btw. Jel moguce da je BATE Borisov ovoliko propo ili je ovaj Aris toliko jak? Ne sjecam se da je njima iko ikad dao 11 golova u dvomecu, ukljucujuci i Bayern, Barcu itd.
Jesu, nisu bili ni prvaci Bjelorusije, već upali jer su izbacili prva 2 tima iu Europe.
I da, dao im je Luiz Adriano sam 5 komada u jednom meču.
Ovo gore su im znaci eventualni protivnici cak iako se okliznu na Islandjanima,pa nema tu šta,možemo komotno reci da cemo imati ekipu u grupnoj fazi. Realno protiv 90% protivnika su i ovdje apsolutni favoriti.
Necemo to pratit posto cemo islandjane satrat u obe utakmice.
Tko nam je moguci protivnik za play off. Europa Lige?
Jesu, nisu bili ni prvaci Bjelorusije, već upali jer su izbacili prva 2 tima iu Europe.
I da, dao im je Luiz Adriano sam 5 komada u jednom meču.
Ovo gore su im znaci eventualni protivnici cak iako se okliznu na Islandjanima,pa nema tu šta,možemo komotno reci da cemo imati ekipu u grupnoj fazi. Realno protiv 90% protivnika su i ovdje apsolutni favoriti.
Pa trebalo bi realno i tu ste svakako favoriti,al eto kazem za nedo Bog sve se otvorilo,ovo je generalno prvi put koliko se ja sjecam da je neka naša ekipa favorit u toj zadnjoj stepenici pred grupe,do sada smo bili vazda autsajderi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kako moze neko navijati za rivalski klub iz iste lige koju igrate da prodje u grupnu fazu uzme gomilu para i da te kara narednih godina
Zeljkanovi poniznici prednjace i od uvlacenja u guzice ne kontaju za sta navijaju
Nama ne trebaju pare da bih vas karali!
Dobro majstore izgleda nisi skontao poentu mi ne navijamo ni za koga osim Veleza. Mislio sam na ove glupane iz drugih klubova sto se kao raduju radi drzavnog koeficijenta. A i to ce se okrenuti sto si napisao sve se okrene u zivotu
Pa trebalo bi realno i tu ste svakako favoriti,al eto kazem za nedo Bog sve se otvorilo,ovo je generalno prvi put koliko se ja sjecam da je neka naša ekipa favorit u toj zadnjoj stepenici pred grupe,do sada smo bili vazda autsajderi.
Imas li eventualne protivnike u EL play offu?
Jesu to porazeni iz 3.pretkola LP?
Virto ja nigdje nisam nasao sazetak utakmice Breiblik Kopenhagen ako imas posalji.
Virto ja nigdje nisam nasao sazetak utakmice Breiblik Kopenhagen ako imas posalji.
Gledao sam ovo ali gdje su te sanse Breiblika?
Jedna prilika nakon greske zadnje linije gostiju.
Ovaj Breilblik ce dobiti iz nasih centarsuteva pod BB tri ili cetri gola.
Gledao sam ovo ali gdje su te sanse Breiblika?
Jedna prilika nakon greske zadnje linije gostiju.
Ovaj Breilblik ce dobiti iz nasih centarsuteva pod BB tri ili cetri gola.
Na cemu temeljis toliki optimizam? Mozda si pod dojmom ova 2 gola, ali vi ste sve ove utakmice ocajno odigrali. Ne kazem da je nemoguce dobiti ove, ali ako budete igrali kao do sad bice patnja.
Kud je ovaj Zrinjski ispao ovi pijacari satrase temu. Isto ko pitari kad smo mi u 95 primili gol da te Bog mili sacuva. Spremajte se za ligu,a usput I Velezu da cestitam na 1 mjestu u nasoj ligi
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Antipolitika ne pisi tako podcjenjivacki ovo su ekipe fizicki i po disciplini nadmocnije od svake nase nego su naletili na Dance koji su im slicni. Zrinjski jeste tehnicki bolji ali biti ce zajebane obadvije utakmice. Tako ste za Dudelanz mislili pa vam dadose po usima. Zajeban protivnik za nase ekipe nije za sjevernije ili jace lige
Antipolitika ne pisi tako podcjenjivacki ovo su ekipe fizicki i po disciplini nadmocnije od svake nase nego su naletili na Dance koji su im slicni. Zrinjski jeste tehnicki bolji ali biti ce zajebane obadvije utakmice. Tako ste za Dudelanz mislili pa vam dadose po usima. Zajeban protivnik za nase ekipe nije za sjevernije ili jace lige
To je moje misljenje.Neki dan ih je napustio najbolji igrac lijevo krilo plus igraju isti sastav non stop srijeda subota te su imali u europi vise dvije utakmice od nas,mislim da im slijedi zamor materijala jer nisu tipicni skandinavci profesionalci .Oni jesu ove godine deklasirali Buducnost ali ista ekipa im je od te Buducnosti lani trebala u Podgorici primiti 6,7 komada kad su crnogorci imali malo bolju momcad.
Plus Zrinjski ima dodatni dan odmora za razliku od njih i naravno otkazani mec u premijer ligi.