Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

DamirT
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la DamirT » 02 avg 2023, 22:50

Ne znam kako misli zaigrati za njih. Moze samo za A igrati, a nije toliki potencijal sigurno da ce ga zvati odmah. Nama bi bio od koristi, a za Hrv tesko. Osim ako ne dozivi munjevit napredak, u sto iskreno sumnjam. Jedva u Dinamu igra. Udje fakticki u garbage timeu, kad je sve rijeseno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 02 avg 2023, 22:52

Zasad ne izgleda da može dalje od Cimirota, Trenutno je on tanak i da bude standardan u Hajduku ili Olimpiji, Dinamo je viša liga.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 02 avg 2023, 22:57

jozinho je napisao/la:
02 avg 2023, 22:27
Sučić će se priključiti reprezentaciji, ali Hrvatskoj.
Pišu SN da je izrazio želju da igra za Hrvatsku, tamo ga već čeka rođak Luka Sučić.
Provjerio sam, igrao je za našu u21 zvaničnu utakmicu.
Tako da će ga se rođo načekati da se sretnu u A, u kojoj nije ni on standardan trenutno :D

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 avg 2023, 23:45

Ja ga pratim još dok je bio mlađi kadet.
On bio u Zrinjskom, Grgić i Soldo u Širokom, Hodžić u Sarajevu. Kasnije se pojavio i Ramić u Sarajevu.

Najtalentovaniji daleko bio Grgić. Kao kadet igrao za juniore i baš dominirao. Veoma rano zaigrao i za prvi tim, imao prošlu neuspješnu sezonu u Borcu. Trenutno je bez kluba.
Sučić je bio tehničar dobar, ali nije bio prevaga tada. U juniorima Zrinjskog je baš postao prevaga i tad ga je pokupio Dinamo.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 03 avg 2023, 00:08

ASD je napisao/la:
02 avg 2023, 23:45
Ja ga pratim još dok je bio mlađi kadet.
On bio u Zrinjskom, Grgić i Soldo u Širokom, Hodžić u Sarajevu. Kasnije se pojavio i Ramić u Sarajevu.

Najtalentovaniji daleko bio Grgić. Kao kadet igrao za juniore i baš dominirao. Veoma rano zaigrao i za prvi tim, imao prošlu neuspješnu sezonu u Borcu. Trenutno je bez kluba.
Sučić je bio tehničar dobar, ali nije bio prevaga tada. U juniorima Zrinjskog je baš postao prevaga i tad ga je pokupio Dinamo.
Grgića su uništili transferi u omladinskoj kategoriji i konstantno nove prilagodbe. Bio je najbolji pionir Sarajeva, pa je nešto pokušavao sa Hajdukom i Bayernom, onda prelazak u Široki i poslije u Borac kao junior. Kad ti je kontinuitet najpotrebniji, on je lutao. Zato i nije postao igrač, a bio je ubjedljivo najtalentovaniji igrač u BiH u generaciji 2003, to si upravu.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 avg 2023, 00:27

Njega je zeznula i korona. Do korone je bio dobar. Poslije ništa.
Ali je i to tačno da je pravio puno transfera. Svake dvije sezone druga ekipa.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 03 avg 2023, 14:29

Ima nade za Sučića, brigadir je riješio Kodru pa se može i tom malcu posvetiti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 avg 2023, 14:57

Arvid je napisao/la:
03 avg 2023, 14:29
Ima nade za Sučića, brigadir je riješio Kodru pa se može i tom malcu posvetiti.
:rol:
naprijed rejal

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 03 avg 2023, 15:36

Brigadir je bar nesto riješio za razliku od ostalih😉
Ma rijesicu i Sucica, evo i Tabakovica sam rekao da je rijesen i evo dobili ste potvrdu od Misketa😁

Treba li jos sta da uradim tu sam 😆
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 03 avg 2023, 15:42

Imajednabrigada je napisao/la:
03 avg 2023, 15:36
Ma rijesicu i Sucica, evo i Tabakovica sam rekao da je rijesen i evo dobili ste potvrdu od Misketa😁

Ne rece ti nama zavrsi li sastancenja za Gigaru???
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 03 avg 2023, 15:59

RajvoSA03 je napisao/la:
03 avg 2023, 15:42

Ne rece ti nama zavrsi li sastancenja za Gigaru???
Ma nisam ja druze ulazio odavno na forum pa nisam u toku, jer već odavno nema se ovdje sta pametno procitati osim nekih ubleharenja, nesto kao djecija igra a nije mi to zanimljivo.

Cast pojedincima, kojih ima naravno i koji nesto znaju i imaju dovoljno dobar pristup.

Nisam jos za Gigovica, trebalo bi do polovine augusta,mada i nemam neki elan da se nesto raspitujem za razervu danskog osrednjeg ligasa ali eto.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 03 avg 2023, 16:18

03 avg 2023, 15:59

Ma nisam ja druze ulazio odavno na forum pa nisam u toku, jer već odavno nema se ovdje sta pametno procitati osim nekih ubleharenja, nesto kao djecija igra a nije mi to zanimljivo.

Cast pojedincima, kojih ima naravno i koji nesto znaju i imaju dovoljno dobar pristup.

Nisam jos za Gigovica, trebalo bi do polovine augusta,mada i nemam neki elan da se nesto raspitujem za razervu danskog osrednjeg ligasa ali eto.
Ma navrati da im opališ po koji šamar, da se zacrvene malo ;) :)
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 03 avg 2023, 16:21

Zavrsi nam Huseinbasica, pa da se uvjerimo u tvoje menadzerske kvalitete :bih:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 03 avg 2023, 17:19

Sučić trenutno ne zaslužuje poziv u bh reprezentaciju ili je na granici. Kad pročitaš naše i njihove medije, rekao bi da je sam eliminisao Astanu, a bio potpuno nebitan faktor. Kao i u HNL-u.
Ove manipulacije, kojima se poziv forsira navodnim interesom Hrvata, treba iskulirati.
Ako Hrvati zaista hoće da ga zovnu u A selekciju, mi tu ne možemo ništa.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 03 avg 2023, 19:00

Horoz je napisao/la:
03 avg 2023, 16:18
03 avg 2023, 15:59

Ma navrati da im opališ po koji šamar, da se zacrvene malo ;) :)
Sami se šamaraju, dovoljno je :mrgreen: :thumbup:

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 03 avg 2023, 19:08

19vendetta87 je napisao/la:
03 avg 2023, 16:21

Zavrsi nam Huseinbasica, pa da se uvjerimo u tvoje menadzerske kvalitete :bih:
Kakve ,'menadžerske kvalitete', nisam ja nikakav menadzer
Sasvim običan patriota i navijač repke na svom radnom mjestu koji je iz razonode uključen na forum ponekad, 350km udaljen od zgrade Saveza i koji sasvim slučajno upoznao covjeka koji je blizak repki i to je to.

Sto se Denisa tice, isfurana prica, ne zanima me to vise a Sucic jos neozbiljno spominjati u kontekst A repke, to mogu samo velike neznalice, cak i za kaparisat ga.

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 04 avg 2023, 07:45

Medić prelazi u Ajax

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 04 avg 2023, 12:01

Varg je napisao/la:
04 avg 2023, 07:45
Medić prelazi u Ajax
On bi nam vjerovatno bio pravo pojacanje, s njim i ako mali u Lecceu bude bio u rosteru imali bismo 5 dobrih stopera, uz bekove koje smo skoro rijesili bila bi to fina odbrana

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 04 avg 2023, 14:12

Janković dvije asistencije jučer, mislim da bi itekako trebalo obratiti pažnju na tog igrača. Baš dobar igrač, i to na poziciji koja nam škripi.

Medić je skoro izjavio kako ga Vasilj stalno ispituje oko igranja u našoj reprezentaciji. Ako ode u Ajax, mogao bi on i susjedima biti interesantan.

Večeras, u 18:30, Herta - Wehen Wiesbaden, s jedne strane Prevljak i Tabaković, s druge Ćatić.
mosa lošmi stićko tit-ula!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 04 avg 2023, 14:20

1921boy je napisao/la:
04 avg 2023, 14:12
Janković dvije asistencije jučer, mislim da bi itekako trebalo obratiti pažnju na tog igrača. Baš dobar igrač, i to na poziciji koja nam škripi.

Medić je skoro izjavio kako ga Vasilj stalno ispituje oko igranja u našoj reprezentaciji. Ako ode u Ajax, mogao bi on i susjedima biti interesantan.

Večeras, u 18:30, Herta - Wehen Wiesbaden, s jedne strane Prevljak i Tabaković, s druge Ćatić.
Janković je već sada igrač za A reprezentacije. Ne bih se iznenadio ni da ga Hrvati isprobaju.
Varg je napisao/la:
04 avg 2023, 07:45
Medić prelazi u Ajax
Ako je doveden jer nisu mogli Šutala, veliki pad Ajaxa zbog neučešća u Ligi Prvaka. Mada naravno, za naše standarde je to odlično.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.