DBR1987 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 23:38
Ferrante071 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 23:21
Aduka87 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 23:01
Nit smo pogan, nit pljujemo nit bi se ugasili za 24h gosn spolovilo.
Pogan i te kako.
Pljuvači strašni...
A što se gašenja tiče ne daj Bože da dođe do toga, vidio bi onda kako forumski puk vadi lovu iz slamarica i ulaže da se klub spasi, skupilo bi se jedno 5K BAM
Prije dolaska Tana smo bili pred gasenjem, ocajni u klubu su ponudili da se mogu kupit upravljacka prava da se spasi klub.
Na tom principu i sad funkcionisemo.
Oko 1000KM je ucesce bilo nije se moglo skupit 100k.
Od silnih koji "zive za klub" i " legendi FK Sarajeva" 100 ebenih milja se nije moglo skupit.
I sad ovi laju na Mirvica lik toliko platu daje za 2 igraca, i laju na BP ljudi bukvalno spasili klub jer su oni doveli Tana i predstavili klub
Da je znalac nije !....tek je uplovio u ove vode ....da se trudi to se vidi ! Rezultat ce valjda doci !
Lik iz Amerike dolazi na tekme vise nego pojedini forumasi ovdje....
Tan bio 3x mozda da se ja sjecam. Cestita preko video linka u dresu i cao.
Kazu lik hajruje od kluba

Mozda fasuje cir skoro kako je krenulo

nista ne ide po planu !
Eh to ti je realnost, svi bi držali predavanja šta i kako treba da se radi, a većina nije spremna ni 20 KM da izdvoji iz džepa za FKS. Kada su izašli novi dresovi, mnogi su plakali tu po forumu kako su preskupi, a samo iz razloga što ga ne mogu priuštiti, valja izdvojiti 100 KM za klub, dok bi u isto vrijeme držali predavanja ljudima koji ulažu lovu šta i kako da se radi. Postoji dosta ovdje i minera/bombaša koji su tu samo da konstantno šire lošu atmosferu i hejtuju sve živo, razlog mi nije poznat ali svakako su tu. Da li su od anamo onih ili imaju neku drugu ulogu stvarno ne znam. Hvala Bogu bojkot je prošao jer to je stvarno kočilo klub do daske. Sve je moglo da se završi na istom i bez bojkota, jer Mirza je out radi rezultata i svi to znaju. Bojkot je opravdan samo ako je za svrhu imao loše rezultate, koji će maknuti Mirzu, mada iskreno mislim da to nije bila zamisao hordi.
Za Mirzu nisam bio od početka, ali sam protiv bojkota bio od početka jer je odrađen jako loš potez, te i navijači moraju preuzeti dio odgovornosti za loše rezultate, podrška je izostala.
Što se tiče Ajle imala je nekih ispada na početku, ali ne vidim ništa previše da bude motiv za bojkot. Šta više ok bi bilo imati takvu osobu kao recimo direktoricu marketinga, dobro to radi "sjetimo se praćenja na društvenim mrežama"
Elem, Husref je od početka najbliži klupi,.a pokušalo se i sa drugim imenima tipa Ante, ali u trenutnom scenariju FKS to je jako teško i pare nisu presudile, Mirvić je bio spreman da plati fino, ali preuzimanje FKS u ovom trenutku za Antu ili bilo kojeg renomiranog trenera je jako rizično, da se tražio takav tip trenera prije priprema, dobili bi ga bez problema. Husref je trenutno možda i najbolja opcija, jer zna FKS i zna dobro našu ligu, te bi najbrže mogao ustrojiti ekipu uzimajući u obzir da je prvenstveno već krenulo. Imamo dobar i kvalitetan roster igrača i kako god trebamo podržati klub, a i rezultati će doći aBd. Poz

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.