Ma brate komentari ono za zaključavanja teme. Što neko napisa kao prevrneš samo ploču i čao odo ja. Brate prodaju se upravljačka prava, predstavljaš projekat, mažeš oči drugom investitoru i td. Jok ono samo odeš.bordobijelisampion je napisao/la: ↑01 avg 2023, 23:06Slažem se da su komentari retardirani, ali ima i toga da bi mnogi tužili klub i da mi za mnoge igrače ne bi mogli dobiti ni marke. Naravno ovi koji pišu ovo nemaju mozga. Mirvić lako može vratiti svoje pare od Vladana, Dala i još nekix igrača (Viveros, Ziljka, itd.). Frajer bukvalno mora prodati nekom svojih 50% a siguran sam da će gledati da bude u +.Torino je napisao/la: ↑01 avg 2023, 23:01Meni su najjači ovi komentari, kao "ugasit čemo se ako ode", "preskupi su nam igrači, ne možemo to iznijeti"...
Pa brate sve na transfer listu, sve ih prodaš za 100 000 i čao. Eto zaduživat čemo se da ih isplatimo. 20 igrača po 100 000, 2mil. Dosta, kakvi su i previše.
Brate pokvari ti se auto i ti izađeš i odeš ko Feđa Štukan na kraju kotline

Mene stid nekad što znam čitat.
Vidim da si malo bezobrazan pa da ti odgovorim, some jedan, upecaš se ko prava somina na največu glupost.
Danas sa upitnikom svaša završava.
Husref Musemić novi trener Sarajeva? Prava upitna rečenica.