BH klubovi u Europi 23/24
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- LegendaIvica
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Bas me zanima hoce li zrinjski veceras napadati ili ce pi*cka Rendulic odlucili da brani ovaj „dobar“ rezultat.
prelijepa je banjaluka i kulturan narod zivi u njoj.kad dodjes prvi put i prosetas gradom vidjeces da si bez razloga istraumiran.
Aj zrinjaaaaaaaaaaaaaaa ajmo nemanja boricki kurajberu
Rece pred medijima nemamo sta izgubiti. Valjda je skontao da od povlacenja nema nista, pa krene ofanzivno. Najgore sto protivnik nista nije bolji od njih, al on opet igrao na nulu dok nisu primili gol. Nadam se da je dosao sad pameti pa krene ofanzivnoLegendaIvica je napisao/la: ↑01 avg 2023, 16:41Bas me zanima hoce li zrinjski veceras napadati ili ce pi*cka Rendulic odlucili da brani ovaj „dobar“ rezultat.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Antipolitika3
- Kontakt:
Hvala cijeloj BiH na podrsci
Volimo vas sve
Idemo Zrinja idemo Mostar idemo Hercegovino idemo BiH

Volimo vas sve

Idemo Zrinja idemo Mostar idemo Hercegovino idemo BiH

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
1. Sarajevo
2. Banja Luka - Mostar
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ako te bas zanima, ne znam 5 ljudi koji su izbjegli iz Krajine da idu na Borac. Ti ljudi su uglavnom simpatizeri beogradskih klubova, sto je i logicno. Vjerovatno ce njihovi unuci navijati za Borac, za sada ne.
Ovi sto vam jeebu balijsku majku na stadionu su Banjalucani.
Tesko da moze sta Zrinjski, bas su me razocarali ove godine..
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
E vjeruj da ta rijec sa C ili ona druga sa U se izbjegava na stadiona, barem u Sarajevu. Neces cuti takve usklike ni od onih najgorih pa mogu reci, nikad.Suvorov je napisao/la: ↑01 avg 2023, 17:45Ako te bas zanima, ne znam 5 ljudi koji su izbjegli iz Krajine da idu na Borac. Ti ljudi su uglavnom simpatizeri beogradskih klubova, sto je i logicno. Vjerovatno ce njihovi unuci navijati za Borac, za sada ne.

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ma oni su karine primitivne ko i svi koji jebu b/h/s majkeSuvorov je napisao/la: ↑01 avg 2023, 17:45Ako te bas zanima, ne znam 5 ljudi koji su izbjegli iz Krajine da idu na Borac. Ti ljudi su uglavnom simpatizeri beogradskih klubova, sto je i logicno. Vjerovatno ce njihovi unuci navijati za Borac, za sada ne.

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
De se prijavi na izbore da glasam za tebe svima bi bolje bilo,fali nam takvihAntipolitika3 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 17:11Hvala cijeloj BiH na podrsci![]()
Volimo vas sve![]()
Idemo Zrinja idemo Mostar idemo Hercegovino idemo BiH![]()

Šalu na stranu,sretno al ako i nebude veceras bit ce protiv Islandjana to se vec nesmije propustiti,a veceras sta bude bude.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa Zrinjski ako udje u grupe to je jos 6 tekmi, oni ce onda bar jos 6 odgoditi hahamontolivo18 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 16:36Prvi preduslov za sve naše klubove koji izlaze u Europu je da nema nikakvih odgoda - to se mora riješiti. Ne možeš odgoditi ligašku utakmicu koja se igra subotom u 20 sati zbog evropske utakmice koja se igra u srijedu ili četvrtak. Navodim samo primjer. OK, razumio bih da mi imamo neki uspjeh, pa da nam barem 2 od 4 kluba igraju u grupama Europa i Konferencijske lige, ali ovako, ama baš nema nikakve poente. I drugi također igraju fudbal, svaka 3 dana utakmice. Liga je neregularna 300%, i onda se nešto pitamo zašto nemamo napretka. Sve dok je tako, neće ga ni biti.
- RollingPaper
- Kontakt:
Srpski šampion
Banjalucani pravi su gospoda ovo su sve seljaci doseljenici u grad na Vrbasu. Oni su i srozali ugled pravih Banjalučana sa ovim četništvom na baterije.
Zamisli da navijači Novog Pazara ispletu zastavu Bošnjački šampion
Koji seljaci za ne povjerovati...

Banjalucani pravi su gospoda ovo su sve seljaci doseljenici u grad na Vrbasu. Oni su i srozali ugled pravih Banjalučana sa ovim četništvom na baterije.
Zamisli da navijači Novog Pazara ispletu zastavu Bošnjački šampion

- TheNoblesMo
- Kontakt:
Opet bi nama predstavnike birali, nije vam dosta Komsic. Nece da moze.miky_hz je napisao/la: ↑01 avg 2023, 18:34De se prijavi na izbore da glasam za tebe svima bi bolje bilo,fali nam takvihAntipolitika3 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 17:11Hvala cijeloj BiH na podrsci![]()
Volimo vas sve![]()
![]()
Šalu na stranu,sretno al ako i nebude veceras bit ce protiv Islandjana to se vec nesmije propustiti,a veceras sta bude bude.

Salim se, hvala na lijepim zeljama

Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Podržavam urušavanje ove teme. Samo nastavite 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ovo ce Kucka i Weiss rijesiti za pola sata... I poslat umjetnu HDZ prćiju tamo gdje im je i mjesto

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Sretno veceras i po prolaz aBd, samo s m*dima treba odigrat bez zadrzavanja i valjanja dati 200% i osigurana je konf. liga i onda mozete juniore poslatAntipolitika3 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 17:11Hvala cijeloj BiH na podrsci![]()
Volimo vas sve![]()

Daleko najbolji u BiH, vrhunska evropska atmosfera.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.