Imas isto tako par navijackih grupa cija jedina svrha politcko djelovanje koje se ogleda u antidrzavnoj politciAntipolitika3 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 10:08Imas par idiota poput Rihovskog i Neutrala koji dodju i vezu politiku uz sport i naravno tu su pijaćari koji malo upadnu frustrirani i ljubomorni i dobijes ratne teme kad se nakaci jos par balavaca.DamirT je napisao/la: ↑03 avg 2023, 10:01Shategabri je napisao/la: ↑03 avg 2023, 08:07Meni se čini da ćemo mi na kraju ostati usamljeni na toj listi.
Jbt, zemlja koja je dala takve fudbalere, a gledaj sramote![]()
Bitno je da se vi koljete zbog politike, dok se političari vozaju u skupim limuzinama koje su odrali sa vaših leđa![]()
![]()
![]()
Uglavnom tema dno dna.
Sretno danas nasim klubovima ,ne znam sto se dogadja sa nasim nogometnim talentom da smo u nogometu postali tako ocajni .Sumnjam da islandjani i farani vise ulazu novca u nogomet od nasih,sad ili je do sistema rada ili smo bas ostali u ex you poimanju nogometne igre gdje je najvaznije odigrati za raju.
Danas Zeljo nazalost osakacen ozljedama i bit ce jako tesko doci do povoljnog razultata dok ova Austria uopce nije neki bauk,njih su cak vec izbacivali nasi iduci protivnici tako da Borac discipliniranom igrom kakvu preferira Marinovic moze doci do 3.pretkola.
Sretno svima i da sto duze svi uzivamo u europi![]()