BH klubovi u Europi 23/24
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Nedavno se na ovom istom stadionu Slovačka pokenjala po varti i ljiljanima, nadajmo se da će šahovnica večeras slaviti. Ajmooo
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Poželite im opet sreću. Od navijača skretničara me ne iznenađuje da im požele sreću ipak je njima "bolje Zrinjski nego ciganI"Grgurplinski je napisao/la: ↑01 avg 2023, 20:20Nedavno se na ovom istom stadionu Slovačka pokenjala po varti i ljiljanima, nadajmo se da će šahovnica večeras slaviti. Ajmooo
Joj stadiona i kerefeka,drugi sport životami kad ovo gledaš naspram ovih naših sramota.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A ko je ono slavio titulu zrinjskog, sportskih prijatelja kako ih zovete u toku sarajevskog derbijaFKSDoGroba je napisao/la: ↑01 avg 2023, 20:27Poželite im opet sreću. Od navijača skretničara me ne iznenađuje da im požele sreću ipak je njima "bolje Zrinjski nego ciganI"Grgurplinski je napisao/la: ↑01 avg 2023, 20:20Nedavno se na ovom istom stadionu Slovačka pokenjala po varti i ljiljanima, nadajmo se da će šahovnica večeras slaviti. Ajmooo

- akisarajevo92
- Kontakt:
koliko znace ona dva madjarska stadiona u Osijeku i u Backoj Topoli i za tv gledaoce, kao da gledas ligu prvaka
a komentator na Areni u rangu onih sto su nekad davno komentarisali reprize meceva Viteza i Kiseljaka i na KISS TV
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 01 avg 2023, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Komentatoru kao da neko drzi pistolj prislonjen na glavu, i tjera ga da komentarise 

Dole NDH. Sretno Slovan!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Bolje Zrinjski nego cigani, jel tako?let3 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 20:32A ko je ono slavio titulu zrinjskog, sportskih prijatelja kako ih zovete u toku sarajevskog derbijaFKSDoGroba je napisao/la: ↑01 avg 2023, 20:27Poželite im opet sreću. Od navijača skretničara me ne iznenađuje da im požele sreću ipak je njima "bolje Zrinjski nego ciganI"Grgurplinski je napisao/la: ↑01 avg 2023, 20:20Nedavno se na ovom istom stadionu Slovačka pokenjala po varti i ljiljanima, nadajmo se da će šahovnica večeras slaviti. Ajmooo![]()
Pitarima je zabranjeno komentarisanje na ovom topicu. Molim lijepo
Vratite se u okvire Premijer Lige.
Vratite se u okvire Premijer Lige.
Sretno Zrinjski 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Komentatoru se danas ne radi...ko da je 7h i jos ponedjeljak
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Gol jeee 

Idemoooo plavi

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
E jesu i izdrzali 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hajmo Slovan! Ugasite zadnji bastion ustastva 

To je to,umjesto Zrinjski da krene da juri rezultat ono obratno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.