FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vrijeme je za Husrefa.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
pa valjda su to raja sa IQ-om većim od 50 mogla pretpostaviti nakon par dana
VVVBK
VVVBK
Ja, i?
Lik koji mi je to rekao, blizak je sa nekim ljudima u klubu.
Ocito je palo sve, ako je ovo sto Faktor pise istina, na tim dogovorima oko stavki i specificnih uslova. Mislim da i znam koji je bila najproblematicniji, ali eto da ne bude vise "insajderskih"...nije ni bitno.
- FKS -
Raja, šta mislite vi o Vuletu Trivunoviću kao treneru, maloprije mu gledam statistike i baš sam pozitivno iznenađen. Lik voli Sarajevo, mlad i ambiciozan, nadam se da ce dobit šansu jednog dana kod nas.
Kaže doći će ako mu ponudiš cifru, ni jedan ozbiljan trener neće doći jer će nakon 6 mjeseci biti otjeran i izgubit će ugled i reputaciju. Husrefe vrati se, neće niko drugi i obavezno ugovor što duži, da nas baciš u ambis ako te otjeramo.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ma samo iednom da je u te grupe uskociti. sve bi se otvorilo. Sto kazes protiv torpeda u prvom pretkolu konferencije dodje 20k ljudi.Pitar6785 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 17:27Ako je istina da je Ante bio u Sarajevu i obisao stadion kamp itd, i ako nije neki interni dogovor izmedju simudze i
Mirvica da se saceka7-10-20 dana radi nekog njima poznatog (privatnog opravdanog razloga) MENI TO IZGLEDA BAHATO I NE PROFESIONALNO PRVO OD MIRVICA PA I OD SIMUDZE..
Ako se vi natezete 7 dana o uslovima, ocito tu onda ima neki ne realni stvari.. i bilo bi mi cudo da na kraju dodje.
Prvo sigurno nije velka razlika u onom sto mirva daje i ono sto ante trazi, al ako je 7 dana potrebno da se nadjete na sredini nekoj ili da jedna strana popusti, nevidim kako onda te dvije strane uopste mogu sutra suradzivat.. jer povjerenje i postivanje je vec sad duboko uzdrmano..
Ante je dobar trener tu nema sumnje al daleko je on od toga da je Zdravko mamic i da njemu FK SARAJEVO prestavlja stepenicu u rikverc..
Samo jedan primjer; 22000 ljudi na torpedo dosli i to u situaci kad igramo lose imamo ok rezultat iz prve utakmice gdje smo bili kad se sve sagleda tanki
Cinimi se sa he zeljo sedmicu prije bio najgledani tim u evropi u ovom takmicenju sa 13000 ljudi
To je ogromna razlika ponovo kazem da bi to sa hz i sa nekim jacim hajpom preko 26000 ljudi sto je duplo, jer se svrsava na hajduk sa 30000 ljudi (skidam kapu) al samo kazem
Imamo jak tim i placamo fino i na VRIJEME.. travnjak nov kammp nisu to bas male stvari.. ovo malo koji klub u bivsoj jugi ima..
Mislim da i Ante precjenjuje sebe, i nije bh liga bas tako tanka kao sto neki misle..
Takodje Vuke Trivunovic je juce bas rekao da je FK SARAJEVO uradilo tako reci mali zemljotres u ex yugi kaze za trenera kad FK SARAJEVO izabere idma ce kaze 20 drugi trenera radit da ga skine da bi oni sjeli.. velko je to i mi to trebamo iskoristit u svoju korist a ne da to koristimo protiv sebe
A sto se tice trenera i staffa, vjerujem da je Mirvic oprezan i da mu se elaborati salju… bolje duze cekati i da bude kako treba, nego na vrat na nos..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Kako mozes biti " pozitivno iznenađen"? nikad nije radio u 1 ligi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pisalo je prije da bi on trebao valjda u paketu sa Husrefom kao pomoćnik.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bolje dovesti nekoga koji ne voli Sarajevo ali zna svoj posao.
Ovo je objavio neki slovenski portal koji izgleda upitne kvalitete, a možda i nije! "Planet nogomet" uglavnom.
Iz pocetka se znalo da je Husref. Nadam se da grijesim, ali ovo smrdi na "mazanje" ociju, eto pokusali smo i "najbolja" opcija je Husref.
A kako nece niko, npr jebni Celje dovede Alberta Rieru
A kako nece niko, npr jebni Celje dovede Alberta Rieru
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Faktor jak medij ko nas forum. Informacije imaju svi, a niko nema izvor informacije, nego kako neko javlja...Kakav faktor.
- skullcrusher
- Kontakt:
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...