FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta je pitarcici, sad vam ne valja Ismir a kad su se u junu dovodila pojacanja ovdje se pisalo da mu treba bistu ispred stadiona dignuti. A ako nas krene, opet ce bit gospodin Mirvic. Kako ste licemjerni u pm.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
bitno je da se ne raspadnemo
-
- Kontakt:
Ostaće na kraju Mirvić sam u klubu. Otišao Lugušić, Čaušević, nema direktora, sportskog direktora, trenera.
Boga pitaj šta se iza brda valja i na šta će ovo izaći
Boga pitaj šta se iza brda valja i na šta će ovo izaći
Svi su se i digli da otjeraju Mirvića. Konačni cilj, spriječiti napredak Sarajeva, ne smije se dozvoliti da Sarajevo bude jače i bolje od uhljupa. Od početka se poturaju noge na svakom koraku. Pomozimo im i mi da to lakše urade.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jul 2023, 18:32Ma objašnjena tema brate. Iza Mirvića ostaju ogromni ugovori, koji se neće sami od sebe plaćati. E to je problem ako Ismir ode, jer ćeš u periodu tranzicije sa jednog investitora na drugog ponovno dugove napraviti, pa će taj neki novi investitor morati čistiti za prošlim, i tako ćemo funkcionisati dok ne “ubodemo” investitora čistih namjena i koji poznaje fudbal.napoleon72 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 18:29Mene samo strah da Mirvic ne digne ruke. Ima on dobre namjere sigurno al se okruzio losim ljudima. Ako ode ugasit cemo se.![]()
![]()
ODLAZI UBLEHO HRASNICKA, YEBO TE AVION KOJI TE NAMA DONESE
- napoleon72
- Kontakt:
Tako je Djipke kralju, dusmani su kidnapovali Causevica i natjerali ga da da ovakvu izjavu za medije.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
E cuj poturaju se noge. Dosli Marsovci i izabrali aylu i masnokosog. Marsovci su odredili da okot mirzin bude projekat kluba. Marsovci su otjerali strucnjake sa zavidnim CV-om. Mrze nas, majku im...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Više se bojite odlaska Mirvića nego Allaha tobejarabi
Šta i da ode? Bilo je Sarajeva i prije njega, biće i poslije njega.

Šta i da ode? Bilo je Sarajeva i prije njega, biće i poslije njega.
U nedostatku bolje opcije da.PeppermintSA je napisao/la: ↑31 jul 2023, 18:59Da ti Avramovski igra krilo?djokica je napisao/la: ↑31 jul 2023, 18:57Profesor je slozio 4-2-3-1, samo je trebao zeljkovic u sredinu obavezno, a jedan od desnih bekova ( mulalic ili Beganovic ) na svoje mjesto
Sahinovic
Beganovic - Trako ( Soldo ) - Anicic - Durakovic
Zeljkovic - Buljubasic
Francis - Vrancic - Avramovski
Renan
Ovo bi jos imalo smisla po meni
Ili pak da Durakovic drži cijelu lijevu stranu?
De ba
Sinoc je tu poceo utakmicu
FKS❤️1946
Ljudi izdurat cemo mi pa ce sve ovo proc nekako, nekad 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Znaci u nekoj bližoj prošlosti imali smo u klubu ako nisam koga zaboravio 4 covjeka koja su radila vani pa došli ovdje nešto pokušati uraditi ali vrlo brzo su isti otišli(Italijan,Kepcija,Lugusic i Causevic) ,manje više svi su na kraju rekli isto da se ovdje nešto profesionalno nemože provesti(ova dva zadnja su direktno to rekla).
Imali smo i Kodru od trenera sa tim nekim drugacijim metodama znamo kako je i on prošao sa igracima
Ovdje samo ovi lokalni uhljebi uspijevaju i puste pipke i svaki iole pokušaj necega ce sabotirati na ovaj ili onaj nacin,uglavnom vodeci se onim "ta ce on nama pametovat".
Bojim se da ce i eventualni dolazak Simundze ili tako nekog trenera sa strane koji ce pokušati da uspostavi neki sistem doživjeti istu sudbinu poucen ovim dosadasnjim iskustvima.
Imali smo i Kodru od trenera sa tim nekim drugacijim metodama znamo kako je i on prošao sa igracima
Ovdje samo ovi lokalni uhljebi uspijevaju i puste pipke i svaki iole pokušaj necega ce sabotirati na ovaj ili onaj nacin,uglavnom vodeci se onim "ta ce on nama pametovat".
Bojim se da ce i eventualni dolazak Simundze ili tako nekog trenera sa strane koji ce pokušati da uspostavi neki sistem doživjeti istu sudbinu poucen ovim dosadasnjim iskustvima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Aha, ovaj moli a ovaj mu kao ne da.bordobijelisampion je napisao/la: ↑31 jul 2023, 18:45E čuj on nije htio. Od kako je prestao sa igračkom karijerom frajer moli da dode![]()
Dobro, pogrešno sam se izrazio.
Zašto nije imenovan na poziciju direktora a nedugo zatim jeste Alimanovic?!
Jel' mozda zato sto Topic ima svoje "JA" a ova jok?!
Bas kao i ovaj Causevic...
Jel Causevic kriv sto mu ne daju da radi kako treba?!
Mirvic mora dobro presjeci i instalirati ljude od posla oko sebe (a ne mahalce i poslusnike) i pustiti ih da rade a da se sto manje petlja u ono što ne zna...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E yebem ga ja kome Djipke ne popravi dannapoleon72 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:15Tako je Djipke kralju, dusmani su kidnapovali Causevica i natjerali ga da da ovakvu izjavu za medije.

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
moj maroneMaroonBjelave je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:21E yebem ga ja kome Djipke ne popravi dannapoleon72 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:15Tako je Djipke kralju, dusmani su kidnapovali Causevica i natjerali ga da da ovakvu izjavu za medije.![]()
![]()
![]()
![]()
zaglavili smo ko Nika birkvaktile u blatu
samo sto je ono bilo fino gledati a ovo sad patnja
-
- Kontakt:
Samo još čekam da Hurem bude direktor, a Stojnić sportski direktor pa da svi zajedno odemo u **** materinu
- napoleon72
- Kontakt:
Iza svega toga stoji jedna rijec: MAHALA. Kad je nije bilo tad smo bili i najbolji. Klub zvali Sjeverna Koreja, al na terenu titule, kupovi, playoff. Sta je ovo danas, Ruanda? Jer su sr.anja nevidjena kao u Ruandi '94.miky_hz je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:19Znaci u nekoj bližoj prošlosti imali smo u klubu ako nisam koga zaboravio 4 covjeka koja su radila vani pa došli ovdje nešto pokušati uraditi ali vrlo brzo su isti otišli(Italijan,Kepcija,Lugusic i Causevic) ,manje više svi su na kraju rekli isto da se ovdje nešto profesionalno nemože provesti(ova dva zadnja su direktno to rekla).
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ček, zar nismo apsolvirali da je Nika konjasta, a Ivana s gepekom vrh.BegovicRamiz je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:24moj maroneMaroonBjelave je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:21E yebem ga ja kome Djipke ne popravi dannapoleon72 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:15Tako je Djipke kralju, dusmani su kidnapovali Causevica i natjerali ga da da ovakvu izjavu za medije.![]()
![]()
![]()
![]()
zaglavili smo ko Nika birkvaktile u blatu
samo sto je ono bilo fino gledati a ovo sad patnja

Patnja koja ne traje baš od juče, meni je ovo sve smrdilo još od prodaje Mujakića
Igrači će odmah na trening.