Treba biti realan i pošten, pa priznati da je Slovan u ove dvije utakmice zaslužio prolazak dalje. Točno za taj jedan gol viška. Bolja su i iskusnije momčad, sa puno više nastupa u Europi. Na kraju krajeva, ekipa im vrijedi puno više nego naša. Dakle, u ovom trenutku nije realno da mi izbacimo Slovana, šta god da netko mislio.
S druge strane, prijelazni rok nije dobro odrađen, i to treba priznati. Opet smo se vratili starim navikama dovođenja "imena" a ne igrača. Naša stara boljka, koje nije bilo za mandata Jakira. Primjera radi, Jakir nije htio Marina Aničića sa "staklenim koljenima", kao što vjerujem ne bi želio Zvonu Kožulja, ili recimo kao što se rješio Marija Vrančića u Rijeci. Jednostavno, to Jakir sebi ne dopušta. Islužene polovnjake sa 30+ godina, istrošene, poluozljeđene i bez kontinuiteta nastupa.
Ne znam koliko se Rendulić pitao prilikom dovođenja igrača, ako se ikako pitao. Jer nije logično da u ove dvije utakmice nema nikako u zapisniku Mišića, a imali smo još jedno prazno mjesto u zapisniku pored 3 golmana.
Određeni dio igrača je van bilo kakve ozbiljne forme, Tičinović, Ćuže, Stanić, Kožulj, Bilbija, Jakovljević...
Znam da je teško dovesti u ovu "žabokrečinu od lige" neko ozbiljno pojačanje, to je praktično nemoguće bezobzira na financijsku ponudu, ali da smo mogli tražiti mlade i željne dokazivanja igrače - mogli smo. Makar bili iz 2 HNL lige.
Islanđani su naša "utakmica života", eliminacijom osiguravamo cca 10 milijuna KM zarade, pa se iskreno nadam da će se igrači baciti na glavu pa šta god da bude.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar