Premijer liga BiH - aktuelno

diplomatija
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la diplomatija » 03 avg 2023, 11:07

Je li to već počelo pisanje od divove?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 avg 2023, 11:07

killafrommanilla je napisao/la:
03 avg 2023, 11:01
To ti ostaje kao jedina nada, da Pitari po ko zna koji out upucaju sebe u nogu :mrgreen:
Pazi sad šta ti pišeš, kao navijač kluba kojem bi ovaj trebao biti konkurencija za vrh tabele. Pretpostavljam da su to ambicije Veleža.

A onda se ljutite kad napišemo da ste lizači njihovog čmara. Ovaj post je najbolji primjer u šta ste se pretvorili.

Čuj meni ostaje nada :rol: Kao da se to neće odraziti na plasmn njegovog kluba. :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 03 avg 2023, 11:09

Shategabri je napisao/la:
03 avg 2023, 11:06
Znači, Bašić valja, Rozman ne valja?
Čega su se likovi dosjetili, genijalno :tokralju:

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 03 avg 2023, 11:15

Ma dajte valjanih kontra argumenata,pustite se gramatičkih grešaka i brige o Mirvicu.
Popustit ću vas danas da vam ne kvarim dan,ali ide nastavak 70- tih
i čuveno ”Famose,Famoseeee eto Želje tamo se”!😜
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 03 avg 2023, 11:17

Virtu4l je napisao/la:
03 avg 2023, 10:52
Idi slavi dobio si trenera. Po ovome što vidim, odličan.

Zamalo je prošao Balzan sa Malte u prvom pretkolu.
Izbacio je i bundesligasa..po tvojim mjerilima najbolji ikad u nasoj ligi..

Vratite dokurcinu evo vam virto
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 03 avg 2023, 11:17

Ovo je rizican, ali dobar potez Mirvaha, po mom misljenju. Naravno, radi cistog rivaliteta ne zelim da uspije, ali trudim se da budem objektivan na momenat.

Nisam toliko upoznat sa radom ovog Rozmana, ali cim ima ovakav CV u ovim godinama, potencijal je tu. Njemu je najveci problem sto bi ga toksicna mahala vrlo lako mogla progutati. Kod vas su takve stvari puno veca prijetnja nego u drugim klubovima, naopaki ste kao ljudi i imate pogan mentalitet. Ibricicu se vec to nece desiti, on je namazan tip, ali on ce nakon prve greske biti seljacic, Dzekin haver, taldzija, Zeljin navijac itd.

Za ligu su ove stvari dobre. Treba Vico uvesti pravilo da trener mora imati manje od 45 godina i iskustvo rada vani da bi dobio posao u PLBiH.
1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 avg 2023, 11:21

feniksptica je napisao/la:
03 avg 2023, 11:17
Ja mu želim svu sreću, mislim njemu lično, jer će mu trebati. Čovjek se sa 40 godina dohvatio posla koji mu može uništiti karijeru kao svakom treneru prije njega. Ako ne zadovolji analitični istok sumnjam da će kasnije moći i u Rudar iz Velenja.
Voli te tvoje Sarajevo.

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 03 avg 2023, 11:22

Pitarsam je napisao/la:
03 avg 2023, 11:15
Ma dajte valjanih kontra argumenata,pustite se gramatičkih grešaka i brige o Mirvicu.
Ne mogu nepismeni pisati historiju.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 avg 2023, 11:22

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
Ovo je rizican, ali dobar potez Mirvaha, po mom misljenju. Naravno, radi cistog rivaliteta ne zelim da uspije, ali trudim se da budem objektivan na momenat.

Nisam toliko upoznat sa radom ovog Rozmana, ali cim ima ovakav CV u ovim godinama, potencijal je tu. Njemu je najveci problem sto bi ga toksicna mahala vrlo lako mogla progutati. Kod vas su takve stvari puno veca prijetnja nego u drugim klubovima, naopaki ste kao ljudi i imate pogan mentalitet. Ibricicu se vec to nece desiti, on je namazan tip, ali on ce nakon prve greske biti seljacic, Dzekin haver, taldzija, Zeljin navijac itd.

Za ligu su ove stvari dobre. Treba Vico uvesti pravilo da trener mora imati manje od 45 godina i iskustvo rada vani da bi dobio posao u PLBiH.
Pa cijela je liga toksična da se razumijemo.

A ako pogledaš, Feđa je baš dobio podršku, al kad ne ide, ne ide.
I Mirza je imao podršku, tribine pune, ok bilo je kritika, sjever nije htio preći preko nekih stvari, al teško da je to razlog što mu nije išlo.

Da, u Sarajevu je veći pritisak nego u ostalim klubovima.
Nekad je i u Želji bilo tako. Pa ste se prilagodili, što je dobro.
Mi ne možemo tako obzirom na uslove, budžet, nije realno da kažemo borba za Evropu nam je plafon.
Mislim onda nema svrhe raditi sve ovo, koji q će ti budžet i ekipa od 10 miliona ako ćeš se boriti za 4. mjesto?

Mi svakako nismo bolje mogli obzirom da je liga počela.
Čudi me da je htio čovjek obzirom da je imao aktivan angažman.
Koševo Zapad

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 03 avg 2023, 11:23

Pitarsam je napisao/la:
03 avg 2023, 11:15
Ma slobodno ti pisi niko te ne ferma ni 2%
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 avg 2023, 11:24

Virtu4l je napisao/la:
03 avg 2023, 11:21
feniksptica je napisao/la:
Ja mu želim svu sreću, mislim njemu lično, jer će mu trebati. Čovjek se sa 40 godina dohvatio posla koji mu može uništiti karijeru kao svakom treneru prije njega. Ako ne zadovolji analitični istok sumnjam da će kasnije moći i u Rudar iz Velenja.
Možda čovjek vidio priliku da se bori za trofeje, da ne bude više trener razvojne ekipe.
Uz to vjerovatno dobio i dobru platu.
Jel rizik, jeste. Onda bolje da se uhvatio kakve kancelarije i pečata. I lupaj.
Koševo Zapad

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 03 avg 2023, 11:27

Virtu4l je napisao/la:
03 avg 2023, 11:07
killafrommanilla je napisao/la:
03 avg 2023, 11:01
To ti ostaje kao jedina nada, da Pitari po ko zna koji out upucaju sebe u nogu :mrgreen:
Pazi sad šta ti pišeš, kao navijač kluba kojem bi ovaj trebao biti konkurencija za vrh tabele. Pretpostavljam da su to ambicije Veleža.

A onda se ljutite kad napišemo da ste lizači njihovog čmara. Ovaj post je najbolji primjer u šta ste se pretvorili.

Čuj meni ostaje nada :rol: Kao da se to neće odraziti na plasmn njegovog kluba. :bow:
Naravno da ti ostaje nada, pa vidis li koliko dnevno razmisljas o Sarajevu, to ti se zove strah da se ne posloze kockice. Ti bi guzice dao da je Husref dosao, priznaj :mrgreen:

Pretvorili smo se u ono da gledamo samo sebe, Sarajevo nas nije dobilo do prosle god par sezona, ne odgadjamo utakmice jer gledamo sebe (pitaj Sarajevo, nase nadredjene, jel :mrgreen:). Mane vise Amar zovne Tanovica, sjedne se u jablanicu, dogovori se ishod u Vrapcicima i mirno. Sad kad nema toga, naravno da smo filijala. Jos boli poraz za titulu kad ste nam prebacivali da igramo za Zrinjski jer necemo da pustimo vama. Mentalitet :D

Ja da ovoliko pokusavam ocrniti Zrinjski, pa ubio bih se brate. Ali to ti je strah. Dok npr. mi znamo na kojim je temeljima napravljen Zrinjski i mene iskreno ne tangira sto imaju 8 titula, a mi nijednu, jer zna svako da sutra ako se ugase, niko nece plakati. Bili drzavni projekt kao mnogi klubovi koji su na smetljistu historije. Nema tu 'tradicije' kad dodje Dragan Covic u paradnoj majici sa inicijalima kao da je fizioterapeut :lol: To ti dovoljno govori. Dvaput neka zavrse sedmi, niko ih pratiti nece.

A ako Sarajevo napravi rezultat, sa navijacima kakve vec ima, sa tradicijom i svim sto ide uz to, pa ti ces na inzulinu zavrsit :mrgreen: Hvalis Dala, hvalis Husrefa, bukvalno pokusavas krojiti misljenje Pitarima da sabotiraju svaki korak naprijed njihovog kluba. Pacenicki zivotom, ja bih se kazem ti ubio da sam opsjednut rivalom kao ti.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 03 avg 2023, 11:29, ukupno mijenjano 2 puta.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 03 avg 2023, 11:27

03 avg 2023, 11:22

I Mirza je imao podršku, tribine pune, ok bilo je kritika, sjever nije htio preći preko nekih stvari, al teško da je to razlog što mu nije išlo.

Mi ne možemo tako obzirom na uslove, budžet, nije realno da kažemo borba za Evropu nam je plafon.
Mislim onda nema svrhe raditi sve ovo, koji q će ti budžet i ekipa od 10 miliona ako ćeš se boriti za 4. mjesto?

Ma ne sukam ja, nego fakat kazem, veliki je to problem kod vas. Ima i kod drugih, ali kod vas je x10. Nije to toliko do rezultata, koliko do mentaliteta. Zrinjski ima puno bolje rezultate nego vi, pa je tamo neuporedivo manji pritisak.
1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 avg 2023, 11:28

Fakat nije ni čudo što ih zovu svojom filijalom. :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

DonRamiz
Kontakt:

Post Postao/la DonRamiz » 03 avg 2023, 11:29

Koliko ce ovaj slovenac dugo ostati?
6 mjeseci? Mozda 9?

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 03 avg 2023, 11:30

Kad nas vec niko nije htio preuzet i kad nas je odbilo bar 100 trenera, onda je Rozman super. Mada ni sa njim navijaci Zeljeznicara nece biti zadovoljni. Opet je Mirvic pogrijesio. Samo iz greske u gresku, ugasit ce nas ovako. Steta.
since 1973

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 03 avg 2023, 11:30

Virtu4l je napisao/la:
03 avg 2023, 11:28
Fakat nije ni čudo što ih zovu svojom filijalom. :kafa:
Lose, lose. Ide jos jedna kanta za bjezanje od cinjenica :mrgreen: Jesi mjerio secer jutros :D
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 avg 2023, 11:31

Zanimljivo imali su prošle sezone 2 duela u Sloveniji Domzale(Rozman) vs Radomlje(Basic) ...Oba duela je dobio Domzale sa Rozmanom prva 3:1 ,druga 2:0. A sadašnji golman Zeljeznicara Mulalic je tad branio za Domzale :)
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 avg 2023, 11:32, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 avg 2023, 11:32

03 avg 2023, 11:27
03 avg 2023, 11:22

Ma ne sukam ja, nego fakat kazem, veliki je to problem kod vas. Ima i kod drugih, ali kod vas je x10. Nije to toliko do rezultata, koliko do mentaliteta. Zrinjski ima puno bolje rezultate nego vi, pa je tamo neuporedivo manji pritisak.
Nisam ni rekao da šukaš, otprilike istu stvar nazivamo svako iz svog ugla, na svoj način.
Zrinjski nema ni blizu navijačku bazu kao mi, znaš i sam.
Teško je to za uporediti.
Zrinjski nikad dosad nije imao pritisak kakav je kod nas ili kakav je bio kod vas.
Koševo Zapad

Herson

Post Postao/la Herson » 03 avg 2023, 11:36

Svaka cast @killafrommanilla, sve tacno od a do ž. Samo bih dodao jednu stvar, pored opsjednutosti sa Sarajevom ima i veci problem, a to je sama opsjednutost ovim forumom. Vec 15 godina je ovdje i ima skoro nevjerovatnih 60,000 komentara iza sebe. :crazy: :crazy: Vjerujem da bi i njemu prijao neki odmor od svega ovoga, sto je previse previse je.
Zadnja izmjena: Herson, dana/u 03 avg 2023, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: obagol i 17 gostiju.