 dana doveli trenera koji ima kvalitet uzelibi slogu.. i imali ekipu iako sa nivin trenerom koja bi bila do zadnjeg kola u borbi za titulu

Takodje ubjedjen sam da ce mirvic dovest trenera u rangu husrefa (mozda i niega) ili slabijeg

AKO DOVEDE ANTU I DELACA OVA EKIPA MOZE UZET TITULU I AKO DANAS SMO IZGLEDALI LOSE

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 31 jul 2023, 05:06

Deen je napisao/la:
31 jul 2023, 03:05
maltahz je napisao/la:
I ja isto, vise od 20 godina pratim sarajevo od mali nogu i u dobru i u zlu sve sam prosao ali dosta mi je vise, uvjek se vrtimo u istom krugu, uvjek iste greske pravimo, nikad da naucimo da ovako nemoze dalje, kad kazes ljudima realno stanje i sta je sve pogrijesno trenutno svi se prave gluhi i kazu ti ono ili to ono, uvrede dobijes, ma hajde bolan, pisam se na barcu real bayern man city psg i sve te **** ekipe, samo je sarajevo bilo jedino sto me je interesovalo ali nemogu vise, ohladio me klub kao i ovi navijaci koji bi boga okrenuli da mogu, oni bi allaha u sejtana stavili i to su najveci neprijatelji sarajeva , u toj krizi kakvo je sarajevo samo je zbog takvi nerealni navijaca, nisu svi takvi, imaju jos oni koji su normalni i realni, medjutim mentalitet i razum je cudo, i obrazovanje i ponasanje takodje, tako da za sve dobre ljudi kojim je iskreno stalo za ovaj klub zelim puno srece i zivaca jer sloga nije prvi a ni zadnji poraz,
a za ovu bezobraznu i nekulturnu mahalu i ove fake pitare na forumu samo tako nastavite tako ce te klub opropastit jer ste nerealni, ljubomorni i pun mrznje prema ljudima, a vama je sarajevo ionako svejedno jer vi pratite real bayern ali vamo se prestavite kao hard core navijaci, samo tako nastavite vi ste na pravom putu.
Da se neljubimo :wave:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 31 jul 2023, 05:31

Deen je napisao/la:
maltahz je napisao/la:
Torbicom ga Fuade
ISTINA ZA VEDRANA!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 31 jul 2023, 05:34

Nisi jedini koji tako misli, posle rusa 3 dana nisam spavo evo protiv doboja isto..
Sablic
Vasovski
Fedja
Obuca
Repuh
Mirza
Dogan

Sve teski flopici i nivo druge kantonalne i ti onda pregovaras sa Husrefom koji je od malo jace japise nivo 2 federalna lige

Ovde il sam ja il Mirvic ludi

Da je bar kodra cito da Anto nece doc radi love a da nepricam sad kad vidi da on ove binde treba ucit stopanje lopte covjek nece pristat ispod 30 k€

Mirva ako pjan donosis ove odluke to je ok al samo ako Ante bude podpiso ja bi dao 4 godine ugovor

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 31 jul 2023, 05:44

GalileoGalilei je napisao/la:
31 jul 2023, 01:03
Deen je napisao/la:
31 jul 2023, 00:59
Znaci treba ti dobar extra trener poput ante ili husref da bi pobjedio torpedo i slogu kod kuce na svom terenu? Ma daj molim vas, igraci imaju dobre redovne plate, sve imaju uslove i ti se mucis protiv torpedo i sloga sa jagodicem koji najveci neznalica u ovom forumu kako kazu, ima i do igraca nesto, viveros i pena skupi i dobijaju dobre plate a ne igraju, tamo ljudi uzivaju i boli ih **** sto ne igraju kad im fino i dobro, dobijes pare bez truda, svaka cast mirvic majstore
Ti si jaro moj ograničen kao balkonac. Naravno da trebaju, isto kao što treba Barceloni, tako treba i svakom klubu na svijetu. Da je tako kao što ti bulazniš, onda bi Xavi bio na klupi samo protiv Reala, a protiv Girone ne mora biti, jer to igrači sami mogu dobiti bez ikakvih postavki i analiza. Ipak je to slaba Girona, tu ti samo treba da izađeš i dobiješ. Kakva debilna teorija.

Pena i Viveros ne igraju jer nisu dobili papire, a ne zato što su loši, ne brukaj se.

Ne mogu više da se nerviram s levatima i nešto crtam. Mlatite opet floskule kako su plaćenici, manekeni i kako ih boli kita za sve. Trener je nebitan faktor, sve to sami igrači mogu. Jedan Jakirović ode i preporodi Rijeku koja je bila u zoni ispadanja, na kraju uđu u Evropu.
Huh 🤔 nesto mi ovo poznato iz prosle sezone…

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 31 jul 2023, 06:26

Deen je napisao/la:
maltahz je napisao/la:
Još nas poštedite pa nemojte ni ovdje pisati.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”