FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pogledajte samo koliko pravih Borčevaca u ekipi imamo koji igraju srcem i isto ostavljaju na terenu jer su Banjalučani i ne postoji ni jedan klub koji vole više. To je naš najveći uspjeh a ne neka kolonija crnaca...
[youtube][/youtube]
Pogledajte samo koliko pravih Borčevaca u ekipi imamo koji igraju srcem i isto ostavljaju na terenu jer su Banjalučani i ne postoji ni jedan klub koji vole više. To je naš najveći uspjeh a ne neka kolonija crnaca...
Ko pogodi sta misli OVAJ ========nagrada 1000kmDejan, BL je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pomoc je potrebna FK BORAC----a ne meni hajvanu,no,bice valjda nešto para od FK SLOGA-Trna za prelazak malenog vlada narcisa pa ih odma prosledite g.Glišicu u školu fudbala DZAJA,,,,,,,,,,,,,[/quote]
ti bi stvarno trebao da pomognes sebi sada postoje lijekovi koji sizofreniju uspjesno drze pod kontrolom , pokusaj nemas sta izgubiti brini se ti o sebi jbg sebi si najvazniji a borac pusti onima koji ga vole[/quote]
Nikad više na ovom forumu-----jer ste nepošteni prema sebi--VOZDRApabizo
ovo je tvoj post od 28.12.2010.nema se pravo lagati,drži se obećanja
ti bi stvarno trebao da pomognes sebi sada postoje lijekovi koji sizofreniju uspjesno drze pod kontrolom , pokusaj nemas sta izgubiti brini se ti o sebi jbg sebi si najvazniji a borac pusti onima koji ga vole[/quote]
ovo je tvoj post od 28.12.2010.nema se pravo lagati,drži se obećanja
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- Neprilagodjen
- Kontakt:
posto ste sad stvarno najozbiljniji kandidat za titulu,bacio sam se malo u analizu vasih rezultata,da vidim gdje bi mogla biti eventualna slaba tacka.moram priznati da sam primjetio jedan nevjerovatan podatak,a to je da u ovih 16 kola,otkad je trener vlado jagodic,nijedna ekipa nije povela protiv borca!!!!
to mi je pokazalo da on kao trener ima fantasticnu postavku dok ima aktivan rezultat,ali veliko je pitanje sta on ima pripremljeno ako protivnik povede,i kako ce mu ekipa tada reagovati!
ako je suditi po revansu kupa na grbavici,dolazice do raspada sistema,jer tad kad je borac primio prvi gol,lagano je do kraja primio tri i pune mreze otisao za banjaluku!
nefer bi bilo donositi zakljucke nakon te jedne utakmice,ali jako sam radoznao kako ce to izgledati u buducnosti kad protivnik borca povede,a prilika za to mozda bude vec u subotu u vrapcicima.
to mi je pokazalo da on kao trener ima fantasticnu postavku dok ima aktivan rezultat,ali veliko je pitanje sta on ima pripremljeno ako protivnik povede,i kako ce mu ekipa tada reagovati!
ako je suditi po revansu kupa na grbavici,dolazice do raspada sistema,jer tad kad je borac primio prvi gol,lagano je do kraja primio tri i pune mreze otisao za banjaluku!
nefer bi bilo donositi zakljucke nakon te jedne utakmice,ali jako sam radoznao kako ce to izgledati u buducnosti kad protivnik borca povede,a prilika za to mozda bude vec u subotu u vrapcicima.
hmm ima tu istine.Neprilagodjen je napisao/la:posto ste sad stvarno najozbiljniji kandidat za titulu,bacio sam se malo u analizu vasih rezultata,da vidim gdje bi mogla biti eventualna slaba tacka.moram priznati da sam primjetio jedan nevjerovatan podatak,a to je da u ovih 16 kola,otkad je trener vlado jagodic,nijedna ekipa nije povela protiv borca!!!!
Razloge vidim u sljedecem, u prosloj polusezoni borac je imao prilicno tanak srednji red, u onom ofanzivnom dijelu, dok je defanzivni dioi srednjeg reda zajedno sa odbranomi golman bio zaista prejak. uz Cinjecu da smo imali dobre napadace, taktika i jeste bila orijetnisana vjerovatno na cvrstu odbranu a narpijed ce se vec nesto napraviti na brzui kontzru ili polukontru jer imamo individualni kvalitet napadaca ikoji to mogu da iznesu.
Sada je situacija malo ipak drugacija, srednji red je dosta jaci u ofanzivnom dijelu, dok u defanzivi skoro pa nista nije izgubio, a napad je cak i ojacan, tako da mislim da se taj scenraio sa grbavice tesko moze ponoviti.
Cinjenica je da je Borcu jako tesko zabiti go i zato smo primili najmanje golova u prosloj polusezoni .
ne postoji taktika za to iz jasnog razloga sto je nemoguce da borac krene gubiti 
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Pa poveo je npr. LeotarNeprilagodjen je napisao/la:posto ste sad stvarno najozbiljniji kandidat za titulu,bacio sam se malo u analizu vasih rezultata,da vidim gdje bi mogla biti eventualna slaba tacka.moram priznati da sam primjetio jedan nevjerovatan podatak,a to je da u ovih 16 kola,otkad je trener vlado jagodic,nijedna ekipa nije povela protiv borca!!!!
I ne treba se zavaravati da Borac ne može da kiksne na domaćem ili u gostima pa i Barsa gubi prvenstvene mada je najjača na svijetu tako da će i nama doći neki loš dan ali mislim da će ih Željo imati više i da razlika na kraju ide preko dvocifrene brojke, mislim čak da je Sarajevo kvalitetnije ali Želji zbog dvije zaredom na domaćem dajem prednost za drugo mjesto i zbog igranja u Banovićima a sva ostala gostovanja će im biti poprilično teška i pitanje da li mogu neku tricu izvući
velika je razlika između ovogodisnje i proslogodisnje ekipe.to mnogi navijaci zeljeznicara nece da shvate,pa misle da ponovo mogu stici +8.zaboravili su da je tad na klupi bio najveći glupan među trenerima
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Druze iskreno zar ima goreg od Varesanovica ?VAM je napisao/la:velika je razlika između ovogodisnje i proslogodisnje ekipe.to mnogi navijaci zeljeznicara nece da shvate,pa misle da ponovo mogu stici +8.zaboravili su da je tad na klupi bio najveći glupan među trenerima
vjeruj da ima.zoran džimi marić da je imao +20,zalihe koju je ostavio stojnić,on bi to istopio,tako da molite se za zdravlje mirzi 
Mora da se salis,pa Varesanovic je u najmanju ruku Guardiola za Marica.Samo F.K.S !! je napisao/la:Druze iskreno zar ima goreg od Varesanovica ?VAM je napisao/la:velika je razlika između ovogodisnje i proslogodisnje ekipe.to mnogi navijaci zeljeznicara nece da shvate,pa misle da ponovo mogu stici +8.zaboravili su da je tad na klupi bio najveći glupan među trenerima
A ima gorih svakako da ti ne nabrajam iz Srbije sada koliko kloceva ima na "glavnim" mestima.
Sto se tice Jagodica ja sam svoje davno rekao,odlicno postavlja ekipu,bez klasicnog bunkera i autobusa ali ipak odlicna defanziva i malo trenera je uspelo da ga nadmudri ove godine,jedino Osim i Gavran.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Gavran nije nadmudrio Jagodica, Gavran i Rudar su imali srece kao niko, jer se Borac zestoko ispromasivao na toj utakmici... 
- Бањалучанин
- Kontakt:
" онај % у 93-ој ", $ је " " се $ $ ", а ? ? по " " ? $ ?...
? & зна, $ ' га $ ? ? " се " & & & " " ?.
? & зна, $ ' га $ ? ? " се " & & & " " ?.
Let's go, Fighter!
"!
"!
- Бањалучанин
- Kontakt:
Samo cu ovdje napisati da je tada Borac vodio veliki trenerski MAG,Zoka Maric,tako da to uopste ne racunas.Tad je Borac bio na dnu sto se igre tice.Neprilagodjen je napisao/la:posto ste sad stvarno najozbiljniji kandidat za titulu,bacio sam se malo u analizu vasih rezultata,da vidim gdje bi mogla biti eventualna slaba tacka.moram priznati da sam primjetio jedan nevjerovatan podatak,a to je da u ovih 16 kola,otkad je trener vlado jagodic,nijedna ekipa nije povela protiv borca!!!!
- spielführer_21
- Kontakt:
jubitubi je napisao/la:Samo cu ovdje napisati da je tada Borac vodio veliki trenerski MAG,Zoka Maric,tako da to uopste ne racunas.Tad je Borac bio na dnu sto se igre tice.Neprilagodjen je napisao/la:posto ste sad stvarno najozbiljniji kandidat za titulu,bacio sam se malo u analizu vasih rezultata,da vidim gdje bi mogla biti eventualna slaba tacka.moram priznati da sam primjetio jedan nevjerovatan podatak,a to je da u ovih 16 kola,otkad je trener vlado jagodic,nijedna ekipa nije povela protiv borca!!!!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Бањалучанин
- Kontakt:
& & & не ' $ " ? ?, него нас је " $.jubitubi je napisao/la:Samo cu ovdje napisati da je tada Borac vodio veliki trenerski MAG,Zoka Maric,tako da to uopste ne racunas.Tad je Borac bio na dnu sto se igre tice.Neprilagodjen je napisao/la:posto ste sad stvarno najozbiljniji kandidat za titulu,bacio sam se malo u analizu vasih rezultata,da vidim gdje bi mogla biti eventualna slaba tacka.moram priznati da sam primjetio jedan nevjerovatan podatak,a to je da u ovih 16 kola,otkad je trener vlado jagodic,nijedna ekipa nije povela protiv borca!!!!
$ ' & " " ' $ ?, & " се " за & , а не за Европу...
$ ' ? &...
? се " $ са ":"", пу** &***"
Let's go, Fighter!
"!
"!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
zalosno je da znam bolje situaciju u borcu od njegovih "navijaca" na forumu
kakav ba maric,jagodic je bio tad trener vec tri mjeseca!
ti bi stvarno trebao da pomognes sebi sada postoje lijekovi koji sizofreniju uspjesno drze pod kontrolom , pokusaj nemas sta izgubiti brini se ti o sebi jbg sebi si najvazniji a borac pusti onima koji ga vole[/quote]VAM je napisao/la:Pomoc je potrebna FK BORAC----a ne meni hajvanu,no,bice valjda nešto para od FK SLOGA-Trna za prelazak malenog vlada narcisa pa ih odma prosledite g.Glišicu u školu fudbala DZAJA,,,,,,,,,,,,,
ovo je tvoj post od 28.12.2010.nema se pravo lagati,drži se obećanja[/quote]
Sta si hteo jarane kada si ovo napisao.Postujem FK BORAC kao klub,i imam prava da iznesem svoje misljenje o sadasnjem da kazemo treneru Borca koji zivi u svom svjetu fudbalskom i da BUDE ZAHVALAN NEKIM LJUDIMA KOJI STVARNO POMAZU FK BORAC NA BILO KOJI NACIN A ON NE SHVATA DA JE OBICAN PROLAZNIK KROZ KLUB I TO CE SE USKORO OBELODANITI JER KLUB KAO STO JE BORAC zasluzuje poznato ime i prezime fudbalsko a ne covjeka koga poznaju na potezu od Laktasa do Gradiske i zato mislim da je Vinko Marinovic idealno resenje i to je to ,,,,,,,,,
Tako je pasa ali oni koji obozavaju sadasnjeg da kazemo trenera Borca ----pisu kako njima odgovara i staju u njegovu odbranu a Borac i dalje igra neku taktiku koju niko ne poznaje u svijetu fudbalskom i samo zahvaljujuci vestinama par pravih fudbalskih majstora pobjede a kada zagusti I TAMO NEKI POMOGNU DOLE NA TERENU A TO IMA CIJENU I TO JAKO DOBRU I TO JE STVARNOST,,,,,,Neprilagodjen je napisao/la:zalosno je da znam bolje situaciju u borcu od njegovih "navijaca" na forumu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.