FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma može i Čačić. Jedina mana su mu povelik broj godina.
Ko god, samo da od sutra preuzme treninge i da se polako pripremamo za Posušje. Tu je pobjeda pod moranje.
Utakmica protiv Borca odgođena kako sam pročitao?
Ko god, samo da od sutra preuzme treninge i da se polako pripremamo za Posušje. Tu je pobjeda pod moranje.
Utakmica protiv Borca odgođena kako sam pročitao?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Cacic iako ima 70 banki, on je space shuttle za Mirzu i sve prije njega.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ma sto vise dani idu sve su vece sanse da ce se na kraju odluciti za Husrefa
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ma dovest ce Husrefa. Ovo je samo natezanje ko i dosad. Fol se nisu mogli dgv. oko love. Ne vjerujem bas da bi Husref otiso iz Igmana tek tako.
Ako se odgodi tekma protiv borca, valjda ce gledati da organizuju prijateljsku
Što kad smo najjači? Neka odu na terme pa kod Seje kasnije, zaslužili su.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ko, gdje, šta?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Stigao dres za online kupovinu. Dobrodošlica je Adidasu.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Joj vapaceGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 avg 2023, 16:06Stigao dres za online kupovinu. Dobrodošlica je Adidasu.![]()
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Znao samGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 avg 2023, 16:06Stigao dres za online kupovinu. Dobrodošlica je Adidasu.![]()

Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Gledajuci dosadasnji ucinak ovog koji bira tesko da i do Husrefa mozemo dobaciti.
Nista nemam protiv Husrefa, vjerovatno na dvije sezone i najbolje rjesenje, uzeo bi neki trofej sigurno.
Ne zanima me ni najmanje ko ce biti trener sve dok ne vidim na djelu neku viziju i put kojim klub ide.
Mirvicu ili onom koji ulaze svaka cast za trud, znam da ruzno zvuci ali ja ne vidim tu da je nesto pretjerano planski uradjeno...za neke propuste postoje donekle opravdani razlozi pa nekako mogu i shvatiti sto smo pustili Musu.
Ne bih da ponavljam stvari koje su vec pisali drugi forumasi ali ako se bar malo osvrne bar na dio onoga sto je napisano jednostavno postoji tu veliki broj propusta i nelogicnih poteza od osoba koje vode klub.
Izgubi se to sve u masi prepucavanja, gluposti i teorija zavjere koje se svakodnevno pisu.
Ako se napokon ne posloze stvari kako treba onda nama samo dragi Bog moze pomoci.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
U kojem smo qurcu, davno je trener trebao biti imenovan. Kako je krenulo, ako bude do narednog ponedjeljka, dobro će biti.
Kako svi jedva čekaju da nas nakloppe, svi kao čopor vukova grizu sa svih strana. Još i mi sami sebe j.bemo.
Gdje necemo yebo ga svak, evo pune dvije godine, promjenili smo 5 trenera do sada, nikako da nas krene, mucno je vise postalo.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 01 avg 2023, 16:40, ukupno mijenjano 3 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
+1
- 1 9 4 6 -
Mrze nas. MirvaH kreno da imenuje trenera i podmetnu mu nogu 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GalileoGalilei
- Kontakt:
I nastavljaćemo mijenjati sve dok se ne udari šakom od stol i ne krenemo pametno raditi. Mirvić leti sve da radi, pregovara, miješa se, a koliki je javašluk unutar Kluba dovoljno ti govori da su otišli Čaušević i Lugušić. Ljudi koji su trebali imati jake pozicije i da se pitaju za mnoge važne stvari. Ljudi koji su imali dobre namjere i koji su htjeli da uspostave sistem, na kraju su vidjeli u šta su se uvalili i brže bolje otišli.
Prvo treba uložiti dobre pare u trenera i sportskog direktora. Ne možeš masno plaćati igrače, a cigančiti oko trenera.
Drugo, svaki ozbiljan trener poput Šimundže i Čačića hoće da sve razrade u detalje, da dobiju sredstva, vrijeme, garanciju, te detaljan projekat i viziju Kluba. Kod nas to ne postoji, već živimo od danas do sutra.
Meni je samo žao uslova koje imamo, a koji samo propadaju i idu u prazno. Sve je ovo jedan veliki amaterizam. Promijenićemo mi još njih bruku ako se Mirvić ne postavi drugačije i ako ne mučne malo glavom.
Evo i ovo otezanje oko trenera je još jedan amazerizam, jer ono što smo gledali u nedjelju je jedan veliki masakr nad fudbalom. Mirvić da zna koliko ne zna o fudbalu, nakon tekme s Slogom isti trenutak je trebao ispuniti uslove novog trenera i ubrzati čitav proces dovođenja. Jučer do 12h je MORAO biti ozvaničen novi trener, te je morao odraditi jedan trening. Ovo je bila šansa da se trener bolje upozna s ekipom, jer ćemo imati dvije sedmice pauze.
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, benko21, feniksptica, johntravolta123, laznokrilo, Napapijri, riki46, rimljanin90 i 55 gostiju.