Jao texta, pa vi guzice dajete da vas neko uzme jer znate da bez investitora nema naprijed. Ako ti je napredak igranje KL onda ste na pravom putu. Smiješno je koliko vas boli stabilno Sarajevo, znamo da vam je muka. Nama fale sportski rezultati, dok vi imate blic i čim ispadnete ide opet sivilo iz kojeg bez standarnog moljakanja MIsketa nečete se izvuči. Prošli prvo kolo KL i to vam je največi uspijeh zadnjih 10 godina. Niko vam ravan nije u stvaranju mitova.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑31 jul 2023, 17:59Mirvah ocigledno nije glup covjek, i odlican je poduzetnik. Ne bi imao milione da nije takav, ali evidentno je da o fudbalu nema pojma, sto ga ne sprjecava da misli suprotno, pa hoce za sve da se pita. Jos samo da natjera iducu marionetu na klupi da njega stavi na spica, jedino to nije probao.Pitarsam je napisao/la: ↑31 jul 2023, 17:52Ko ba da otjera Mirvica?
Vico?
Gubavci?
Plaćeni botovi?
Ma pojma vi nema te.
Pa nije Mirvic kamiondžija Dicklizic.
Ma šta da vam pišem vise osim:Samo se vi nadajte,nada zadnja umire.
Bar vi sa Grbavice znate šta znaci nadati se tituli tolike godine.
Bar vi sa Grbavice znate šta znaci nadati se da vam kokuzni **** bude Predsjednik kluba sa investitorom iz Kine.
Bar vi sa Grbavice znate šta znaci nadati se da dodje kamiondjija nakon velikih i teških pregovora i istrese vam vreću $$&
Da platite Osima,Zeca i jos stotinjak onih sto im dodjete.
Vidi se iz aviona da sve shvata kao video igru. Kupi ovog, dovedi onog, sta ima veze sto je stranac i sto vec petoricu imam na njegovoj poziciji. Prosto receno, covjek se zajebava.
Vi ste su nezahvalnoj poziciji: strah vas je sta ce biti ako Mirvah digne sidro, pa ne smijete njega da tjerate. Zato bijes iskaljujete na ljudima koji se nista ne pitaju, a koje je btw on doveo. Vjerovatno cete sad otjerati cistacicu, Dogana, ili mozda onog PR-a malog. Sve diraj, samo Mirvaha ne diraj, i smisljaj teorije zavjere o kladionicama, pranju novca i sl. jer sve je bolje nego sebi priznati da je klub taoc milionera koji se igra PES-a, a kojeg ne smijes otjerati.
Sve u svemu, interesantna, ali i pomalo komicna situacija. Ljudi vam se smiju i sukaju vam jer ste uvijek najbahatiji, najvise se kurcite, od deranja Fiorentine do igranja grupa ovoga i onoga, ismijavanja ostatka lige.... pa ti guglas hotele u Bakuu da procijenis koliko je Zeljo platio smjestaj, i kao smijes se, a tvoj klub ispao u prvom pretkolu. Takve niko ne voli, i svima je drago kad vas stvarnost prizemlji.
Mirvić igra igrica? Dovođenje igrača tipa Vrančić, Viveros, Penaranda, Oliveria, Avramovski i td baš su likovi iz igrica. Toliko smo loši da smo u zadnjih 5 godina uzeli 4 trofeja.
Glupe su mi one floskule drago mi je da nas pratite, mislim da su dječije, ali kad već pratite, malo objektivnosti, a ne vaše želje.
Bojimo se odlaska Mirvića? Vi ste vašeg Mirvića ( Miske) otjerali ko kera, naučeno iz vaših grešaka. Sutra ako sam digne sidro, doći će novi investitor, Tan će ga dovesti. Tan je još uvijek tu. Moraš znati da Mirvić ne zna koliko je težak, a tek Tan. Njima ove pare nisu neki bauk.
Znam ja da je vama teško gledati kako smo bogati, a vama pomozi.ba glavni sponzor.
Nama sutra ako odu svi investitori, opet nečemo biti ispod vas, što se finansija tiče. Mi znamo živjeti u dugovima. To sudbina Čelika što pišete, pa to su pametni ljudi oni kad se izvuku vi idete na njihovo mjesto. 10 000 000 duga imate i režim vas drži na površini. ( vi protiv režima