FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vise naprdjivanja nema ni zadruga, hoce pitari avione, kamione a 3 hiljade clanova. Nema veze idemo dalje biti k..toni i izmisljati sto sta, svakako je sve go hrdjavi ..r.c
Zadnja izmjena: moram, dana/u 01 avg 2023, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si moj dugogodisnji “drug” i postujem te u svakom smislu te rijeci, ali sam misljenja da se trener morao imenovati bar dva dana prije meca sa Slogom. Mi nismo neka buranija koja ceka trenera, makar to bio i Simundza ili Mourinho. Halo, majstore, reci svoje uslove i javimo ti se sutra. Isto tako i obratno, ovo su nasi uslovi, imas roka do sutra da odlucis.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 avg 2023, 22:41Znaš da sam s tobom na forumu u dobrom “odnosu”, ali malo je ovo ipak izvlačenje iz konteksta. Ne branim Ismira, ali mislim da je svima ispunjena želja da otjeramo trenera i direktoricu. Samim time, ne možemo očekivati da se obe pozicije popune u roku od 7 dana. Naravno, za trenera se već polako previše odugovlači, pa je red da u narednih dan - dva dobijemo trenera, ma ko god bio. Za direktora znam da su obavljeni razgovori sa pojedinim ljudima, i vjerujem da će brzo pasti odluka. Sportski direktor je još ranije trebao biti imenovan, valjda se sad Emir Spahić imenuje.Napapijri je napisao/la: ↑01 avg 2023, 22:34Moze li gore od toga da nemas direktora, sportskog direktora i trenera? Sto se tice finansija, nece ovaj nas napustiti bez da proda svoja prava nekom drugom ulagacu ili investitoru jer drugacije pare iz kluba ne moze izvuci obzirom da od imovine imamo zgradu i kamp, a nece se sigurno namirivati na taj nacin.
Nije to plata 2-3.000 KM nego sigurno 7-8.000 Eura, tako da mi trebamo biti ti koji diktiraju tempo pregovora.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Lose informacije momci 

Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 01 avg 2023, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
A kakav toksičan community, šta je ovo
Pa nije ovo monopoly, pa da čovjek samo baci onu ploču kad mu se dosadi igrati, a vala i ovim glupim komentarima samo dajemo raji na forumu materijala za podjebavanje, a i šire jer začudili bi se koliko je ova tema čitana, srećom raja mi ne zna nick (btw, jel se desila kome slična situacija?).
Iskreno se nadam da će sutra biti zvanično izabran trener, pa ko god to bio. Para za Nalića ćemo uvijek imati

Pa nije ovo monopoly, pa da čovjek samo baci onu ploču kad mu se dosadi igrati, a vala i ovim glupim komentarima samo dajemo raji na forumu materijala za podjebavanje, a i šire jer začudili bi se koliko je ova tema čitana, srećom raja mi ne zna nick (btw, jel se desila kome slična situacija?).
Iskreno se nadam da će sutra biti zvanično izabran trener, pa ko god to bio. Para za Nalića ćemo uvijek imati

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ljudi se upecali na zajebanciju od Marona hahahahah
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako ćemo opet nekog imenovati samo da se imenuje kao sa Mirzom što je bilo, onda je bolje što nismo nikog pred Slogu imenovali. Bude li na kraju neko ala Mirza, a bezveze iščekivali trenera ovoliko dugo, onda ću se morati složiti sa tobom. U svakom slučaju, vidimo da je Ismir ovaj put itekako pažljiv, vaga dosta, i svjestan je da nema pravo na grešku.Napapijri je napisao/la: ↑01 avg 2023, 22:47Ti si moj dugogodisnji “drug” i postujem te u svakom smislu te rijeci, ali sam misljenja da se trener morao imenovati bar dva dana prije meca sa Slogom. Mi nismo neka buranija koja ceka trenera, makar to bio i Simundza ili Mourinho. Halo, majstore, reci svoje uslove i javimo ti se sutra. Isto tako i obratno, ovo su nasi uslovi, imas roka do sutra da odlucis.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 avg 2023, 22:41Znaš da sam s tobom na forumu u dobrom “odnosu”, ali malo je ovo ipak izvlačenje iz konteksta. Ne branim Ismira, ali mislim da je svima ispunjena želja da otjeramo trenera i direktoricu. Samim time, ne možemo očekivati da se obe pozicije popune u roku od 7 dana. Naravno, za trenera se već polako previše odugovlači, pa je red da u narednih dan - dva dobijemo trenera, ma ko god bio. Za direktora znam da su obavljeni razgovori sa pojedinim ljudima, i vjerujem da će brzo pasti odluka. Sportski direktor je još ranije trebao biti imenovan, valjda se sad Emir Spahić imenuje.Napapijri je napisao/la: ↑01 avg 2023, 22:34
Moze li gore od toga da nemas direktora, sportskog direktora i trenera? Sto se tice finansija, nece ovaj nas napustiti bez da proda svoja prava nekom drugom ulagacu ili investitoru jer drugacije pare iz kluba ne moze izvuci obzirom da od imovine imamo zgradu i kamp, a nece se sigurno namirivati na taj nacin.
Nije to plata 2-3.000 KM nego sigurno 7-8.000 Eura, tako da mi trebamo biti ti koji diktiraju tempo pregovora.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sreca ima neko gori od nas, evo ova buducnost, ja ekipe
Neki postovi i citanje po netu. U stvari sta ja tebi imam podnositi neke izvjestaje, postavio sam samo pitanje... zakljucak ili informacija ne zavrsava sa ???
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Majke mi meni ništa nije jasno 

Ljudi ne mogu da shvate da je forum javno dostupan internet servis, sa kojeg nerijetko mediji izvlače informacije i onda iste plasiraju široj javnosti. Bacanje ubleha na forumu može biti jako opasno i štetno za klub. Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Meni su najjači ovi komentari, kao "ugasit čemo se ako ode", "preskupi su nam igrači, ne možemo to iznijeti"...
Pa brate sve na transfer listu, sve ih prodaš za 100 000 i čao. Eto zaduživat čemo se da ih isplatimo. 20 igrača po 100 000, 2mil. Dosta, kakvi su i previše.
Pa brate sve na transfer listu, sve ih prodaš za 100 000 i čao. Eto zaduživat čemo se da ih isplatimo. 20 igrača po 100 000, 2mil. Dosta, kakvi su i previše.
🇵🇸
- morsecode
- Kontakt:
Bukvalno, instagram i fejs, pun qrac postova specificno sa ove teme. @Bodi je nedavno zavrsio na bh super sport. Anamo oni po svojim fejsbuk profilima komentarisu desavanja ovde. Konstantno kad pogledam online listu izlijecu 1921 nikoviSurreal je napisao/la: ↑01 avg 2023, 22:53A kakav toksičan community, šta je ovo![]()
Iskreno se nadam da će sutra biti zvanično izabran trener, pa ko god to bio. Para za Nalića ćemo uvijek imati![]()

Citajuci zadnjih par strana ovde, ne trebaju nama dusmani sa strane, mi smo sami sebi najveci neprijatelji.
Zadnja izmjena: morsecode, dana/u 01 avg 2023, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
"To je jednostavno SARAJEVO"
Nisu svi kao mi, da tjeraju nakon jedne utakmice. Čovjek je kod njih odradio dobar posao.djokica je napisao/la: ↑01 avg 2023, 22:26Nisam cuo, ali me ne bi cudilo da dobije nakon ispadanja
Mozda vrijedi sacekati do sutra…
Ne dao Bog da dodje dotle, gore bi prosli nego vaso miskin.Torino je napisao/la: ↑01 avg 2023, 23:01Meni su najjači ovi komentari, kao "ugasit čemo se ako ode", "preskupi su nam igrači, ne možemo to iznijeti"...
To i jeste krajnji cilj, ovdje je nekolicina po zadatku i žele sve najgore klubu.Torino je napisao/la: ↑01 avg 2023, 23:01Meni su najjači ovi komentari, kao "ugasit čemo se ako ode", "preskupi su nam igrači, ne možemo to iznijeti"...
-
- Kontakt:
Onaj stoper iz stupčanice sto je došao komšijama izgleda kao apolon za svakog naseg stopera. Nemam pojma kako igra al izgleda kao pravi stoper
-
- Kontakt:
Slažem se da su komentari retardirani, ali ima i toga da bi mnogi tužili klub i da mi za mnoge igrače ne bi mogli dobiti ni marke. Naravno ovi koji pišu ovo nemaju mozga. Mirvić lako može vratiti svoje pare od Vladana, Dala i još nekix igrača (Viveros, Ziljka, itd.). Frajer bukvalno mora prodati nekom svojih 50% a siguran sam da će gledati da bude u +.Torino je napisao/la: ↑01 avg 2023, 23:01Meni su najjači ovi komentari, kao "ugasit čemo se ako ode", "preskupi su nam igrači, ne možemo to iznijeti"...
Ima gorih od Mirze milion puta.Sanchez87hz je napisao/la: ↑01 avg 2023, 21:51Nek trazi sad od Mirze valjo mu je puno.Uinatsvima je napisao/la: ↑01 avg 2023, 21:46Vala me ne bi čudilo da odluci dici ruke od svega, valja platu juznoamerikancima isplatiti a para od europe nema
Trenutno korisnika/ca: alan_kardec, amypitar, Antikloc, bhfanatic14, MSOZ101, N3R3D, Rodman i 51 gost.