Nešto sam slično sinoć napisao, i ja se bojim da će ovo biti sve veći i veći problem i u tom slučaju ako ti želiš dobro klubu onda ćeš javno podržati trenera (moja najveća želja je Ante jer nam treba neko školovan sa uspjehom) i reći da ćemo svakog igrača zamijeniti ako treba ali da neće biti kako oni žele. Imaš i navijače da im objasne za koga igraju i to je to. Nije ni august a oni su ispucali dosta kredita barem u mojim očima. Ništa još nije gotovo ali ovakav pristup pojedinaca je baš bezobrazan i ovo se mora zaustaviti dok nije kasno da ne bi poslije kukali kako zaostajemo 20 bodova za Zrinjskim i slično.Napapijri je napisao/la: ↑31 jul 2023, 08:41Raja, bez ikakve zelje da se izaziva “rat” ili slicno, ali zaista ovakve igrace moze voditi samo neko tipa Musemic (ne nuzno on, ali taj tip trenera). Simundza je previse fin za ove idiote na terenu i bojim se da bi potrosili odlicnog strucnjaka zbog stanja unutar kluba. Najbolja opcija za povratak na pobjednicke staze je ugovor od godinu dana Musemicu, a potom dogovoriti dolazak Simundze ili nekog slicnog, ako je to moguce.
Nasi fudbaleri su glupi ljudi (slozili se ili ne, to je cinjenica, uz par izuzetaka) i sa takvima se moze samo na ho - ruk sistem. Je.bi mu majku dok ne utupi u glavu da te mora slusati i provoditi ono sto mu ti objasnis!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
svi pricate preplaceni ,visina plate,zna li iko koliku platu ima varesanovic,anicic,sahinovic,beganovic,hamza
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
bas vala sam to i ja primijetio. E hajde da vidimo samo jos to, da pjesma sa sjevera vise nece nikad prestati. Tako rekose parolom.Shategabri je napisao/la: ↑31 jul 2023, 07:54Ušao si u sezonu bez trenera, igrači kao da su bili na roštilju cijelo ljeto, svaki prekid je prilika za protivnika, nema se tu šta puno pričati.
Čekaj ti Mirviću i mudruj, neće nas niko čekati.
HZ se vratile i nekakav privatni rat i dalje vode, mislim pozivaš hajmo cijeli stadion, a dvije glavne parole ti usmjerene protiv ostalih navijača.
Ako ćemo mak na konac, i njima je ulaz besplatan kad se zbroji ono što daju za karte i ono što se plati kazne za pirotehniku. Bezveze salty i vođenje nekakvih privatnih ratova, valjda ste se vratili da navijate za FKS ili niste?!
Uglavnom, ono što je Dogan izveo ništa ni sa čim. Sloga zasluženo dobila, sezonu smo baš otvorili svaka nam čast.
Dogan glupan - izvedi onako kako su igrali i to je to. I jes za palamudjena na tvu, ono sto on radi to mozemo mi svi s foruma.
Jedan jedini igrac od kojeg nam prijeti opasnost i sta mi...
Martinovic otjeran na pravdi Boga..
Dovesti i njega i Lazica..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Iliju otjeras a ostavis Anicica koji je vise kod doktora nego na terenu i Traku pingvina malog. MAjku vam **** svima redom u klubu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- belosevic23
- Kontakt:
sigurno vecu od moje i to najmanje 3-4 puta, ja bih bar izdero guzicu pred onolikim ljudima
Anicic ljudima za vrat skace sa rukama na ledjima ko najveca amatercina i pravi 5 bespotrebnih faula. Ilija je za ove trenutne stopere doktor nauka
-
- Kontakt:
Ok promjeniti formaciju al ako moze da ostanu igraci na svojim pozicijama,a ne ko ovo juce,zadnji vezni na stopera,10-tka na krilo itd,krilo na LM itd...to ne bi ni Real istrpio protiv Osasune kamo li ovi amateri.Kaunas je napisao/la: ↑31 jul 2023, 09:26Pojedini napadaju Dogana jer je promijenio formaciju zbog koje je prethodni trener dobio otkaz i to mu se uzima za zlo.![]()
Pa valjda se i treba promijeniti formacija probati nesto novo jer je i pticama na grani jasno da ovako vise ne ide, al eto samo nek se pljuje.
Ovdje je najveci problem u igracima koji su zbog visine plata umislili da mogu igrat za Tottenham a ustvari su boliqrci koji su debelo preplaceni.
Bekovi, Sahinovic, Mustafic, Dal, stoperi.
Jasarevic je za svakog naseg beka i desnog i lijevog Ashley Cole a igra za 5 puta manje pare, o ovima iz Zrinje da i ne govorim.
-
- Kontakt:
Otkud da Viveros nije sad registrovan a igrao protiv Torpeda ??
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Generalno nisam za vraćanje starih igrača ali kako ovoj ekipi fali jedan Rahmanović to je čudo jedno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ilija jos uvijek nema klub, koliko sam upucen. Obzirom da je napustio samo zbog sukoba sa Mirzom, podhitno reagovati i potpisati novi ugovor. Momak je zavolio grad i klub, jos uvijek i slike objavljuje u dresu, tako da sasvim sigurno mozemo pronaci zajednicki jezik s njim.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Eh dobrih dana kad si gubio od ekipa u 85 a znao si da ces dobit na kraju
Kad smo zadnji put preokrenuli rezultat?
Kad smo zadnji put preokrenuli rezultat?
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 31 jul 2023, 09:45, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
Ja kad sam kukao za Ilijom poslije raskida, ovdje mi kenjali kao "nedisciplinovan je on, posvadjao se sa trenerom, nije nista dosad pokazao".
Nek su eto Trako, Besim i Anicic nesto pokazali.
Nek su eto Trako, Besim i Anicic nesto pokazali.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Trako je profesionalni fudbaler, yebem li te zivote
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trako idi upisi fakultet platit cemo ti mi upis. Samo mrs iz kluba vise invalidu jedan
- napoleon72
- Kontakt:
Kad je @Panto pisao jos prije pola godine da je Dogan kharina koja unistava akademiju pljuvali ste covjeka, pisali mu "tvog zabara otjerali i ti dobio nogu, sad ti niko ne valja". I nije on jedini, @michiplatini i jos par ljudi koji bas aktivno prate mladie kategorije su pisali isto. Al ne, neka Dogana, on je profa, zna on.
Takodje, evo ovo s Ilijom pokazuje kakvu klub strategiju ima. Posvadja se Ilija s trenerom u predzadnjem kolu, nogiras covjeka iz kluba radi toga. Mjesec dana kasnije Ilija postaje domaci igrac, 2 mjeseca kasnije trener s kojim se on posvadjao dobije/da otkaz. Sta si postigao? Igracku krizaljku sklapa covjek za kojeg smo svi osim Ismira znali da nece potrajat na klupi. Sad imas problem sa stoperima radi toga.
Ma otisao je ovaj klub u pm davno. Ismir povlaci uzasne poteze, klub je potpuno izgubio pobjednicki mentalitet. Kad se sjetim onog perioda izmedju 2018. i 2021., kad smo mogli okrenut svakog protivnika. Radnik nam zabije na Kosevu u 89., do 93. mi zabijemo dva. Borac u BL dva puta vodi, dva puta ih stizes. Od Zrinje primis u 3. minuti iz poklonjenog penala, do poluvremena okrenes utakmicu. Velez povede na Kosevu, dobijes ih do kraja. Dobro neko spomenu Arsenal, bojim se da ne upadnemo u letargiju kao oni, da godinama ne vidimo trofeja, i kad spustimo ruku na njega da se us.eremo sanse da osvojimo nesta i ispustimo sve. Na penale nismo nikog dobili ne pamtim, primili hrpu golova u zadnjim minutama, fulamo penale u zadnjim minutama, prazni golovi se fulaju... Dosta mi je vise i newera i bombasticnih pojacanja.
Iako tvrdim i dalje da je 90% ovog do trenera, i igraci su takve mentalne amebe i pizzde da je ovo nevjerovatno. O tom Hamzi citamo hvalospjeve godinama, ja mrtvijeg napadaca u Sarajevu nisam gledao. Isto ljenivac onaj kad visi s drveta, nimalo zara, emocije, niceg. Bekovi kriminal teski, Durakovic se nafurao da je Chilwell, ono vaga neke ponude i donosi odluke, kao da ga je Inter trazio. Sine dragi, za tebe je jedan Puzigaca Marcelo. Trako malena pichkica, do kiksa u Banjoj Luci prije dvije sezone odlican igrac, poslije toga se slomio frajer, isto kad top ribu momak ostavi pa se ona udeblja i nabavi macke. Majku ti yebem jos se mentalno nisi popravio, daleko najgori igrac na terenu iz kola u kolo. O Dalu necu trosit rijeci, dan kad on ode iz kluba na bilo koji nacin treba upisat u historiju kluba. Na Vijecnici ona svjetla popalit.
Takodje, evo ovo s Ilijom pokazuje kakvu klub strategiju ima. Posvadja se Ilija s trenerom u predzadnjem kolu, nogiras covjeka iz kluba radi toga. Mjesec dana kasnije Ilija postaje domaci igrac, 2 mjeseca kasnije trener s kojim se on posvadjao dobije/da otkaz. Sta si postigao? Igracku krizaljku sklapa covjek za kojeg smo svi osim Ismira znali da nece potrajat na klupi. Sad imas problem sa stoperima radi toga.
Ma otisao je ovaj klub u pm davno. Ismir povlaci uzasne poteze, klub je potpuno izgubio pobjednicki mentalitet. Kad se sjetim onog perioda izmedju 2018. i 2021., kad smo mogli okrenut svakog protivnika. Radnik nam zabije na Kosevu u 89., do 93. mi zabijemo dva. Borac u BL dva puta vodi, dva puta ih stizes. Od Zrinje primis u 3. minuti iz poklonjenog penala, do poluvremena okrenes utakmicu. Velez povede na Kosevu, dobijes ih do kraja. Dobro neko spomenu Arsenal, bojim se da ne upadnemo u letargiju kao oni, da godinama ne vidimo trofeja, i kad spustimo ruku na njega da se us.eremo sanse da osvojimo nesta i ispustimo sve. Na penale nismo nikog dobili ne pamtim, primili hrpu golova u zadnjim minutama, fulamo penale u zadnjim minutama, prazni golovi se fulaju... Dosta mi je vise i newera i bombasticnih pojacanja.
Iako tvrdim i dalje da je 90% ovog do trenera, i igraci su takve mentalne amebe i pizzde da je ovo nevjerovatno. O tom Hamzi citamo hvalospjeve godinama, ja mrtvijeg napadaca u Sarajevu nisam gledao. Isto ljenivac onaj kad visi s drveta, nimalo zara, emocije, niceg. Bekovi kriminal teski, Durakovic se nafurao da je Chilwell, ono vaga neke ponude i donosi odluke, kao da ga je Inter trazio. Sine dragi, za tebe je jedan Puzigaca Marcelo. Trako malena pichkica, do kiksa u Banjoj Luci prije dvije sezone odlican igrac, poslije toga se slomio frajer, isto kad top ribu momak ostavi pa se ona udeblja i nabavi macke. Majku ti yebem jos se mentalno nisi popravio, daleko najgori igrac na terenu iz kola u kolo. O Dalu necu trosit rijeci, dan kad on ode iz kluba na bilo koji nacin treba upisat u historiju kluba. Na Vijecnici ona svjetla popalit.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Da smo sada ovo dobili bili bi prvaci svijeta, nadam se da ide kontra od prošle sezone i one euforije.
A čekaj, kad je već promijenio formaciju, što nije probao sa 4-3-3? Mi mjesecima pričamo o tome da je trebalo igrati ili bar pokušati 4-3-3 formaciju jer imaš igrače za tu formaciju, samo u tom slučaju nema mjesta za projekta.Kaunas je napisao/la: ↑31 jul 2023, 09:26Pojedini napadaju Dogana jer je promijenio formaciju zbog koje je prethodni trener dobio otkaz i to mu se uzima za zlo.![]()
Pa valjda se i treba promijeniti formacija probati nesto novo jer je i pticama na grani jasno da ovako vise ne ide, al eto samo nek se pljuje.
Ovdje je najveci problem u igracima koji su zbog visine plata umislili da mogu igrat za Tottenham a ustvari su boliqrci koji su debelo preplaceni.
Bekovi, Sahinovic, Mustafic, Dal, stoperi.
Jasarevic je za svakog naseg beka i desnog i lijevog Ashley Cole a igra za 5 puta manje pare, o ovima iz Zrinje da i ne govorim.
Talijani igraju 3-4-3 ili 3-5-2 i dobro im ide, a razlog je što od juniora ih uče toj formaciji, kretnjama, tranziciji u toj formaciji, WB im igraju defanzivno orijentisani igrači koji imaju i fine ofanzivne karakteristike. Kod nas stavio krilo i tako ugušio desnu stranu skroz, ni naprijed ga nema a ni nazad.
Kakve kretnje si sinoć vidio u našoj sredini? Uporedi te kretnje i one od npr Atalante, gdje su njihovi igrači izgledali kao da imaju 3 igrača više.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Možeš igrati koju hoćeš formaciju, ako ti veze nemaš šta raditi na terenu, džaba ti sve. Nebitno koja je formacija bila, isto bi se desilo. Formacija je samo na papiru i totalno nebitan faktor ako sve ostalo ne funkcioniše.
P.S. Šta je bilo s Trakom i istokom?
P.S. Šta je bilo s Trakom i istokom?
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 31 jul 2023, 09:58, ukupno mijenjano 1 put.
+1Napapijri je napisao/la: ↑31 jul 2023, 09:43Ilija jos uvijek nema klub, koliko sam upucen. Obzirom da je napustio samo zbog sukoba sa Mirzom, podhitno reagovati i potpisati novi ugovor. Momak je zavolio grad i klub, jos uvijek i slike objavljuje u dresu, tako da sasvim sigurno mozemo pronaci zajednicki jezik s njim.
Gospodin i stoperčina
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kad ovaj misli imenovati trenera ili cemo jos Dogana uhljupa gledati.
- napoleon72
- Kontakt:
Prosle sezone Velez 3:5, Sloboda 2:3 i Sloga 4:2, jedini preokreti. U sezoni 21/22 nismo nikog okrenuli, ko nam zabije gol tu je i kraj.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], hadzibake, mnon46, MSOZ101, nedimmmm1337, Pena, perodeformero, rimljanin90, TETRAPAK, Varijantas8 i 110 gostiju.