FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
4 stranca su okej. Uvijek ce neko faliti ili zbog kartona ili zbog povreda pa se taj cetvrti moze ubaciti. 5 bi bilo previse. Ovako i da Kyeremeh ne dobije srpske papire opet nije belaj, ali bi bolje bilo da se to sredi zbig narednih prelaznih rokova.
Guliu nek je sretno da nam se vrati jos bolji
Guliu nek je sretno da nam se vrati jos bolji
90!
- morsecode
- Kontakt:
Iskreno se nadam da smo konacno pogodili sa kadrom. Stati iza trenera i pruziti podrsku. Smanjiti ocekivanja jer covjek dolazi na gotovo. Sto se tice Ibricica, smrdi mi to malo, ali opet covjek ima dosta iskustva u HR i SLO.
"To je jednostavno SARAJEVO"
Ma jok ba,yebavat im majke i za najmanju gresku jedino tako ce postati boljiLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 avg 2023, 13:21i ako ne daj Boze igra bude stekala, pomiriti se s tim, a ne divljati sto npr Buljubasic vrati loptu golmanu.. Podrska slijepazagorski je napisao/la: ↑03 avg 2023, 13:19Eh sad bi volio da Mirvic jasno kaze da ce se iza ovog trenera stati po svaku cijenu i da ce dobiti svo moguce vrijeme da napravi red i sistem.
Nikakvi klanovi,bojkoti klinci palci nista.
A i da mi kao navijaci damo svoj doprinos i podrsku,dolaskom na utakmice,uclanjenjem itd., pa da ovo sve konacno krene kako treba aBd.je obavezna

Šta bi dao sad da dočekam spremnog Penarandu da zaigra jbt, al nema od tog filma ništa...
Gledam da je Simon u Rijeci igrao sisteme sa 3 nazad, 3-4-3, 3-5-2, 3-4-1-2... šta će kod nas raditi ne znam, al znam da nemamo 3 kvalitetna štopera za takvog sistema
Gledam da je Simon u Rijeci igrao sisteme sa 3 nazad, 3-4-3, 3-5-2, 3-4-1-2... šta će kod nas raditi ne znam, al znam da nemamo 3 kvalitetna štopera za takvog sistema

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Dolazi nam trener kojeg je Mirza rastavio na onoj pripremnoj protiv Domžala. Ali pripremne su jedno, takmičarske tekme nešto sasvim drugo. Taj isti Domžale par dana prije nas dobio Rijeku mislim 3:0. Ludilo, ludilo, ludilo 

Od mene podrška, valjda bude dobro
Od mene podrška, valjda bude dobro
To slučajno zaborave. Da je izjavio nešto ala "Sarajevo je toksična sredina" istražili bi mu i porodično stablo.
The saddest thing in life is wasted talent.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nemojte molim vasBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 13:33
https://****.ba/sport/nogomet/senijad-ibricic-zapjevao-grbavicu-moj-zivot-cijeli-video/209949
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- skullcrusher
- Kontakt:
Sta to pokusavas brate ? Da opet pocne pljuvanje ovdje jel ? Haha Boze sacuvajBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 13:33
https://****.ba/sport/nogomet/senijad-ibricic-zapjevao-grbavicu-moj-zivot-cijeli-video/209949
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Citajuci komentare po mrezama mogu zakljuciti da najvise pljuju neupuceni ljudi koji i dan danas ne znaju razliku izmedju sportskog direktora i direktora...takvi su i najglasniji
-
- Kontakt:
Jao majko kako vas nije sramota spominjati Ibričića i kone i Simona i prijateljsku. Vi bi svi volili da je vazda bojkot neki.
Baš krenuo da gledam ima li neki štoper da valja da ga dovedu sa sobom, ali baš ništa. Čestitke Simonu kakve je stvari postigao sa ovim sranjem od ekipe
Ovo Domžale bi se borilo za opstanak ovdje.
Baš krenuo da gledam ima li neki štoper da valja da ga dovedu sa sobom, ali baš ništa. Čestitke Simonu kakve je stvari postigao sa ovim sranjem od ekipe

Ovo Domžale bi se borilo za opstanak ovdje.
docekat cemo, sabura samo. Pregazit cemo sve.
Penaranda koliko god lud bio, profesionalac je koji je skoro vrijedio 10mil i igrao u najboljim ligama svijeta.
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 03 avg 2023, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
daj samo prosipajte negativu
nemojte da bi kojim slucajem napisali sta pozitivno
nemojte da bi kojim slucajem napisali sta pozitivno
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Dobar izbor, samo da krene kako treba.
Radije neko ko nije uvijek navijao za nas, ali da dobro radi nego neki pitar s dna kace koji ce nas dublje zavaliti dovodeci Kanurice, Kramare i Guzine.
Ibricicu ocito ambicije ne fali, sad ce imati i jacu finansijsku konstrukciju za to, pa cemo ga vidjeti na djelu.
Ibricicu ocito ambicije ne fali, sad ce imati i jacu finansijsku konstrukciju za to, pa cemo ga vidjeti na djelu.
Zadnja izmjena: Conscious, dana/u 03 avg 2023, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sretno novom šefu i SD-u 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Koliko se na silu pokusava sve ocrniti nevjerovatno...bas ibricic gotivi zelju nema sta, kroz par minuta ocekujem info da je isao i na gostovanja
jel to opet bojkotBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 13:33

Ovo je navijao dok nije kosu presadio
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Vec su poceli, pa neka navija sta me boli k, Dzeko javno pricao da je veliki navijac Milana pa ode u Inter nisu ga navijaci proganjali zbog toga, tako i Ibricic sta me boli k ako ce radit svoj posao profesionalno.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, benko21, NazorUso, OsmanhodzicBuco, Pitaristok, SamoDaKazeem i 91 gost.