Vidi se da je dezorjentisana. Šteta, dobra pičoka bila.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:16Sada je bez posla nakon otkaza u Sarajevu. U lošem je stanju

Moderator/ica: GracanicaAA
Vidi se da je dezorjentisana. Šteta, dobra pičoka bila.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:16Sada je bez posla nakon otkaza u Sarajevu. U lošem je stanju
Vidjeti ćemo kada krene liga ko ima,a ko nema ambicija.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 20:42Pa nemajusviunapad1010 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 20:39Jesmo ako ostali klubovi nemaju ambicija za ulazak u Premijer ligu.
Fenan Salcinovic je na 1 mjestuASD je napisao/la: ↑31 jul 2023, 02:49Kada bi gledali ko su najveći majstori ove lige, poprilično san siguran da su dvojica od pet najvećih u Budućnosti.
Po meni, ne nužno poredani po kvalitetu.
Trumić (Budućnost)
Huseinspahić (Budućnost)
Kobilica (Rudar)
Husejinović (Sloboda)
Eh sad, za petog je malo diskutabilno.
Da je iole spreman, bio bi.convict35 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 07:45Fenan Salcinovic je na 1 mjestuASD je napisao/la: ↑31 jul 2023, 02:49Kada bi gledali ko su najveći majstori ove lige, poprilično san siguran da su dvojica od pet najvećih u Budućnosti.
Trumić (Budućnost)
Huseinspahić (Budućnost)
Kobilica (Rudar)
Husejinović (Sloboda)
Poceo je trenirat mogao bi bit akB i mi se nadamoASD je napisao/la: ↑31 jul 2023, 09:08Da je iole spreman, bio bi.convict35 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 07:45Fenan Salcinovic je na 1 mjestuASD je napisao/la: ↑31 jul 2023, 02:49Kada bi gledali ko su najveći majstori ove lige, poprilično san siguran da su dvojica od pet najvećih u Budućnosti.
Trumić (Budućnost)
Huseinspahić (Budućnost)
Kobilica (Rudar)
Husejinović (Sloboda)
A Dino Kalesić? Mozda igra šah, pa ga nema...VivaLaStella je napisao/la: ↑31 jul 2023, 12:04Pa sad Huseinspahic.. Dobar je, al mi nekako ne ide rame uz rame s ostalima na toj listi
Kalesić klasaHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑31 jul 2023, 17:54A Dino Kalesić? Mozda igra šah, pa ga nema...VivaLaStella je napisao/la: ↑31 jul 2023, 12:04Pa sad Huseinspahic.. Dobar je, al mi nekako ne ide rame uz rame s ostalima na toj listi
Ma nije bila poenta kakav je ko igrač.VivaLaStella je napisao/la: ↑31 jul 2023, 18:06
Kalesić klasaAletić takodjer, mada nisam upratio kakav je bio u Stupčanici prošle sezone.
Huseinspahić i Antić su obojica igrali u Zvijezdi i ovaj drugi mi je bio puno puno bolji
ove sezone ce DURMO golman CELIKA ,biti zvijezda prvenstva i on ce nam odblokirati racun posto cemo ga u najmanju ruku prodati u DZASD je napisao/la: ↑31 jul 2023, 02:49Kada bi gledali ko su najveći majstori ove lige, poprilično san siguran da su dvojica od pet najvećih u Budućnosti.
Trumić (Budućnost)
Huseinspahić (Budućnost)
Kobilica (Rudar)
Husejinović (Sloboda)
Za Jaganjca sam se potajno nadao da ce bit novi napadac Zvijezde, al eto nista. Klasa od igraca, iako je prosle sezone bio poprilicno neprimjetan. Mada isto sam tako mislio i za Mikija Salihovica, pa kad dodje kod nas ispostavi se ćorakASD je napisao/la: ↑31 jul 2023, 18:08Ma nije bila poenta kakav je ko igrač.VivaLaStella je napisao/la: ↑31 jul 2023, 18:06
Kalesić klasaAletić takodjer, mada nisam upratio kakav je bio u Stupčanici prošle sezone.
Huseinspahić i Antić su obojica igrali u Zvijezdi i ovaj drugi mi je bio puno puno bolji
Moje mišljenje je da su Jaganjac i Aletić dva najbolja igrača lige zadnjih par godina, ali mi ne djeluju kao majstori.
Od Trume je Aletić možda i bolji igrač jer ima bolje tijelo, međutim kod Trume je svaki potez za aplauza.
Antić je isto dobar igrač, možda i najbolji bek lige.
Huseinspahić je objektivno bio tanak u Zvijezdi. Ali je poslije Zvijezde bio prejak.
Tatar je ko i Anid Travancic. Bio ozbiljan prije 10 godina. Takve vise ne treba ni spominjati.legenda reala je napisao/la: ↑31 jul 2023, 21:48Dzenis je najbolje partije pruzao dok je igrao u Gz, ovo poslije je sve slabije.
Tatar je isto majstor kad hoce malo ko moze s njim, al je neozbiljan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.