To su zablude,sta hoce dream team? Trener cini igrace boljim,jel to kone imaju nekakve igrace,sve kloc do kloca igraju kao navijeni,trce,ginu kod nas je do trenera i pvih placip..ic.ki na terenuaqarius je napisao/la: ↑31 jul 2023, 13:53Evo čitam mnogi se isprdavaju sa Doganom...a jeste možda pokušali između redova shvatiti šta čovjek kaže...a kaže imam polutim gdje imam 2-3 igrača i 20 amatera.Igrački kadar je ono što vam fali dragi moji..čisti igrački kvalitet..dižete Vrančića..a čovjek ne doprinosi ni napadu ni odbrani,radijus kretanja 20 metara..plus mali Varešanović koji je utega za čitavu ekipu .a imate 10 takvih..bekovi su vam užasni,stopera nemate,golman kantonalna liga...treba vam neko ko se razumije u sport..i da skautira prave igrače tačno po pozicijama i onda izvrši kupovina...ja vjerujem da će se Sarajevo izdići iznad svega i da će to opet biti pravo Sarajevo ....Problem je da stvari nazovete pravim imenom a to je da fali čisti igrački kvalitet plus struka.Od mene velika podrška...sa nadom da idu bolji dani..
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Nije on taj nivo da ti slozi nesto izmedju redova...
Liga pocela, a mi bez generalnog direktora ni sportskog direktora, a ni sefa strucnog staba!
Bravo Mirvicu boli te qurac, ko' zurio vrat slomio pa jel...
Liga pocela, a mi bez generalnog direktora ni sportskog direktora, a ni sefa strucnog staba!
Bravo Mirvicu boli te qurac, ko' zurio vrat slomio pa jel...
- Shategabri
- Kontakt:
Opet kontam, ne može se samo njemu to stavljati na dušu.Alii je napisao/la: ↑31 jul 2023, 13:571 gol cijela ekipa i golman.Puno je kasnio jedno 20 sekundi.Shategabri je napisao/la: ↑31 jul 2023, 13:52Što nije šta? Izašao na loptu?
Nama je svaki prekid bio gol šansa.
Treba nešto i na dušu odbrani staviti.
Mlad je i zelen, no oba gola su krivica odbrane.
Meni je on najkritičniji bio kod one stative, onako se golman ne postavlja.
Da je primio gol u svoj ugao, ispisnica odmah.
2 gol onaj je majstorski zabio ali opet golman je bio blizu i zakasnio opet za reakcijom.
Kod one stative fino se postavio
I iskusniji golmani izgube sigurnost kad ti znaš da ti zadnja linija nije ni za qrc.
Da pusta na sve strane.
Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To jednostavno nije tačno jer je ovaj igrački kadar sasvim korektan za našu ligu. Dogan je tip osobe koji bi rekao jbg imam Ibrahimovića ali nemam Ronalda. Sasvim korektan i solidan igrački kadar koji se može boriti za titulu, pa pogledaj ekipu Sloge i vidi karijere njihovih igrača i onda ih uporedi sa našim.aqarius je napisao/la: ↑31 jul 2023, 13:53Evo čitam mnogi se isprdavaju sa Doganom...a jeste možda pokušali između redova shvatiti šta čovjek kaže...a kaže imam polutim gdje imam 2-3 igrača i 20 amatera.Igrački kadar je ono što vam fali dragi moji..čisti igrački kvalitet..dižete Vrančića..a čovjek ne doprinosi ni napadu ni odbrani,radijus kretanja 20 metara..plus mali Varešanović koji je utega za čitavu ekipu .a imate 10 takvih..bekovi su vam užasni,stopera nemate,golman kantonalna liga...treba vam neko ko se razumije u sport..i da skautira prave igrače tačno po pozicijama i onda izvrši kupovina...ja vjerujem da će se Sarajevo izdići iznad svega i da će to opet biti pravo Sarajevo ....Problem je da stvari nazovete pravim imenom a to je da fali čisti igrački kvalitet plus struka.Od mene velika podrška...sa nadom da idu bolji dani..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dovoljno o procjeni Dogana govori da je on gledao Traku sve ove utakmice i zaključio da je on dovoljno dobar za start. A na klupi ima Soldu, Beganovića, Mulalića pa čak i Radovića koji bi bolje odigrao od njega 1000%.
Naravno.Shategabri je napisao/la: ↑31 jul 2023, 14:01Opet kontam, ne može se samo njemu to stavljati na dušu.Alii je napisao/la: ↑31 jul 2023, 13:571 gol cijela ekipa i golman.Puno je kasnio jedno 20 sekundi.Shategabri je napisao/la: ↑31 jul 2023, 13:52
Što nije šta? Izašao na loptu?
Nama je svaki prekid bio gol šansa.
Treba nešto i na dušu odbrani staviti.
Mlad je i zelen, no oba gola su krivica odbrane.
Meni je on najkritičniji bio kod one stative, onako se golman ne postavlja.
Da je primio gol u svoj ugao, ispisnica odmah.
2 gol onaj je majstorski zabio ali opet golman je bio blizu i zakasnio opet za reakcijom.
Kod one stative fino se postavio
I iskusniji golmani izgube sigurnost kad ti znaš da ti zadnja linija nije ni za qrc.
Da pusta na sve strane.
Dogan pokusao juce glumiti Pepa sa igrom i formacijom.
Sahinovic
Zeljkovic Trako Anicic
Francis Vrancic Buljubasic Dal Avram Durakovic
Renan.
To je ovako juce bilo u praksi.
Pas igra kod nas ne ide.
Zadnja izmjena: Alii, dana/u 31 jul 2023, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sramota, preskupo plaćeni kuleri, rekonvalescenti, šićardžije bez žara i volje, sirovo otaljavanje posla, bez vizije i koncepta u igri - napisao je Kustura.
Podsjetio je i na riječi bivšeg selektora BiH Safeta Sušića Papeta.
- Vjerovatno nisu svjesni koliko ne znaju, imamo običaj da pravimo od njih igrače, a nisu ni 'i' od igrača. To ću ja da im kažem.
Mene nije strah da im to kažem i da li ću sutra biti ovdje. To me ne interesuje. Najgora stvar je kad misliš da nešto stvaraš, da si nešto stvorio i onda to zbog njihovog ponašanja sve padne u vodu - rekao je tada Sušić.
Podsjetio je i na riječi bivšeg selektora BiH Safeta Sušića Papeta.
- Vjerovatno nisu svjesni koliko ne znaju, imamo običaj da pravimo od njih igrače, a nisu ni 'i' od igrača. To ću ja da im kažem.
Mene nije strah da im to kažem i da li ću sutra biti ovdje. To me ne interesuje. Najgora stvar je kad misliš da nešto stvaraš, da si nešto stvorio i onda to zbog njihovog ponašanja sve padne u vodu - rekao je tada Sušić.
Obzirom da sam relativno u dobrim odnosima sa Ilijom, iskoristio sam priliku i popricao na temu odlaska, pa u prilogu postavljam njegov dio konverzacije:

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- napoleon72
- Kontakt:
Ne brukajte se za internet, nemamo svi mrtvi BHTelecom. Kod mene na Eronetu neopterecen sistem, nekunoc protiv Torpeda pored 20 milja bez problema ulazio, prije tekme pisao da njihov clan strucnog staba provocira sa tri prsta itd, jer sam to vidio s tribine. Protiv Igmana sa jednim forumasem iz zayebancije upalio stream Zelje na zapadu i gledali paralelno i desavanja s te utakmice jer smo se tad fajtali za trece mjesto s njima a i zanimalo me da li ih Sloboda moze ostavit bez Evrope ili ce ovi njih opet sutnut u drugu ligu. Itekako se.moze pisat sa stadiona. A to sto usred tekme napisem post, pa sta onda? Eno svi sad ultrasi koji 90 minuta bulje u teren. Lik se povrijedi, prekid neki na terenu, nesta, uletim i vidim da li je ko sta napisao ili sam napisem. Raja visi na fejsu, instagramu, prati druge rezultate, neko tiket ispunjava... Sve normalno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Nije problem sto Trako i Sahinovic pogrijese,problem je sto jista iz toga ne nauce,isprave vec konstantno kiksaju
Svakom igraču koji dođe u FKS treba staviti u ugovor ukidanje društvenih mreža dok je tu, pa samo zamisli koliko im se bolida ovako javlja i pere, psuje, smara za dresove i informacije. Bog te ****!
kakav je ovo momak

Daje za grb vise nego neka djeca kluba
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ali odluka da se istjera Ilija a ostavi Trako hahahahahahahaahahhahaaha pa to nam najveći dušman uradio ne bi
-
- Kontakt:
Ginuo bih i ja da radim za 11 hiljada eura, a znam da ne vrijedim tih para. 

Ja nisam balavac niti neko ko se javlja bilo kome, ali odredjene okolnosti su dovele do toga da sam u korektnim odnosima sa covjekom. Ne zanima me dres niti bilo sta, osim uspjeha kluba.
Sto se tice mreza generalno, slazem se za ukidanje, ali nazalost to nije moguce.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Kad pogledam ono što imamo:
Lovre Rogić - treba biti prvi golman
Slaviša Radović - u ovoj konkurenciji bi trebao biti prva opcija na lijevom beku
Elvir Duraković - kome je kruna karijere polusezona u Igmanu iz Konjica koji se do zadnje sekunde borio za opstanak ne može biti prva opcija na l.beku, upitan i ulazak sa klupe. Po mom mišljenju odbačeni Tomašević je korisniji od njega.
Vinko Soldo - u ovoj konkurenciji bi trebao biti jedna opcija na stoperu
Besim Šerbečić - u ovoj konkurenciji bi mogao biti opcija na stoperu ako se (ikad) dozove pameti
Muharem Trako - Ne bi trebao biti u zapisniku osim u slučaju nužde, ako već ne žele da mu uruče papire
Marin Aničić - red je da se uruče papiri jer je dečko napravljen od istih
Amar Beganović - ako ovako nastavi vrlo brzo Mulalića vratiti na desnog beka
Enedin Mulalić - u skorije vrijeme (nakon oporavka?) vrlo moguća prva opcija na desnom beku
Ivan Borna Jelić Balta - mora imati poziciju u prvom timu, da li na DMF ili na CB obzirom da su stoperi vela-havle
Samir Zeljković - isto kao Balta
Mario Vrančić - prva opcija u veznom redu oko kojeg se treba sve graditi
Daniel Avramovski - poraditi na moralu i dati još malo veću slobodu u igri
Mirza Mustafić - solidan backup, igrač koji može dati doprinos ulaskom sa klupe i solidna zamjena u slučaju kartona/povreda
Dal Varešanović - ukoliko ga NE MOŽEMO prodati, dozirati minute, poslati malo na hlađenje, jer je previše negativne energije u vezi sa njim, a što se tiče igračkih kvaliteta, defanzivno igrač manje, solo igrač koji nema snagu riješiti šansu, a kamoli utakmicu, fudbaler za zadnjih 20ak minuta, kad su protivnici istrošeni.
Almedin Ziljkić - zna nervirati na terenu, al vjerovatno naš najagilniji igrač kako prema naprijed tako i u defanzivi
Muhamed Buljubašić - potencijal, ima šlifa, dozirati minute i utakmice
Francis Kyeremeh - ima snagu, ima nešto u njemu, međutim po mom mišljenju malo nedefinisan. Sa pravim trenerom i taktikom bi trebao dati mnogo više
Giorgi Guliashvili - neiskorišten potencijal, bez kontinuiteta u našem timu. Mislim da treba dobiti pravu priliku, ali nakon odluke Saveza vjerovatno gubimo njegov potencijal. A žali bože posudbe u našu ligu, da ga makar hoćemo poslati vani, pa vala bolje i nazad u Gruziju.
Ivan Ikić - od početnog boom-a, do izgubljenog igrača
Renan Oliveira - možda i najveći (iako ih haman nema) profesionalac u našem timu. Definitivno prvi izbor u napadu i zaslužuje mnogo agilniji vezni red i normalnu taktiku
Hamza Čataković - Mislim da je uništen od samog dolaska, zavaljivanjem na neprirodne pozicije i sada je dobio Renana pored kojeg teško može igrati. Ne bih komentarisao situaciju sa istokom tako da - solidna opcija sa klupe.
Kevin Viveros i Penaranda - ne znamo šta očekujemo, odlukom saveza o strancima niko osim Renana vjerovatno neće imati kontinuitet pa se neće moći ni pokazati, daj Bože da griješim.
Ostale ne bih komentarisao jer ko zna ko će od njih kad dobiti priliku biti u zapisniku.
Lovre Rogić - treba biti prvi golman
Slaviša Radović - u ovoj konkurenciji bi trebao biti prva opcija na lijevom beku
Elvir Duraković - kome je kruna karijere polusezona u Igmanu iz Konjica koji se do zadnje sekunde borio za opstanak ne može biti prva opcija na l.beku, upitan i ulazak sa klupe. Po mom mišljenju odbačeni Tomašević je korisniji od njega.
Vinko Soldo - u ovoj konkurenciji bi trebao biti jedna opcija na stoperu
Besim Šerbečić - u ovoj konkurenciji bi mogao biti opcija na stoperu ako se (ikad) dozove pameti
Muharem Trako - Ne bi trebao biti u zapisniku osim u slučaju nužde, ako već ne žele da mu uruče papire
Marin Aničić - red je da se uruče papiri jer je dečko napravljen od istih
Amar Beganović - ako ovako nastavi vrlo brzo Mulalića vratiti na desnog beka
Enedin Mulalić - u skorije vrijeme (nakon oporavka?) vrlo moguća prva opcija na desnom beku
Ivan Borna Jelić Balta - mora imati poziciju u prvom timu, da li na DMF ili na CB obzirom da su stoperi vela-havle
Samir Zeljković - isto kao Balta
Mario Vrančić - prva opcija u veznom redu oko kojeg se treba sve graditi
Daniel Avramovski - poraditi na moralu i dati još malo veću slobodu u igri
Mirza Mustafić - solidan backup, igrač koji može dati doprinos ulaskom sa klupe i solidna zamjena u slučaju kartona/povreda
Dal Varešanović - ukoliko ga NE MOŽEMO prodati, dozirati minute, poslati malo na hlađenje, jer je previše negativne energije u vezi sa njim, a što se tiče igračkih kvaliteta, defanzivno igrač manje, solo igrač koji nema snagu riješiti šansu, a kamoli utakmicu, fudbaler za zadnjih 20ak minuta, kad su protivnici istrošeni.
Almedin Ziljkić - zna nervirati na terenu, al vjerovatno naš najagilniji igrač kako prema naprijed tako i u defanzivi
Muhamed Buljubašić - potencijal, ima šlifa, dozirati minute i utakmice
Francis Kyeremeh - ima snagu, ima nešto u njemu, međutim po mom mišljenju malo nedefinisan. Sa pravim trenerom i taktikom bi trebao dati mnogo više
Giorgi Guliashvili - neiskorišten potencijal, bez kontinuiteta u našem timu. Mislim da treba dobiti pravu priliku, ali nakon odluke Saveza vjerovatno gubimo njegov potencijal. A žali bože posudbe u našu ligu, da ga makar hoćemo poslati vani, pa vala bolje i nazad u Gruziju.
Ivan Ikić - od početnog boom-a, do izgubljenog igrača
Renan Oliveira - možda i najveći (iako ih haman nema) profesionalac u našem timu. Definitivno prvi izbor u napadu i zaslužuje mnogo agilniji vezni red i normalnu taktiku
Hamza Čataković - Mislim da je uništen od samog dolaska, zavaljivanjem na neprirodne pozicije i sada je dobio Renana pored kojeg teško može igrati. Ne bih komentarisao situaciju sa istokom tako da - solidna opcija sa klupe.
Kevin Viveros i Penaranda - ne znamo šta očekujemo, odlukom saveza o strancima niko osim Renana vjerovatno neće imati kontinuitet pa se neće moći ni pokazati, daj Bože da griješim.
Ostale ne bih komentarisao jer ko zna ko će od njih kad dobiti priliku biti u zapisniku.
-
- Kontakt:
Dovedi ga Ismire vidiš da se raspadamo...
-
- Kontakt:
I Hajduk se izgleda poslozio al mi nikako, daj nadjite 2 covjeka koji su stručni profesionalci (trener i SD) dati im odriješene ruke i neka rade 3 godine.
WE ARE SARAJEVO • Building ‘the Model Club of the Balkans’ with my
Playing Europe - achieving Self Sustainability - being Excellent & staying United
Playing Europe - achieving Self Sustainability - being Excellent & staying United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.