Premijer liga BiH - aktuelno

guadalupe
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la guadalupe » 02 avg 2023, 15:12

BarbareZeljin je napisao/la:
02 avg 2023, 14:48
guadalupe je napisao/la:
02 avg 2023, 14:18
Znate li mitomani da su vas gradska raja zvali kantičari i da je velika vecina gradske raje mrzila vase navijace koji su lupajuci kanticama isli na utakmice mahalama , a mahale vecinom vam **** majku, ako ima neki od vas nekoga iz Sarajeva nek vam prica o tome ako mislite da lazem :D nikakva vi gradska raja niste bili tako da ne izmisljajte, vec oni sto je rekao Dodik za Djokovica :D
Stani historicaru,kako to mahala nas mrzila,a išli kroz mahale. Valjda su išli ljudi kroz svoje mahale. To je znači raja iz mahala.
Priča ti nema temelja nikako.
To isto kad bi ja sad sastavio teoriju,da je poslije 2 svjetskog rata velika većina ruralnog stanovništva,dolazila u Sarajevo da studira i školuje se,i da je većina tih kasnije postajalo direktori i bitne fore u onoj vlasti,i da su ti i takvi voljeli i pomagali Sarajevo. I naravno više sarajevska raja i begovi i ljudi poput Makse Despica i slični,više nisu bili raja,već ovi novi Titina raja,koji su došli u grad i na vlast.I posto je većina tih u vlasti voljela Sarajevo,dolazimo do zaključka da....

Znaš li da je postotak funkcionera u Sarajevu nakon 2 svjetskog rata,bio preko 80 posto onih koji su dolazili iz manjih mjesta .
Zato smo valjda mi kanticari.
To ti je isto kao što je sad u Sarajevu postalo "sarajevski" ono 'Šta je rec'.
Šta bolan sta je rec ,**** li ih onaj ko ih je to naučio i odakle su to dovukli.
Brate napisao si svasta a nista, ja ti kazem ne mozete biti i radnicka klasa i gospoda i carsija i gradska raja **** mu mater ne ide sve zajedno nikako :D prica starih sarajlija a i cinjenice, eto i vaseg pokojnog Osima da je za Sarajevo carsija i gradska raja navijala, da su kanticari dolazili u grad iz okolice i takodjer se spustali sa brda kroz mahale koji su im od do j. , pa pitaj ako imas bilo kojeg Sarajliju u familiji **** mu mater, pa nisam izmislio iz glave :D

Tifo
Kontakt:

Post Postao/la Tifo » 02 avg 2023, 15:15

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
01 avg 2023, 23:45
zeljovolimte je napisao/la:
01 avg 2023, 23:38
Kakvo beznadje na temi Sarajeva 😂😂
Napisa im lik iz zajebancije da je Mirvic otisao. Vec se prebacili u kantonalnu.
Salu na stranu, ljudi nemaju direktora, nemaju sportskog direktora, nemaju trenera. I onaj iz Njemacke ode, bio mjesec dana, sjebo se u votazi, i pokupio. U klubu ostali ekonom i Mirvah :kralj:
I dvije ves masine, sto je pogurao Dulja!
Doduse, istekla je garancija, al jos uvijek fajceraju! :mrgreen:

GrimReaper
Kontakt:

Post Postao/la GrimReaper » 02 avg 2023, 15:17

Virtu4l je napisao/la:
02 avg 2023, 15:11
GrimReaper je napisao/la:
02 avg 2023, 15:02
Oni se nadaju Simundzi i Cacicu da ce ih preuzeti ako i jedan i drugi uzmu to mjesto to je za psihijatrije doslovno.
Njima je sve teže i teže dovoditi trenere, ti ljudi pričaju između sebe, raspituju se, sad svako zna šta ga čeka. Svako ko ih je vodio u posljednjih deset godina karijera mu je krenula nizbrdo i propao je kao trener. Vinko i Feđa bili najperspektivniji treneri lige dok njih nisu preuzeli.

Onaj ko preuzme taj rizik, isti će sigurno debelo naplatiti, da Mirviću uzme milion kad ga budu tjerali.
Toksicnost level 9000 i ja mislim da se to jos za dugo nece promjenuti jer jbg cim ti pustis Istoku da ti vodi klupsku politiku ti si tu izgubio i klub i igrace i svlacionicu i sve. Ja sam negdje vec gore napisao davno ko god preuzme nek mu je bog na pomoci. Skupo je to sada mjesto a ko god ga preuzme mora zavesti red i medju navijacima i svlacionicom i jos rezultate donjeti. Takvih trenera u BiH i okolici je sada sve manje.
Life is temporary, but death is eternal.

You sold our soul, you told us its never gonna happen.

FREE RUI PINTO.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 02 avg 2023, 15:23

Ma kavku salu na stranu dobri Amidza ovo je bukvalna sapunica. Znaci godinu dana nemas SD, ona otjeras Mirzu i Aylu samo zato sto si postao klub kojem mahala i navijaci odredjuju kako ces raditi. Ni jedan trener im se nije zadrzao duze od 7 mjeseci, evo sad im se ispali i ovaj lik pokupio cojek prnje skontao da je to toksicna sredina i dao petama vjetra. Oni se nadaju Simundzi i Cacicu da ce ih preuzeti ako i jedan i drugi uzmu to mjesto to je za psihijatrije doslovno. Prvo sto Mirvah mora uraditi je napraviti ovo gore SD, Ekonomiju, Direktora pa tek onda se spustati prema terenu ovako sve dok nemaju to gore Istok ce svakom treneru nakon dvije lose utakmice oplesti po najmilijima ovaj ce dobiti otkaz i tako u krug.
Potpuno si u pravu drug. Ja sam to njima i pisao. Ne sto sam nesto dobronamjeran, nego jer im se ibretim. Kako mozes ocekivati neko ozbiljno trenersko ime u ovakvim okolnostima? Ko ce takav doci u klub gdje se ne zna ko pije ko placa u ovolikoj mjeri? U stvari, zna se, Mirvah dobri i pije i placa. :kralj:

Eto taj Simundza, covjek sa ozbiljnim referencama. Da li bi on rizikovao vlastitu karijeru i dopustio sebi da mu Mirvah dovodi i tjera igrace, govori ko ce mu igrati i sl? Nema sanse. Oni misle platice Mirvah, ali takvi ljudi mogu otici u neku egzoticnu zemlju i uzeti 10x vise para, da im je do para, ali ipak ima trenera koji osim sto hoce pare drze do sebe i gaje neke ambicije. Na koji fazon premuntati nekoga takvog da sjedne na klupu?

Oni bjeze od Husrefa i traze mu mane, a to je mozda i jedini trener koji bi znao plivati u ovom rasulu. Zato se nadam da ga nece dovesti :mrgreen:
1921

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 02 avg 2023, 15:31

obagol je napisao/la:
11 maj 2022, 16:26
obagol je napisao/la:
02 sep 2021, 14:12
Pitare kupio lik koji poznaje gazdu Youtube-a i oni se odmah nafurali. Prije godinu dana bili bosanski Dinamo, prekucali ligu, idu u grupnu fazu Euro takmičenja, imaju milionske investicije, dolaze pojačanja za koje se otimaju klubovi liga petice, dobili stadion (pod kiriju doduše) i pljas...sve se raspade u 10 dana, zamalo se ugasili. Sad se pojavio lik čije dvije firme (i to nisu samo njegove) napravile promet od 140.000 $ i odmah opet prvaci svemira, Divovi, ko će s nama, opet grupna faza, prepiš.ali ligu i tako ti fazoni...za godinu će opet biti vriska i pomaganje kad skontaju da je Mirvic kopija Cerića i da feninga nema...
Da se citiram. Dinamo nam i nije nešto u formi :rol: :rol: :rol:
Je li nam se Dinamo oporavio :rol: :rol:

Ipak ispravka prvog citata, Mirvić ima nešto para, ali bilo bi bolje da ih nikad nije ni imao :rol: :rol:

GrimReaper
Kontakt:

Post Postao/la GrimReaper » 02 avg 2023, 15:35

02 avg 2023, 15:23
Ma kavku salu na stranu dobri Amidza ovo je bukvalna sapunica. Znaci godinu dana nemas SD, ona otjeras Mirzu i Aylu samo zato sto si postao klub kojem mahala i navijaci odredjuju kako ces raditi. Ni jedan trener im se nije zadrzao duze od 7 mjeseci, evo sad im se ispali i ovaj lik pokupio cojek prnje skontao da je to toksicna sredina i dao petama vjetra. Oni se nadaju Simundzi i Cacicu da ce ih preuzeti ako i jedan i drugi uzmu to mjesto to je za psihijatrije doslovno. Prvo sto Mirvah mora uraditi je napraviti ovo gore SD, Ekonomiju, Direktora pa tek onda se spustati prema terenu ovako sve dok nemaju to gore Istok ce svakom treneru nakon dvije lose utakmice oplesti po najmilijima ovaj ce dobiti otkaz i tako u krug.
Potpuno si u pravu drug. Ja sam to njima i pisao. Ne sto sam nesto dobronamjeran, nego jer im se ibretim. Kako mozes ocekivati neko ozbiljno trenersko ime u ovakvim okolnostima? Ko ce takav doci u klub gdje se ne zna ko pije ko placa u ovolikoj mjeri? U stvari, zna se, Mirvah dobri i pije i placa. :kralj:

Eto taj Simundza, covjek sa ozbiljnim referencama. Da li bi on rizikovao vlastitu karijeru i dopustio sebi da mu Mirvah dovodi i tjera igrace, govori ko ce mu igrati i sl? Nema sanse. Oni misle platice Mirvah, ali takvi ljudi mogu otici u neku egzoticnu zemlju i uzeti 10x vise para, da im je do para, ali ipak ima trenera koji osim sto hoce pare drze do sebe i gaje neke ambicije. Na koji fazon premuntati nekoga takvog da sjedne na klupu?

Oni bjeze od Husrefa i traze mu mane, a to je mozda i jedini trener koji bi znao plivati u ovom rasulu. Zato se nadam da ga nece dovesti :mrgreen:
Pa bas to dobri moj Amidja. Simundza uopce nije los trener cak sta vise imao dobrih nekoliko godina u Muri i Mariboru. I sad da on dodje u ovo bukvalno ratno stanje u FKS ma daj nema tih para za koje bi ovaj lik potpisao kad recimo moze otici u njemacku drugu ili italiju ako dobije ponudi i uzme 4x vise. Oni pricaju oko trenera a SD nema nema ni na mapi a recimo evo malo da usporedimo kakve su druge lige i ekipe, recimo u Crvenoj Zvezdi tehnicki direktor je Marko Marin frajer nema jednu nego glavu i po i sve radi sa "Hocemo ovo da bi dobili ovo" evo samo cu uzeti od 2017 prema ovamo

2017 - Europa Liga - Runda 32
2018 - Liga Prvaka - Grupna faza
2019 - Liga prvaka - Grupna Faza
2020 - Europa liga - Runda 32
2021 - Europa liga - Runda 16
2022 - Europa liga - Grupna

Znaci moze se postici cim napravis sistem. Sto je recimo Cacic se zakacio sa Mamicem u Dinamu, zato sto se Mamic protivio da BBB vode rijec u klubu a Cacic se protivio zasto mu Mamic govori koga da kupuje. A recimo kad pogledas unazad par godina shvatis da Mamic uopce nije papak nego da zna kako napraviti pa prodati (Modric, Corluka, Kranjicar, i evo sada i Livakovic) a Dinamo vec godinama svaki izlet u Evropu napravi korak naprijed sve zato jer su ljudi skontali sistem i postrojili stvari. Sve dok se nesto tako ne desi nekom klubu u BiH nemaju se navijaci cemu nadati.

FREE RUI PINTO.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 02 avg 2023, 15:36

guadalupe je napisao/la:
02 avg 2023, 15:12
guadalupe je napisao/la:
02 avg 2023, 14:18
Znate li mitomani da su vas gradska raja zvali kantičari i da je velika vecina gradske raje mrzila vase navijace koji su lupajuci kanticama isli na utakmice mahalama , a mahale vecinom vam **** majku, ako ima neki od vas nekoga iz Sarajeva nek vam prica o tome ako mislite da lazem :D nikakva vi gradska raja niste bili tako da ne izmisljajte, vec oni sto je rekao Dodik za Djokovica :D
Stani historicaru,kako to mahala nas mrzila,a išli kroz mahale. Valjda su išli ljudi kroz svoje mahale. To je znači raja iz mahala.
To isto kad bi ja sad sastavio teoriju,da je poslije 2 svjetskog rata velika većina ruralnog stanovništva,dolazila u Sarajevo da studira i školuje se,i da je većina tih kasnije postajalo direktori i bitne fore u onoj vlasti,i da su ti i takvi voljeli i pomagali Sarajevo. I naravno više sarajevska raja i begovi i ljudi poput Makse Despica i slični,više nisu bili raja,već ovi novi Titina raja,koji su došli u grad i na vlast.I posto je većina tih u vlasti voljela Sarajevo,dolazimo do zaključka da....

Znaš li da je postotak funkcionera u Sarajevu nakon 2 svjetskog rata,bio preko 80 posto onih koji su dolazili iz manjih mjesta .
Šta bolan sta je rec ,**** li ih onaj ko ih je to naučio i odakle su to dovukli.
Brate napisao si svasta a nista, ja ti kazem ne mozete biti i radnicka klasa i gospoda i carsija i gradska raja **** mu mater ne ide sve zajedno nikako :D prica starih sarajlija a i cinjenice, eto i vaseg pokojnog Osima da je za Sarajevo carsija i gradska raja navijala, da su kanticari dolazili u grad iz okolice i takodjer se spustali sa brda kroz mahale koji su im od do j. , pa pitaj ako imas bilo kojeg Sarajliju u familiji **** mu mater, pa nisam izmislio iz glave :D
Kompleksi na sve strane. U gradu, u carsiji nema radnicke klase? Vi ko da ste nastali u doba Osmanlija, a ne u doba UDBE..pricate o nekakvim begovima, mahalama..

Imam poznanika, dosao covjek u Sarajevo da zivi negdje 1980. Posavjetovan da navija za FKS da ljudi misle da je domaci i danas dan prati FKS. Eh ti isti su stvorili mit o nekakvim Sarajlijama i "dosljama". Jer za njega je dosljo ko god je doselio poslije njega.
Sta su i ko su navijaci Sarajeva? Njih nema u okolnim mjestima?

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 02 avg 2023, 15:41

02 avg 2023, 15:35
Pa bas to dobri moj Amidja. Simundza uopce nije los trener cak sta vise imao dobrih nekoliko godina u Muri i Mariboru. I sad da on dodje u ovo bukvalno ratno stanje u FKS ma daj nema tih para za koje bi ovaj lik potpisao kad recimo moze otici u njemacku drugu ili italiju ako dobije ponudi i uzme 4x vise. Oni pricaju oko trenera a SD nema nema ni na mapi a recimo evo malo da usporedimo kakve su druge lige i ekipe, recimo u Crvenoj Zvezdi tehnicki direktor je Marko Marin frajer nema jednu nego glavu i po i sve radi sa "Hocemo ovo da bi dobili ovo" evo samo cu uzeti od 2017 prema ovamo

Znaci moze se postici cim napravis sistem. Sto je recimo Cacic se zakacio sa Mamicem u Dinamu, zato sto se Mamic protivio da BBB vode rijec u klubu a Cacic se protivio zasto mu Mamic govori koga da kupuje. A recimo kad pogledas unazad par godina shvatis da Mamic uopce nije papak nego da zna kako napraviti pa prodati (Modric, Corluka, Kranjicar, i evo sada i Livakovic) a Dinamo vec godinama svaki izlet u Evropu napravi korak naprijed sve zato jer su ljudi skontali sistem i postrojili stvari. Sve dok se nesto tako ne desi nekom klubu u BiH nemaju se navijaci cemu nadati.
To za sistem je tacno. Prvi klub koji shvati da je sistem jedini ispravan put ce i napraviti iskorak. Zrinjski je blizu dosao, vidjeli su se neki obrisi sistema, ali su se i oni malo pogubili, cini mi se. Pitari su imali sansu kao niko, ali Mirvah tvrdoglavo gura svoje. Da je ulozio ove silne pare u OP, skauting, SD-a, trenere, a mahalu nabio nogom iz kluba... fino bi oni odmakli od nas ostalih. Ne odmah, ali za 4-5 godina vjerovatno bi.
1921

GrimReaper
Kontakt:

Post Postao/la GrimReaper » 02 avg 2023, 15:48

02 avg 2023, 15:41
02 avg 2023, 15:35

To za sistem je tacno. Prvi klub koji shvati da je sistem jedini ispravan put ce i napraviti iskorak. Zrinjski je blizu dosao, vidjeli su se neki obrisi sistema, ali su se i oni malo pogubili, cini mi se. Pitari su imali sansu kao niko, ali Mirvah tvrdoglavo gura svoje. Da je ulozio ove silne pare u OP, skauting, SD-a, trenere, a mahalu nabio nogom iz kluba... fino bi oni odmakli od nas ostalih. Ne odmah, ali za 4-5 godina vjerovatno bi.
Fudbal Manager 101 - Moras prvo imati bas to OP, Skauting, SD-a, Trenera (ne trenere), i onda lagano gradis jbg nece ti svaka sezona biti zlatna i mozda ces imati jednu dvije bez trofeja ali sve dok sistem je tu i imas OP i imas skauta koji ti nece reci da polovnjaka dovedes besplatno koji je u zadnjih 5 sezona nije skupio 20 utakmica u jednoj ekipi onda se dobro moras zapitati "Sta je trulo u drzavi Danskoj ?" Ok mozda frajer ima talent ne znam nisam ga nikada gledao ali barem po statistici ne ulijeva ama bas nikakvu nadu da ce u ovom sadasnjem stanju Sarajeva ista napraviti.

Dobro Zrinja je bio sigurno blizu toga ali dobro malo su se i oni razdrmali kad je Profa otisao jer frajer je zelio da pokusa nesto novo tako da ne mogu reci nista protiv toga.

FREE RUI PINTO.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 02 avg 2023, 15:52

Slabo vrsite update,nisu vise Dinamo nego Real Madrid i to vec odavno
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 02 avg 2023, 16:02

Au šta im jedna sezona gdje su uspješniji nakon xy godina uradi. Golemo :bow:
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 02 avg 2023, 16:05

02 avg 2023, 15:36
guadalupe je napisao/la:
02 avg 2023, 15:12

Kompleksi na sve strane. U gradu, u carsiji nema radnicke klase? Vi ko da ste nastali u doba Osmanlija, a ne u doba UDBE..pricate o nekakvim begovima, mahalama..

Imam poznanika, dosao covjek u Sarajevo da zivi negdje 1980. Posavjetovan da navija za FKS da ljudi misle da je domaci i danas dan prati FKS. Eh ti isti su stvorili mit o nekakvim Sarajlijama i "dosljama". Jer za njega je dosljo ko god je doselio poslije njega.
Sta su i ko su navijaci Sarajeva? Njih nema u okolnim mjestima?
Ma ne oni su potomci begova. Nije bukvalno mislio Osim čaršija .
Ljudi iz mahala u socijalizmu su dobijali stanove u novim dijelovima grada,grad se širio...
Pa kad je tako i kad ste čaršija,što ne navijaste za Dzerzelez,Vratnik ,Vrbanjusu...ove klubove bliske čaršiji.
Ti danas više sarajlija imaš na Dobrinji nego na toj njihovoj čaršiji.
A ovo da li imam nekog u porodici od sarajlija. Stari mi se ne sjeća kanticara. A ostali su na mezarima Hambine carine.
Vlaska mahala cijela plavo bijela.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 02 avg 2023, 16:20

Zeljeznicar zadnjih 9 godina ,4 puta drugoplasirani i jednom treceplasirani,jedan osvojen kup,u evropi u to vrijeme igrali jednom trece pretkolo evropa lige.
Sarajevo u zadnjih 9 godina 3 puta prvak države,2 puta drugoplasirani,3 puta treceplasirani,3 kupa ,u evropi za to vrijeme igrali dva puta play off evropske lige i jednom drugo pretkolo lige prvaka

ispravite ako neki podatak nije tacan.

i sada ovi iz Zelje govore ovima iz Sarajeva kako treba da se radi i kako zapravo funkcionise jedan fudbalski klub.
Hvala prijatno
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

GrimReaper
Kontakt:

Post Postao/la GrimReaper » 02 avg 2023, 16:29

donDondon je napisao/la:
02 avg 2023, 16:20
Zeljeznicar zadnjih 9 godina ,4 puta drugoplasirani i jednom treceplasirani,jedan osvojen kup,u evropi u to vrijeme igrali jednom trece pretkolo evropa lige.
Sarajevo u zadnjih 9 godina 3 puta prvak države,2 puta drugoplasirani,3 puta treceplasirani,3 kupa ,u evropi za to vrijeme igrali dva puta play off evropske lige i jednom drugo pretkolo lige prvaka

i sada ovi iz Zelje govore ovima iz Sarajeva kako treba da se radi i kako zapravo funkcionise jedan fudbalski klub.
Hvala prijatno
Sljedeci 10 ako se ovako nastavi kao zadnje 3 molite boga da zavrsite vise od 5og. Jer ovakvim bacanjem para,tjeranjem trenera, direktora, igraca, kafanskih trubaca postat ce te nista drugo nego truba. Previse gledanja historije a premalo gledanja buducnosti nekad je i Monaco bio svijetska klasa sad je kanta za nabijanje, nekada je i Feynoord bio evropska sila sad su farma igraca Ajaxa. Malo previse gledanja u nazad a malo vise gledanja sta ce ti biti sutra ili za 10 dana jer trenera sigurno jos neko vrijeme necete imati. Propao Husref, propao i Simundza, tako da nek vam je bog na pomoci.

FREE RUI PINTO.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 02 avg 2023, 16:29

Nema Mirvica, kazu skoknuo po Luis Diaza.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 02 avg 2023, 17:01

donDondon je napisao/la:
02 avg 2023, 16:20

Hvala prijatno
I bez obzira na cinjenice koje si napisao situacija je takva da Zeljeznicar ima bolju posjetu, mnogo, mnogo bolju atmosferu u klubu i odnose navijaci - klub, bez podjela medju navijacima. Zeljeznicar je i u Europi otisao dalje od milionera sa Gradskog Stadiona ( uskoro Nacionalnog stadiona ? ).

Na sve to Zeljeznicar je samoodrziv, Sarajevo nije. Mirvic ako ode iz kluba vi ste, sa onakvim platama igraca odnosno mjesecnim troskovima u kantonu do kraja sezone. Na sve to dug Zeljeznicara je 5.2 miliona, a Sarajeva preko 14 miliona. Pocetne pozicije su bile Zeljeznicar sa dugom od 8 - 9 miliona maraka, a Sarajevo bez duga, 0 ( nula ). I gledaj sada, devet godina poslije :urnebes:

Zajebana situacija, zar ne :opaopa:

Ps. Mirvicu ostani ! :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 02 avg 2023, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.

Srebrenko
Kontakt:

Post Postao/la Srebrenko » 02 avg 2023, 17:02

Tifo je napisao/la:
02 avg 2023, 15:15
01 avg 2023, 23:45
01 avg 2023, 23:38
Kakvo beznadje na temi Sarajeva 😂😂
Napisa im lik iz zajebancije da je Mirvic otisao. Vec se prebacili u kantonalnu.
Salu na stranu, ljudi nemaju direktora, nemaju sportskog direktora, nemaju trenera. I onaj iz Njemacke ode, bio mjesec dana, sjebo se u votazi, i pokupio. U klubu ostali ekonom i Mirvah :kralj:
I dvije ves masine, sto je pogurao Dulja!
Doduse, istekla je garancija, al jos uvijek fajceraju! :mrgreen:
Zar nije Dulja uzeo dvije veš mašine za pranje suđa,što bi rekla moja komšinica Munira :rol:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 02 avg 2023, 17:04

Kako uvijek ovi iz Zelje sve bolje znaju od Sarajevu od navijaca Sarajeva.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 02 avg 2023, 17:08

Zukanovic je napisao/la:
02 avg 2023, 17:04
Ako ti dam 100 KM, mozes li mi podici broj postova na 2,000?
1921

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 02 avg 2023, 17:09

Zukanovic je napisao/la:
02 avg 2023, 17:04
O dugu, jel ?

Znam da si retardiran i nepismen, ali valjda mozes naci nekoga da ti ovo procita :kafa:

dugorocne obaveze ( preuzeto sa zvanicne stranice FKS - bilensa 2022, 7 stranica ) :mrgreen:

slika

Digni jos koji milion Dalu, moglo bi vam valjati :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bordotim, feniksptica, fks74, Giuseppe1, Lik, Rauber33, TylerBurey i 53 gosta.