Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Njemu za statistiku odgovara da nema Lilarda, sa druge strane od ekipe nema nista..
kakva je sada povreda u pitanju, vraca li se dame brzo?
ugovor je potpisao, ja bih vise volio da idu u razigravanje a da jusuf ima 15 koseva, nego da ispadnu sa njegovih 20+ u prosijeku:-)
Belaj je sto uz ovog gore nema ni 15 garantovanih:-)
ugovor je potpisao, ja bih vise volio da idu u razigravanje a da jusuf ima 15 koseva, nego da ispadnu sa njegovih 20+ u prosijeku:-)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Istegnuće lista, ništa strašno, 7-10 dana i vratit će sebabino je napisao/la: ↑03 nov 2022, 07:00Njemu za statistiku odgovara da nema Lilarda, sa druge strane od ekipe nema nista..
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma bolje da idu u PO i da on ima slabiju statistiku. Pokazao je on da moze kad treba jos prosle sezone kad su ga morali klupirati jer im je donosio pobjede.
- Shategabri
- Kontakt:
Puca mi za portland, gledam ih iskljucivo radi Juke.
Najbolja opcija bi bila da ga trejdaju u neku ozbiljnu ekipu sa glavom i repom, juka je timski igrac i u ozbiljnom sistemu bi mislim procvjetao.
Sa lillardom ponovo se sve svodi da pravi milion blokova i trci gore dolje ko muha bez glave dok se drugi ispucavaju.
Problem Portlanda je sto osim Lillarda nemaju nijednog igraca koji je siguran kreator za sebe. I mali simons i grant su priuceni u tome. Sto se tice Lilike, ja bih radije imao Haliburtona u ekipi nego njega. On se vratio sa stavom "ima da vam svima dokazem da opet mogu imati 30ak poena i prosjeku". ..Mada ima i nekih naznaka da se spametovao (sklanjanje Simonsu kad ga ide) i da su bitnije pobjede ekipe ..odnosno da treba "jahati" vruceg igraca, pa makar to bio i Juka. Razlika izmedju Simonsa i CJ (sinoc 10/27, dobri stari CJ) je samo u tome sto Simons vise preferira tricu nego izolacije i duge dvojke. U odbrani su jednako stetni...vidjecemo kako ce Billups rasporediti minutazu kad se vrati GP. Doduse sa njim ce imati jacu odbranu ali i problem dodatnog nekreatora u petorci.
Helem..
Bravo Juka!
...gleda se ovo cim dodjem s posla.
Vrlo lahko bi PDX mogao nanizati jos dva poraza
Helem..
Bravo Juka!

Vrlo lahko bi PDX mogao nanizati jos dva poraza
Zadnja izmjena: RoninX, dana/u 03 nov 2022, 11:03, ukupno mijenjano 1 put.
Pa vise tekmi Portlanda = vise gledanja Juke.edin139 je napisao/la: ↑03 nov 2022, 08:51Puca mi za portland, gledam ih iskljucivo radi Juke.
Najbolja opcija bi bila da ga trejdaju u neku ozbiljnu ekipu sa glavom i repom, juka je timski igrac i u ozbiljnom sistemu bi mislim procvjetao.
Sa lillardom ponovo se sve svodi da pravi milion blokova i trci gore dolje ko muha bez glave dok se drugi ispucavaju.
Jusuf Nurkic's averages through 7 games: 14.9/12.3/2.7 with 1 block on 50/57/87 shooting splits.
To ima smisla, ali takodjer je puno veća uzivancija gledati takmu kad Juka uzima ,15+ suteva, ima 20+ poena, nego kad uzme 5-8 suteva od cega 3-4 su odpadci, 3-4 neke akcije na njega i ima 10-15 poena.nerkolfc je napisao/la: ↑03 nov 2022, 11:03Pa vise tekmi Portlanda = vise gledanja Juke.edin139 je napisao/la: ↑03 nov 2022, 08:51Puca mi za portland, gledam ih iskljucivo radi Juke.
eno ga brani draymonda greena....klutch familija se pazi izmedju sebe
veceras mu treba sto vise gurat loptu, vjerovatno nema aytona pa ce ga braniti smijesni landale. moguc je i career high (vakat je da to podigne ), ako on bude u pravom modeu, i ako bude dovoljno lopti.

veceras mu treba sto vise gurat loptu, vjerovatno nema aytona pa ce ga braniti smijesni landale. moguc je i career high (vakat je da to podigne ), ako on bude u pravom modeu, i ako bude dovoljno lopti.
Da.RoninX je napisao/la: ↑04 nov 2022, 16:55eno ga brani draymonda greena....klutch familija se pazi izmedju sebe![]()

ipak se vratio Ayton jbg
odbranu igra predobro, ali, u napadu je prava stetocina, valjda ce se dozvati u drugom pol
portland igra fenomenalno bez dva glavna scorera, a odbrana je strasno dobra
portland igra fenomenalno bez dva glavna scorera, a odbrana je strasno dobra
U odbrani strasan
Naprijed svw negdje žurba neka, nesto na silu...
Inace, ovo vwceras bgm izgleda odlicno
Naprijed svw negdje žurba neka, nesto na silu...
Inace, ovo vwceras bgm izgleda odlicno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Predobro igraju,nema rupa tj.Simmonsa u odbrani pa svi grizu na max. mslm da je za Juku malo prebrz ritam utakmice i trcanja.
nurkicev problem je sto ne moze gurati aytona koji je takodjer krupan i snazan, sto mu otezava da se izbori za dobru poziciju
kad na to dodas njegovu ruku, rezultat je ovo sto gledamo
kad na to dodas njegovu ruku, rezultat je ovo sto gledamo
'ubo' i ja kad cu gledat nurkica haha
Ma gledas ti svaku, samo se ne hvalis

Malo cvrsci orah u liku Aytona, malo nesrece u dva-tri navrata i to je to. Pocinju mi se svidjati kao ekipa, samo steta sto je Simons haman preslikan CJ ili i gori. Nerealno mi da je Grant ovako poprilicno racionalan, u Detroitu je uzimao svaki drugi sut.
vjeruj, nisam nista gledao:-)Federer17 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 04:14Ma gledas ti svaku, samo se ne hvalis
Malo cvrsci orah u liku Aytona, malo nesrece u dva-tri navrata i to je to. Pocinju mi se svidjati kao ekipa, samo steta sto je Simons haman preslikan CJ ili i gori. Nerealno mi da je Grant ovako poprilicno racionalan, u Detroitu je uzimao svaki drugi sut.
evo probudio se, rekoh da vidim 20+ u najavi:-)
ma taj simons je meni odvratniji od onog bel heynsa sto je igrao sa musom lani:-)