Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
Evo neke promjene cijeni nasih reprezentativaca sa transfermarkta.
Senad Lulic 900.000 - 1.200.000 € .. +300.000 €
Zlatan Muslimovic 3.300.000 € - 2.800.000 € .. -500.000 €
Zvjezdan Misimovic 11.500.000 € - 9.000.000 € .. -2.500.000 €
Mensur Mujdza 1.500.000 - 2.000.000 € .. +500.000 €
Meni je 25 god,,,,mislim dovoljno!!!! Necu sa tobom ulaziti u raspravu nemam vremena,,, postuj tude misljenje ,,furaj svoje i zaobidi moje postove ako ti gramaticki smetaju!!!!Željovac je napisao/la:vrebac86 je napisao/la:Netrebas li ti biti na spavanju,,,ma nesmeta tebi moj zarez malo ili veliko slovo nego Istina,,Istina boli,,da je Bajic trenutno bolji od tog tvog coce,,od kojeg vjerovatno imas poster pa navece kad se svijetlo ugasi ,,********* na njega!!!Hajde samo objasni šta je fazon sa zarezima i tačkama, pa da se postidim što me tako neko normalan i bistar provalio
Napreduješ i sa avatarima.
Koliko ti je godina?
Po mom misljenju Bajic kao igrac u opste nije star za stopera 31 god,,odigrao cijelu sezonu u klubu koji se bori za ulazak u bundes ligu,,, dosao do finala njemackog kupa,,,iskusan i po meni mogao bi konkurisati za prvi 20,,, znaci jedna od solucija,,, ne ulazim u druge razloge zbog kojih se on nebi trebao pozvati u repku,,,i ta ko ce biti kako selektor odluci!!!
@RKO@ Naravno da je nas igrac Ceca,,neka igra i dalje ovako i vjerovatno ce ga selektor pozvati,, to je njegov problem,,ali ja imam pravo da kazem svoje misljenje pa makar to islo na njegovu stetu,, jer u stvari tko je on da se nista protiv njega nesmije napisati inace odmah pocinje paljba po tebi niskim udarcima i brezobrazstinom,,kulturu nemozes kupiti za to treba vremena!!!! pozzz
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Realno... Misimovic je najgore prosao.Goalgetter je napisao/la:Evo neke promjene cijeni nasih reprezentativaca sa transfermarkta.
shandrlike-tandrlike
Ko ti kaže da ne smiješ napisati šta misliš?! I ja sam napisao da mi je smiješno da je Bajić ispred i to je moje mišljenje. Onda si ti otišao u neke postere i masturbacije...vrebac86 je napisao/la: Meni je 25 god,,,,mislim dovoljno!!!! Necu sa tobom ulaziti u raspravu nemam vremena,,, postuj tude misljenje ,,furaj svoje i zaobidi moje postove ako ti gramaticki smetaju!!!!
Po mom misljenju Bajic kao igrac u opste nije star za stopera 31 god,,odigrao cijelu sezonu u klubu koji se bori za ulazak u bundes ligu,,, dosao do finala njemackog kupa,,,iskusan i po meni mogao bi konkurisati za prvi 20,,, znaci jedna od solucija,,, ne ulazim u druge razloge zbog kojih se on nebi trebao pozvati u repku,,,i ta ko ce biti kako selektor odluci!!!
@RKO@ Naravno da je nas igrac Ceca,,neka igra i dalje ovako i vjerovatno ce ga selektor pozvati,, to je njegov problem,,ali ja imam pravo da kazem svoje misljenje pa makar to islo na njegovu stetu,, jer u stvari tko je on da se nista protiv njega nesmije napisati inace odmah pocinje paljba po tebi niskim udarcima i brezobrazstinom,,kulturu nemozes kupiti za to treba vremena!!!! pozzz
Nema veze sa gramatikom, već me čisto zanima zašto ne možeš staviti manje od tri zareza uzastopna

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ma ja pokusavam jedan zarez staviti al mi od umora ruka ostane na trenutak duzze na jednojjj tipki,,,

Evo Murat dao gol protiv vodece Austrije u gostima,,vode 2-0,,Murat legenda,,,,
Ima li ista za tog Muratovica bio kod Cire i nigdje ga vise nema.Mislim da igra redovno ove sezone,vidim da je i golove iako je zadnji vezni.
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Ma Murat je legenda,,igra super,,ali nije vise za repke,,imamo vec jednog starog zadnjeg veznog i bilo bi glupost njega zvati,,samo steta sto se nije uspio na dostojanstven nacin oprostiti od repke,,!!!!hvala Papeafa97 je napisao/la:Ima li ista za tog Muratovica bio kod Cire i nigdje ga vise nema.Mislim da igra redovno ove sezone,vidim da je i golove iako je zadnji vezni.
Pandža večeras nije igrao zbog žutih kartona. Što nije navedeno u tekstu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Nasih u Rusiji vise nego rusa
1.Rahimic
2.Ibricic
3.Misimovic
4.Vranjes
5.Ahmetovic
6.Merzic
7.Zahirovic
8.Drmic
9.Blatnjak
1.Rahimic
2.Ibricic
3.Misimovic
4.Vranjes
5.Ahmetovic
6.Merzic
7.Zahirovic
8.Drmic
9.Blatnjak
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
skoro pa 11,, daj da prodamo jos Dzeku i Pjanica tamo i eto repke,,seha je napisao/la:Nasih u Rusiji vise nego rusa
1.Rahimic
2.Ibricic
3.Misimovic
4.Vranjes
5.Ahmetovic
6.Merzic
7.Zahirovic
8.Drmic
9.Blatnjak
Imamo i 10.Bekricvrebac86 je napisao/la:skoro pa 11,, daj da prodamo jos Dzeku i Pjanica tamo i eto repke,,seha je napisao/la:Nasih u Rusiji vise nego rusa
1.Rahimic
2.Ibricic
3.Misimovic
4.Vranjes
5.Ahmetovic
6.Merzic
7.Zahirovic
8.Drmic
9.Blatnjak
Nas je i rusa 200 miliona

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
Bilo bi dobro da imamo po 10tak igraca u svakoj ligi na svijetu.
shandrlike-tandrlike
Igraju AEK i PAOK. Jahić još uvijek povrijeđen, Muslimović na klupi.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Golovi Lulića i Hajrovića.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Hajrovica ne smijemo izgubiti. Kakva golcina 

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Kakve mi samo izvodjace slobodnih imamo!!!! 

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Na pobjedu protiv Rumuna nova 3 boda za nastavak kvalifikacija ! 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
mozeli ko pomoci?
Trazim utakmicu BiH-Norveska 1:0 u Zenici
Ako ko zna da li ima na net i gdje
hvala!
Trazim utakmicu BiH-Norveska 1:0 u Zenici
Ako ko zna da li ima na net i gdje
hvala!
Gavranović izgleda izbaci Valenciu iz Lige prvaka. Još može igrati za nas.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.