NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 avg 2023, 10:35
Meni samo nije jasno sta se pregovara toliko koji qurac.Posao sto se moze zavrsiti za 3 dana i ozvaniciti nama treba 11 dana a nece ni danas nista objaviti i pitanje kad ce.
Daj ba,nazoves nadjes se,ja hocu toliko,mi ti mozemo dati toliko,hoces-neces dobrodosao-hvala dovidjenja.Kakvi 1000 sastanak ne igramo ligu prvaka pa da moraju bonus za svaki gol dogovarati.Daj objavite vise pa ko bilo.
Nisam nikad pregovarao o takvim stvarima, ne znam kako ide, ali ni ja ne mogu da vjerujem da treba ovoliko vremena da se dogovori trener.
Razumijem da svaki iole ozbiljniji trener hoće da se osigura, da dobije neke garancije, ali ovoliko da se pregovara meni je van svake pameti. Pogotovo, dodaš na sve to da smo u haosu, a počela je sezona, da će treneru trebati vremena da sve implementira i umjesto da si odmah dan nakog Sloge urgirao i prihvatio uslove, požurio kompletan proces, došla sredina sedmice mi još ništa ne znamo. Dodatan plus nam je bila ova odgođena tekma, pa period od dvije sedmice je dovoljan da se vide neki sitni pomaci u igri, što je nama hitno potrebno.
Mirvić je već nešto zasrrao oko Šimundže, jer je ovaj bio pa praktično dogovoren.