FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Šahinović, Trako, Avramovski, Čataković, Beganović, Duraković, Dalara out
Nek igra bilo ko drugi, juniori, bilo ko.
Nek igra bilo ko drugi, juniori, bilo ko.
Zadnja izmjena: roccosiffredi, dana/u 31 jul 2023, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/marti-cifu ... era/455581

Horde"Čuo sam i ranije za sarajevsku atmosferu, tako da želim sarajevsku atmosferu u četvrtak i računam na navijače", kazao je Cifuentes.

Hrasnička dežurna ubleha Torlak se javio da kritikuje
Samo nam je on falio na svu muku

Bilo je ponuda za Dala od 600.000 € + bonus. ali su to odbili. to je bilo prije prve utakmice za BiH.
-
- Kontakt:
Daćemo mi 100 000 samo nek ide
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Sad ako dobijemo trecinu od toga bice odlicno, onog ko je to odbio proglasiti neprijateljem Kluba br.1

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Reako mi jedan od glavni radnika na TM. ne vidim razlog da laze.

Dal je "divlji" igrac. Igra neke svoje utakmice, simultanke.
On ne postuje taktiku, ili jako jako malo. On ne ucini bilo sta da neko od njegovih saigraca uz njega bude kvalitetniji.
Slican tip igraca i mentalni sklop Fanima. Stim sto je Fanimo imao barem razoran sut. Ali i on je igrao neke svoje simultanke, mimo ekipe, taktike, kolektiva.
On ne postuje taktiku, ili jako jako malo. On ne ucini bilo sta da neko od njegovih saigraca uz njega bude kvalitetniji.
Slican tip igraca i mentalni sklop Fanima. Stim sto je Fanimo imao barem razoran sut. Ali i on je igrao neke svoje simultanke, mimo ekipe, taktike, kolektiva.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 31 jul 2023, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
- Shategabri
- Kontakt:
Možda su njemu slagali...ja ne vjerujem da bi neko pri zdravoj pameti odbio takvu ponudu za Dala.Zukanovic je napisao/la: ↑31 jul 2023, 11:57Reako mi jedan od glavni radnika na TM. mislim ne vidim razloga da laze.![]()
Nema šanse da se više dobije za njega.
Uz to, ne mogu da povjerujem d je neko i toliko ponudio.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Nema tu vise nikakve sanse,zakovat na tribine pa nek ovo izvode negdje drugo. Trako amater,nije fudbaler,unisti vecinu tekmi kad igra. Sahinovicu,branio sam te al ti si sve gore,jedna velika 0,izleces kao kakva balerina na loptu,kad si vec krenuo treba da razgrnes sve,on skace 5 metara od loptemiky_hz je napisao/la: ↑31 jul 2023, 11:34
Pazi ti reakcija,Trako cuva prostor napamet ide pola metra od igraca, a Šahinovic još kriminalniji se zalijece u Traku ko da njega brani, nit koji gleda loptu ,predpostavljam da su žmirila obojica.
Dodaš na njih Dala i vidiš da je problem u nama i našim tkz projektima,ko ce kupit ovu "djecu",na osnovu cega,ako misle zbog toga što imaju minute u prvom timu grdno se zeznuo.
Mirvicu, sta cekas sa trenerom? Direktorom? Sportskim direktorom? Hoces da ti Sejo Brajlovic ogleda u kafu, egoisto?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Možemo samo sanjati i ja i ti. Dal je protiv Borca 100 % u prvih 11, a gotovo sigurno i Trako. U nekom normalnom i zdravom klubu, sa normalnim ljudima koji normalno i racionalno razmišljaju, njih dvojica ne bi ni na klupi sjedila.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 11:59Nema tu vise nikakve sanse,zakovat na tribine pa nek ovo izvode negdje drugo. Trako amater,nije fudbaler,unisti vecinu tekmi kad igra. Sahinovicu,branio sam te al ti si sve gore,jedna velika 0,izleces kao kakva balerina na loptu,kad si vec krenuo treba da razgrnes sve,on skace 5 metara od loptemiky_hz je napisao/la: ↑31 jul 2023, 11:34
Pazi ti reakcija,Trako cuva prostor napamet ide pola metra od igraca, a Šahinovic još kriminalniji se zalijece u Traku ko da njega brani, nit koji gleda loptu ,predpostavljam da su žmirila obojica.
Dodaš na njih Dala i vidiš da je problem u nama i našim tkz projektima,ko ce kupit ovu "djecu",na osnovu cega,ako misle zbog toga što imaju minute u prvom timu grdno se zeznuo.
-
- Kontakt:
Samo polako Mirvahu jos malo i najbolji na balkanu,bez trenera ako treba do titule

Ovi nasi levati su planirali da uzmu 3 miliona za Dala ili sta vec a realno je 750k
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Mirvicu pametnije ti je da se ides pred tribine savjetovati i raspitivati o trenerima, igracima, potencijalima. Ko god da ti prica bajke savjetuje itd taj te lazi uveliko. Od imenovanja mirze, do odredjivanja tih nekih projekata koji rade sta hoce i kako hoce. VELIKA 0!
samo da hoce taj trener doci pa nek postavi neke granice. Ne ide mi u glavu, kad god se neki pojedinac pokusa izbaciti naustrb ekipe to zavrsi lose totalno. Ni timske igre ni rezultata a ni tog pojednica.
Sistem treba da izbaci pojedinca.. Jucer su nam dalkanovi potezi bili pocetak kraja. Umjesto da zavrsis slogu s drugim komadom, jock.. daj da se i on proslavi kad je vec Renan - ne moze on to izdrzati, mora i on da cuje njegovo ime da spiker prozove. Fuj, sujeta, ego, ljubomora, sta sve ne.
Mirvicu pod Hitno po(d)vuci crtu!
samo da hoce taj trener doci pa nek postavi neke granice. Ne ide mi u glavu, kad god se neki pojedinac pokusa izbaciti naustrb ekipe to zavrsi lose totalno. Ni timske igre ni rezultata a ni tog pojednica.
Sistem treba da izbaci pojedinca.. Jucer su nam dalkanovi potezi bili pocetak kraja. Umjesto da zavrsis slogu s drugim komadom, jock.. daj da se i on proslavi kad je vec Renan - ne moze on to izdrzati, mora i on da cuje njegovo ime da spiker prozove. Fuj, sujeta, ego, ljubomora, sta sve ne.
Mirvicu pod Hitno po(d)vuci crtu!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Godina 2023.,Dal Varesanovic sa svoje 22. godine je projekat najveceg kluba u drzavi.
Hej projekat sa 22. godine, pa to ni na fifi nema.
Kakav je to on igrac Bog te da igra svih 90 minuta u onakvom debaklu. Pa da je Messi u najmanju ruku ne bi mi nikad igro onako…
Nisam neko od onih sto ga stalno pljuju, al brate pelja loptu nesto izvodi, pa nisi se rodio sa njom kralju…
Hej projekat sa 22. godine, pa to ni na fifi nema.
Kakav je to on igrac Bog te da igra svih 90 minuta u onakvom debaklu. Pa da je Messi u najmanju ruku ne bi mi nikad igro onako…
Nisam neko od onih sto ga stalno pljuju, al brate pelja loptu nesto izvodi, pa nisi se rodio sa njom kralju…
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], MaroonBjelave, plisek i 61 gost.