Bob zvani čvarak . Masnoguzi nekog ismijava četri organizacije ga ne mogu nahraniti. J mu familiju i njemu i ovim našim što se druže sa njim.thebain666 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 14:40Mnogi su tugovali sto vukotic nije dosao, a na kraju zamislite da je ovaj smrad obukao nas dres. Dok god ovakvi uhljupi se vrte oko kluba, bilo kao igraci bilo kao neka funkcija u klubu, mi necemo napredovati. Debeli debil zvani bob nas ismijava sa ovim smrdom, a na iducem prelaznom roku opet ce se povezivati sa nama...
![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
🇵🇸
9500GalileoGalilei je napisao/la: ↑31 jul 2023, 14:51Kolika je posjeta bila sinoć, jel izašla zvanična brojka?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Mislim da je bilo 5500-6000max.Aduka87 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 14:549500GalileoGalilei je napisao/la: ↑31 jul 2023, 14:51Kolika je posjeta bila sinoć, jel izašla zvanična brojka?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
bas vala. A gledaj, njima je bitno da on ne ide GORE. Pazi koja akcija mitomana, javljaju se igracima da ih mole da za nas ne potpisuju. Pa ima li jadnijeg kluba i navijaca na svijetuuuu?Torino je napisao/la: ↑31 jul 2023, 14:53Bob zvani čvarak . Masnoguzi nekog ismijava četri organizacije ga ne mogu nahraniti. J mu familiju i njemu i ovim našim što se druže sa njim.thebain666 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 14:40Mnogi su tugovali sto vukotic nije dosao, a na kraju zamislite da je ovaj smrad obukao nas dres. Dok god ovakvi uhljupi se vrte oko kluba, bilo kao igraci bilo kao neka funkcija u klubu, mi necemo napredovati. Debeli debil zvani bob nas ismijava sa ovim smrdom, a na iducem prelaznom roku opet ce se povezivati sa nama...
![]()
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Što je slavio gol sa Hordama?djokica je napisao/la: ↑31 jul 2023, 14:29Daj budite realni, zar treba ocekivati od Dala da dodje i pozdravi grupu posle svega sto mu je izgovoreno, njemu, ocu i porodici.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑31 jul 2023, 14:19e neka je, ruka mu se pozlatila. Kako hinjav lik.Torino je napisao/la: ↑31 jul 2023, 13:56
Boga mi mlatnu ga neki lik kopljem od zastave, malo se ko pogubi, al kvalitetan pa nastavi dalje zujat. Koliko je vas primjetilo da su neki igrači odma pobjegli u svlačionicu, tipa Dal, Renan i još par njih. Boga mi veliki minus ne pozdraviti navijače, koji su pokisli u svakom smislu.
Pa dobro svi nisu otisli kad im je kapiten primjer
Nemam nista za ni protiv momka, samo kazem naravno da nece doci da pozdravi tribinu i ne bi niko od vas na njegovom mjestu
🇵🇸
-
- Kontakt:
Ma ovaj vepar objavio neki komentar sa naseg foruma i smrdo mu komentarisao...MortemHz je napisao/la: ↑31 jul 2023, 14:45Na šta mu se odnosi ovaj komentar?thebain666 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 14:40Mnogi su tugovali sto vukotic nije dosao, a na kraju zamislite da je ovaj smrad obukao nas dres. Dok god ovakvi uhljupi se vrte oko kluba, bilo kao igraci bilo kao neka funkcija u klubu, mi necemo napredovati. Debeli debil zvani bob nas ismijava sa ovim smrdom, a na iducem prelaznom roku opet ce se povezivati sa nama...
![]()
Tako je savez objavio, dosta raje je bilo na sjeveru kako god.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
9500, negdje sam pročitaoGalileoGalilei je napisao/la: ↑31 jul 2023, 14:51Kolika je posjeta bila sinoć, jel izašla zvanična brojka?
🇵🇸
- GalileoGalilei
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pisali smo ovdje sinoć i jutros, ima na nfsbih + ima posebna tema na forumu za posjete.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
S obzirom na kišu pred sami početak utakmice, odlična posjeta. Išlo bi i preko 10k, većina raje koju ja znam s Kosevskog je ostala ili u kafiću ili kući.
Ne znam, to njega trebas pitati.Torino je napisao/la: ↑31 jul 2023, 14:58Što je slavio gol sa Hordama?djokica je napisao/la: ↑31 jul 2023, 14:29Daj budite realni, zar treba ocekivati od Dala da dodje i pozdravi grupu posle svega sto mu je izgovoreno, njemu, ocu i porodici.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑31 jul 2023, 14:19
e neka je, ruka mu se pozlatila. Kako hinjav lik.
Pa dobro svi nisu otisli kad im je kapiten primjer
Nemam nista za ni protiv momka, samo kazem naravno da nece doci da pozdravi tribinu i ne bi niko od vas na njegovom mjestu
Ja samo kazem logicno je da decko ne dolazi da pozdravi navijace.
Na stranu fudbal, Mirza mu je otac, a nije ni on postedjen sve ove godine otkako se vratio
FKS❤️1946
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
takav igrac, karakter, kapiten.. sta reci, sem toga da nije postedjen. Da li smo mi postedjeni?djokica je napisao/la: ↑31 jul 2023, 15:29Ne znam, to njega trebas pitati.
Na stranu fudbal, Mirza mu je otac, a nije ni on postedjen sve ove godine otkako se vratio
- 1 9 4 6 -
Da li smo mi postedjeni debelog Ismira koji nije u stanju trenera dogovorit tri sedmice, ko da sa Kloppom pregovara
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Šta čekaju ovi hadalji sa trenerom, novi trener nece imati vremena ni da ih spremi da se ne obrukaju protiv Borca za 12 dana.
Još jednom da napomenem, nije bitno ko mu je otac, da mu je Adžem otac, a on igra kako treba da igra, ne bi bilo problema. Ovako je bruku forumaša uvjereno da mu se psuje jer je Mirzino dijete, a nije istina, psuje mu se jer je sebičan, bezobrazan i ne liči na fudbalera. Na sve to smo prisiljeni da gledamo.djokica je napisao/la: ↑31 jul 2023, 15:29Ne znam, to njega trebas pitati.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Znas sta mislim.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑31 jul 2023, 15:30takav igrac, karakter, kapiten.. sta reci, sem toga da nije postedjen. Da li smo mi postedjeni?
Ne branim ga uopste, samo se stavljam u njegovu poziciju.
On nije nikome govorio da je ker, mladunce, vrijedjao oca…
Mozda je los igrac, sebican, bezobrazan… ali sta mu se sve nagovorilo, njemu i porodici, minimum koji moze uraditi je da NE dodje i pozdravi navijace.
Svako bi tako reagovao na njegovom mjestu
FKS❤️1946
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Evander, HariTz, JavierBosnia, johntravolta123, pierce, Rodman, SamoDaKazeem, VolimBiH96 i 81 gost.