FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
90
45%
Prolazak u Play off
48
24%
Grupnu fazu
62
31%

Ukupno glasova: 200

Shategabri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Shategabri » 03 avg 2023, 08:47

Gomis99 je napisao/la:
03 avg 2023, 08:41
Mene je iskreno vise sjebalo sto je Simundza odbio, nego sto smo izgubili od Sloge. Bas mi je budio neku nadu, nemam pojma. A i on ako nije mogao da se uhvati u kostac s ovim timom i ligom, onda je kukavica. Ne znam sta je zapelo.. Od ostalih kandidata ne znam sta da ocekujem, a nesto mi se plaho ni ne svidjaju, vjerovatno jer sam imao puno ocekivanja za Simundzu. Na kraju mozda jedino bih sad prizeljkivao Selimbegovica.
Meni je očekivano što je odbio.
Čovjek koji ima reputaciju i uredan CV.
I da dođe da gasi požar?! Nije lud.
Da si ga htio dovesti na kraju prošle sezone, možda bi i došao.
Pa da odradi pripreme s ekipom, selektuje igrače, ovako...Hus ti je premija i to je to.
Ne znam da li probati sa Akrapovićem, pišu da je zainteresovan.
Mada, on je specijalista za kupove, vidim da su mu to trofeji dosad.
Kakogod, daj Mirviću tog trenera više, pa da složi bar nekako ekipu do sljedeće utakmice.
Nemamo vremena za gubljenje.
Koševo Zapad

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 03 avg 2023, 08:50

Gomis99 je napisao/la:
Mene je iskreno vise sjebalo sto je Simundza odbio, nego sto smo izgubili od Sloge. Bas mi je budio neku nadu, nemam pojma. A i on ako nije mogao da se uhvati u kostac s ovim timom i ligom, onda je kukavica. Ne znam sta je zapelo.. Od ostalih kandidata ne znam sta da ocekujem, a nesto mi se plaho ni ne svidjaju, vjerovatno jer sam imao puno ocekivanja za Simundzu. Na kraju mozda jedino bih sad prizeljkivao Selimbegovica.
Liga ko liga je uzas svi znamo od namjestanja,sudjenja i cega sve nema to je tacno.Druga stvar ko zna i u klubu kakva je situacija nekako je sve amaterski i na ho ruk se radi + ono sto mi i ne znamo tako da ima i toga sto dobar trener ovdje nece doci bez obzira na novac.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 avg 2023, 08:54

Halalite na upadu, samo da pitam gdje vam to ode Radovic, vrlo vjerovatno?
Valjda zato i hocete Kapetanovica iz Slobode, sto i nije neka sreca. Mozda ste i pisali o tome, nisam vam citao temu, nego sad s jednim menadzerom pricam pa mi spomenu. On vam je utrp'o i Begu 😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 avg 2023, 08:54

samoSA je napisao/la:
03 avg 2023, 08:50
Gomis99 je napisao/la:
Liga ko liga je uzas svi znamo od namjestanja,sudjenja i cega sve nema to je tacno.Druga stvar ko zna i u klubu kakva je situacija nekako je sve amaterski i na ho ruk se radi + ono sto mi i ne znamo tako da ima i toga sto dobar trener ovdje nece doci bez obzira na novac.
Ako i dođe, dići će sidro na prvu ozbiljnu ponudu, gledaj pod Jakirević.
Koševo Zapad

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 avg 2023, 09:00

U subotu sa Hajdukom igramo u Splitu,ide flaster Trake na Livaju :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 avg 2023, 09:05

Dobra provjera nadam se da ce i trener biti do utakmice s Hajdukom

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 03 avg 2023, 09:08

Gomis99 je napisao/la:
Ma ni jedan iole ozbiljan trener nece preuzeti neki klub, čiji kadar on nije selektovao, to je vrlo rizično.Šimundžu je trebalo zvati odmah nakon završetka utakmice protiv Igmana, danas bi čekali revanš protiv Aktobea i imali tri boda na tabeli.Proklet bio dan kad je Mirza Varešanović prvi put nogom u klub kročio, nadam se da cemo se ubrzo riješiti i ovog njegovog degenerika od sina i za sva vremena završiti sa tom porodicom.

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 03 avg 2023, 09:11

Ovo sa Simundzom me podsjeća na onu scenu iz dva smo svijeta razlicita, dolazak ruskog kazališta kod Fadila opancica, na kraju završe u Cevljanovicima na koridi ljudi. Ne bi me iznenadilo ni da Simundza kroz dogledno vrijeme dodje na klupu Slobode ili tako nekog kluba.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 03 avg 2023, 09:19

Trako poslije Livaje upisuje fakultet
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 03 avg 2023, 09:24

Dobra provjera

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 03 avg 2023, 09:25

Nadam se da Mirvic trazi novog ulagaca koji ce stupiti na njegovo mjesto i da je to razlog zbog kojeg se trener ne imenuje jos uvijek. Isto tako se nadam da ce doci neko ko nije preveliki egoista kao Mirvic i ko se ne mijesa svima u rad kao Vegeta, sto je u konacnici i razlog zbog kojeg su nas napustili mnogi u posljednje vrijeme.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 03 avg 2023, 09:28

Livaja vs Trako allahau dragi :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 03 avg 2023, 09:35

Napapijri je napisao/la:
03 avg 2023, 09:25
Nadam se da Mirvic trazi novog ulagaca koji ce stupiti na njegovo mjesto i da je to razlog zbog kojeg se trener ne imenuje jos uvijek. Isto tako se nadam da ce doci neko ko nije preveliki egoista kao Mirvic i ko se ne mijesa svima u rad kao Vegeta, sto je u konacnici i razlog zbog kojeg su nas napustili mnogi u posljednje vrijeme.
Jeste to je razlog. Ali ne može da se odluči koju ponudu da prihvati, prica se da je jedna teska 50mil eura, a imaju i neki arapi nude 400 mil plus novu bordo arenu, ali ne svidjaju se Amidzi arapi valjda.
Ja ne znam sta vi mislite da je red neki ko ce skrsiti milione u ovaj cemer od lige i da gleda kako mu Vico i Gigo ebu pleme.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 03 avg 2023, 09:38

Najvjerovatnije Rozman trener, Ibricic SD.

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 03 avg 2023, 09:39

Nadam se da je utakmica protiv Sloge bio posljednji start u dresu FKS za Traku i Šahinovića. Ne dao im Allah da ih stave protiv Hajduka u prvih 11. A nisu ni za ulazak sa klupe dovoljno dobri.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 avg 2023, 09:39

Napapijri je napisao/la:
E ako je to u pitanju, onda smo ga nayebali pravo.
Znači raspustio sve jer je riješio da ide i on, al šuti dok ne završi stvari...bude li to u pitanju, baš šupački.
I to bi bio prije svega njegov poraz, al dobro.
Ako će to biti dobro za FKS, vozdra hadžija!
Koševo Zapad

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 03 avg 2023, 09:48

Ma nije to, trener uskoro, najvjerovatnije danas.

Pa neće nas protiv Hajduka voditi Hurem :mrgreen:

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 03 avg 2023, 09:49

guadalupe je napisao/la:
03 avg 2023, 09:38
Pa taj je uspio ispasti od Balzana s Malte :rol:

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 03 avg 2023, 09:52

Madafaka je napisao/la:
03 avg 2023, 09:49
guadalupe je napisao/la:
03 avg 2023, 09:38
Pa taj je uspio ispasti od Balzana s Malte :rol:
Nismo ni mi bajni za ismijavanje :D
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 03 avg 2023, 09:53

Shategabri je napisao/la:
03 avg 2023, 09:39
Napapijri je napisao/la:
E ako je to u pitanju, onda smo ga nayebali pravo.
Znači raspustio sve jer je riješio da ide i on, al šuti dok ne završi stvari...bude li to u pitanju, baš šupački.
I to bi bio prije svega njegov poraz, al dobro.
Ako će to biti dobro za FKS, vozdra hadžija!
hoce to kad nam je "trener" umislio da je torpedo plitak potok i da ih s pola formacije i 10 igraca mozes nakantati. 100% me niko ne moze uvjeriti u suprotno da nije sve podredio jednoj stvari, katastrofa..

Zatisje pred buru?

ebiga veliki je minus ovaj neuspjeh kad uzmes sva ulaganja u obzir. Bas ispusena fora ali ti niko Mirvah kriv nije. Kad si doticnog ostavio a cim je pistaljka oznacila kraj prosle sezone trebao si ga se rijesiti. To je mahala prouzrokovala sve, ebo li im transfer sve. To je kad ljudi ne mogu sacekati da sazrije pa uberu onako zeleno. Sitan Sicar naspram onog sto se dobije za posten i predan rad.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”