FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

Torino
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Torino » 01 avg 2023, 23:12

bordobijelisampion je napisao/la:
01 avg 2023, 23:06
Torino je napisao/la:
01 avg 2023, 23:01
Meni su najjači ovi komentari, kao "ugasit čemo se ako ode", "preskupi su nam igrači, ne možemo to iznijeti"...

Pa brate sve na transfer listu, sve ih prodaš za 100 000 i čao. Eto zaduživat čemo se da ih isplatimo. 20 igrača po 100 000, 2mil. Dosta, kakvi su i previše.
Slažem se da su komentari retardirani, ali ima i toga da bi mnogi tužili klub i da mi za mnoge igrače ne bi mogli dobiti ni marke. Naravno ovi koji pišu ovo nemaju mozga. Mirvić lako može vratiti svoje pare od Vladana, Dala i još nekix igrača (Viveros, Ziljka, itd.). Frajer bukvalno mora prodati nekom svojih 50% a siguran sam da će gledati da bude u +.
Ma brate komentari ono za zaključavanja teme. Što neko napisa kao prevrneš samo ploču i čao odo ja. Brate prodaju se upravljačka prava, predstavljaš projekat, mažeš oči drugom investitoru i td. Jok ono samo odeš.
Brate pokvari ti se auto i ti izađeš i odeš ko Feđa Štukan na kraju kotline :urnebes:

Mene stid nekad što znam čitat.
Fudo je napisao/la:
01 avg 2023, 22:59
Torino je napisao/la:
01 avg 2023, 22:55
Fudo je napisao/la:
01 avg 2023, 22:48

Vidis li upitnik.. ili da ti crtam???
Da preformulišem pitanje. Šta te navelo da postaviš to pitanje?
Neki postovi i citanje po netu. U stvari sta ja tebi imam podnositi neke izvjestaje, postavio sam samo pitanje... zakljucak ili informacija ne zavrsava sa ???
Vidim da si malo bezobrazan pa da ti odgovorim, some jedan, upecaš se ko prava somina na največu glupost.
Danas sa upitnikom svaša završava.
Husref Musemić novi trener Sarajeva? Prava upitna rečenica.
🇵🇸

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 avg 2023, 23:18

Evo mahalske ne znam koliko je tačna u vezi trenera.
Husref u prošli ponedjeljak gotovo pa završen do srijede sve propalo Mirvic se okrenuo Šimundzi i to je bilo izgledno ali Šimundza iz nekog razloga zateže i kazu trenutno daleko od podpisa. Sad se izgleda traze neka druga rijesenja. Prava sapunica
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 01 avg 2023, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 01 avg 2023, 23:18

Torino je napisao/la:
01 avg 2023, 23:01
Meni su najjači ovi komentari, kao "ugasit čemo se ako ode", "preskupi su nam igrači, ne možemo to iznijeti"...

Pa brate sve na transfer listu, sve ih prodaš za 100 000 i čao. Eto zaduživat čemo se da ih isplatimo. 20 igrača po 100 000, 2mil. Dosta, kakvi su i previše.
To pišu seljačine koje ne znaju da i OVAKVO Sarajevo po budžetu nije ni medju prvih 10 Klubova u bivšoj jugoslaviji u ovom trenutku.

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 01 avg 2023, 23:20

Ovo je prvi put da niko nema nikakvu informaciju, da niko ne zna sta se desava, a prije ste stalno kukali kako je mahala klub i slicno. Sad ni ovo ne valja..
Nije se rodio ko je narodu ugodio.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 avg 2023, 23:22

junioR je napisao/la:
01 avg 2023, 23:20
Ovo je prvi put da niko nema nikakvu informaciju, da niko ne zna sta se desava, a prije ste stalno kukali kako je mahala klub i slicno. Sad ni ovo ne valja..
Ma nije bitno zna li se ili ne, nego je problem sto nemamo trenera 10 dana a liga krenula.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 01 avg 2023, 23:23

bordobijeli je napisao/la:
01 avg 2023, 23:06
Onaj stoper iz stupčanice sto je došao komšijama izgleda kao apolon za svakog naseg stopera. Nemam pojma kako igra al izgleda kao pravi stoper
Možeš naći pisao sam za Dubačkića još prošle sezone. Izgleda tako siguran na lopti a i ima odličan pregled igre.
junioR je napisao/la:
01 avg 2023, 23:20
Pa nije da imamo samo jednog čovjeka u FKS, kako će iko doći do info (da su 100% pouzdane) :roll: . Ne znam jel sada ide komplet ekipa Ajlina od Hene, Santane, itd.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 01 avg 2023, 23:25

01 avg 2023, 23:18
Husref u prošli ponedjeljak gotovo pa završen do srijede sve propalo Mirvic se okrenuo Šimundzi i to je bilo izgledno ali Šimundza iz nekog razloga zateže i kazu trenutno daleko od podpisa. Sad se izgleda traze neka druga rijesenja. Prava sapunica
Dragi:
Potpis a ne podpis!
Rješenje a ne riješenje!
I na kraju rečenice ide tačka "."!
Kako da te ozbiljno shvatamo i doživljavamo, kako?! Jedan je Pitar678 ili tako nekako mu je ime.

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 01 avg 2023, 23:27

Kapic nakon 2 utakmice na posudbu u 2 Poljsku ligu

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 avg 2023, 23:41

ŠTA_JE je napisao/la:
01 avg 2023, 23:25
Dragi:
Potpis a ne podpis!
Rješenje a ne riješenje!
I na kraju rečenice ide tačka "."!
Kako da te ozbiljno shvatamo i doživljavamo, kako?! Jedan je Pitar678 ili tako nekako mu je ime.
Hvala na ukazanim greškama,nekad pobjegne slovo na tastaturi nisu s namjerom greske.

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 01 avg 2023, 23:43

Nece ljudi ga gube obraz i karakter zbog Sarajeva,cim malo dublje udju u detalje odma im ohladi sve,nemas SD,nemas direktora,ljudi dodju u akademiju i ne izdrze ni mjesec vec noga,trenera 5 zamjenili u 2 god,i sta sad treba neki extra trener da kaze ok eto me kod vas sve je top i poslozeno.
Sportski direktor je trebao biti doveden prije trenera,pa bi onda lakse bilo i samog trenera dovesti,da covjek ima sa kim raditi, ma jednostavno sve naopako.
Zadnja izmjena: Sanchez87hz, dana/u 01 avg 2023, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 01 avg 2023, 23:44

Baš nemate sabura. Kada se sa ozbiljnim kandidatima pregovara, onda su to i ozbiljni pregovori koji traju. Kada ti neko dođe, u narodu rečeno "poleti", onda takav kandidat je obično privremeno rješenje lahko dostupno na tržištu. Zadnji put smo kao alternativu dobili Mirzu, a sada u opticaju imamo kao alternativu Husrefa. Pustite ovaj put da se pokuša dogovoriti pravo trenersko ime. Morate imati na umu i da kandidat koji bi trebao preuzeti FKS dolazi na užarenu klupu, sa spremnim rosterom igrača i bez mnogo vremena za korekcije jer je prvenstveno već počelo. Taj potencijalni kandidat, pogotovo ako je poznato ime, može vrlo lahko da doživi neuspjeh, a što bi moglo negativno uticati na njegovu dalju karijeru i to je najveća kočnica trenutno. Iskreno se nadam da ćemo ipak uspijeti dogovoriti kvalitetnog trenera. Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 01 avg 2023, 23:45

djokica je napisao/la:
01 avg 2023, 22:26
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
01 avg 2023, 22:25
djokica je napisao/la:
01 avg 2023, 22:25
Ma zaustaviti sve pregovore sa trenerima i zaganjati Peteva veceras.
Ne treba mu prilagodjavanje, domaci je ovdje vec
Jel to dobio otkaz?
Nisam cuo, ali me ne bi cudilo da dobije nakon ispadanja
Mozda vrijedi sacekati do sutra…
Vidim sad da je i sam rekao da ne zna hoće li ostati na klupi.
Ako dobije otkaz i bude bilo i 5% šanse da dođe, ja bi pokušao. Dobar trener, vjerujem da je dosta upoznat sa našim timom, a poznaje i ostatak lige veoma dobro.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 avg 2023, 23:48

Odma Peteva zvati, Adi je s njim moglo bi se to pogurati :D. Obuca pomocnik

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 01 avg 2023, 23:51

Amcho1 je napisao/la:
01 avg 2023, 23:44
Baš nemate sabura. Kada se sa ozbiljnim kandidatima pregovara, onda su to i ozbiljni pregovori koji traju. Kada ti neko dođe, u narodu rečeno "poleti", onda takav kandidat je obično privremeno rješenje lahko dostupno na tržištu. Zadnji put smo kao alternativu dobili Mirzu, a sada u opticaju imamo kao alternativu Husrefa. Pustite ovaj put da se pokuša dogovoriti pravo trenersko ime. Morate imati na umu i da kandidat koji bi trebao preuzeti FKS dolazi na užarenu klupu, sa spremnim rosterom igrača i bez mnogo vremena za korekcije jer je prvenstveno već počelo. Taj potencijalni kandidat, pogotovo ako je poznato ime, može vrlo lahko da doživi neuspjeh, a što bi moglo negativno uticati na njegovu dalju karijeru i to je najveća kočnica trenutno. Iskreno se nadam da ćemo ipak uspijeti dogovoriti kvalitetnog trenera. Poz
Koliko smo prosli put cekali na trenera i ko je dosao na kraju?

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 01 avg 2023, 23:53

Aduka87 je napisao/la:
01 avg 2023, 22:55
Ljudi se upecali na zajebanciju od Marona hahahahah
Yebaji ga, nije mi bila namjera. Samo sam se igrao pogađive :rol:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 01 avg 2023, 23:56

Amcho1 je napisao/la:
Najnormalnije
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 02 avg 2023, 00:04

Sanchez87hz je napisao/la:
01 avg 2023, 23:51
Amcho1 je napisao/la:
Koliko smo prosli put cekali na trenera i ko je dosao na kraju?
Prošli put si dobio alternativu, možda ćemo i ovaj put dobiti alternativu, ali pustite da se pokuša završiti neko ozbiljan. Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 02 avg 2023, 00:45

Hajte mi objasnite šta vam to znači pustite? Je li to ovaj forum krucijalna stavka u dolascima/smjenama trenera, direktora i ostalih pyzdi materina? Je li se to upisi ljudi s ovog pdf-a negdje pikaju?
Ljudi dragi, imali smo bojkot, grafite, letke, nema šta nismo, pa je to kao pilo vode? Dajte ljudi, dozovite se. Bitni smo k'o zubar u Švrakinom.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 02 avg 2023, 01:04

Za tebe živimo!
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 02 avg 2023, 03:24

Hajde ba nemoj te se djaba palite na postove plaćenih botova.
Ima tu zastupnika razlicitih interesa.Misle da će njihovi postovi na ovom forumu,punih provokativnih laži i izmišljotina otjerati
Mirvica.😆
To je glavni cilj Telgetije,Vice i BL.
Zrinjski je out ove godine za titulu.Sarajevo je na putu.
Kad je Telgetija vidio prije mjesec dana da se Mirvic raspojasao sa lovom donosi odluku i Vico maltene preko noći saziva Sjednicu Saveza u vezi 3 stranca!?!
Ova mala plava inferiorna djeca su samo mali pi.kin dim.
Ja se djeci smijem,jer djecu ne bijem.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”