Mislim da nije Denis postavio, mozda bude na youtube ili negdje, pa da provjerimo ko je.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel ima negdje da se pogleda press ?
Novom sefu i sportskom direktoru sretno. Gore cisto sumnjam da moze.
Sto se pitanja tice, to je i posao novinara. Samo skakljiva pitanja nek postavljaju. Yebo vise ona formalna pitanja sa jos formalnijim odgovorima.
Sto se pitanja tice, to je i posao novinara. Samo skakljiva pitanja nek postavljaju. Yebo vise ona formalna pitanja sa jos formalnijim odgovorima.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Evo video na IG, nije Denis postavio pitanje, nego neko drugi.
I pitanje je kako ulaze mnogo novca, nema rezultatskog povrata, koliko to moze uticati na Mirvica da digne ruke.
U najmanju ruku je jako nekorektno.
I pitanje je kako ulaze mnogo novca, nema rezultatskog povrata, koliko to moze uticati na Mirvica da digne ruke.
U najmanju ruku je jako nekorektno.
Sretno Rozmanu i Ibricicu!
Inace po meni jako dobar izbor, mlad trener sa vizijom - TOP, treba samo dati vremena da sve poslozi kako treba. Bit ce tu sigurno jos i minimalnih promjena u igrackom kadru.
Inace po meni jako dobar izbor, mlad trener sa vizijom - TOP, treba samo dati vremena da sve poslozi kako treba. Bit ce tu sigurno jos i minimalnih promjena u igrackom kadru.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
I najmanju ruku korektno jer Mirvic je trazio to pitanje da rijesi dilemu koje neko ubacio u javnost
Neka je baš postavio pitanje o odlasku, da Ismir spusti na zemlju sve mitomane i dušebrižnike.
"Ja sam tu i ne idem nigdje, nema nazad, Sarajevo je više od biznisa"

"Ja sam tu i ne idem nigdje, nema nazad, Sarajevo je više od biznisa"

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
A Mirvicu puna podrška,vidi se da je zeljan uspjeha.
Samo lud moze pomisliti da ima lose namjere ili da ce dignuti ruke od svega.
Samo lud moze pomisliti da ima lose namjere ili da ce dignuti ruke od svega.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bravo MIrviću, vrhunski posao.
Uz Senijada i Rozmana dolazi vrhunski golman, i vrhunski sad trener golmana bivši reprezentativac Srbije Bojan Jorgacevic i ocekujem veliki napredak Sahinovica uz njega. Mislim da ce doc s njima i pomocni Denis Mesanovic koji je tu kao 2 il 3 pomočni, više na prijateljstvo sa Senijadom nego na neki kvalitet.
Ja to pišem odavno, noge se poturaju sa svih strana Mirviću a ovdje me nazivaju svakakvim imenima. Čovjek se bori sa svim i svačim a ima dosta i NAŠIH pomagača da se sve sruši. I dalje sam mišljenja da smo najgori od svih.Senner je napisao/la: ↑03 avg 2023, 18:42Kako krme postavlja pitanje za Mirvića kao hoćete li odustati? Povrat ulaganja ovo ono....
Raspali se da Boh da.
Jbo ti Digislić familiju sirotinjsku, mrš, kako se ovakvi likovi odmah na pressu moraju staviti na mjesto koje im pripada, baš provokator!!!
Fino kaže trener, razbili smo ih prije par sedmica, materijala ima samo se to mora posložiti, sretno nam svima i ako Bog da svi na Koševo protiv Posušja i da nas krene ako Bog da
Volim te Saraj'vo![]()
Imas na Fb stranici Klixa
Trener po priči vise nego odličan. Umjeren i vidi se da ima plan. Hvala Bogu pa i zna naš jezik perfektno. Sada je sve na nama. Podrška !
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Pa Mirvic vec sada u gradu ima biznisa (mnozina) toliko da samo oni opusteno mogu pokrivati sve ovo sto ulaze u Sarajevo. A mimo toga, klub sam od sebe dobije, zaradi i obrne neki dio budzeta.
Pustite ba ove plave jadnike i njihova mastanja i zelje.
Pustite ba ove plave jadnike i njihova mastanja i zelje.
- FKS -
- skullcrusher
- Kontakt:
Meni se isto pravo dopao odgovor mirvica, sretno predsjednice, da ti Bog da zdravlje, uspjeh i srecu. I nama sa tobom na celu 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako je, baš je proširio biznis u Sarajevu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Treneru treba dati dvije sezone da implementira viziju. Svidja mi se sto je mlad, moderan i zeljan dokazivanja. U ovom trenutku se cini kao pravi izbor, pohvale Mirvicu, a takodjer mi se svidio njegov odgovor na pitanje u vezi stadiona. Maksimalna podrska. Sretno nam.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, EastMadness, laznokrilo, zagorski, ŠTA_JE i 72 gosta.