Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Karačić počeo braniti u Adani. Ako bude imao minutažu, moglo bi biti koristi od njega.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovaj Petar Sucic bi trebao dobiti poziv u reprezentaciju?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Dinamo nikad jači igrački kadar nije imao. Barem za 50 podsto su jači od onog perioda kad je Olmo igrao za njih.
Jedino što će im vjerovatno kvalitet opasti jer nema šanse da zadrže sve.
Jedino što će im vjerovatno kvalitet opasti jer nema šanse da zadrže sve.
Apsolutno.ako vec redovno igra za dinamo, a igra, onda Nema se sta vise cekati vec ga odmah sad pozvati I kaparisati protiv lihtenstajna.. krdzalic je ok u mladoj dok ne bude igrao redovno za dinamoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 avg 2023, 16:30Ovaj Petar Sucic bi trebao dobiti poziv u reprezentaciju?
-
- Kontakt:
Dobar test za novog selektora. Sučić mora igrati protiv Lihtenštajna.
Sučuć treba dobiti poziv, kao nagradu za ozbiljan napredak i da ga eventualno ne izgubimo.
Što se trenutnog kvaliteta tiče, dakeko je od pojačanja za reprezentaciju, kao i od prvih 11 Dinama.
Realno, da ga ne proglašavamo za igračinu, kao što imamo običaj.
Meni je Jašić dosta veći pootencijal, ako ne zastrani.
Što se trenutnog kvaliteta tiče, dakeko je od pojačanja za reprezentaciju, kao i od prvih 11 Dinama.
Realno, da ga ne proglašavamo za igračinu, kao što imamo običaj.
Meni je Jašić dosta veći pootencijal, ako ne zastrani.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- ASD
- Kontakt:
Mogao bi on dobro profitirati ako Dinamo proda Baturinu, tada bi mu se skroz otvorilo na sredini terena.
Najveći mu je problem što je onaj Mišić postao top igrač.
Najveći mu je problem što je onaj Mišić postao top igrač.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 02 avg 2023, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ako u ovoj sezoni postane starter u Dinamu, on je naš najveći potencijal u vezi. Dinamo toliko dobro prodaje.
Njemu su konkurencija Ljubičić i Mišić. Uz to, Baturina je druga planeta.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ne znam, napisah gore da je Baturina druga planeta i moraće se potruditi da nađu zamjenu.
Iskreno, nisam vidio kod Sučića klasu da se u Dinamu nametne u prvih 11, kao laik kažem.
Igrač rotacije može biti i to na više pozicija. Nadam se da griješim.
- ASD
- Kontakt:
Ima Dinamo par boljih igrača od Baturine, koje neće moći nadomjestiti kad odu.
Ma on je igrao centralnog veznog i zadnjeg veznog kasnije. Ne znam da li je igrao neku treću poziciju u karijeri. Mada je korektan igrač, mogao bi se on izboriti za dobru minutažu.
Mogao bi i Čuić imati svoju ulogu u Hajduku. Iako je tek skoro postao napadač i mora naučiti neke osnove te igre. Definitivno je izgubio na pokretljivosti sa masom koju je dobio.
Ilinković i Krdžalić će teško izboriti neku minutažu. Mogli bi otići na dvojnu. Fali njima dosta toga. Bolje im je da odu nazad na posudbu u Zrinjski i Olimpiju.
Šošić je u pripremnim bio korektan u Hajduku i veoma malo mu je falilo da se izbori. Ali se pred kraj vidjelo da je ispao.
Ja mislim da je njegova uloga koju smo vidjeli u prvoj tekmi kvalifikacija i u prve dvije HNL, ono što možemo realno očekivati ukoliko se baš ne nametne.ASD je napisao/la: ↑02 avg 2023, 18:39Ima Dinamo par boljih igrača od Baturine, koje neće moći nadomjestiti kad odu.
Ma on je igrao centralnog veznog i zadnjeg veznog kasnije. Ne znam da li je igrao neku treću poziciju u karijeri. Mada je korektan igrač, mogao bi se on izboriti za dobru minutažu.
Mogao bi i Čuić imati svoju ulogu u Hajduku.
Ilinković i Krdžalić će teško izboriti neku minutažu. Mogli bi otići na dvojnu. Fali njima dosta toga.
Šošić je u pripremnim bio korektan u Hajduku i veoma malo mu je falilo da se izbori. Ali se pred kraj vidjelo da je ispao.
Krdžalić bi trebao na posudbu, nema on šta tražiti u Dinamu, barem ne sada. Ilinković također teško da će se nametnuti. Onaj Janković je interesantan.
Čuić kao i Bristrić, ili će eksplodirati ili ide u niži rang, nema tu puno vremena za čekanje.
- ASD
- Kontakt:
Janković je klasa iznad. Ne znam da li će ostvariti veliku karijeru ali se vidjelo već u evropskim utakmicama Zrinjskog, a sad i u Rijeci da se rasi o veoma rijetkom talentu.
Sučić će se priključiti reprezentaciji, ali Hrvatskoj.
Pišu SN da je izrazio želju da igra za Hrvatsku, tamo ga već čeka rođak Luka Sučić.
Pišu SN da je izrazio želju da igra za Hrvatsku, tamo ga već čeka rođak Luka Sučić.
Nek mu je sa srećom. Naši ga trebaju pozvati, čisto da se vidi na čemu smo.
Iako mislim da mu to nije pametan izbor, odigraće jedan ciklus za mladu hrvatsku reprezentaciju i kraj. Nema on kvalitet za više u toj konkurenciji.
Al ako ga srce vuče , treba poštovat, a i nije neka šteta realno.
ne moze igrati za hrvatsku u21?
igrao je zvanične utakmice za našu čini mi se, a to bi značilo samo poziv u A selekciju
igrao je zvanične utakmice za našu čini mi se, a to bi značilo samo poziv u A selekciju
Onda je neviđeno glup

Ma logično, svaki iole bolji katolik leti za Hrv timom, nek leti. Ostalo ih je jos 200tinjak hiljada u BiH, dabogda svi otišli, sve do zadnjeg.
Čast onima kojima je BiH na prvom mjestu, mada su izuzetno rijetki.
Čast onima kojima je BiH na prvom mjestu, mada su izuzetno rijetki.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
ma da ima želju da igra za hrvatsku je neupitno i apsolutno nebitno, nista novo.
Stvar je da može samo za A repku igrati, a ako ne spreman na taj poziv čekati neka mu je sa srećom. Ne očekujem neki njegov munjevit rast ni za poziv u našu, vec cisto bih ga zvao jer je cimirotov slot ostao upražnjen pa da ga popuni neko mlad i sa određenim potencijalom.
on ili đokanović
Stvar je da može samo za A repku igrati, a ako ne spreman na taj poziv čekati neka mu je sa srećom. Ne očekujem neki njegov munjevit rast ni za poziv u našu, vec cisto bih ga zvao jer je cimirotov slot ostao upražnjen pa da ga popuni neko mlad i sa određenim potencijalom.
on ili đokanović
Zadnja izmjena: Varg, dana/u 02 avg 2023, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 19 gostiju.