Naručivao sam samo preko original stranice. Nisam taj mojdres nikad isprobao.laudrop je napisao/la: ↑31 jul 2023, 11:08Sa njihovog sajta ili neka 1/1 kopija kod nas? Piši sajtove koje znaš kod nas osim mojdresPensioner26 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:47Igra mi se jako svidja bez obzira sto su pripremne, ovako nismo djelovali ne pamtim. Kupujem dres Nkunkua![]()
![]()
Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Hvala na odgovoru Pensioner26!
Nego, koga vidite u prvih 11?
Nego, koga vidite u prvih 11?
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Jackson
Nkunku
Enzo
Chilwell
James
Kepa su sigurica
Krila ce biti mislim mudryk i sterling
Enzi partner neko pojacanje
I stoperi silva i mozda colwill
Nkunku
Enzo
Chilwell
James
Kepa su sigurica
Krila ce biti mislim mudryk i sterling
Enzi partner neko pojacanje
I stoperi silva i mozda colwill
- wadethegreat
- Kontakt:
Navodno ganjamo Roberta Sancheza.
Nadam se da je istina i da Kepa nece biti jedina opcija...
Colwill potpisao novi ugovor.
Nadam se da je istina i da Kepa nece biti jedina opcija...
Colwill potpisao novi ugovor.
samo da ne dodje vlahovica pa da pocne igracima zene skidat
Gdje je startao Nkunku na pripremama, koja pozicija?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Pensioner26
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
I svugdje je dobro izgledao. Izgleda da nam dolazi Dusko u zamjenu za Lukakua…
Nadam Se da ovo ne znaci da ce Jackson automatski na klupu.
Poslali smo ponudu za Sancheza a jos traju pregovori za Caiceda.
- Pensioner26
- Kontakt:
Lijepo je biti povezan Mbappeom, ali bez lažnih nada.wadethegreat je napisao/la: ↑01 avg 2023, 13:34I svugdje je dobro izgledao. Izgleda da nam dolazi Dusko u zamjenu za Lukakua…
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne bih ga vala. vjerovatno bi unio dosta sranja u svlacionici, posebno sa svojom ogromnom platom. a kakvih bi tek sranja imali da ga poketino nekad odluci ostaviti na klupi.
mislim da nam je bolje da komplet ekipu gradimo sa mladim igracima bez nekih velikih zvijezda.
mislim da nam je bolje da komplet ekipu gradimo sa mladim igracima bez nekih velikih zvijezda.
- Pensioner26
- Kontakt:
Sve ja to shvatam, ali kad je Chelsea imao strpljenja i gradio ekipu tako na mladim igračima?QUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑01 avg 2023, 15:57ne bih ga vala. vjerovatno bi unio dosta sranja u svlacionici, posebno sa svojom ogromnom platom. a kakvih bi tek sranja imali da ga poketino nekad odluci ostaviti na klupi.
Ja bih Kyliana objeručke dočekao.
- wadethegreat
- Kontakt:
Prvo nema nista od njega od Mbappea to je patka on ide u Real.
Drugo i da ima nema potrebe sto kaze Quaresma napokon licimo na neku ekipu stvara se hemija samo nam on fali tu da dodje i diriguje...
Vlahovic isto mi se ne svidja sto dolazi al eto drugaciji je profil od Jacksona ako nista..
Drugo i da ima nema potrebe sto kaze Quaresma napokon licimo na neku ekipu stvara se hemija samo nam on fali tu da dodje i diriguje...
Vlahovic isto mi se ne svidja sto dolazi al eto drugaciji je profil od Jacksona ako nista..
Nadam se bez vlahovica i tih glumaca, gledao sam utakmice i strasno mi se svidja Jackson. Ja koji sam pesimista vidim da bi ovo moglo biti dobro, u napadu su extra, ne radi niko za sebe, ekipa su.
Ovaj Maatsen mi je dobar isto, bit ce nesto od ove ekipe aBd.
Ovaj Maatsen mi je dobar isto, bit ce nesto od ove ekipe aBd.
Ponosni smogovac!
Pa ne znam koji ce im Vlahovic jedino kao jedina nada da se rijese Lukakua, mada generalno imas Dzeksona i Broja je tu i nkunku moze biti 9 ako nema ove dvojice a s obzirom da se ne igra evropa sasvim dovoljno
Slazem se.
Za PL i Kupove nam je dosta ovo sto imamo .
Jackson je izgledao odlicno na pripremama no ne mora to nista znacit.
Cini mi se, ziyech, marko marin i slicni su isto derali po pripremama a sve bolid do bolida bijase
Nkunku sinoć povrijedio koljeno. Koji peh.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Pensioner26
- Kontakt:
Poche se nada da nije ozbiljno, ali vidjećemo danas.
Ovo će vjerovatno ubrzati dovođenje Vlahovića, mada meni taj lik ništa posebno. Pogotovo što je u Serie A često povrijeđen, u EPL će biti pogotovo.
Ovo će vjerovatno ubrzati dovođenje Vlahovića, mada meni taj lik ništa posebno. Pogotovo što je u Serie A često povrijeđen, u EPL će biti pogotovo.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Jesil lajko objavuArvid je napisao/la: ↑10 jul 2023, 10:04Jesi mu vidio lajkove na Twitteru?wadethegreat je napisao/la: ↑10 jul 2023, 10:00Neki dan leakalo izgleda vrh.
Colwill moze samo otici ako preda transfer request nema drugog nacina...
Nemoj se iznenaditi i ako preda
Izvinjavam se na uletu, dolazim u miru.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.