To je uspjeh?
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Zavisi u kojim kombinacijama. Ako se Partey klupira, dizem ruke

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
ten hag 396m eura net spend
pasteta 665m funti net spend
flopp 375m eura net spend od 2015

doktor

pasteta 665m funti net spend
flopp 375m eura net spend od 2015

doktor

- wadethegreat
- Kontakt:
Izgleda CIty zavrsava Gvardiola...
Znamo ima mjesec

Nepotrebna drama.
- wadethegreat
- Kontakt:
Bilo je guravo na momenat kad je CIty glumio da nece da iskesiraju
.
Ja taman mislio malo ce ofaliti ove sezone

Ja taman mislio malo ce ofaliti ove sezone

77mil funti.
3mil jeftiniji Gvardiol od Megkvajera. To je izgleda i bio cilj. United da se dalje blamira sa najskupljim štoperom svih vremena.
Imamo oba!
3mil jeftiniji Gvardiol od Megkvajera. To je izgleda i bio cilj. United da se dalje blamira sa najskupljim štoperom svih vremena.
Imamo oba!
4-IN-A-ROW
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Partey-Rice-Odegard je čvrsta i najkvalitetnija opcija za Arsenal. Bilo koja kombinacija sa Havertzom je potencijalni fail. Da ne pričam o odlasku Parteya, ali mislim da se to sad neće desiti. Nije Arteta izgorio sigurno.
@Gastone, bolje je i od Liverpoola.

Arteta ako upari Partey-Rice- Odegard ne vidim da bilo koja kombinacija Man Utd u veznom redu moze bolje od ovoga uz duzno postovanjePoligon10 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 18:25Partey-Rice-Odegard je čvrsta i najkvalitetnija opcija za Arsenal. Bilo koja kombinacija sa Havertzom je potencijalni fail. Da ne pričam o odlasku Parteya, ali mislim da se to sad neće desiti. Nije Arteta izgorio sigurno.
@Gastone, bolje je i od Liverpoola.![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jesus nije uspio izbiti na 15 golova u sezoni (liga), a vec je 7 sezona u epl.
Onako odoka, mislio sam fkt da je napadac koji u arhivi ima barem jednu prebacenu 20ku.
Onako odoka, mislio sam fkt da je napadac koji u arhivi ima barem jednu prebacenu 20ku.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Uz duzno postovanje, ostali ste bez Jesusa haman pofinotopnik1 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 18:32Arteta ako upari Partey-Rice- Odegard ne vidim da bilo koja kombinacija Man Utd u veznom redu moze bolje od ovoga uz duzno postovanjePoligon10 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 18:25Partey-Rice-Odegard je čvrsta i najkvalitetnija opcija za Arsenal. Bilo koja kombinacija sa Havertzom je potencijalni fail. Da ne pričam o odlasku Parteya, ali mislim da se to sad neće desiti. Nije Arteta izgorio sigurno.
@Gastone, bolje je i od Liverpoola.![]()
![]()

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma Jesusu se trebala trazit zamjena vec davno, ako se vec ne planira gurnut Baloguna u vatru. Covjeku u 7-8 mjeseci je ovo vec druga povreda koljena. Cak i s njim zdravim je potreban drugaciji profil napadaca, jer je igra previse jednodimenzionalna. Eddie nit je dobar finisher, a nit je na nivou Jeusa sto se tice link up igre. S druge strane je Jesus jedan od boljih u EPL sto se tice link upa, ali je qrcina u zavrsnici. Jedan Dusan Vlahovic bi se u ovom Arsenalu nadavao golova.
Mah, doveli bi Halanda cak i da je ovaj bio bolji golgeter. City je usiljen il bolje receno plastican klub.
Vjerujem da je vecini ovdje zanimljivije pratiti patnje Jirgena s onim Madjarom u vezi.
Vjerujem da je vecini ovdje zanimljivije pratiti patnje Jirgena s onim Madjarom u vezi.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Zar je Partey-Rice-Odegaard bolje od
Casemiro-Bruno-Mount?
Ali od toga svega, ipak mislim da najbolje
Curtis-Alex-Dominik.
Casemiro-Bruno-Mount?
Ali od toga svega, ipak mislim da najbolje
Curtis-Alex-Dominik.
Eto goretzke da zaigra u kolu

Novi kerik ili flečer. Dobro ćelo sklapa ekipu.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
To što Unitedovci ničim izazvani spominju Szoboszlaija i Mac Allistera dovoljno govori o nesigurnosti u ono što tvrde 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.