FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bruno bi vam bio idealno rjesenje.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Tako nam i treba, sami smo krivi. Evo godinama samo neke turbulencije, svađa , tjeranja niko nam ne valja. Ako su jedni za nekoga druga polovica nije i tako u krug. Nikada nismo složni i mi stojimo na putu napretka kluba , dosta je što nas j.bu novinari , savez, država još i mi prisastavimo i čudimo se zašto nam ne ide. Normalno onda te i sreća napusti.bordobijeli je napisao/la: ↑02 avg 2023, 18:47Ovo oko trenera ne znaš da li je drama, triler ili komedija
-
- Kontakt:
Normalno da ce frajer reci da nije sad vrijeme,ko ce ozbiljan doci u klub koji ima samo predsjednika zaposlenog i jednu zensku da prodaje karte od ozbiljnih funkcija
Reko ja vama prvo trebas imati direktora i SD pa onda da ti SD trazi trenera sa kojim se saradjivati,ako uspije Čačica nagovoriti to ce biti samo da uzme koji dinar u penziji,ono u fazonu haj kad si navalio

Reko ja vama prvo trebas imati direktora i SD pa onda da ti SD trazi trenera sa kojim se saradjivati,ako uspije Čačica nagovoriti to ce biti samo da uzme koji dinar u penziji,ono u fazonu haj kad si navalio

-
- Kontakt:
idealan da nas nastave uciti igrati fudbala neka sela oko Doboja,Tuzle itd...
U ovoj situaciji Musemić > Akrapović
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Husrefe, nazalost, dobrodosao
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ma ja sam prvi bio najveći pljuvač kada se Husref spominjao neposredno nakon otkaza Varešanovića, očito da je Mirvić probao i razgovarao sa kandidatima - ljudi nisu bili zainteresovani, razloge ćemo saznati nekada vjerovatno. Ipak, nakon svih tih "propalih" poslova, bolje je ići na sigurniju opciju u vidu Musemića, nego se kockati sa nekim trenerima koji bi počinjali karijeru u našem klubu.
Ostaje nada da će i Husref malo promijeniti svoju viziju i način vođenja, a do tada čekamo sportskog direktora
Btw, čekamo post Spahića98
Ostaje nada da će i Husref malo promijeniti svoju viziju i način vođenja, a do tada čekamo sportskog direktora

Btw, čekamo post Spahića98
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ja sam jučer saznao od nekadašnjeg člana Uprave da je Mirvić išao u Zagreb i sjedio s Čačićem. To mi je potvrđeno i od strane jednog novinara.
Kad malo razmisliš ko će ovdje doći? Ljudi dragi mi smo najtoksčnija okolina za igrače i radnike van terena, na šta je klub spao ne mogu da vjerujem. Od polusezone bez poraza do ovoga. Neka nam je Bog na pomoći, samo da se ovo završi dobro.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Ko dovede Kapetanovica kad nemamo trenera ni SD???? ?????
I kaze odbio nas Simundza
vidio frajer da smo
preozbiljan klub na celu sa Mirvahom
Treba biti zadovoljan i ako Husref dodje u ovaj menadzerski klub gdje trener mora slusati druge ko treba igrati.
I kaze odbio nas Simundza

preozbiljan klub na celu sa Mirvahom

Treba biti zadovoljan i ako Husref dodje u ovaj menadzerski klub gdje trener mora slusati druge ko treba igrati.
Jedan si od rijetkih normalnih formuša čije postove cijenim, šta misliš o Čačiću? Da li bi ga stavio ispred Husrefa ili Tomića u ovoj situaciji?GalileoGalilei je napisao/la: ↑02 avg 2023, 19:19Ja sam jučer saznao od nekadašnjeg člana Uprave da je Mirvić išao u Zagreb i sjedio s Čačićem. To mi je potvrđeno i od strane jednog novinara.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Evo i klix potvrdio za simundzu, nista od dogovora
Do nekih boljih vremena pozdrav FKS. Valja cuvati zdravlje i zivce.
Među njima je i bivši bh. reprezentativac Bruno Akrapović (55), koji je postao ozbiljan kandidat za užarenu klupu Bordo tima. Kako saznajemo, Akrapović je spreman preuzeti ekipu te je tražio i manje novca od pojedinih drugih kandidata.
Također, jedna od opcija je i nekadašnji hrvatski selektor i bivši trener Dinama Ante Čačić (69), koji je razgovarao sa Ismirom Mirvićem, te postoji realna mogućnost da preuzme tim s Koševa.
Također, jedna od opcija je i nekadašnji hrvatski selektor i bivši trener Dinama Ante Čačić (69), koji je razgovarao sa Ismirom Mirvićem, te postoji realna mogućnost da preuzme tim s Koševa.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Samo nemoj Musemic ostalo meni nije bitno.
Al Kapetanovic i to ga placas 60 hiljada koliko se vec provlaci ta cifra,u isto vrijeme godinu mladjeg beka šaljes na posudbu u Igman.
Sve više kontam da se ovdje cilj neki što više zadužiti para,neznam kako drugacije stvarno objasniti ovo.
Sve više kontam da se ovdje cilj neki što više zadužiti para,neznam kako drugacije stvarno objasniti ovo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Bolji ti je nedokazani Akrapović nego najtrofejniji trener u historiji kluba?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ebi46, PeppermintSA i 46 gostiju.