Postenokillafrommanilla je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:22Nismo najuspjesniji, nismo ni najveci, ali imamo ono sto imamo i meni je dovoljno.

Postenokillafrommanilla je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:22Nismo najuspjesniji, nismo ni najveci, ali imamo ono sto imamo i meni je dovoljno.
Kako dodjete od jbg nekad brojnost nije najbitnija do znas ti koliko je nas bilo na Grbavici bola? Zaredajte jos samo sezonu dvije negdje na sredini ili ispod, i vracate se u svoje prirodno staniste.killafrommanilla je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:19I svih 300 pravilo svoj stadion svojim rukama bez naknade. I svih 300 navijaca iznijelo X projekata, od autobusa do modernog wca. Jbg, nekad brojnost nije najbitnija bola.KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:17Ne mozes njima bola pricati. Oni su ti do prije 3-4 godine trocifren broj navijaca imali po sezoni. Gdje ces njima bola pricati ista bola.
@Rigon hvala na odgovoru za sponzorstvo.
Nekad. Kljucna rijec - nekad. Procitaj jos jednom.KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:24Kako dodjete od jbg nekad brojnost nije najbitnija do znas ti koliko je nas bilo na Grbavici bola? Zaredajte jos samo sezonu dvije negdje na sredini ili ispod, i vracate se u svoje prirodno staniste.killafrommanilla je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:19I svih 300 pravilo svoj stadion svojim rukama bez naknade. I svih 300 navijaca iznijelo X projekata, od autobusa do modernog wca. Jbg, nekad brojnost nije najbitnija bola.KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:17Ne mozes njima bola pricati. Oni su ti do prije 3-4 godine trocifren broj navijaca imali po sezoni. Gdje ces njima bola pricati ista bola.
Naravno da nije nikakvo tajno članstvo, nego dotični više ne zna kako da se izvadi pa lupa još veće gluposti.
killafrommanilla je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:19I svih 300 pravilo svoj stadion svojim rukama bez naknade. I svih 300 navijaca iznijelo X projekata, od autobusa do modernog wca. Jbg, nekad brojnost nije najbitnija bola.KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:17Ne mozes njima bola pricati. Oni su ti do prije 3-4 godine trocifren broj navijaca imali po sezoni. Gdje ces njima bola pricati ista bola.
A sad se friziranje izvjestaja zove tajno clanstvo, oh pa ja se ispricavam. Stvarno sam sve gluplji i gluplji. Da sam malo gluplji, otkrio bih malverzaciju svog kluba.Virtu4l je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:28Naravno da nije nikakvo tajno članstvo, nego dotični više ne zna kako da se izvadi pa lupa još veće gluposti.
Broj članova 12.826, a prihod od članstva pola miliona KM. Kako to, neka nam objasni ovaj iz predgrađa Mostara.Pokazao je da je dobar sa matematikom.
Sve mu moram crtati, a on sve gluplji i gluplji.
Bili vi igrali na Grbavici da je kojim slučajem ostala u RS-u? Bi ali u kurcu.Vandeta je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:31killafrommanilla je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:19I svih 300 pravilo svoj stadion svojim rukama bez naknade. I svih 300 navijaca iznijelo X projekata, od autobusa do modernog wca. Jbg, nekad brojnost nije najbitnija bola.KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:17Ne mozes njima bola pricati. Oni su ti do prije 3-4 godine trocifren broj navijaca imali po sezoni. Gdje ces njima bola pricati ista bola.
Da ste kakvi igrali bi na svom stadionu a ne bili SDA sprdacina. Ali to je tema za sebe i nije vrijedna. Pravis od Veleza bitnu kariku u BH nogometu. U 25 zadnjih godina dvije sezone imate da se mogu reci solidnima.
Ti napisa da "Željo ima tri kategorije članstva, od kojih dvije nisu javne.." što implicira da su tajne.Virtu4l je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:28Naravno da nije nikakvo tajno članstvo, nego dotični više ne zna kako da se izvadi pa lupa još veće gluposti.
Broj članova 12.826, a prihod od članstva pola miliona KM. Kako to, neka nam objasni ovaj iz predgrađa Mostara.Pokazao je da je dobar sa matematikom.
Sve mu moram crtati, a on sve gluplji i gluplji.
Ja ne kontam tu furku oko naših trenera, i koliko će “izdržati”. Ako ćemo statistički, u zadnjih 10 godina je jedan trener duže izdržao na klupi Sarajeva, nego onaj na klupi fkž.
Ma idu na sponzore i prijatelje kluba, nema pristupnica kao za ove klasične. Nebitno je.
Stvarno si me ubio argumentima. Povlacim se s teme, znaci jedna je za sponzore i prijatelje kluba, a treca kategorija su kerovi i plakari jel
Niste vrijedni te rasprave. Ima dokumentacija gdje vam je ponudjeno a vi odbili da igrate pod BB. Ne zelim da ulazim u tu rasparavu. Iskoristila vas SDA za glasove 30 godina vam je to radila. Stadion pod Bijelim Brijegom nije u RS a ni u HB jer ista ne postoji. I znam Mostar veoma dobro i laze je da bi imali problema pod BB.ra1981 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:37Bili vi igrali na Grbavici da je kojim slučajem ostala u RS-u? Bi ali u kurcu.Vandeta je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:31killafrommanilla je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:19
I svih 300 pravilo svoj stadion svojim rukama bez naknade. I svih 300 navijaca iznijelo X projekata, od autobusa do modernog wca. Jbg, nekad brojnost nije najbitnija bola.
Da ste kakvi igrali bi na svom stadionu a ne bili SDA sprdacina. Ali to je tema za sebe i nije vrijedna. Pravis od Veleza bitnu kariku u BH nogometu. U 25 zadnjih godina dvije sezone imate da se mogu reci solidnima.
Daj nam ponovo matematiku, kako ono ide 7.500*15 = 15k.killafrommanilla je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:44Stvarno si me ubio argumentima. Povlacim se s teme
Virtu4l je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:47Daj nam ponovo matematiku, kako ono ide 7.500*15 = 15k.killafrommanilla je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:44Stvarno si me ubio argumentima. Povlacim se s teme
Kako se oni lijepo podržavaju, ovaj nije ni pročitao sve, ali tu je da da podršku.![]()
Ako se Slovenac zadrzi duze od 6 mjeseci u FKS biti ce zlatan. Niste imali nikoga nakon Husrefa da je bio duze od 7-8 mjeseci tu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:40Ja ne kontam tu furku oko naših trenera, i koliko će “izdržati”. Ako ćemo statistički, u zadnjih 10 godina je jedan trener duže izdržao na klupi Sarajeva, nego onaj na klupi fkž.
Vinko je bio poslije Husrefa godinu i po.GrimReaper je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:48Ako se Slovenac zadrzi duze od 6 mjeseci u FKS biti ce zlatan. Niste imali nikoga nakon Husrefa da je bio duze od 7-8 mjeseci tu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:40Ja ne kontam tu furku oko naših trenera, i koliko će “izdržati”. Ako ćemo statistički, u zadnjih 10 godina je jedan trener duže izdržao na klupi Sarajeva, nego onaj na klupi fkž.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.