Nikakvo to mjerilo nije, mlad i za nase uslove odlican trener.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Shategabri
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma pročitao ga čovjek nakon 25 minuta i ugasio ko opušak.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 avg 2023, 09:53hoce to kad nam je "trener" umislio da je torpedo plitak potok i da ih s pola formacije i 10 igraca mozes nakantati. 100% me niko ne moze uvjeriti u suprotno da sve je podredio jednoj stvari, katastrofa..Shategabri je napisao/la: ↑03 avg 2023, 09:39E ako je to u pitanju, onda smo ga nayebali pravo.Napapijri je napisao/la: ↑03 avg 2023, 09:25Nadam se da Mirvic trazi novog ulagaca koji ce stupiti na njegovo mjesto i da je to razlog zbog kojeg se trener ne imenuje jos uvijek. Isto tako se nadam da ce doci neko ko nije preveliki egoista kao Mirvic i ko se ne mijesa svima u rad kao Vegeta, sto je u konacnici i razlog zbog kojeg su nas napustili mnogi u posljednje vrijeme.
Znači raspustio sve jer je riješio da ide i on, al šuti dok ne završi stvari...bude li to u pitanju, baš šupački.
I to bi bio prije svega njegov poraz, al dobro.
Ako će to biti dobro za FKS, vozdra hadžija!
Zatisje pred buru?
ebiga veliki je minus ovaj neuspjeh kad uzmes sva ulaganja u obzir. Bas ispusena fora ali ti niko Mirvah kriv nije. Kad si doticnog ostavio a cim je pistaljka oznacila kraj prosle sezone trebao si ga se rijesiti. To je mahala prouzrokovala sve, ebo li im transfer sve. To je kad ljudi ne mogu sacekati da sazrije pa uberu onako zeleno. Sitan Sicar naspram onog sto se dobije za posten i predan rad.
Ti tamo sat vremena i ovamo sat i po nisi u stanju skontati da ti je čovjek otkrio slabu stranu i da ti ona osmica baca igrače ko levate ko da je on Il Fenomeno.
Pa on se na kraju pita za sve, samim tim je najodgovorniji.
Nije mu niko kriv što je on mislio da su Ajla i Mirza pravi ljudi i da će mu pomoći da ostvari što je zamislio s FKS.
Koševo Zapad
Jel fakat ili se zaj.?
Ovo je gore nego u ratu 
Jako puno neprovjerenih informacija, jbg, i do mene je što sam sinoć pisao, a nisam trebao.
Možda ipak ne bude Husref i možda dobijemo SD danas. Sada hoćemo li biti zadovoljni ili ne, teren će biti mjerilo bez obzira ko došao
Jako puno neprovjerenih informacija, jbg, i do mene je što sam sinoć pisao, a nisam trebao.
Možda ipak ne bude Husref i možda dobijemo SD danas. Sada hoćemo li biti zadovoljni ili ne, teren će biti mjerilo bez obzira ko došao
Naravno da je mjerilo. U 2 utakmice primio 5 golova uz dopuštenih 20 suteva u okvir gola. Pa njega je Varesanovic pomeo na pripremama.
-
- Kontakt:
Baš

Hoce li biti publike u subotu?
Pa Malta nije amaterska liga covjece odavno, Maribor je u 90 min jedva prosao Birikaru , Hamurin je dobio Dinama gruzijce od kojih smo mi ispali i ovo za prijateljsku ti je smjesno mjerilo u najmanju ruku .
-
- Kontakt:
Puno se ovdje štrumfova nakotilo.
Zatvorenog tipa je utakmica,cak piše da se nece igrati na Poljudu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Hocemo li imati trenera makar na prijateljskoj 

- Shategabri
- Kontakt:
Dogovoren je novi trener uskoro potpis
Ovaj je specijalista za skok igru...nema vise golove da primamo iz kornera 

Pa kako je dosao Mirvic? Tako isto ce doci i neki drugi ulagac. Ne brini, nije ovo rupa bez dna, to su ljudi biznismeni i sasvim sigurno ne bi ni ulagali da nemaju odredjeni povrat i zaradu.nokee je napisao/la: ↑03 avg 2023, 09:35Jeste to je razlog. Ali ne može da se odluči koju ponudu da prihvati, prica se da je jedna teska 50mil eura, a imaju i neki arapi nude 400 mil plus novu bordo arenu, ali ne svidjaju se Amidzi arapi valjda.Napapijri je napisao/la: ↑03 avg 2023, 09:25Nadam se da Mirvic trazi novog ulagaca koji ce stupiti na njegovo mjesto i da je to razlog zbog kojeg se trener ne imenuje jos uvijek. Isto tako se nadam da ce doci neko ko nije preveliki egoista kao Mirvic i ko se ne mijesa svima u rad kao Vegeta, sto je u konacnici i razlog zbog kojeg su nas napustili mnogi u posljednje vrijeme.
Ja ne znam sta vi mislite da je red neki ko ce skrsiti milione u ovaj cemer od lige i da gleda kako mu Vico i Gigo ebu pleme.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Problem je sto svaki jaci trener prije zeli u Muru ili Rudes nego u Sarajevo koje mi ovdje gledamo kao nas najperspektivniji sportski kolektiv, to je ono sto mene boli, jer ne shvatamo da smo ispod dna, i da koliko god nekome dajes i nagovaras taj nece..Pitarsam je napisao/la: ↑03 avg 2023, 01:52Nazalost,nije nam puno trebalo ove sezone.
Da je Mirvic uspio da dovede Delaca i provjerenog visokog centarhalfa,prosli bi Torpedo,pobijedili bi Slogu,Mirza bi još bio trener.
HAj ga znaj na šta će izaći na kraju.
Novci nisu problem,volja i ljubav Mirvica prema Sarajevu je neupitna.Problem je ko ga savjetuje sto se tehničkih stvari tiče ?!
Naravno da ne mislim da ulaze sto je lud za Sarajevom. Ali isto tako nisam lud da mislim da ce se otimati da nas preuzmu kad ovaj odluci dici sidro. Razloga je milijarda!Napapijri je napisao/la: ↑03 avg 2023, 10:17Pa kako je dosao Mirvic? Tako isto ce doci i neki drugi ulagac. Ne brini, nije ovo rupa bez dna, to su ljudi biznismeni i sasvim sigurno ne bi ni ulagali da nemaju odredjeni povrat i zaradu.nokee je napisao/la: ↑03 avg 2023, 09:35Jeste to je razlog. Ali ne može da se odluči koju ponudu da prihvati, prica se da je jedna teska 50mil eura, a imaju i neki arapi nude 400 mil plus novu bordo arenu, ali ne svidjaju se Amidzi arapi valjda.Napapijri je napisao/la: ↑03 avg 2023, 09:25Nadam se da Mirvic trazi novog ulagaca koji ce stupiti na njegovo mjesto i da je to razlog zbog kojeg se trener ne imenuje jos uvijek. Isto tako se nadam da ce doci neko ko nije preveliki egoista kao Mirvic i ko se ne mijesa svima u rad kao Vegeta, sto je u konacnici i razlog zbog kojeg su nas napustili mnogi u posljednje vrijeme.
Ja ne znam sta vi mislite da je red neki ko ce skrsiti milione u ovaj cemer od lige i da gleda kako mu Vico i Gigo ebu pleme.
Gdje prestaje logika počinje FK Sarajevo, prvo ovaj cirkus oko lijevog beka pa sad u svom ovom rasulu dogovorena prijateljska protiv ekipe jače od svih ekipa s priprema kad se saberu bez obzira na to što nemamo SS. 

Kakve stvari se pisu

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.