BezvezeRigoletto je napisao/la: ↑24 apr 2023, 22:05Što romobil?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 21:59Team SimonEspiritosanto je napisao/la: ↑24 apr 2023, 21:58
Iz Tuzle trebaju tri predstavnika.
Team simons, Team Beduin i jedan iz City.
@Only??
Team Beduin
Team Baljic
WW3
![]()
![]()
![]()
PL prepucavanja
Re: PL prepucavanja
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Bujrum, otvorenih guzova, a i nasiljenog qurca ih cekamo.Skver je napisao/la: ↑24 apr 2023, 22:01Kad budete imali trofej prvaka federelane onda se javite....kad se napale na vas **** u zatvoru federalnom,Truhlo ima da ti oci ispadnu kad vam ga budu stavljali....kantonalni zatvor u kojem ste sad je banja....ima jedan hodza iz Cazina, on je babo iz sjene.....taj ne vadi Truhlo nas dobri....sreca nasa pa mi imali Azmira pa nisu mogli.....a ako hocete da vas ne karaju valja vam skupiti vrece para, lako je ovim malim uci u Pl, na njih im se ne dize
.....Celik cekaju sa viagrom, dopunsko punjenje..
![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Ljudi, saljite mailove uefi, sto vise mailova, mozda ljudi obrate paznju
Ma jeste l' to je zakljucali ?
Kad ?
A de niste trebali.
Ja sam hadzija koji utorkom nove teme otvara...
Kad ?
A de niste trebali.
Ja sam hadzija koji utorkom nove teme otvara...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
ja da sam umjesto Husrefa vodio igman,nakon one lakrdije od penala za Borac( cist faul u napadu ,ni blizu penala) ja bi odmah sam sebi dao 3 gola i poslije bi se samo dodavo na svojoj poli dok ne istekne vrijeme do kraja utakmice.Ne moze te niko kazniti ni za sta a mozes poslati jaku poruku u javnost.Tako isto kad dodje drugi klub u BL i ako se desi isto ovakvo ofirno navlacenje isto postupiti ,**** 3 gola u svojoj mrezi ,eto im nek se najedu.
Ima postenih navijaca Borca sigurno koji ne zele ovakve stvari da se desavaju njihovom klubu ali vecina ih podrzava i s obzirom kakav nam je savez i s obzirom da se ne zele ujediniti klubovi da protestvuju protiv saveza mislim da bi ovakav nacin protiv saveza dao rezultat. Desavaju se greske kod sudjenja i mogu se predpostaviti koje su to nenamjerne greske ali ovo ocito navlacenje dosta puta Borcu ali i ostalim klubovima iz RS-a se ne mogu vise tolerisati ,mora se nesto uciniti.Eto ja predlazem ovaj nacin ,zabiti sebi 3 gola i mirna Bosna ,nek se Vico najede **** se smaterom i on i Djemidjic pusikurac i ostali svi oko njega

Ima postenih navijaca Borca sigurno koji ne zele ovakve stvari da se desavaju njihovom klubu ali vecina ih podrzava i s obzirom kakav nam je savez i s obzirom da se ne zele ujediniti klubovi da protestvuju protiv saveza mislim da bi ovakav nacin protiv saveza dao rezultat. Desavaju se greske kod sudjenja i mogu se predpostaviti koje su to nenamjerne greske ali ovo ocito navlacenje dosta puta Borcu ali i ostalim klubovima iz RS-a se ne mogu vise tolerisati ,mora se nesto uciniti.Eto ja predlazem ovaj nacin ,zabiti sebi 3 gola i mirna Bosna ,nek se Vico najede **** se smaterom i on i Djemidjic pusikurac i ostali svi oko njega

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Izbio bi bonuse na dnevnice sudijama tim potezomrodjak je napisao/la: ↑24 apr 2023, 23:18ja da sam umjesto Husrefa vodio igman,nakon one lakrdije od penala za Borac( cist faul u napadu ,ni blizu penala) ja bi odmah sam sebi dao 3 gola i poslije bi se samo dodavo na svojoj poli dok ne istekne vrijeme do kraja utakmice.Ne moze te niko kazniti ni za sta a mozes poslati jaku poruku u javnost.Tako isto kad dodje drugi klub u BL i ako se desi isto ovakvo ofirno navlacenje isto postupiti ,**** 3 gola u svojoj mrezi ,eto im nek se najedu.
Ima postenih navijaca Borca sigurno koji ne zele ovakve stvari da se desavaju njihovom klubu ali vecina ih podrzava i s obzirom kakav nam je savez i s obzirom da se ne zele ujediniti klubovi da protestvuju protiv saveza mislim da bi ovakav nacin protiv saveza dao rezultat. Desavaju se greske kod sudjenja i mogu se predpostaviti koje su to nenamjerne greske ali ovo ocito navlacenje dosta puta Borcu ali i ostalim klubovima iz RS-a se ne mogu vise tolerisati ,mora se nesto uciniti.Eto ja predlazem ovaj nacin ,zabiti sebi 3 gola i mirna Bosna ,nek se Vico najede **** se smaterom i on i Djemidjic pusikurac i ostali svi oko njega![]()
![]()

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Gospodu koja šuti na ovakve krađe ne treba samo pišati, nego se treba srati po njima, jer bolje ni ne zaslužuju... 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Pensioner26
- Kontakt:
Treba kasniti na svaku utakmicu 15 minuta!! Mislim da je to po pravilima oni nek izadju na teren i nek cekaju drugu ekipu 15 minuta!! Pa kasnije druge mjere poduzimati..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Za dvije godine, svakom klubu u ligi utakmica protiv Borca treba biti finale lige šampiona, tada neće biti Vice i trebaju platiti debelo za sve ovo što rade godinama.
Kad jednu sezonu završe 6. ili 7. na tabeli, narednu ispadaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mozete ga siljiti do sudnjeg dana bez para....redbull93 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 22:24Bujrum, otvorenih guzova, a i nasiljenog qurca ih cekamo.Skver je napisao/la: ↑24 apr 2023, 22:01Kad budete imali trofej prvaka federelane onda se javite....kad se napale na vas **** u zatvoru federalnom,Truhlo ima da ti oci ispadnu kad vam ga budu stavljali....kantonalni zatvor u kojem ste sad je banja....ima jedan hodza iz Cazina, on je babo iz sjene.....taj ne vadi Truhlo nas dobri....sreca nasa pa mi imali Azmira pa nisu mogli.....a ako hocete da vas ne karaju valja vam skupiti vrece para, lako je ovim malim uci u Pl, na njih im se ne dize
.....Celik cekaju sa viagrom, dopunsko punjenje..
![]()
🔴⚫️
- ElCartel11
- Kontakt:
Koja je svrha takvog protesta? Isto da ti lik mjeri pistoljem u glavu i ti kazes neka brate daj meni sam cu se upucati.rodjak je napisao/la: ↑24 apr 2023, 23:18ja da sam umjesto Husrefa vodio igman,nakon one lakrdije od penala za Borac( cist faul u napadu ,ni blizu penala) ja bi odmah sam sebi dao 3 gola i poslije bi se samo dodavo na svojoj poli dok ne istekne vrijeme do kraja utakmice.Ne moze te niko kazniti ni za sta a mozes poslati jaku poruku u javnost.Tako isto kad dodje drugi klub u BL i ako se desi isto ovakvo ofirno navlacenje isto postupiti ,**** 3 gola u svojoj mrezi ,eto im nek se najedu.
Ima postenih navijaca Borca sigurno koji ne zele ovakve stvari da se desavaju njihovom klubu ali vecina ih podrzava i s obzirom kakav nam je savez i s obzirom da se ne zele ujediniti klubovi da protestvuju protiv saveza mislim da bi ovakav nacin protiv saveza dao rezultat. Desavaju se greske kod sudjenja i mogu se predpostaviti koje su to nenamjerne greske ali ovo ocito navlacenje dosta puta Borcu ali i ostalim klubovima iz RS-a se ne mogu vise tolerisati ,mora se nesto uciniti.Eto ja predlazem ovaj nacin ,zabiti sebi 3 gola i mirna Bosna ,nek se Vico najede **** se smaterom i on i Djemidjic pusikurac i ostali svi oko njega![]()
![]()
Ako misliš, da bi poslao neku sliku u svijet, bi ali samo za sprdnju.
Takodje UEFA ne bi reagovala, jer je takmicenje "regularno" i imaju puno povjerenje u Vicka, Ceferinovog havera.
Rjesenje je, da imaš barem 6 ili vise klubova koji su spremni napustiti ligu i tako protestirati protiv Saveza. Liga bi se jednostavno morala prekinuti jer nemas dovoljno klubova i tek onda bi se UEFA upetljala. Ovako kad imas 2/3 pobunjenika nema od toga nista.
Sarajevo, Željezničar, Velež, Tuzla, Sloboda i Igman. Znaci 6 bi ih vjerovatno bilo. Ostali su Vicine kuje. Lažni Hrvati bi ionako bili "suzdrzani".
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dzaba sve to kad ovi nabrojani klubovi likuju kad im rivala osteti taj isti Vico. U fazonu dok me ne dira dobro mi je. Mada ne znam zar je toliki problem se udruziti s 5 6 klubova i napraviti proteste i poslati UEFI?ElCartel11 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 15:50Koja je svrha takvog protesta? Isto da ti lik mjeri pistoljem u glavu i ti kazes neka brate daj meni sam cu se upucati.rodjak je napisao/la: ↑24 apr 2023, 23:18ja da sam umjesto Husrefa vodio igman,nakon one lakrdije od penala za Borac( cist faul u napadu ,ni blizu penala) ja bi odmah sam sebi dao 3 gola i poslije bi se samo dodavo na svojoj poli dok ne istekne vrijeme do kraja utakmice.Ne moze te niko kazniti ni za sta a mozes poslati jaku poruku u javnost.Tako isto kad dodje drugi klub u BL i ako se desi isto ovakvo ofirno navlacenje isto postupiti ,**** 3 gola u svojoj mrezi ,eto im nek se najedu.
![]()
Ako misliš, da bi poslao neku sliku u svijet, bi ali samo za sprdnju.
Takodje UEFA ne bi reagovala, jer je takmicenje "regularno" i imaju puno povjerenje u Vicka, Ceferinovog havera.
Rjesenje je, da imaš barem 6 ili vise klubova koji su spremni napustiti ligu i tako protestirati protiv Saveza. Liga bi se jednostavno morala prekinuti jer nemas dovoljno klubova i tek onda bi se UEFA upetljala. Ovako kad imas 2/3 pobunjenika nema od toga nista.
Sarajevo, Željezničar, Velež, Tuzla, Sloboda i Igman. Znaci 6 bi ih vjerovatno bilo. Ostali su Vicine kuje. Lažni Hrvati bi ionako bili "suzdrzani".
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Meraak1921
- Kontakt:
Eto Manijaka u cetvrtak i to u velikom broju, Tegeltija svakako pljujes kad pricas, sad ces da ga pljujes a neces progovorit
Malo se vi pravite naivni ovdje, da ne kazem ludi

Je li 2021 bila ona 4R inicijativa, gdje su bili Zeljo, Sarajevo, Sloboda, Velez, Tuzla City ? ha
I šta bi ? pukla tikva za par dana. Znaci ta udruzivanja su obicna sprdnja i suplja prica.
Koji crni protesti ? narod nece da protestvuja zbog politike koja ga yebe skoro 30 godina u mozak, drzava se raspada, onaj krmak prijeti odcjepljenjem i niko nista, a da neko protestuje zbog fudbala

Suti i trpi dok Vico i Tegeltija trpaju. To jedino znamo.
Pa zato kazem, makar i pod cijenu suspenzije skupit klubove i UEFI otici. Al ko sto kazes mi znamo samo sutit i trpit, a neprijatelji nas yebu sve odredalet3 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 17:09Malo se vi pravite naivni ovdje, da ne kazem ludi![]()
Je li 2021 bila ona 4R inicijativa, gdje su bili Zeljo, Sarajevo, Sloboda, Velez, Tuzla City ? ha
I šta bi ? pukla tikva za par dana. Znaci ta udruzivanja su obicna sprdnja i suplja prica.
Koji crni protesti ? narod nece da protestvuja zbog politike koja ga yebe skoro 30 godina u mozak, drzava se raspada, onaj krmak prijeti odcjepljenjem i niko nista, a da neko protestuje zbog fudbaladaj ba, uozbiljite se
![]()
Suti i trpi dok Vico i Tegeltija trpaju. To jedino znamo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Klubovi da imaju novca bi trebali za svaku ovakvu sudijsku lakrdiju da salju zalbu CASu, tu bi sigurno dobili tuzbu, a sudija bi snosio posljedice. Na taj nacin bi se smanjio broj sudijskih krađa, jer ne bi bas tako lako rizikovali sudijsku karijeru
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, relativizam i 32 gosta.