Premijer liga BiH - aktuelno

Zeko87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Zeko87 » 31 jul 2023, 15:23

ElCartel11 je napisao/la:
31 jul 2023, 15:18
19vendetta87 je napisao/la:
31 jul 2023, 14:44
Ehh kad se sjetim ismijavanja pitara kad je Bekric trazio igrace iz federalke, a oni u zvijezde dizali Durakovica i Beganovica...
Na kraju Dubackic iz Stupcanice ispostavi se kao top pojacanje, a pitari drvlje i kamenje osuli po Durakovicu, a Beganović im na klupu preselio :rol:
Duraković i Beganovic su igracine za te vase amatere. Kod nas je problem u nečemu drugom. Igraci su dobri, za ovu ligu su ekstra. Ali problem je kad to nema ko lijepo posloziti na terenu. Pa izgledamo ko amateri na svakom polju. Prekide bolje brane pjetlici od nas. A iz prekida smo sinoc dobili 2 gola i Torpedo nam zabi u 90 plus iz prekida takodje.
Da, samo što klub i navijači prave ambijent za rad igračima. Npr Bašić, Dudić i Jusufbegović su isti nivo trenera, a prave totalno drugačije rezultate shodno onim čime raspolažu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2023, 15:25

nekoIzMostara je napisao/la:
31 jul 2023, 14:54
roccosiffredi je napisao/la:
31 jul 2023, 14:19
RatoborniMrmot je napisao/la:
31 jul 2023, 13:57

Zanima me jer nam pravis lakrdiju od lige.zbog stoje ili dresa, retarde.
Sve nam je krenulo naopako kad je stavio da Dal vrijedi kao Tahirović
https://www.k.lix.ba/sport/nogomet/nako ... /230602059
Vrijedi Dalara milion sigurno, almilion dinara jugoslavenskih :rol: :rol:
Milion je milion :cool:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 31 jul 2023, 15:26

RatoborniMrmot je napisao/la:
31 jul 2023, 15:16
Torino je napisao/la:
31 jul 2023, 15:10
31 jul 2023, 14:44
Ehh kad se sjetim ismijavanja pitara kad je Bekric trazio igrace iz federalke, a oni u zvijezde dizali Durakovica i Beganovica...
Na kraju Dubackic iz Stupcanice ispostavi se kao top pojacanje, a pitari drvlje i kamenje osuli po Durakovicu, a Beganović im na klupu preselio :rol:
Dubačkić je pojačanje za onog ko na bolje nije naučen.
Vi nikada da naucite da imena ne igraju, nit sta znace u nasoj liZi. Vecina imena su bila dramaticni flopovi i promasaji.

Vodjeni tom nakaradnom politikom i takvim razmisljanjem vi, da ste poceli sezonu sa Savicem, Basicem i Jankovicem u veznom redu, bi visili kolektivno na mrezi od istoka i **** majku upravi i treneru. Ovi na kraju prekucaju ligu, a vas sa Vrancicem dobije Sloga predvodjena Jagodicem ko zadnje levate.
Mi smo u zanjih 5 godine osvojili 4 trofeja. 2 titule i 2 kupa. Šta se tu ima naučiti?
🇵🇸

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jul 2023, 15:35

donDondon je napisao/la:
al najjaci su ovi mitomani sto misle da je drugo pretkolo kvalifikacija intertoto kupa neki uspjeh i vec su podigli sebi mitomansku pricu da su potrefili sa pojacanjima da je basic mourinjo,polahko ba,duga je sezona,Brko vam dise za vratom,poreska isto,vodovod ,o tome trebate brinuti a ne o Sarajevu...Ovaj zeljo nece biti u top 5 ekipa na kraju prvenstva,izrezite ovaj post slobodno i zalijepite ga na kraju sezone
Legendo da sam ja rezao vaše postove i lijepio na kraju svake sezone, ovi sa ss.ba bi morali podebljati hosting jer bi im zauzeo sav prostor na serveru.

Naš cilj je bio drugo pretkolo ECL, ispunili smo ga. Cilj za ovu sezonu je plasman u Evropu i tu ti je kraj priče.

Zabijte se u rupice do četvrtka kad vam igra Nefči, to bi vam mogla biti jedina radost ove sezone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 31 jul 2023, 15:36

donDondon je napisao/la:
al najjaci su ovi mitomani sto misle da je drugo pretkolo kvalifikacija intertoto kupa neki uspjeh i vec su podigli sebi mitomansku pricu da su potrefili sa pojacanjima da je basic mourinjo,polahko ba,duga je sezona,Brko vam dise za vratom,poreska isto,vodovod ,o tome trebate brinuti a ne o Sarajevu...Ovaj zeljo nece biti u top 5 ekipa na kraju prvenstva,izrezite ovaj post slobodno i zalijepite ga na kraju sezone
Sezona duga, a vama vec u prvom kolu ambicije ugašene...tesko je biti pitar ovih dana.
Sreca pa nam fale 3-4 igraca za uzvratnu utakmicu protiv Neftchia, pa su nam sanse smanjene. Sumnjam da bi sjever Koseva izdrzao poraz od Sloge na domacem terenu i plasman Zelje u trece pretkolo (i to kao nenosioc) u jednoj sedmici :rol:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 31 jul 2023, 15:36

Ako prodje Neftci bit će dobrog raspolozenja

Tako da no sikiriki
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 31 jul 2023, 15:40

A i vama se brte cijela sezona svela u taj Neftchi.
Ko da se ni ne mora igrati 33 kola domaćeg prvenstva poslije toga :D

Mada razumijem, izlazak poslije tri sezone u Evropu, euforija drma, tako da opravdano.
Koševo Zapad

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jul 2023, 15:42

Shategabri je napisao/la:
31 jul 2023, 15:40
Mada razumijem, izlazak poslije tri sezone u Evropu, euforija drma, tako da opravdano.
Ni najmanja euforija, šta bude biće, lagano i opušteno. Možemo primiti tri komada, nebitno je, svakako igramo protiv boljeg.

Dinamo je bio važan, zbog para, a ovo sad koliko god da je dobro može nam donijeti isto toliko problema.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 31 jul 2023, 15:44

Virtu4l je napisao/la:
31 jul 2023, 15:35
donDondon je napisao/la:
Legendo da sam ja rezao vaše postove i lijepio na kraju svake sezone, ovi sa ss.ba bi morali podebljati hosting jer bi im zauzeo sav prostor na serveru.

Naš cilj je bio drugo pretkolo ECL, ispunili smo ga. Cilj za ovu sezonu je plasman u Evropu i tu ti je kraj priče.

Zabijte se u rupice do četvrtka kad vam igra Nefči, to bi vam mogla biti jedina radost ove sezone.
Imate vi još jedan cilj. Uzeti kako nama bod i radovati se kao oni sa Ivkove slave tri dana i tri noći...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 31 jul 2023, 15:44

Nemamo ni oruzja a ni municije na dva fronta. Bojim se da ne bude kao s Odom nakon Ferenca i Standarda.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 31 jul 2023, 15:45

Mi smo se već nagradili ovim utakmicama protiv Neftchia. Strašan uspjeh smo napravili kad smo prošli Minsk, a ovo je dvomeč u kojem možemo
napraviti još veći uspjeh, a i da ispadnemo nije velika šteta.
Naravno da će liga biti najbitnija da pokušamo opet nekako doći do Europe.

Vandeta
Kontakt:

Post Postao/la Vandeta » 31 jul 2023, 15:50

donDondon je napisao/la:
Ma ja. Bolje je ispasti u prvom predkolu. To nije mitomanija. Nije mitomanija da je Vrancic najbolji a vise kalorija prosjecan navijac za vrijeme utakmice potrosi. Nije mitomanija da je Mirvic = Mamic. I mogu ja tebi ovako nabiti jos 150 stvari na nos. Ali ovo ti je dosta da sam sebi dzigeru jedes.

Zeljo ce se izvuci iz ovoga. I platice i poreznoj i vodovodu i Zecu i Amaru i dobavljacima. Ali ti ces strepiti svaki dan je li Mirvah otisao. Je li pokrenuo postupak vracanja pozajmice od 10 miliona maraka. Ti nemas klub vise. Neko drugi je vlasnik tvog kluba. Samo sto vi sami sebe lazete. Mitomani su oni sto svako 2 godine crtaju Bordo Arene. A nisu u stanju da plate za Kosevo.

Brko vas je ispratio sa peticom. I nadam se da si ustao kada si ga spomenuo. Zeljo koji god da bude ove sezone ne mora strepiti ko ce platiti "zvijezde" iz latino amerike. Ti moras. Ti ne znas hoce li sutra doci trener ili ce otici Ismar.

I ovo vam se sve desava jer ste najgora sorta ljudi. Provocirali ste sve i ismijavali od Zrinjskog, Borca i Zelje. I slavili golove koje ti klubovi primaju u Evropi. Pa se onda propisno po svom obicaju obrukali zas va vremena. I takvi ste od nastanka. Milina vam je citati temu. Sve mag do maga. Sve strucnjaci od taktike pa do ko mora igrati, ko mora ici. A najjaca izvlkausa vam je Dal. Onaj Avramovski ono je tri puta gore od Dala odigralo. Ali ne smijete reci. Pardon mitomanija je u pitanju. Avramovski je igracina.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 31 jul 2023, 15:54

Mirvah dovodi Kapetanovica iz Slobode, jos obestecenje placa :bow: Nije bardo lik, samo igrace za bocne pozicije dovodi. Nije FIFA moj Mirvah.
1921

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 31 jul 2023, 15:56

31 jul 2023, 15:36
donDondon je napisao/la:
Sezona duga, a vama vec u prvom kolu ambicije ugašene...tesko je biti pitar ovih dana.
Sreca pa nam fale 3-4 igraca za uzvratnu utakmicu protiv Neftchia, pa su nam sanse smanjene. Sumnjam da bi sjever Koseva izdrzao poraz od Sloge na domacem terenu i plasman Zelje u trece pretkolo (i to kao nenosioc) u jednoj sedmici :rol:
je*e se meni za zelju,u neku ruku bih volio i da igraju evropu ali to je nerealno ocekivati i od potomaka jevreja sto su osnovali klub a kamoli ja
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 31 jul 2023, 15:58

Virtu4l je napisao/la:
31 jul 2023, 15:35
donDondon je napisao/la:

Mi hocemo titulu i nista vise sem toga,sve drugo katastrofa,koliko god neki sputavali Sarajevo nece biti klub koji ce se zadovoljavati sezonama bez trofeja,zbog toga je i ovolika nervoza.

moze se s tobom i nekad lijepo pricati
Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 31 jul 2023, 16:09, ukupno mijenjano 3 puta.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 31 jul 2023, 16:00

Neka Mirvah dovede jos 13 krila i 8 bekova (sve stranci, po mogucnosti) i ide titula.
1921

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 31 jul 2023, 16:10

Hajde ba prosjaci koji vam je kurko?
Znam kroz dugogodišnju historiju da van je draži nas neuspjeh nego zeljin uspjeh.
Eno vas ko ekskurzija iz osnovne škole odsjeda u hotelu od
$50.po noći!!
Ekipa putuje ekonomskom klasom,dobro OK pravo radnička klasa i plavi kombinezoni.
Prošlo gostovanje ujutro vodu iz česme aerodromskog WC igrači pili!
I vi se nekome kao smijete?!
Bjezte ba djeco….
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 31 jul 2023, 16:18

Ljudi ima li Fazle, kako on komentarise trenutne desavanja u bosanskom Dinamu?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 31 jul 2023, 16:23

Salu na stranu, mislim da ove godine Borac uzima. Ne kontam sto ih se ovdje toliko potcjenjuje. Za razliku od prosle sezone, imaju dobru ekipu, fino su se pojacali. Na klupi Vinko, odlican trener za PLBiH, a Vico i Dodik iza ledja guraju svim silama. Ne vjerujem da ce im iko moci parirati. Eventualno Zrinjski ako se dozovu, a i to je pod upitnikom.
1921

Vandeta
Kontakt:

Post Postao/la Vandeta » 31 jul 2023, 16:25

Pitarsam je napisao/la:
31 jul 2023, 16:10
Hajde ba prosjaci koji vam je kurko?
Znam kroz dugogodišnju historiju da van je draži nas neuspjeh nego zeljin uspjeh.
Eno vas ko ekskurzija iz osnovne škole odsjeda u hotelu od
$50.po noći!!
Ekipa putuje ekonomskom klasom,dobro OK pravo radnička klasa i plavi kombinezoni.
Prošlo gostovanje ujutro vodu iz česme aerodromskog WC igrači pili!
I vi se nekome kao smijete?!
Bjezte ba djeco….
Lazes. I upravo si vas opisao. Prelistaj vase komentare na temi BH Klubovi u Evropi. Prelistaj pa onda vidi ko je ko. Vi ste djubrad i zato svi uriniraju po vama kad izgubite. Joker slavio svaki go Neftcia. Sad ne zna vise koga u svom klubu da proziva. Drakula po clancima bljuvotine pise.

Kakve ti veze imas sa tim sta piju igraci Sarajeva? Odakle su oni vode pili? To je odlika bijednika. Ti i takvi kao ti. Zato se niko ne nasladjuje ni porazu Borca ni Zrinjskog (osim vas) ali se nasladjuje vasoj muci jer ste dno od ljudi! Vi navijaci. Igraci nisu nista krivi primaju platu i ne piju vodu sa cesme.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hrammm1921, Jugovina i 13 gostiju.