I to je sve sto ste uradili 70ih dobili Zelju, doduse Zeljo je ispao iz lige u sezoni 76/77, a u drugoj ligi je imao posjetu preko 10k u prosjeku, dok ste vi u prvoj ligi imali 7k prosjek. Vi da ste ispali iz lige, ne bi vas 50 dolazilo na tekme. Ne mos ti to skontat, stvar filozofije jaraPitarsam je napisao/la: ↑03 avg 2023, 01:58Pravi navijač mitoman!
Slika bez tona/texta.
Po Bogu ima li koji jači,pametniji,školovaniji od ovih.
Gluho i nijemih mitomana na ovom forumu.
Da momački napise “Ee nije tako bilo,nego vako “
Pa slozi argument koji se da lako provjerit,pa ja kažem
Vidi stvarno.Ne vjerujem ono sto sam licno vidio i doživio,
Al moguće da je mitoman u pravu!
Jes,al K..CU.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Eno Mirvic uzeo vlasnistvo u Bash Burgeru sa lopuzom Ihtijarevicem. Mogli bi Pitari bas udarit k.urcem o ledinu kad im covjek digne sidro 
- GrimReaper
- Kontakt:
Rijetko ko je na ovom forumu nepismen kao ovaj lik. Grandmaster 18ti dan nepismenosti. Knjigu u ruke posto je ocito da si sa gramatikom i pravopisom na vi, sa fudbalom se jos nisi susreo jer po ovome recenom pratis kriket izgleda.Pitarsam je napisao/la: ↑02 avg 2023, 21:38Cuj ovog pacenika. Ono malo,plavo garavo se izvinja i o nedacama giganta sa Koseva pise.Klub mu otputovao u Azerbedjan ekonomskon klasom sa vise predsjedanja.Krenuli 5 dana ranije da ne zakasne.Odsjedaju u motelu klase **.Placaju nocenje gdje je ukljucena casa vode iz cesme i sendvic sa trapist sirom$58.00.
Nas predjednik/gazda u medjuvremenu daje 60 000 odstete za mladog reprezentativca.Bas nam je tesko,propadamo.
22 000 protiv Torpeda
9 500 protiv Sloge.Hej ba,**** Sloge i to poslije ispadanja iz Evrope.
Veliko,golemo.
P.S.Vri vam mozak mali plavi.Sad na veliki odmor,pa cemo kasnije o
70-tim!
Buuaaaa![]()
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
- GrimReaper
- Kontakt:
Ja rekao jutros ako Mirvah nadje kako da vrati ulozeno do kraja godine zatvaranje pipe koja unosi pare, lagano pakovanje, zena,djeca i crta. FKS ostaje sa cca. 20 milki duga #SrecnoiBerictno #Propaladoneba
Life is temporary, but death is eternal.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
- Shategabri
- Kontakt:
Čuj ostaje sa 20 miliona duga...kojom logikom?GrimReaper je napisao/la: ↑03 avg 2023, 03:42Ja rekao jutros ako Mirvah nadje kako da vrati ulozeno do kraja godine zatvaranje pipe koja unosi pare, lagano pakovanje, zena,djeca i crta. FKS ostaje sa cca. 20 milki duga #SrecnoiBerictno #Propaladoneba
Mirvić dođe u klub i kaže isplatite mi mojih 20 miliona i ja idem.
I fino pljunu mu lovu, račun u minus, jel to to?!
Nekad je bolje ništa ne napisati nego pisati gluposti koje veze s vezom nemaju.
Koševo Zapad
Pitari kad ode Mirvić, toliki vam je dug da vam čovjek nema šta uzeti, možda 100 dresova i one mašine od Duljevića, a i odmah ćete se ugasiti 

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- Shategabri
- Kontakt:
Kad ode Mirvić...
Kad ode Nam...
Kad ode Tan...
Nastavi niz.
Koševo Zapad
Dug prema Mirvicu
Zasto se onda Tan i Nam nisu vratili nazad i trazili svoje pare kad to vec tako jednostavno ide? Da dug bude i preko 100 miliona, necemo spasti tako nisko i klub spasavati humanitarnim brojem, koji se koristi za lijecenje tesko oboljelih gradjana. Nezapamcena bruka i blamaza u svijetu fudbala.

Trenutno ne postoji način da čovjek vrati uloženo. Na kraju ove godine će ta cifra iznositi blizu 20 miliona maraka.
Nakon dugo vremena nemaju neke zapaženije izlazne transfere i prihodi su sve manji i manji što znači da čovjek konstantno mora pumpati svoj novac u klub. Budžet Sarajeva za ovu godinu će biti rekordan za našu ligu.
Samo ga grupna faza Lige šampiona ili Evropa lige može izvući. Čak ni igranje u Konferencijskoj ligi ne bi pokrilo tolika ulaganja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A nije ti čudno što Tan još sjedi u klubu ? Vjerovatno iz ljubaviHerson je napisao/la: ↑03 avg 2023, 08:26Dug prema Mirvicu![]()
Zasto se onda Tan i Nam nisu vratili nazad i trazili svoje pare kad to vec tako jednostavno ide? Da dug bude i preko 100 miliona, necemo spasti tako nisko i klub spasavati humanitarnim brojem, koji se koristi za lijecenje tesko oboljelih gradjana. Nezapamcena bruka i blamaza u svijetu fudbala.

- Shategabri
- Kontakt:
Tri sezone nisi zaradio fening na prodaji igrača, al imaš obraza reći nešto komšiji koji je i ove sezone prodao bar jednog igrača.
Koševo Zapad
Jedan od zapaženijih transfera Mujakića iz Sarajeva u Kortrijk, veliki novac je bio u pitanju, Tan prebacio iz jednog džepa u drugi pareVirtu4l je napisao/la: ↑03 avg 2023, 08:33Trenutno ne postoji način da čovjek vrati uloženo. Na kraju ove godine će ta cifra iznositi blizu 20 miliona maraka.
Nakon dugo vremena nemaju neke zapaženije izlazne transfere i prihodi su sve manji i manji što znači da čovjek konstantno mora pumpati svoj novac u klub. Budžet Sarajeva za ovu godinu će biti rekordan za našu ligu.
Samo ga grupna faza Lige šampiona ili Evropa lige može izvući. Čak ni igranje u Konferencijskoj ligi ne bi pokrilo tolika ulaganja.

- Shategabri
- Kontakt:
Čeka pareMamba21 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 08:37A nije ti čudno što Tan još sjedi u klubu ? Vjerovatno iz ljubaviHerson je napisao/la: ↑03 avg 2023, 08:26Dug prema Mirvicu![]()
![]()

Sad će punac s kožnom torbom. Poznato?
Zelen si ti, vjerovatno nije poznato.
Koševo Zapad
Ako misliš na Dizdarevića to je naknada za treniranje, a ne prodaja.Shategabri je napisao/la: ↑03 avg 2023, 08:38Tri sezone nisi zaradio fening na prodaji igrača, al imaš obraza reći nešto komšiji koji je i ove sezone prodao bar jednog igrača.
Onda smo i mi prodali Santosa ako tako gledaš pošto ćemo i mi dobiti jedan dio novca u vidu naknade za treniranje.
- Shategabri
- Kontakt:
I to bi bile prve pare od nekog igrača u tri sezone.arelinho je napisao/la: ↑03 avg 2023, 08:41Ako misliš na Dizdarevića to je naknada za treniranje, a ne prodaja.Shategabri je napisao/la: ↑03 avg 2023, 08:38Tri sezone nisi zaradio fening na prodaji igrača, al imaš obraza reći nešto komšiji koji je i ove sezone prodao bar jednog igrača.
Onda smo i mi prodali Santosa ako tako gledaš pošto ćemo i mi dobiti jedan dio novca u vidu naknade za treniranje.
Zato kažem, pričati nešto o našim transferima, a vaši ni ne postoje....nema baš smisla, složićeš se.
Šta bi od onakve Željine škole fudbala

Koševo Zapad
Nisi shvatio poentu i nema to veze sa Željom.Shategabri je napisao/la: ↑03 avg 2023, 08:38Tri sezone nisi zaradio fening na prodaji igrača, al imaš obraza reći nešto komšiji koji je i ove sezone prodao bar jednog igrača.
Sarajevo je posljednjih 7-8 godina pravilo ozbiljne transfere koji su pomagali vlasnicima u pravljenju finansijske konstrukcije. Sad po prvi put ne mogu računati na taj izvor prihoda, a u takvoj su situaciji da ni neki milionski transfer ne bi napravio razliku. Prihodi su sve manji i manji, u najgore moguće vrijeme, kad su ulaganja najveća.
Naš budžet će ove godine biti tri puta manji od budžeta Sarajeva, tri puta manji, i tu se sva priča završava.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
Koliko vidim, to nas nije ometalo da dovedemo igrače, da platimo neke transfere.Virtu4l je napisao/la: ↑03 avg 2023, 08:49Nisi shvatio poentu i nema to veze sa Željom.Shategabri je napisao/la: ↑03 avg 2023, 08:38Tri sezone nisi zaradio fening na prodaji igrača, al imaš obraza reći nešto komšiji koji je i ove sezone prodao bar jednog igrača.
Sarajevo je posljednjih 7-8 godina pravilo ozbiljne transfere koji su pomagali vlasnicima u pravljenju finansijske konstrukcije. Sad po prvi put ne mogu računati na taj izvor prihoda, a u takvoj su situaciji da ni neki milionski transfer ne bi napravio razliku. Prihodi su sve manji i manji, u najgore moguće vrijeme, kad su ulaganja najveća.
Naš budžet će ove godine biti tri puta manji od budžeta Sarajeva, tri puta manji, i tu se sva priča završava.![]()
Sad ćeš ti reći da je Mirvić računao na grupnu fazu i da će tako uzeti lovu.
Dobro, i šta ima vaš budžet sa našim?
Koševo Zapad
Ne može te to ometati sve dok vlasnik gura ruku u svoj džep i vadi lovu. Da budem iskren, sad već ne znam na šta je Mirvić računao jer ovo što čovjek radi nema veze s pameću, a vidim da ste se i vi pogubili i da ni vi nemate pojma šta čovjek radi. Toliko se stvari kosi sa logikom da mislim da više niko, pa ni on, ne može ponuditi racionalno objašnjenje.Shategabri je napisao/la: ↑03 avg 2023, 08:52Koliko vidim, to nas nije ometalo da dovedemo igrače, da platimo neke transfere.
Budžet je ono što diktira rezultate u fudbalu, uglavnom, desi se nekad da oni sa manjim budžetom iznenade, ali na duže staze onaj ko ima pare ima i rezultat.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa to sam i ja napisao, al opet vidimo da je čovjek uspio u Americi, zaradio para što mnogi od nas neće u životu.Virtu4l je napisao/la: ↑03 avg 2023, 08:58Ne može te to ometati sve dok vlasnik gura ruku u svoj džep i vadi lovu. Da budem iskren, sad već ne znam na šta je Mirvić računao jer ovo što čovjek radi nema veze s pameću, a vidim da ste se i vi pogubili i da ni vi nemate pojma šta čovjek radi. Toliko se stvari kosi sa logikom da mislim da više niko, pa ni on, ne može ponuditi racionalno objašnjenje.Shategabri je napisao/la: ↑03 avg 2023, 08:52Koliko vidim, to nas nije ometalo da dovedemo igrače, da platimo neke transfere.
Budžet je ono što diktira rezultate u fudbalu, uglavnom, desi se nekad da oni sa manjim budžetom iznenade, ali na duže staze onaj ko ima pare ima i rezultat.
Jes, posljednje tri sezone sigurno imamo najveći budžet i sve duple. Eto ti logike.
Koševo Zapad