FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Danas zvanično za šefa
NEMA NAZAD
- napoleon72
- Kontakt:
Ovaj Soldo jedan od boljih golmana u ligi bio, a 186 cm visok. Kod nas Dizdarevica proglasili kratkim, lik 189, centimetar nizi od Vladana. Da se razumijemo, ocajan je golman, al mi je smijesno sto mu je ta visina pripisivana kao mana. Ono, ne moze golman bit ispod 195. Okej, mora golman imat neku visinu, ne moze bit kepec (mada su oni meksikanci kepeci pa su vrhunski golmani, od Camposa do Ochoe, al et to je neki drugi nivo). Al ne toliko koliko se ovdje predstavlja.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
najveci problem je citati ovaj forum pogotovo ujutro uz kaficu,covjek bi rekao da smo kao zeljo,15 godina bez titule,finansije u krahu,niko ne zeli potpisati,samo otpaci dolaze,na neku hampu proslo se do drugog pretkola a sad nam samoBog moze pomoci da se prodje itd itd.
Postali smo stabilan klub u finansijskom smislu sto je glavni preduslov za uspjeh,sad ovi padovi u igri nisu normalni za nase uslove gdje igras protiv kockara alkoholicara i poluamatera ali oke je,i gazda luta i navijaci lutaju ,svasta bi,ali evo ispravljaju se neke stvari ko nije dorastao klubu vec je napustio ,neki sami neki otkaz dobili,ostavite pa cemo vidjeti kako i sta,kolo po kolo duga je sezona,ja se nadam tituli dok god bude matematicki moguca
Postali smo stabilan klub u finansijskom smislu sto je glavni preduslov za uspjeh,sad ovi padovi u igri nisu normalni za nase uslove gdje igras protiv kockara alkoholicara i poluamatera ali oke je,i gazda luta i navijaci lutaju ,svasta bi,ali evo ispravljaju se neke stvari ko nije dorastao klubu vec je napustio ,neki sami neki otkaz dobili,ostavite pa cemo vidjeti kako i sta,kolo po kolo duga je sezona,ja se nadam tituli dok god bude matematicki moguca
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Po najnovijim vijestima iz medija 99% da će Šimundža biti novi trener
Šta mi je milijardu puta u zadnjih godina palo na pamet.
Hocemo li mi ikad na zelenu granu izaci?
I cesto se sjetim perioda Vinka Martinovića i godinu dana bez poraza, kakvi su to mokri snovi bili!
Onda skontas kako je u stvari trener bitan, najbitniji u svemu ovome. Gledao malo Borca sa Austrijom, ljudi svemirski brod u odnosu na Torpedo i odigrali odlično, super postavka Vinka, a ovdje mu pojedini stručnjaci pripisase gubitak 12 bodova itd. Koliko se ustvari kod nas sve površno gleda, nema veze sto je ostao bez okosnice tima, nema veze sto su siljili Borcu itd itd.
uvijek postoji nekakva nada, uvijek kontas mora to krenuti, a bogami i dokad biti pozitivan?!
Ja se nadam sa novim trenerom, sa nekim ko se stvarno razumije i ko će prepoznati sta ne valja, a da ce Ismir slušati struku a ne namisljati da zna sve.
I cesto se sjetim perioda Vinka Martinovića i godinu dana bez poraza, kakvi su to mokri snovi bili!
Onda skontas kako je u stvari trener bitan, najbitniji u svemu ovome. Gledao malo Borca sa Austrijom, ljudi svemirski brod u odnosu na Torpedo i odigrali odlično, super postavka Vinka, a ovdje mu pojedini stručnjaci pripisase gubitak 12 bodova itd. Koliko se ustvari kod nas sve površno gleda, nema veze sto je ostao bez okosnice tima, nema veze sto su siljili Borcu itd itd.
uvijek postoji nekakva nada, uvijek kontas mora to krenuti, a bogami i dokad biti pozitivan?!
Ja se nadam sa novim trenerom, sa nekim ko se stvarno razumije i ko će prepoznati sta ne valja, a da ce Ismir slušati struku a ne namisljati da zna sve.
A sta bi ti, da opet igraci koji sada kao onomad oni koji su imali velike ugovore pocnu tuziti klub i u najboljem slucaju traziti samo raskid ugovora, pa da dovodimo igrace tipa Bagaric, Letic, Cmiljanic i ostali amateri? Reci ces da su rezultati isti tada i sa ovim Mirvicevim parama, sto je istina ali jos uvijek nije kasno da izadjemo na pravi put sa njim.roccosiffredi je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:17Više se bojite odlaska Mirvića nego Allaha tobejarabi![]()
Šta i da ode? Bilo je Sarajeva i prije njega, biće i poslije njega.
-
- Kontakt:
Dokle li ce i Simundza izdrzati kad je u klubu ocigledno nesto truhlo,ja mislim do pred kraj sezone tamo 27-28 kolo
onda ide istok na scenu sa yebavanjem najmilih 

-
- Kontakt:
Dobra mu taktika dva puta opucali na gol uz posjed lopte od 27% kad poredis sa nama ok,al daleko je to bilo od neke igre,i Vinko je (Marinovic )nokee je napisao/la: ↑01 avg 2023, 08:46Šta mi je milijardu puta u zadnjih godina palo na pamet.
belmin je oko 180cmnapoleon72 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 08:33Ovaj Soldo jedan od boljih golmana u ligi bio, a 186 cm visok. Kod nas Dizdarevica proglasili kratkim, lik 189, centimetar nizi od Vladana. Da se razumijemo, ocajan je golman, al mi je smijesno sto mu je ta visina pripisivana kao mana. Ono, ne moze golman bit ispod 195. Okej, mora golman imat neku visinu, ne moze bit kepec (mada su oni meksikanci kepeci pa su vrhunski golmani, od Camposa do Ochoe, al et to je neki drugi nivo). Al ne toliko koliko se ovdje predstavlja.
NEMA NAZAD
Otkako je Mirvic dosao povukao je niz previse katastrofalnih odluka. Vasoski, Dudic, Mirza i Ajla. Sve losi i nekompetetni ljudi u trenerskom i direktorskom poslu. Njegovi potezi i odluke izgledaju isto kao da bi ja ulozio pare u otvaranje instituta za razvoj kvatne mehanike i htio da pravim atomsku bombu, a nemam pojma o fizici. Njegovo neznanje o fudbalu nas je u proteklih godinu i po kostalo dosta poraza, bruka i ismijavanja od rivala. No s obzirom na njegovu evidentnu zelju i ulaganja koja je izvrsio u zadnje vrijeme, ja vjerujem da ce on uspjeti da poslozi stvari, da se imenuje Simundza kao trener, da ce se napokon dovesti SD i da izvrsni direktor NE BUDE ZENA.
- napoleon72
- Kontakt:
Prema transfermarketu i wikipediji je 189, jbg ne znam koliko su im precizne te mjere, mozda @Zukanovic zna bolje. I meni izgleda nizi iskreno kad ga gledam sa tribine...holyman je napisao/la: ↑01 avg 2023, 08:58belmin je oko 180cmnapoleon72 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 08:33Ovaj Soldo jedan od boljih golmana u ligi bio, a 186 cm visok. Kod nas Dizdarevica proglasili kratkim, lik 189, centimetar nizi od Vladana. Da se razumijemo, ocajan je golman, al mi je smijesno sto mu je ta visina pripisivana kao mana. Ono, ne moze golman bit ispod 195. Okej, mora golman imat neku visinu, ne moze bit kepec (mada su oni meksikanci kepeci pa su vrhunski golmani, od Camposa do Ochoe, al et to je neki drugi nivo). Al ne toliko koliko se ovdje predstavlja.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ne prizivajte odlazak mirvah jer sa njim (nekad a nadam se brzo) možemo na zelenu granu a bez njega NEĆEMO NIKAD.
I mene nervira i baca u očaj skoro svaki njegov potez ali postavite sebi pitanje šta bez njega??
Jel treba da molimo "legende" za reprogram duga!?
To bi bio početak. Ne bi se ugasili kao što i nismo ali....
I mene nervira i baca u očaj skoro svaki njegov potez ali postavite sebi pitanje šta bez njega??
Jel treba da molimo "legende" za reprogram duga!?
To bi bio početak. Ne bi se ugasili kao što i nismo ali....
Protiv onakve ekipe Austrije je smijesno pričati o tome da imas neku dominaciju, takve ekipe 10X jace od sebe možes izbaciti samo sa trenerom koji ce ti nacrtati sta raditi na terenu da bi nadoknadio manjak kvalitete. On to sigurno jeste i Borac je igrao jedino kako je mogao s njima, čak su u minuti x imali.Sanchez87hz je napisao/la: ↑01 avg 2023, 08:56Dobra mu taktika dva puta opucali na gol uz posjed lopte od 27% kad poredis sa nama ok,al daleko je to bilo od neke igre,i Vinko je (Marinovic )nokee je napisao/la: ↑01 avg 2023, 08:46Šta mi je milijardu puta u zadnjih godina palo na pamet.
Na stranu to, s njim sam jedini put u zadnjih nekoliko godina bio siguran da ces dobiti bubam Slogu na koševu ili da neces izgubiti u Mostaru. Godina dana bez poraza, zar treba nešto više od toga? Da Marinović Marinović, nebitno.
Hocel taj slovenski musemic potpisat vise
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
E čuj dovođenje DUdića Mirvićev loš potez. Pa Dudićeva epizoda u Gošku i Veležu je vrhunski posao. U tom trenutku je bio najveće trenersko ime. Evo ja sad bi više volio njega vidjeti na klupi ponovo, nego Husrefa. Milim da je Dudić ispucao pehove za 1o utakmica što neke trenere ne isprati za cijelu karijeru. Od silne želje da napravi instant rezultat je sagorio, jer zna kakva smo publika. Ali s njim smo imali 10 zicera po utakmici. Sa svim ovim trenerčinama prije i poslije njega max 2-3
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Marke u džepu nema ali bi kritikovalo Mirvica. Koševo vidjelo na slikama ali zna sve sta se desava u klubu. Pravi kampanje po drustvenim mrezama protiv trenera i igraca. I još sebe naziva navijacem Sarajeva.
Takvima treba zabraniti ne samo da gledaju klub nego i da ga ikada spomenu. Trovaci su najgori
Takvima treba zabraniti ne samo da gledaju klub nego i da ga ikada spomenu. Trovaci su najgori
Vedad Ibišević u Sarajevu 

- napoleon72
- Kontakt:
Sta bi ti, da se nadigravas sa Austrijom u Becu, da ih zgazis tika takom? Da smo se bogdo mi znali odbranit ovako od Torpeda... Mislis da Rehagela neko pita s kolikim.posjedom i brojem suteva je osvojio EURO? Uspjeh se gleda drug. Sa Vinkom smo baksuzno ispali od Celtica, da smo izdrzali jos 10 min ko zna sta bi bilo. S Husrefom nas taj Celtic naguzzio u obje tekme. Meni je draza defanziva gdje imas 0:0 15 minuta prije kraja meca protiv takvog protivnika i da se mozes nadat penalima, nego ofanzivna igra gdje gubis 1:3 kuci i znas da nemas nikakve sanse za prolaz.Sanchez87hz je napisao/la: ↑01 avg 2023, 08:56Dobra mu taktika dva puta opucali na gol uz posjed lopte od 27% kad poredis sa nama ok,al daleko je to bilo od neke igre,i Vinko je (Marinovic )nokee je napisao/la: ↑01 avg 2023, 08:46Šta mi je milijardu puta u zadnjih godina palo na pamet.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, nedimmmm1337, perodeformero, Rodman i 42 gosta.