Premijer liga BiH - aktuelno
- diplomatija
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Je li to već počelo pisanje od divove?
Pazi sad šta ti pišeš, kao navijač kluba kojem bi ovaj trebao biti konkurencija za vrh tabele. Pretpostavljam da su to ambicije Veleža.killafrommanilla je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:01To ti ostaje kao jedina nada, da Pitari po ko zna koji out upucaju sebe u nogu![]()
A onda se ljutite kad napišemo da ste lizači njihovog čmara. Ovaj post je najbolji primjer u šta ste se pretvorili.
Čuj meni ostaje nada

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Čega su se likovi dosjetili, genijalno

Ma dajte valjanih kontra argumenata,pustite se gramatičkih grešaka i brige o Mirvicu.
Popustit ću vas danas da vam ne kvarim dan,ali ide nastavak 70- tih
i čuveno ”Famose,Famoseeee eto Želje tamo se”!
Popustit ću vas danas da vam ne kvarim dan,ali ide nastavak 70- tih
i čuveno ”Famose,Famoseeee eto Želje tamo se”!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- feniksptica
- Kontakt:
Izbacio je i bundesligasa..po tvojim mjerilima najbolji ikad u nasoj ligi..
Vratite dokurcinu evo vam virto
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ovo je rizican, ali dobar potez Mirvaha, po mom misljenju. Naravno, radi cistog rivaliteta ne zelim da uspije, ali trudim se da budem objektivan na momenat.
Nisam toliko upoznat sa radom ovog Rozmana, ali cim ima ovakav CV u ovim godinama, potencijal je tu. Njemu je najveci problem sto bi ga toksicna mahala vrlo lako mogla progutati. Kod vas su takve stvari puno veca prijetnja nego u drugim klubovima, naopaki ste kao ljudi i imate pogan mentalitet. Ibricicu se vec to nece desiti, on je namazan tip, ali on ce nakon prve greske biti seljacic, Dzekin haver, taldzija, Zeljin navijac itd.
Za ligu su ove stvari dobre. Treba Vico uvesti pravilo da trener mora imati manje od 45 godina i iskustvo rada vani da bi dobio posao u PLBiH.
Nisam toliko upoznat sa radom ovog Rozmana, ali cim ima ovakav CV u ovim godinama, potencijal je tu. Njemu je najveci problem sto bi ga toksicna mahala vrlo lako mogla progutati. Kod vas su takve stvari puno veca prijetnja nego u drugim klubovima, naopaki ste kao ljudi i imate pogan mentalitet. Ibricicu se vec to nece desiti, on je namazan tip, ali on ce nakon prve greske biti seljacic, Dzekin haver, taldzija, Zeljin navijac itd.
Za ligu su ove stvari dobre. Treba Vico uvesti pravilo da trener mora imati manje od 45 godina i iskustvo rada vani da bi dobio posao u PLBiH.
1921
Ja mu želim svu sreću, mislim njemu lično, jer će mu trebati. Čovjek se sa 40 godina dohvatio posla koji mu može uništiti karijeru kao svakom treneru prije njega. Ako ne zadovolji analitični istok sumnjam da će kasnije moći i u Rudar iz Velenja.feniksptica je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:17Izbacio je i bundesligasa..po tvojim mjerilima najbolji ikad u nasoj ligi..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Pa cijela je liga toksična da se razumijemo.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:17Ovo je rizican, ali dobar potez Mirvaha, po mom misljenju. Naravno, radi cistog rivaliteta ne zelim da uspije, ali trudim se da budem objektivan na momenat.
A ako pogledaš, Feđa je baš dobio podršku, al kad ne ide, ne ide.
I Mirza je imao podršku, tribine pune, ok bilo je kritika, sjever nije htio preći preko nekih stvari, al teško da je to razlog što mu nije išlo.
Da, u Sarajevu je veći pritisak nego u ostalim klubovima.
Nekad je i u Želji bilo tako. Pa ste se prilagodili, što je dobro.
Mi ne možemo tako obzirom na uslove, budžet, nije realno da kažemo borba za Evropu nam je plafon.
Mislim onda nema svrhe raditi sve ovo, koji q će ti budžet i ekipa od 10 miliona ako ćeš se boriti za 4. mjesto?
Mi svakako nismo bolje mogli obzirom da je liga počela.
Čudi me da je htio čovjek obzirom da je imao aktivan angažman.
Koševo Zapad
Ma slobodno ti pisi niko te ne ferma ni 2%
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- Shategabri
- Kontakt:
Možda čovjek vidio priliku da se bori za trofeje, da ne bude više trener razvojne ekipe.Virtu4l je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:21Ja mu želim svu sreću, mislim njemu lično, jer će mu trebati. Čovjek se sa 40 godina dohvatio posla koji mu može uništiti karijeru kao svakom treneru prije njega. Ako ne zadovolji analitični istok sumnjam da će kasnije moći i u Rudar iz Velenja.feniksptica je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:17Izbacio je i bundesligasa..po tvojim mjerilima najbolji ikad u nasoj ligi..
Uz to vjerovatno dobio i dobru platu.
Jel rizik, jeste. Onda bolje da se uhvatio kakve kancelarije i pečata. I lupaj.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Naravno da ti ostaje nada, pa vidis li koliko dnevno razmisljas o Sarajevu, to ti se zove strah da se ne posloze kockice. Ti bi guzice dao da je Husref dosao, priznajVirtu4l je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:07Pazi sad šta ti pišeš, kao navijač kluba kojem bi ovaj trebao biti konkurencija za vrh tabele. Pretpostavljam da su to ambicije Veleža.killafrommanilla je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:01To ti ostaje kao jedina nada, da Pitari po ko zna koji out upucaju sebe u nogu![]()
A onda se ljutite kad napišemo da ste lizači njihovog čmara. Ovaj post je najbolji primjer u šta ste se pretvorili.
Čuj meni ostaje nadaKao da se to neće odraziti na plasmn njegovog kluba.
![]()

Pretvorili smo se u ono da gledamo samo sebe, Sarajevo nas nije dobilo do prosle god par sezona, ne odgadjamo utakmice jer gledamo sebe (pitaj Sarajevo, nase nadredjene, jel

Ja da ovoliko pokusavam ocrniti Zrinjski, pa ubio bih se brate. Ali to ti je strah. Dok npr. mi znamo na kojim je temeljima napravljen Zrinjski i mene iskreno ne tangira sto imaju 8 titula, a mi nijednu, jer zna svako da sutra ako se ugase, niko nece plakati. Bili drzavni projekt kao mnogi klubovi koji su na smetljistu historije. Nema tu 'tradicije' kad dodje Dragan Covic u paradnoj majici sa inicijalima kao da je fizioterapeut

A ako Sarajevo napravi rezultat, sa navijacima kakve vec ima, sa tradicijom i svim sto ide uz to, pa ti ces na inzulinu zavrsit

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 03 avg 2023, 11:29, ukupno mijenjano 2 puta.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Ma ne sukam ja, nego fakat kazem, veliki je to problem kod vas. Ima i kod drugih, ali kod vas je x10. Nije to toliko do rezultata, koliko do mentaliteta. Zrinjski ima puno bolje rezultate nego vi, pa je tamo neuporedivo manji pritisak.Shategabri je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:22Pa cijela je liga toksična da se razumijemo.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:17Ovo je rizican, ali dobar potez Mirvaha, po mom misljenju. Naravno, radi cistog rivaliteta ne zelim da uspije, ali trudim se da budem objektivan na momenat.
I Mirza je imao podršku, tribine pune, ok bilo je kritika, sjever nije htio preći preko nekih stvari, al teško da je to razlog što mu nije išlo.
Mi ne možemo tako obzirom na uslove, budžet, nije realno da kažemo borba za Evropu nam je plafon.
Mislim onda nema svrhe raditi sve ovo, koji q će ti budžet i ekipa od 10 miliona ako ćeš se boriti za 4. mjesto?
1921
Fakat nije ni čudo što ih zovu svojom filijalom. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koliko ce ovaj slovenac dugo ostati?
6 mjeseci? Mozda 9?
6 mjeseci? Mozda 9?
Kad nas vec niko nije htio preuzet i kad nas je odbilo bar 100 trenera, onda je Rozman super. Mada ni sa njim navijaci Zeljeznicara nece biti zadovoljni. Opet je Mirvic pogrijesio. Samo iz greske u gresku, ugasit ce nas ovako. Steta.
since 1973
-
- Kontakt:
Lose, lose. Ide jos jedna kanta za bjezanje od cinjenica

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Zanimljivo imali su prošle sezone 2 duela u Sloveniji Domzale(Rozman) vs Radomlje(Basic) ...Oba duela je dobio Domzale sa Rozmanom prva 3:1 ,druga 2:0. A sadašnji golman Zeljeznicara Mulalic je tad branio za Domzale 

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 avg 2023, 11:32, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Shategabri
- Kontakt:
Nisam ni rekao da šukaš, otprilike istu stvar nazivamo svako iz svog ugla, na svoj način.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:27Ma ne sukam ja, nego fakat kazem, veliki je to problem kod vas. Ima i kod drugih, ali kod vas je x10. Nije to toliko do rezultata, koliko do mentaliteta. Zrinjski ima puno bolje rezultate nego vi, pa je tamo neuporedivo manji pritisak.Shategabri je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:22Pa cijela je liga toksična da se razumijemo.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:17Ovo je rizican, ali dobar potez Mirvaha, po mom misljenju. Naravno, radi cistog rivaliteta ne zelim da uspije, ali trudim se da budem objektivan na momenat.
Zrinjski nema ni blizu navijačku bazu kao mi, znaš i sam.
Teško je to za uporediti.
Zrinjski nikad dosad nije imao pritisak kakav je kod nas ili kakav je bio kod vas.
Koševo Zapad
Svaka cast @killafrommanilla, sve tacno od a do ž. Samo bih dodao jednu stvar, pored opsjednutosti sa Sarajevom ima i veci problem, a to je sama opsjednutost ovim forumom. Vec 15 godina je ovdje i ima skoro nevjerovatnih 60,000 komentara iza sebe.
Vjerujem da bi i njemu prijao neki odmor od svega ovoga, sto je previse previse je.

Zadnja izmjena: Herson, dana/u 03 avg 2023, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.