Vidiš da i sam Husref kaže da njegov odlazak iz Igmana nema veze sa Sarajevom.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 14:14Promasio temu, umjesto premijer liga ovdje objavio
Ma prica ovih dana kako ponovo preuzima Sarajevo, ode iz Igmana, pa dodje Rozman na kraju
BH klubovi u Europi 23/24
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Shategabri
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Koševo Zapad
Husref je dobio otkaz jer se nije pojavio na poslu. Sve drugo je laz. Moze se pregovarati i dolaziti na treninge.
Sretno danas zelji u baku, treba nam bodovi za koeficijent 
PS: gospodin ibričić bi ce sportski direktor u sarajevu
Necemu biti lako jer ipak je kao dijete navijao za zelju

PS: gospodin ibričić bi ce sportski direktor u sarajevu

Necemu biti lako jer ipak je kao dijete navijao za zelju

Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
- Shategabri
- Kontakt:
Odavno gluplji argument nije bio od ovog s Ibričićem.
Bitno da se piše nešto što nema veze s temom, kad već nema politike, dobro je i to za koga je Ibričić kao dijete navijao
Najbolje da ima samo jedna tema i da na njoj sve pišemo, o košarci, fudbalu, tenisu, ostalim sportovima i šta god se kome piše.
Svakako nema svrhe postojanje više tema.
Bitno da se piše nešto što nema veze s temom, kad već nema politike, dobro je i to za koga je Ibričić kao dijete navijao

Najbolje da ima samo jedna tema i da na njoj sve pišemo, o košarci, fudbalu, tenisu, ostalim sportovima i šta god se kome piše.
Koševo Zapad
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
mogao je kao dijete.. opustite se, veceras igrate. Ne brinite se za nas

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
- RollingPaper
- Kontakt:
rishovski je napisao/la: ↑03 avg 2023, 14:16Joj vidjet ćeš večeras teferiča u Banja Luci... Vico,Dodo i garant Vučić na stadionu... A sa tribina raja sa biroa i ona sto radi u Federaciji za minimalac,skandira Kosovo Srbija.. a pickhousti Vučić popravlja naočale,onako crven i kiselo se smješka,a iza gola doveli djecu da igraju igre s Kosova na poluvremenu![]()

Pa cekaj kod one ayle ste rekli navija za zelju i to vam je smetalo, a sad kad nema ayla onda vam to nesmeta sto neko navija za zelju a tu radi u klubu, crtaju ljudi sebi sve kako njima pase, zato i jesu od torpeda ispali, nerealni likovi, aktobe se zali nema vas na aerodrom, nije vas valjda jos jedan torpedo pogodio, samo zbog takvih poput tebe a ima ih jos, sarajevo ce biti cirkus, neznaju biti realniShategabri je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:53Odavno gluplji argument nije bio od ovog s Ibričićem.
Bitno da se piše nešto što nema veze s temom, kad već nema politike, dobro je i to za koga je Ibričić kao dijete navijao![]()
- jedanjeborac
- Kontakt:
I?rishovski je napisao/la: ↑03 avg 2023, 14:16Joj vidjet ćeš večeras teferiča u Banja Luci... Vico,Dodo i garant Vučić na stadionu... A sa tribina raja sa biroa i ona sto radi u Federaciji za minimalac,skandira Kosovo Srbija.. a pickhousti Vučić popravlja naočale,onako crven i kiselo se smješka,a iza gola doveli djecu da igraju igre s Kosova na poluvremenu![]()
Nemaš veze ni sa Banjalukom, ni sa Borcem,ni sa Republikom Srpskom. Te gluposti koje pišeš, okačiš mačku o rep. Ako je dosadno u smogistanu,pravac Herceg Novi,da udahneš svježeg vazduha. Da ne budem drzak, baš nas racku boli šta vi mislite o nama i još više da li se vama sviđa to što mi radimo. Jednostavno, bole nas brige.
Za Srbiju!
Prije da tacno, ali sad vise ne, meni je ovo postalo cirkus godinama vec a od mali nogu sam navijaju ali kome da se pravdam, i smijem se zbog toga jer uvjek iste greske se pravi, naravno sad ce neko reci da ja nisam voleo sarajevo nikada i bla bla, ali ima boga i on zna sve, tako da opusteno ljudi moji, nek budu svi prvaci nek smo svi sretni i veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Navija ko i ja za Basel.
Lik je mrtvi Torcidas zaboli njega neka stvar za našom ligom
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Respect, pogotovo za ovo boldiranoDeen je napisao/la: ↑03 avg 2023, 16:11Prije da tacno, ali sad vise ne, meni je ovo postalo cirkus godinama vec a od mali nogu sam navijaju ali kome da se pravdam, i smijem se zbog toga jer uvjek iste greske se pravi, naravno sad ce neko reci da ja nisam voleo sarajevo nikada i bla bla, ali ima boga i on zna sve, tako da opusteno ljudi moji, nek budu svi prvaci nek smo svi sretni i veseli![]()

1921
-
- Kontakt:
Kako mozes da navijas za fasiste iz zapadnog dijela Mostara??
~via RAja MostaRA
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
ElCartel11 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 16:15Navija ko i ja za Basel.
Lik je mrtvi Torcidas zaboli njega neka stvar za našom ligom
Eto ti znas najbolje o meni, sta znas jos o meni? Covjece dragi, allahu moj pomozi ovom djecaku, uputi ga na pravi put, jeli ovo moguce da on tako moze laz stavit, svaka cast maestro, nek se ti pravi navijac sarajeva to je najbitnije, da mene zaboli stvar nebi pisao tekstove vamo, zar ne? Nebi trosio vrijeme da mene zaboli stvar, covjece dragi sta je ovo, sram te bilo,
A tebe ne zaboli neka stvar ili sta? Znaci ti si taj for real, cestitam te, the oscar goes for you

Jos jednom. Ibricic je navijao i navija za Zelju. I veceras ce navijati za Zelju. A vi sta god vam opravdava tjeranje Ajle a prihvatenje Ibricica pisite. Olaksajte sebi. Jer ako debeli ode odoste i vi!
Naprijed Zelljo ljubavi moja!
Naprijed Zelljo ljubavi moja!
Kako da nema veze... Da vas Dodik ne vadi iz g.ovana svake godine i izmislja neki milion,ne bi sad igrali ni 1.ligu RS,nego bi bili ugašeni.. Dodik vas drži na životu jer ste u najvećem gradu u vašem entitetu... ali i to je samo pitanje vremena kad ce svi dići ruke od Borca.. nema vise kreditajedanjeborac je napisao/la: ↑03 avg 2023, 16:05I?rishovski je napisao/la: ↑03 avg 2023, 14:16Joj vidjet ćeš večeras teferiča u Banja Luci... Vico,Dodo i garant Vučić na stadionu... A sa tribina raja sa biroa i ona sto radi u Federaciji za minimalac,skandira Kosovo Srbija.. a pickhousti Vučić popravlja naočale,onako crven i kiselo se smješka,a iza gola doveli djecu da igraju igre s Kosova na poluvremenu![]()
Nemaš veze ni sa Banjalukom, ni sa Borcem,ni sa Republikom Srpskom. Te gluposti koje pišeš, okačiš mačku o rep. Ako je dosadno u smogistanu,pravac Herceg Novi,da udahneš svježeg vazduha. Da ne budem drzak, baš nas racku boli šta vi mislite o nama i još više da li se vama sviđa to što mi radimo. Jednostavno, bole nas brige.

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma tebra mene prvo zaboli za tebe i taj tekst. Ja ti samo kažem kako jeste. Mozda da SIMPATISE zeljkana, ali navijač sigurno nije.
Lik navija samo za Hajduk, pa u Splitu je babo.
A ako je tebi lakse okej jeste Ibricic mrtvi Zeljovac, prve rijeci koje je izgovorio bile su Vaso Miskin ovaj Željezničar.
Fasadu na kuci i auto vozi u plavoj boji. Na kuci u Sanskom Mostu ima grb Željezničara.
A ako je tebi lakse okej jeste Ibricic mrtvi Zeljovac, prve rijeci koje je izgovorio bile su Vaso Miskin ovaj Željezničar.
Fasadu na kuci i auto vozi u plavoj boji. Na kuci u Sanskom Mostu ima grb Željezničara.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ma daj Hasbulla, znas i ti sta je rivalstvo. Sto je onda za Aylah bio problem sto navija za nas? Nije ni ona u kopu stajala.ElCartel11 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 16:35Ma tebra mene prvo zaboli za tebe i taj tekst. Ja ti samo kažem kako jeste.
1921
Ja ti kazem da lazes, da pojma nemas sta pricas, kunem se allahom i svjedocima da je to tako ali eto kome se ima pravdati nekome ko ima sliku od hasbulla, sta ces tu ocekivat, stavije sliku od insana koja ima bolest ali eto to je tvoj karakter, za tebe je sve laz i zajebancija,ElCartel11 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 16:35Ma tebra mene prvo zaboli za tebe i taj tekst. Ja ti samo kažem kako jeste. Mozda da SIMPATISE zeljkana, ali navijač sigurno nije.
samo tako nastavi sa lazima, da ti allah oprosti tvoje lazi i tvoje grijehe, amin!
-
- Kontakt:
Prije sam navijao za Sarajevo, dok me policija nije prebila, sad navijam za ŽeljuAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑03 avg 2023, 16:16Respect, pogotovo za ovo boldiranoDeen je napisao/la: ↑03 avg 2023, 16:11Prije da tacno, ali sad vise ne, meni je ovo postalo cirkus godinama vec a od mali nogu sam navijaju ali kome da se pravdam, i smijem se zbog toga jer uvjek iste greske se pravi, naravno sad ce neko reci da ja nisam voleo sarajevo nikada i bla bla, ali ima boga i on zna sve, tako da opusteno ljudi moji, nek budu svi prvaci nek smo svi sretni i veseli![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.