Ne znam kako mi nije mrsko pisat glupostiDamirT je napisao/la: ↑01 avg 2023, 19:26Pa covjek vas namjerno yebe, a neki se upale na ovo njegovo.BatistutA19 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 18:57Joj ja ovog CHAPMANA boze dragi kakve nebuloze covjek pise,pa ovdje opcenito sve kako se blizi sezona sve dosadnije za citat![]()
![]()
![]()
Prelistaj mu postove, samo ovdje pise ko da je nepismen![]()
Makar nije dosadno
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Spavas li mirno Rudaru iz Kaknja 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- RollingPaper
- Kontakt:
Daj nam Celik da bušimo Durmu, ima da mu sijeva iza ušiju 

- VivaLaStella
- Kontakt:
ĆEHAAAJAAAAAAPonosniSmogovci je napisao/la: ↑01 avg 2023, 22:56JOOOOOGEEEEEEEEChapman1886 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 13:31Moram ovo kazat,naglas.Nema više prave jalije u Zenici pa da to rastjera sve te papke što sada vode "Čelik",ne u drugi kanton,nego preko granice,došo vam neki lik odrpanac,i nije uništio samo Čelik,nego cjelu Zenicu. NSBiH treba da ulozi u Grbavicu. Svaka cast ali dosta je bilo i Zenice, sve su dobili i jos ne odrzavaju. Grbavica logican izbor.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Bravo Stupcanica, cestitke. Drugi ste favoriti za ulazak, odmah poslje SlobodeIgrači NK “Stupčanica” Olovo potpisali Ugovor o radu igrača profesionalca
U sjedištu Nogometnog saveza Zeničko-dobojskog kantona, 9 igrača NK „Stupčanica“ iz Olova danas su potpisali Ugovor o radu igrača profesionalca, što je svakako veliki iskorak u organizaciji i radu NK „Stupčanica“ Olovo koji se takmiči u Prvoj ligi Federacije BiH.
Ugovore su potpisali igrači: Aletić Elvedin, Nestor Izibevie Joel, Shuaib Abdullfatai, Ćulov Nejir, Islamagić Vernes, Hodžić Faruk, Ljuca Sedin, Temim Abdullahi Adebayo i Edwin Odinaka.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Sloboda uopste nema imperativ ulaska u PL,bitno je da se igra lijepo za oko.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
#svismomistupcanicaTruhlo je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:42Bravo Stupcanica, cestitke. Drugi ste favoriti za ulazak, odmah poslje SlobodeIgrači NK “Stupčanica” Olovo potpisali Ugovor o radu igrača profesionalca
U sjedištu Nogometnog saveza Zeničko-dobojskog kantona, 9 igrača NK „Stupčanica“ iz Olova danas su potpisali Ugovor o radu igrača profesionalca, što je svakako veliki iskorak u organizaciji i radu NK „Stupčanica“ Olovo koji se takmiči u Prvoj ligi Federacije BiH.
Ugovore su potpisali igrači: Aletić Elvedin, Nestor Izibevie Joel, Shuaib Abdullfatai, Ćulov Nejir, Islamagić Vernes, Hodžić Faruk, Ljuca Sedin, Temim Abdullahi Adebayo i Edwin Odinaka.![]()
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Nema niko imperativa, zato ce i Slobodu i Celik lijepo docekati

Ne znam je li ko od vas upratio, ali nas je jucer Famos prebio toliko da je cudo sto su samo dvojica izasla sa povredama i to u prijateljskoj utakmici

Mogu mislit sta nas ceka u prvenstvu... Govorio mi je to drug @sky ali nisam mu vjerovao.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ma seljacki fudbal... Eto sad znas sta bi vas trebalo docekati otprilikeTruhlo je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:53Nema niko imperativa, zato ce i Slobodu i Celik lijepo docekati![]()
Ne znam je li ko od vas upratio, ali nas je jucer Famos prebio toliko da je cudo sto su samo dvojica izasla sa povredama i to u prijateljskoj utakmici![]()
Mogu mislit sta nas ceka u prvenstvu... Govorio mi je to drug @sky ali nisam mu vjerovao.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kako li su onda tukli 2013, 2014.te ako ovako tuku u 2023. godiniDamirT je napisao/la: ↑03 avg 2023, 13:19Ma seljacki fudbal... Eto sad znas sta bi vas trebalo docekati otprilikeTruhlo je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:53Nema niko imperativa, zato ce i Slobodu i Celik lijepo docekati![]()
Ne znam je li ko od vas upratio, ali nas je jucer Famos prebio toliko da je cudo sto su samo dvojica izasla sa povredama i to u prijateljskoj utakmici![]()
Mogu mislit sta nas ceka u prvenstvu... Govorio mi je to drug @sky ali nisam mu vjerovao.![]()

Nije ni cudo sto vam je Kuduz tada igrao i Ciro bio trener

Nabavite i vi kakvog mesara sto samo udara. Valja se sa ovim seljacima tuci na terenu

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Salcinovic i Isakovic uvode mir medju protivnicke igrace
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Inace rade u biblioteci obojica, igraju amaterski za Celik. Fini momci

Macak za 80000 prodao Kapetanovica
Plus naknada za Mehmedovica
Kakav posao covjek odradi za mjesec dana

Kakav posao covjek odradi za mjesec dana

Dzenis je doktor sto se tice lopte za njih sve, steta samo sto se uozbiljio malo prekasno.legenda reala je napisao/la: ↑31 jul 2023, 21:48Dzenis je najbolje partije pruzao dok je igrao u Gz, ovo poslije je sve slabije.
Tatar je isto majstor kad hoce malo ko moze s njim, al je neozbiljan
-
- Kontakt:
Ako je iko, od bivse drzave, gajio igru lijepu za oko, to nisu ni Sloboda ni Celik sasvim sigurno

Slobodu u ex YU ne mozes stavljati u istu recenicu sa Celikom koji je bio drugorazredni klub u to vrijeme. Bili ste neki faktor tek kad ste postali SDA prcija dok vas nisu ugasili.
🔴⚫️
- prisonbreak
- Kontakt:
100 godine bez titule i nekom nesto pricas, psttt.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Najveci im uspjeh sto su ih spomenuli u Tesnoj Kozi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.