Pitar6785 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 23:05
Pa ja ovo i pisem da mu pomognemo, a ujedno ako bi taj interview odmogo licno njemu a da se spasi klub u tom slucaju me boli **** za mirvicem
Ovaj portal je sprdacina zeljovska avaz je kurcina od novine.
Jedino Marijan Ima onu emisiju dribler mislim da bi to bilo dobro normalno da tu Mirvic nece pristat
Senad Hadzifejzovic tu se boji
Oslobodjenje je polubakirov papir, al mislim da bi oni mogli uradit dobre stvari po nas jer radi **** Mandica i sdp ns i pozicije nacelnika
15 dana odkako je CIcak nogiran ni sd ni trenera ni REZULTATA, izgleda da svi dizu ruke id njeg, pa daj interview s cavjekom da vidimo sta ce reci
Mi kao navijači smo eksperti za pomaganje klubu, nemoj svegati da mi ikog pomažemo, na način da se u sve živo miješamo. Uzmi člansku, otiđi do fan shopa kupi nešto, kupi kartu i odi na utakmicu, na taj način ako hoćeš možeš pomoći, sve ovo ostalo nije nikom od pomoći, ni klubu, ni Mirviću, a ni samom tebi. Hajde mi molim te reci šta znači ovo, citiram te"Pa ja ovo i pisem da mu pomognemo, a ujedno ako bi taj interview odmogo licno njemu a da se spasi klub u tom slucaju me boli **** za mirvicem"? Na koji način taj tvoj famozni intervju, osuđenicka klupa može odmoći Mirviću, a da se pritom spasi klub, kakav je to scenarij, prosvjetli me. ?
Do jučer ste svi kukali, otjeraj ovog, otjeraj onog, ok otjerao je i šta sada hoćete? Da stavi na horuk bilo koga na klupu, pa da mu sutra možete hebavati sve odreda. Slušam komentare, daj nam bilo koga makar Braco gumena glava došao, jel realno? Tačno je da se čovjek povukao i da ne želi da se eksponira jer je shvatio kakva smo mahala. Nakon onog famoznog dopisa, a gdje je ispljuvan maksimalno i gdje je iznesen prljavi veš od čovjeka na najbrutalniji način, lik se jednostavno povukao i od tada ga nema u medijima, shvatio je da mora paziti gdje će otići pišati i skim će kafu popiti, te eventualno se rukovati. Svoj vi posao braćo. Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.