FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NajvecaRadosti » 31 jul 2023, 09:59

slika
Ne prastaj im Ilija!
Pravi primjer kako treba da se ponasa jedan igrac koji dodje.Pravi primjer kako se postuju navijaci a ne bjezanje u svlacionicu i smijanje navijacima u lice poslije utakmice.Zalaganje na terenu na nivou a sto se tice igracki sposobnosti MALDINI za ublehu Soldu,invalida Anicica i izgubljenog Besima.Ko kaze da nije tako taj je slijep ali momak je nas drugi najbolji stoper u zadnji 5 godina.
Bruka kako su covjek bez ikakvog razloga otjerali.BRUKA!
Stidite se
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 31 jul 2023, 10:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 31 jul 2023, 10:00

kengur je napisao/la:
31 jul 2023, 08:01
Hitno dovesti odlicne strucnjake :

1-kondicioni
2-sportski direktor
3-trener (valjda Ante)
4-sportski psiholog za elitne performanse
5-pravnik za sportsko pravo i ugovore igracima (performance contracts) a ne standardni velikodusni ugovori
6-par pismenih u administraciji
"Dan prije utakmice smo saznali da dva igrača ne mogu igrati zbog tri žuta kartona, nismo ni znali." - DAN PRIJE UTAKMICE a ovdje na forumu se o tome pisalo ima 10 dana. Svi se u administraciji guzicama udaraju a pogubljeni.

Buduci da je Mirza odradio pripreme i birao ove igrace, uzece nam mozda i 12 mjeseci da se to resetuje i poslozi (ako bude bas neko dobar trener).
Igraci nemaju kondicije, ne znaju sta da rade na terenu i gdje da stoje, mentalno bahati, a pola ih je i igracki katastrofa (odbrana).
Trebace za ovo dosta vremena. Raja mora biti spremna na dosta patnje.
Sad je kasno za nove kondicione i selekciju igraca a sezona vec pocela, plus igraci trebaju prihvatiti ideje novog trenera.
Moliti Boga da je Rogic ono imao tremu i da ce se dobro pokazati u prvenstvu, inace ...
Za bekove i stopere - mozda na polusezoni a do tada valja istrpiti.

Dal je kopija bahatog "revolverasa". Samo on u svojoj glavi ima viziju da ima poznato prezime i da je moze igrati 10-ku. Jedino dobro mase rucicama kao helikopter. Zato mu je babo nakrcao nas tim skupim igracima u napadu da bi njemu namjestali golove i da bi se Dal prodao. To je bio Mirzin jedini cilj.

Jedino Horde nisu razocarale, naravno :bow:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 jul 2023, 10:02

10 dana smo bez trenera ne znam sta vise cekaju.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 31 jul 2023, 10:04

nabacaj imena i daj im plate od 30.000, nista se ruzno nece desiti

nista ruzno:
slika
NEMA NAZAD

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 31 jul 2023, 10:04

Sve je manje vise receno o utakmici sinoc.
Nadam se u ovo dan dva treneru, kao i odgodi utakmice s Borcem.

Fatakt, sta je bilo sa istokom i Trakom i Catakovicem?

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 31 jul 2023, 10:06

holyman je napisao/la:
30 jul 2023, 21:32
Ide zadržavanje do 93 i onda lagana frljoka za 1-2

A nije da nisam naviko :bih:
haman :kafa:
- 1 9 4 6 -

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 31 jul 2023, 10:06

bordobijeli je napisao/la:
31 jul 2023, 09:38
Otkud da Viveros nije sad registrovan a igrao protiv Torpeda ??
Iskreno ja mislim da je savez svoje zavrsio, ali svaki strani igrac mora imati radnu vizu i mislim da je tu zastekalo !!!!
U novi boj ...

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 31 jul 2023, 10:11

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
31 jul 2023, 10:06
holyman je napisao/la:
30 jul 2023, 21:32
Ide zadržavanje do 93 i onda lagana frljoka za 1-2

A nije da nisam naviko :bih:
haman :kafa:
Samo sto nije frljoka nego eurogol :kafa:

Ps. Od huje sam i zaboravio sta sam prognozirao
NEMA NAZAD

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 31 jul 2023, 10:15

Da sačuvate živce svaku utakmica koju počinju Trako i Šahinović ugasite TV ili prebacite kanal
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 31 jul 2023, 10:16, ukupno mijenjano 1 put.

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 31 jul 2023, 10:16

Ma Iliju bi jos danas zvao da dodje, ne moze mi niko rec da je jedan Trako, Anicic ili trenutni Serbecic bolji od njega…

Yebem ti Mirza sve pokvareno
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 31 jul 2023, 10:18

slika

Nema ko nije, moj Vlado...
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 31 jul 2023, 10:21

E jes' muka pojedincima jer su Horde sinoć zakucale... Ovdje ima većih dušmana kluba i grupe nego na plavom pdf-u. Pojedinim jadnicima muka jer se sa sjevera pozvao čitav stadion da se skandira pokojnom Vedranu. Ubijte se jadnici, ne smijem ni zamisliti kakav grozan život živite pa ste kivni na sve oko sebe.

Gdje je @amypitar da nam kaže nešto o podršci raje grupi, očekivao je 200 ljudi u kopu, kad ono buuuum... :lol:

Ovu ekipu su vam Mirza i Ajla skrojili, a vi kao najveći glupani, što realno i jeste, potrčali da im date aplauz i da im kažete kako ste uz njih, a ne uz grupu kojoj je JEDINI interes jače i bolje Sarajevo.

...zapamtite dobro svi! :wave:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 31 jul 2023, 10:21

napoleon72 je napisao/la:
31 jul 2023, 10:18
slika

Nema ko nije, moj Vlado...
- 1 9 4 6 -

AvannGardaa46

Post Postao/la AvannGardaa46 » 31 jul 2023, 10:21

DBR1987 je napisao/la:
31 jul 2023, 09:10
Shategabri je napisao/la:
31 jul 2023, 07:54
Ušao si u sezonu bez trenera, igrači kao da su bili na roštilju cijelo ljeto, svaki prekid je prilika za protivnika, nema se tu šta puno pričati.
Čekaj ti Mirviću i mudruj, neće nas niko čekati.

HZ se vratile i nekakav privatni rat i dalje vode, mislim pozivaš hajmo cijeli stadion, a dvije glavne parole ti usmjerene protiv ostalih navijača.
Ako ćemo mak na konac, i njima je ulaz besplatan kad se zbroji ono što daju za karte i ono što se plati kazne za pirotehniku. Bezveze salty i vođenje nekakvih privatnih ratova, valjda ste se vratili da navijate za FKS ili niste?!

Uglavnom, ono što je Dogan izveo ništa ni sa čim. Sloga zasluženo dobila, sezonu smo baš otvorili svaka nam čast.
Nezz sta se cudis ovdje jebu mrtve raji sto idu na tekme mrze ih vise nego manijake.
Po meni sramota da nisu uputili nista Mirzi i Ajli al opet nisu ih oni otjerali nego losi rezultati.
Imamo 100 tema na kojih se mogla sinoc parola dici al eto...
Krive ljudi istok i zapad a niko pricao nije sa tim ljudima nije ih pitao ni za misljenje .

Da me neko ne shvati pogresno drago mi je da je konacno ta farsa od bojkota gotova. Sjever je dusa Sarajeva !
Sinoc je izgledao fantasticno al nazalost vec slj tekmu broj najmanje upola.

Problem je sto je nastao raskol na sjeveru prije 10-12ak god izmedju nekih 4..5 grupa i sad se taj isti problem prenosi izmedju tribina. Takmicile se podgrupe i ratovale izmedju sebe.Neki navijali i sa zapada sjecam se dobro.
Nikako da se potrudi neko da postignemo neko jedinstvo samo se kopaju jos veci rovovi izmedju.
Sad za ove sto ce reci " sto niste stali uz nas za bojkot da postignemo jedinstvo" cu reci 90% navijaca NIJE BILO ZA BOJKOT i 70% onih istih ljudi sinoc na sjeveru je redovno bilo na tekmama.

Konstantno neko izdvajanje i lupanje u prsa ko je veci navijac.
:puke: :puke: :puke: :puke:
Sinoc fina brojka umjesto da se kreira neka sinergija da smo blizi da smo skupa niko ne radi na tome.

Ja bi skratio istok za trecinu i zbio navijace skroz do sjevera zapad ostavio onakav kakav jeste do pola ili mozda jos jedan red manje od vip loze.
Da se malo zbiju redovi i da to lici na nesto ne onako razbacani svuda nas a na qrac nalik.
Ima toliko stvari na kojima se moze radit a ne nakon one tragedije od igre sinoc **** ljude koji su isto ko i vi po kisi dosli podrzat Sarajevo!
Najpametniji si na forumu, bravo glupane **** te usta
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 31 jul 2023, 10:22

kad ismir i ayla selektiraju ekipu dobijes to sto dobijes
NEMA NAZAD

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 31 jul 2023, 10:26

Conscious je napisao/la:
31 jul 2023, 10:04
Sve je manje vise receno o utakmici sinoc.
Nadam se u ovo dan dva treneru, kao i odgodi utakmice s Borcem.

Fatakt, sta je bilo sa istokom i Trakom i Catakovicem?
Trako hoce da se bije
Catakovic se smije i podjebaje sa navijacima.Salje poljupce nekakve
Da smo klub koji postuje svoje navijace obojica i Dal bi u paketu letili yebem ih svu trojicu usta raspala.Kakvo je ovo nepostovanje.Nek kod kona to Mekic uradi pa da vidim da li bi docekao jutro kao igrac kluba.Fuj klosari raspali.Sta su se oni prokurcili nesto bolje nek porade na svojim igrama jer i jedan i drugi i treci su go qurac i bezveze na platnom spisku kluba.Neko dodje plati kartu,kisne,kida zivce da gleda njihov antifudbal a njima do zajebancije.Mrs stoko iz kluba
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 31 jul 2023, 10:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 31 jul 2023, 10:28

Klasika koševska, kad se raja nahajca i dodje u onolikom broju po onakvom prolomu jadovi na terenu uvijek zaseru. Nema tu par igraca mozda da su neke "klase", ostali niti bog zna sta znaju niti imaju kuveta ili su na granici neke povrede vjecito. Nego su jednostavno izvikani, prenapuhani, a bgm i preplaceni. Ko god za trenera dodje tezak posao je pred njim, valja to uigrati i uhodati pa i neke osnove ih nauciti, pa nama unazad godinama svaki prekid je ne pola nego 80 posto gol. Sve je do Mirvica, on je taj koji upravlja klubom donosi odluke, sta je sa je.benim trenerom vise, sa sportskim direktorom itd, sta se vise ceka. A i ko god sjedne na klupu ne ocekujte da ce to odjednom postati mašinerija jer je eto sinoc ublehaš teoreticar Dogan pogrijesio sa odabirom sastava.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 31 jul 2023, 10:29

Najgori su mi ovi koji kažu da ih Koševo više neće vidjeti. Koga boli qurac, vi svakako nakon 2-3 kiksa ohladite skroz. Prošli smo gore i moramo dati podršku sljedeću utakmicu čak i da Husref bude trener.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 31 jul 2023, 10:30

Najbolji prelazni rok u historiji kluba vol. 2
Opet nakon par tekmi niko qrcu ne valja haha. Al haj jos je rano, sudit cemo im s dobrim trenerom i na polusezoni.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 31 jul 2023, 10:30

bordobijelisampion je napisao/la:
31 jul 2023, 10:29
Najgori su mi ovi koji kažu da ih Koševo više neće vidjeti. Koga boli qurac, vi svakako nakon 2-3 kiksa ohladite skroz. Prošli smo gore i moramo dati podršku sljedeću utakmicu čak i da Husref bude trener.
Ali čak i da Husref bude trener :rol:

Rekao bi čovjek dolazi Sablić

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: admir1946, Aduka87, Amidzaa, amypitar, AVNOJ, HariTz, HyperOS, Vanja8 i 53 gosta.