Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pošteni , prepošteni Željovci koji mole Eldina D. da ih kupi dvije godine već i koji su se plasirali u evropu golovima nakon hvatanja lopte rukom i guranjem golmana u gol na očigled cijele javnosti. Al samo šuplju prosipaju o poptenju i moralu ...sami sebi ne vjeruju u šuplju koju drugima prosipaju.
Uvijek protiv svih vlasti i režima, a opstaju uz pomoć režima i vlasti 100 godina
Uvijek protiv svih vlasti i režima, a opstaju uz pomoć režima i vlasti 100 godina
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 31 jul 2023, 17:06, ukupno mijenjano 2 puta.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Nasa fudbalska reprezentacija je u Lisabon otputovala dan prije utakmice sa Portugalom.
Zeljeznicar je otputovao u Baku cak tri dana prije utakmice sa Neftchiem.
GOLEM SI ZELJO!
Zeljeznicar je otputovao u Baku cak tri dana prije utakmice sa Neftchiem.
GOLEM SI ZELJO!
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Amidjicu,
Ja samo iznosim istinite podatke.
A sto si ti dobro malouman pa meni pišeš da sam iskopleksiran to je dečko tvoj problem.
Opet pišem,pustite se ličnih kao uvreda.Piši i bori se sa argumentom.
Ako ne znaš,šuti i poklopi se.
Ja samo iznosim istinite podatke.
A sto si ti dobro malouman pa meni pišeš da sam iskopleksiran to je dečko tvoj problem.
Opet pišem,pustite se ličnih kao uvreda.Piši i bori se sa argumentom.
Ako ne znaš,šuti i poklopi se.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
Biti u sumraku zivota opterecen ovakvim stvarima, googlati da napravis neku procjenu koliko je suparnicki klub platio smjestaj (?) dok tvoj nije uspio prvo pretkolo da prodje protiv seste ekipe Gruzije, a uz to se hvaliti tudjim parama kao da su tvoje... nemam rijeci.
1921
Isto je vico isao kontru kad vam je dodjelio titulu. Samo ne znam kako vama ne dojadi vise to bordo projekti, bosanski dinamo, bordo arena itd itd. Pametnije ti je da smisljas neke nove psovke da ti se neko na istoku nasmije nego sto mastas da ste vi najbolji klub u BiH samo vas niko ne voliPitarsam je napisao/la: ↑31 jul 2023, 17:01Ne brinite vi dušmani maleni za najveći klub u BiH.
BArca je prošle godine startala loše,promjenise trenera i prvi završili.
Evidentno je da Vicin Savez ide djonon kontra F.K.Sarajevo.
Svaka odluka je uperena protiv bordo kluba s ciljem da se unese dodatna nervoza u tim,klub i da Mirvica natjeraju da nekako odustane od Bordo Projekta.
Od preko noći donesene odluke po nagovoru ćelavo potkovanog konja Telgetije o 3 stranca,pa do dan prije utakmice odluke o 3 žuta kartona i eliminacije 2 ponajbolja igrača do skandalozne odluke o šteti u Trebinju ?!?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
- GrimReaper
- Kontakt:
Sve ostalo slazem se ali Mirvic ni za 3 zivota nece uspjeti Mamicu primirisati. Samo pogledas koga je sve napravio i prodao i sta je sve uspio.Vandeta je napisao/la: ↑31 jul 2023, 15:50Ma ja. Bolje je ispasti u prvom predkolu. To nije mitomanija. Nije mitomanija da je Vrancic najbolji a vise kalorija prosjecan navijac za vrijeme utakmice potrosi. Nije mitomanija da je Mirvic = Mamic. I mogu ja tebi ovako nabiti jos 150 stvari na nos. Ali ovo ti je dosta da sam sebi dzigeru jedes.donDondon je napisao/la: ↑31 jul 2023, 15:16al najjaci su ovi mitomani sto misle da je drugo pretkolo kvalifikacija intertoto kupa neki uspjeh i vec su podigli sebi mitomansku pricu da su potrefili sa pojacanjima da je basic mourinjo,polahko ba,duga je sezona,Brko vam dise za vratom,poreska isto,vodovod ,o tome trebate brinuti a ne o Sarajevu...Ovaj zeljo nece biti u top 5 ekipa na kraju prvenstva,izrezite ovaj post slobodno i zalijepite ga na kraju sezone
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
Neftci im je zadnja nada
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Amidjicu,
Opet se ti baviš mojim privatnim životom.
Pa ti jadan ne bio da mrvicu života proživiš kao mog,tata bi bio ponosan na tebe.
Svima bi po golubarniku pričao kako mu je sin uspio u životu.
Zato dečko vrati se na teme i dileme.
Manje od $5,000 za 40 osoba smještaj u stranoj zemlji za 4 noćenja.
Kakav je to hostel,ima li vruće vode ili se bokalima polijevaju ?!
Pa ja to sjebem za vikend!
Opet se ti baviš mojim privatnim životom.
Pa ti jadan ne bio da mrvicu života proživiš kao mog,tata bi bio ponosan na tebe.
Svima bi po golubarniku pričao kako mu je sin uspio u životu.
Zato dečko vrati se na teme i dileme.
Manje od $5,000 za 40 osoba smještaj u stranoj zemlji za 4 noćenja.
Kakav je to hostel,ima li vruće vode ili se bokalima polijevaju ?!
Pa ja to sjebem za vikend!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dokoljenko naš sve zna. Ni nakon 3 godine nije prestao biti opsesivan sa FKS. GolemoRatoborniMrmot je napisao/la: ↑31 jul 2023, 17:19
Pogledaj im dugorocne obavezeDug im povecan za 1.3 miliona za godinu dana. Samo 13.6 miliona. Sitnica.
Imas izvjestaj na stranici komsinica, sve pise![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
1. Adidas
2. Aylah otišla
3. Nove pločice u svlačionicama
4. Novi pišoari na Koševu
5. Torpedo nalupan od Aktobea
6. Nefči zabio za 2:2
7. 300 članskih
Uspješan start sezone.
2. Aylah otišla
3. Nove pločice u svlačionicama
4. Novi pišoari na Koševu
5. Torpedo nalupan od Aktobea
6. Nefči zabio za 2:2
7. 300 članskih
Uspješan start sezone.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Vidjećeš koliko će se povećati ove godine, ako budu prijavili naravno.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑31 jul 2023, 17:19Pogledaj im dugorocne obavezeDug im povecan za 1.3 miliona za godinu dana. Samo 13.6 miliona. Sitnica.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jos da zeljo ispadne od Nefcija svi snovi im se ostvarili
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
-
- Kontakt:
Pod jedan, nisam dokoljenko, on brani Amara supka, ja ga ne branim.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jul 2023, 17:27Dokoljenko naš sve zna. Ni nakon 3 godine nije prestao biti opsesivan sa FKS. GolemoRatoborniMrmot je napisao/la: ↑31 jul 2023, 17:19
Pogledaj im dugorocne obavezeDug im povecan za 1.3 miliona za godinu dana. Samo 13.6 miliona. Sitnica.
![]()
Pod dva, ne znam ja nista samo citam napisano, a tamo pise da ste kratki 13.6 miliona i sa se dug povecao za 1.3 miliona u zadnjih godinu dana. Smrc.
Mirvicu ostani

- BosniaBoston
- Kontakt:
Nije ni cudo sto Mirvaha ne smiju uzet usta, ako ode biće sudbina čelikaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑31 jul 2023, 17:19
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Čuj ti njima price?!
Ljubimci pomozi ba. pisu o nečijim dugovima.
Svašta se iskotilo na ovom dunjaluku.
Ne može da udje u male plave glavice da kokuzluk nije prelazan.
Kokuzluk kao u Želji je kao bolest -rak.
Izjeda iz unutra i ti se boris,čupaš i ono jednog dana samo
Pa-pa
Pa-pa
-
- Kontakt:
Ono će o prijavljivanjuVirtu4l je napisao/la: ↑31 jul 2023, 17:32Vidjećeš koliko će se povećati ove godine, ako budu prijavili naravno.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑31 jul 2023, 17:19Pogledaj im dugorocne obavezeDug im povecan za 1.3 miliona za godinu dana. Samo 13.6 miliona. Sitnica.

Nk Pomozi.ba
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑31 jul 2023, 16:54Zamisli imas 60+ a u ovoj mjeri si iskompleksiran.Sta koga briga je li potroseno 4 ili 40 milja necega na smjestaj? Kakve to veze ima? Mozda je Mirvah u Gruziji platio hotel da svaka soba ima jacuzzi, i opet ste ispali. Nidje veze deda.

Dobra analiza šta će se desiti kad otjerate Mirvu.Pitarsam je napisao/la: ↑31 jul 2023, 17:39Čuj ti njima price?!
Pa-pa![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Super, nije puno para. Ako treba skupit cemo i pomoc klubu. Mi klub volimo i pomazemo. Igramo srcem i prcamo u mozak bh Dinamo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.