Na klupi ti sjedi Gulijasvili koji upravo igra tu poziciju.djokica je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:18U nedostatku bolje opcije da.PeppermintSA je napisao/la: ↑31 jul 2023, 18:59Da ti Avramovski igra krilo?djokica je napisao/la: ↑31 jul 2023, 18:57Profesor je slozio 4-2-3-1, samo je trebao zeljkovic u sredinu obavezno, a jedan od desnih bekova ( mulalic ili Beganovic ) na svoje mjesto
Sahinovic
Beganovic - Trako ( Soldo ) - Anicic - Durakovic
Zeljkovic - Buljubasic
Francis - Vrancic - Avramovski
Renan
Ovo bi jos imalo smisla po meni
Ili pak da Durakovic drži cijelu lijevu stranu?
De ba
Sinoc je tu poceo utakmicu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ova ekipa nema muda i tacka.
Cesto se sjetim izjavu Milanovica
“Ponašanje Rahmanovića je puno pomagalo ekipi. Kada ga vidiš s kolikom željom igra, sa kojom energijom pristupa utakmici i koliko emocija ona u njemu budi moraš i ti da ideš naprijed zajedno sa njim, tjeralo nas je to sve naprijed. Ja prvi nisam takav tip igrača, ali kada ga vidim kako grize i šta je sve spreman uraditi za pobjedu morao sam se prilagoditi”
Mi takvog igraca nemamo u ekipi odavno a fali samo tako.
A pored toga neozbiljno je od Mirvica sto je dao otkaz treneru 7 dana prije pocetka prvenstva. Ako je Mirvic mislio da je dobar i da zasluzuje sansu ovu sezonu onda je neozbiljno dati otkaz covjeku nakon jedne tekme. Ako vec mislis da je dobar onda ga ostavi (iako vecina zna kakav je) i stani iza njega. Ako je mislio da je los trener ali ga nije mogao otjerati jer je izborio evropu onda je glup jer je napravio jos veci belaj sada.
Novi trener ce napraviti novu selekciju igraca, cekati nove pripreme, itd. I mi se tako odavno vrtimo u krug. Nemamo sistem, plan, sportskog direktora, trenera, itd. Svake sezone pricaju kako je akademija bitna, kako je bitno gurati igrace u prvi tim pa ih prodati a od toga nista nema.
J… titule i sve ako mi dugorocno nemamo plan u finansijskom smislu pa i sportskom. Sutra da Mirvic povuce rucno i kaze nema pfeninga, kako mi kontamo finansijski odrzati klub s ovim platama? Nek jedan mjesec ostanemo duzni, viveros ce prvo tuziti i eto belaja, boli njega k…. za nas, nek ide plata. Nema tu emocija.
Halalite na duzi post, morao sam se isprazniti.
Cesto se sjetim izjavu Milanovica
“Ponašanje Rahmanovića je puno pomagalo ekipi. Kada ga vidiš s kolikom željom igra, sa kojom energijom pristupa utakmici i koliko emocija ona u njemu budi moraš i ti da ideš naprijed zajedno sa njim, tjeralo nas je to sve naprijed. Ja prvi nisam takav tip igrača, ali kada ga vidim kako grize i šta je sve spreman uraditi za pobjedu morao sam se prilagoditi”
Mi takvog igraca nemamo u ekipi odavno a fali samo tako.
A pored toga neozbiljno je od Mirvica sto je dao otkaz treneru 7 dana prije pocetka prvenstva. Ako je Mirvic mislio da je dobar i da zasluzuje sansu ovu sezonu onda je neozbiljno dati otkaz covjeku nakon jedne tekme. Ako vec mislis da je dobar onda ga ostavi (iako vecina zna kakav je) i stani iza njega. Ako je mislio da je los trener ali ga nije mogao otjerati jer je izborio evropu onda je glup jer je napravio jos veci belaj sada.
Novi trener ce napraviti novu selekciju igraca, cekati nove pripreme, itd. I mi se tako odavno vrtimo u krug. Nemamo sistem, plan, sportskog direktora, trenera, itd. Svake sezone pricaju kako je akademija bitna, kako je bitno gurati igrace u prvi tim pa ih prodati a od toga nista nema.
J… titule i sve ako mi dugorocno nemamo plan u finansijskom smislu pa i sportskom. Sutra da Mirvic povuce rucno i kaze nema pfeninga, kako mi kontamo finansijski odrzati klub s ovim platama? Nek jedan mjesec ostanemo duzni, viveros ce prvo tuziti i eto belaja, boli njega k…. za nas, nek ide plata. Nema tu emocija.
Halalite na duzi post, morao sam se isprazniti.
- napoleon72
- Kontakt:
Da ga nema, trebalo bi ga izmislitMaroonBjelave je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:21E yebem ga ja kome Djipke ne popravi dannapoleon72 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:15Tako je Djipke kralju, dusmani su kidnapovali Causevica i natjerali ga da da ovakvu izjavu za medije.![]()
![]()
![]()
![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
hahahahahah a jesmo al konju se ne gleda u zube hahahahahahaMaroonBjelave je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:28Ček, zar nismo apsolvirali da je Nika konjasta, a Ivana s gepekom vrh.BegovicRamiz je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:24moj marone
zaglavili smo ko Nika birkvaktile u blatu
samo sto je ono bilo fino gledati a ovo sad patnja![]()
Patnja koja ne traje baš od juče, meni je ovo sve smrdilo još od prodaje Mujakića
ma ovo ne vodi nicemu il nece il ne zna
nema plana ni za mjesec dana a kamoli sta vise
-
- Kontakt:
Mirvah direktor,Mirvah SD,Mirvah predsjednik,sve Mirvah.... tobejarabi ovo nema nigdje,i to sve u toku sezone 

-
- Kontakt:
Sezona je tek počela, zamisli šta nas čeka do kraja 

Neznam koju si ti utakmicu gledao ali mi sinoc nismo poceli u toj formaciji,samim tim nije Avramovski bio krilo,3 4 2 1 se igralo i nismo znali gdje udaramo.djokica je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:18U nedostatku bolje opcije da.PeppermintSA je napisao/la: ↑31 jul 2023, 18:59Da ti Avramovski igra krilo?djokica je napisao/la: ↑31 jul 2023, 18:57Profesor je slozio 4-2-3-1, samo je trebao zeljkovic u sredinu obavezno, a jedan od desnih bekova ( mulalic ili Beganovic ) na svoje mjesto
Sahinovic
Beganovic - Trako ( Soldo ) - Anicic - Durakovic
Zeljkovic - Buljubasic
Francis - Vrancic - Avramovski
Renan
Ovo bi jos imalo smisla po meni
Ili pak da Durakovic drži cijelu lijevu stranu?
De ba
Sinoc je tu poceo utakmicu
I ne zovi ga profesor se.rem mu se u diplomu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
gdje ce ti oni skretnicari zeljeti dobro. Vidis da citav nk pomozi.ba samo prate sta mi radimo. Zamisli mitomanije igracima se javljati i sugerisati trebaju li potpisati ili ne.roccosiffredi je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:30Od kad je Sejo Brajlović pogledao Ismiru u fildžan mi smo ograjisali.
I ovom prilikom nabijem na qurac dobronamjernog Aleksandra Vukotica. Sto ne igra za dopunu kod skretnicara kad ih toliko voli.. cekajuci novu provalu boba mitomana.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Halalite sto kvarim dernek, ali moram reciBegovicRamiz je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:31hahahahahah a jesmo al konju se ne gleda u zube hahahahahahaMaroonBjelave je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:28Ček, zar nismo apsolvirali da je Nika konjasta, a Ivana s gepekom vrh.BegovicRamiz je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:24
moj marone
zaglavili smo ko Nika birkvaktile u blatu
samo sto je ono bilo fino gledati a ovo sad patnja![]()
Patnja koja ne traje baš od juče, meni je ovo sve smrdilo još od prodaje Mujakića
SAMO SAMOOO SAMOOOO SUMEJAAAA, SAMO SUMEJAAAAA

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
To nam je škola za ubuduće. Ne treba uopšte u bilo kakvu vezu sa nama dovoditi igrače koji su se njima šlihtali, igrali za njih ili navijaju za njih. ****Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:34gdje ce ti oni skretnicari zeljeti dobro. Vidis da citav nk pomozi.ba samo prate sta mi radimo. Zamisli mitomanije igracima se javljati i sugerisati trebaju li potpisati ili ne.roccosiffredi je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:30Od kad je Sejo Brajlović pogledao Ismiru u fildžan mi smo ograjisali.
I ovom prilikom nabijem na qurac dobronamjernog Aleksandra Vukotica. Sto ne igra za dopunu kod skretnicara kad ih toliko voli.. cekajuci novu provalu boba mitomana.
Problem je,sto je neko prethodno rekao, kad Mirvah ode (a hoce sigurno) sto ce na teretu kluba ostati ogromne finansijske obaveze i pitanje je veliko kako ce se to pokriti. Sama struktura funkcionisanja kluba na ovaj nacin kako funkcionise je totalno smusena i nejasna i dopusta razne mahinacije, a sve na kraju na stetu kluba, davno se prestalo raditi na onim principima na kojima je zapoceo sam proces kad nas je tek Tan ‘preuzeo’.
Ja se ovdje bojim stvarno da ce se sve na kraju zavrsiti pogubno po klub.
A ocigledno da je Mirvic ili totalno glup ili totalno namazan.
Zeljković igrač utakmice u Gruziji na poziciji veznog igrača, Kyeremeh igrač utakmice u Sarajevu na poziciji krila = prvi igra desnog stopera, Kyeremeh beka. Pa jbg mora nas neko zajebavat ovo ne može biti istina. Ništa ne odigramo prvo poluvrijeme pa legendo zarotiraj igrače na terenu u normalnu formaciju da probamo makar nešto, ali jok on pusti da se 10 igrača nastavi gubiti po terenu bez ikakve smislene akcije i dođe kaže dogovorili smo se da pošto je padala kiša ubacujemo niske lopte i tako probamo nešto napraviti. Pa ono ne može biti istina jbt al nikako. Neko se sprda sa nama.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Zna se sta slijedi.. ne moramo se djeca praviti.zagorski je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:41Problem je,sto je neko prethodno rekao, kad Mirvah ode (a hoce sigurno) sto ce na teretu kluba ostati ogromne finansijske obaveze i pitanje je veliko kako ce se to pokriti. Sama struktura funkcionisanja kluba na ovaj nacin kako funkcionise je totalno smusena i nejasna i dopusta razne mahinacije, a sve na kraju na stetu kluba, davno se prestalo raditi na onim principima na kojima je zapoceo sam proces kad nas je tek Tan ‘preuzeo’.
Jedva je i mirvic iskocio, sad s ovim repovima da neko ravna dugove, daBogda…
Kako god, nek radi sta hoce i kako hoce… hordamo i u kantonu ako treba
- 1 9 4 6 -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
MSOZ101 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:43Zeljković igrač utakmice u Gruziji na poziciji veznog igrača, Kyeremeh igrač utakmice u Sarajevu na poziciji krila = prvi igra desnog stopera, Kyeremeh beka. Pa jbg mora nas neko zajebavat ovo ne može biti istina. Ništa ne odigramo prvo poluvrijeme pa legendo zarotiraj igrače na terenu u normalnu formaciju da probamo makar nešto, ali jok on pusti da se 10 igrača nastavi gubiti po terenu bez ikakve smislene akcije i dođe kaže dogovorili smo se da pošto je padala kiša ubacujemo niske lopte i tako probamo nešto napraviti. Pa ono ne može biti istina jbt al nikako. Neko se sprda sa nama.
Jedna dugogodisnja ekipa s termina bi sinoc namucila nas tim i igrala bara-bara.
- 1 9 4 6 -
- BegovicRamiz
- Kontakt:
NazorUso je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:37Halalite sto kvarim dernek, ali moram reciBegovicRamiz je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:31hahahahahah a jesmo al konju se ne gleda u zube hahahahahahaMaroonBjelave je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:28
Ček, zar nismo apsolvirali da je Nika konjasta, a Ivana s gepekom vrh.![]()
SAMO SAMOOO SAMOOOO SUMEJAAAA, SAMO SUMEJAAAAA![]()

zeljovac je ona
halalimo ako nisi znao za ovo

- morsecode
- Kontakt:
Opet cu pokusati biti pomalo optimistican. Nista covjek nece postici ako se sekira. Vjerujem da je Mirvic pametan covjek, i da je skontao da sa ovim pristupom ne ide. Nadam se da ce dobro sjesti, razmisliti i potraziti skolovane ljude. Sa jakom strukom, brzo se njemu moze vratiti ulozeno.
Nedavno sam ostavio post, da je sigurno u planu imao 6-7 miliona maraka prihoda. Prodaja Dala, 3. pretkolo Evrope, uz malo srece i playoff. Prodaja Vladana i nas procenat. Naravno, za Dala nece niko dati ni 250.000 eura. U Evropi smo se izofirali.
Ja sam spreman zrtvovati i ovu sezonu, pa i ako treba trpiti budale i ofiranja i Evropu halalit nema veze, ali samo da imamo dobrog trenera i jakog sportskog direktora. Neka bude klub Sjeverna Koreja, ali dok god nema malverzacija i dok se god ne steti klubu. Mi vrtimo okolo ogromnim ciframa za bh fudbal, ali od svega toga nista ili sto bi rekli kurca graha
Nedavno sam ostavio post, da je sigurno u planu imao 6-7 miliona maraka prihoda. Prodaja Dala, 3. pretkolo Evrope, uz malo srece i playoff. Prodaja Vladana i nas procenat. Naravno, za Dala nece niko dati ni 250.000 eura. U Evropi smo se izofirali.
Ja sam spreman zrtvovati i ovu sezonu, pa i ako treba trpiti budale i ofiranja i Evropu halalit nema veze, ali samo da imamo dobrog trenera i jakog sportskog direktora. Neka bude klub Sjeverna Koreja, ali dok god nema malverzacija i dok se god ne steti klubu. Mi vrtimo okolo ogromnim ciframa za bh fudbal, ali od svega toga nista ili sto bi rekli kurca graha

"To je jednostavno SARAJEVO"
Ne volim meso zato sam za Sumeju. Necu je zenit'...BegovicRamiz je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:48NazorUso je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:37Halalite sto kvarim dernek, ali moram reciBegovicRamiz je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:31
hahahahahah a jesmo al konju se ne gleda u zube hahahahahaha
SAMO SAMOOO SAMOOOO SUMEJAAAA, SAMO SUMEJAAAAA![]()
![]()
zeljovac je ona
halalimo ako nisi znao za ovo![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Ovo je meni neprofesionalno i sa strane Čauševića, sam zove novinare da popljuje klub.
Pojma nemam šta mu je tačno bio posao u FKS, zvuči onako prilično generalno, ali je bolja opcija bila da je on imenovan na čelo Akademije.
Što se igrača tiče, vjerujem da je ispadanje od Torpeda ostavilo svoj trag, prvenstveno na mentalno stanje, zato ću afektu pripisati svađanje Trake i Hamze sa istokom. Hamza je, kako neko već napisa, dobra back up opcija Renanu. Za Traku ne znam šta reći
Dal nikad nije trebao prihvatiti kapitensku traku. Kao igrač je mogao ne doći pred navijače, kao ni Renan nije došao, ali kao kapitenu se to nije smjelo dogoditi.
Kad sam već kod toga, ne zaslužuje je ni Ziljkić.
I, šta je s Besimom, zašto nije ni na klupi, je li on ima neku povredu?
Daj više trenera, ovo je baš razbijena vojska.
Pojma nemam šta mu je tačno bio posao u FKS, zvuči onako prilično generalno, ali je bolja opcija bila da je on imenovan na čelo Akademije.
Što se igrača tiče, vjerujem da je ispadanje od Torpeda ostavilo svoj trag, prvenstveno na mentalno stanje, zato ću afektu pripisati svađanje Trake i Hamze sa istokom. Hamza je, kako neko već napisa, dobra back up opcija Renanu. Za Traku ne znam šta reći

Dal nikad nije trebao prihvatiti kapitensku traku. Kao igrač je mogao ne doći pred navijače, kao ni Renan nije došao, ali kao kapitenu se to nije smjelo dogoditi.
Kad sam već kod toga, ne zaslužuje je ni Ziljkić.
I, šta je s Besimom, zašto nije ni na klupi, je li on ima neku povredu?
Daj više trenera, ovo je baš razbijena vojska.
Ovaj njemac da je iz Ahaxsove skole posle ove izjave nebi trebao imat posao na neko duze vrijeme..
Jer je samo incijativno nazvao portal. Neznam dali je i legalno al pokazuje ne PROFESIONALNIST..
Nisam za tjeranje Mirvica al definitivno ako dovede husrefa il taj rang trenera i sd nivo hadzije, moju podrsku nece imat..
Ovi sto pricaju kad dodje novi trener on ce cekat zimsku pauzu,, to je fliskula teska. Dad da dodje novi trener imace 2 utakmice u 35 dana pa pripreme zimske traju 40-45 dana. Igracki ova ekipa ima kvalitet i trener koji zna posao da primjeni pristup ujedini navijace igrace ss uradi rokade na jednom 2 mjesta ova ekipa ce derat
Golman Rogic, neznam dokad je prelazi rok kod nas
Stoper serbedzic
2-3 formacije uigrat popravit kondiciju to se moze utlradit za 35 dana
Jer je samo incijativno nazvao portal. Neznam dali je i legalno al pokazuje ne PROFESIONALNIST..
Nisam za tjeranje Mirvica al definitivno ako dovede husrefa il taj rang trenera i sd nivo hadzije, moju podrsku nece imat..
Ovi sto pricaju kad dodje novi trener on ce cekat zimsku pauzu,, to je fliskula teska. Dad da dodje novi trener imace 2 utakmice u 35 dana pa pripreme zimske traju 40-45 dana. Igracki ova ekipa ima kvalitet i trener koji zna posao da primjeni pristup ujedini navijace igrace ss uradi rokade na jednom 2 mjesta ova ekipa ce derat
Golman Rogic, neznam dokad je prelazi rok kod nas
Stoper serbedzic
2-3 formacije uigrat popravit kondiciju to se moze utlradit za 35 dana