NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Convicts
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Convicts » 02 avg 2023, 19:38

Famos postiže drugi pogodak na utakmici.

FK Famos 2:0 NK Čelik

I pitate se zašto je raspad sistema?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 02 avg 2023, 19:39

Koliko mnogo?

Bronja je preventivno izveden. Durmo je svakako predviđen za prvog golmana, Karić predviđen kao treći napdač.

A rezultati prijateljskih su uglavnom nebitni.

Ono što je problematično je neefikasnost. To mene brine, a ne vjerujem i da ovaj što je na probi to može promjeniti.

Sad gubimo 2:0

I da neko ne pita kako gubimo sa igračem više, nemamo igrača više. Odmah je ušao drugi igrač. Dogovor trenera...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 02 avg 2023, 19:40

Pasha je napisao/la:
02 avg 2023, 19:39
Koliko mnogo?

Bronja je preventivno izveden. Durmo je svakako predviđen za prvog golmana, Karić predviđen kao treći napdač.

Ono što je problematično je neefikasnost. To mene brine, a ne vjerujem i da ovaj što je na probi to može promjeniti.

I da neko ne pita kako gubimo sa igračem više, nemamo igrača više. Odmah je ušao drugi igrač. Dogovor trenera...
Isaković?

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 02 avg 2023, 19:41

Pasha je napisao/la:
02 avg 2023, 19:39
Koliko mnogo?

Najveci problem. Moramo dovesti napdaca ak zelimo bar imati neke sanse za PL.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 02 avg 2023, 19:43

Normalno da gubimo 2:0 kad Mlačo ne zna braniti...

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 02 avg 2023, 19:43

Uz to brani treći golman i prima 2 gola. Ništa strašno ali sigurno da nam napadač obavezno treba jer ne smijemo se uzdati u dva 18godišnjaka.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 02 avg 2023, 19:54

Sad kad forum poludi :rol:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 02 avg 2023, 19:56

Napokon poraz. Sad je sve ok, sjetite se zimus da smo gubili sve redom od sloge, zmaja, zagore...

Opet i pored toga, ekipa je kar.ina :mrgreen:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 02 avg 2023, 20:00

Hoćemo normalnog napadača!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 avg 2023, 20:04

Ali nije ovo za zajebanciju, trollanje i smijanje kada i budala zna da ćeš biti najnefikasnija ekipa lige i da će to uticati na mnoge stvari počevši od posjete pa sve sto se dalje veže. Ekipa bez centarfora WTF.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 02 avg 2023, 20:05

avenija je napisao/la:
02 avg 2023, 20:04
Ali nije ovo za zajebanciju, trollanje i smijanje kada i budala zna da ćeš biti najnefikasnija ekipa lige i da će to uticati na mnoge stvari počevši od posjete pa sve sto se dalje veže. Ekipa bez centarfora WTF.
Dobar napadac bi vjerovatno zaradio sam sebe samo preko ulaznica :thumbup:
Bronja ne ulazi u prilike, ne otvara se, jako malo loptu kod sebe ima, nije to to.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 02 avg 2023, 20:24

Znaci izgubili smo 2-0 ovakva ce nam sva gostovanja bit teska, samo vijerujem da sudjenje se popravilo jer smo vidjeli odlicne sudije u barazu pogotovo onaj iz Gorazda prvu utakmicu koji je sad u PL.Po meni nebitan rezultat, ja vjerujem u igrace i trenere to smo vidjeli protiv Sibenika 1 polubrijeme a bice to sad bolje protiv Laktasa a Rudar i ne racunam na Kamberovicu tamo ocajan teren a sa Kikacima prva i jest bila svakako..Tek nakon jedno 7 kola moci ce se pricat a do tada je sulodo tvrdit nesto da li smo dobri ili losi .Kako god ja nas opet vidim medju prvih 5 ekipa.
Hvala Pasa sto si usvojio moj predlog za anketu.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 02 avg 2023, 20:28

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 avg 2023, 20:28

Osvajamo 1. mjesto.
Celik!3,2,2.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 02 avg 2023, 20:35

Prpremne utakmice su jedno a prvenstvene drugo. U svakoj od ove 4 utakmice Duvnjak je mijenjao sve igrace i svima dao sansu
Protiv Laktasa ce biti generalna proba i samo 5 izmjena ocekujem
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 02 avg 2023, 20:44

Dobro smo mi žive glave izvukli

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 02 avg 2023, 21:06

Neka se i ova utakmica desila iz razloga malo da smo batina dobili čisto da vidimo šta nas čeka. Ne sviđa mi se to da je Horić sam krenuo bez ostatka tima izlaziti sa terena. Nadam se sa će o tome porazgovarati i dovesti u red kako i treba. Rezultat me ne buni ni sekunde. Ušlo je novih 11 igrača protiv sigurno jake postave Famosa gdje smo mi dosta bili nervozni, revoltirani i van koncentracije. Dobili dva gola i to je to. Iskreno se nadam da će Hamza i Brkić biti zdravi i da nisu ozbiljne povrede, ma da je Brkić i u Hitnoj završio. Iskreno se nadam da će i protiv Laktaša donekle biti mazanje očiju i skrivanje nečega, da se naslutiti čega ali bih to ovaj put sačuvao za sebe. Počinjemo laganini :opaopa:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 02 avg 2023, 21:49

Jonjić: Za rođendan kluba imat ćemo odblokiran račun, narednu sezonu idemo u borbu za vrh tabele
Duvnjak obećava da će Čelik u Premijer ligu: "Bogami ćemo učiniti sve da se radujemo titulama"
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Harakiri79
Kontakt:

Post Postao/la Harakiri79 » 02 avg 2023, 23:02

Pogledao sam vam utakmicu danas jer se igralo u komsiluku, 10 min od kuce mi. Prvo poluvrijeme ste dobri bili, Horic najbolji pravi lider, vidi se da je godinama igrao na najvecem nivou, komotno u pola ekipa u PL moze jos igrati. uz njega ovaj zadnji vezni decko s narandzastom kosom dobar. Spica broj 18 su vam isprebijali ovi seljaci, svaki start je u kost bio. Dvojica mu nisu mogli nista, na kraju ga ovaj stoper Famosa iz nemoci sakom u stomak udari bez lopte dok je prekid bio. Decko se cini dobar, dao jednu dobru asistenciju gdje je cist penal bio i imao jedan sut poluvolejom gdje golman jedva skide.

Drugo poluvrijeme cijela ekipa promjenjena, bas lose to izgledalo. Ovaj nas mali Talha isto tanko odigrao. Cini mi se da su u 2. poluvremenu vasi igrali pod grcem i rucnom, jer su ovi napravili jedno 5-6 faulova za zute kartone cak i za crvene.

Golmani su vam tanki bas…

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 02 avg 2023, 23:19

Harakiri79 je napisao/la:
02 avg 2023, 23:02
Pogledao sam vam utakmicu danas jer se igralo u komsiluku, 10 min od kuce mi. Prvo poluvrijeme ste dobri bili, Horic najbolji pravi lider, vidi se da je godinama igrao na najvecem nivou, komotno u pola ekipa u PL moze jos igrati. uz njega ovaj zadnji vezni decko s narandzastom kosom dobar. Spica broj 18 su vam isprebijali ovi seljaci, svaki start je u kost bio. Dvojica mu nisu mogli nista, na kraju ga ovaj stoper Famosa iz nemoci sakom u stomak udari bez lopte dok je prekid bio. Decko se cini dobar, dao jednu dobru asistenciju gdje je cist penal bio i imao jedan sut poluvolejom gdje golman jedva skide.

Drugo poluvrijeme cijela ekipa promjenjena, bas lose to izgledalo. Ovaj nas mali Talha isto tanko odigrao. Cini mi se da su u 2. poluvremenu vasi igrali pod grcem i rucnom, jer su ovi napravili jedno 5-6 faulova za zute kartone cak i za crvene.

Golmani su vam tanki bas…
Hvala na info.

Danas je prvi golman bio postedjen, vecinu je danas branio treci golman.

Znaci prvo poluvrijeme dobro.odigrano, al debili mesarski zele povrijediti.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.