FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Siguran sam da ce Rožman biti fantastican, SRETNO NAM !!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Boga mi uze njih Torpedo u Kazahstanu sa igračem manje.Istinasamo123 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 18:33**** te dan ispadosmo od levata kojima ce ovi kazastanci u dvije utakmice uvaljati 7 8 golova
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FKSDoGroba
- Kontakt:
SFF = SARAJEVO FOOTBALL FESTIVAL.
SVI NA KOŠEVO!
SVI NA KOŠEVO!
Jarane prvom meni od danas hebite sve po spisku ako kwzem sta protiv ovog Mirvica.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Koliko god imao gresaka i mene je milion puta iznervirao, ali treba Ismira podrzati vidi se da zeli , da se trudi, ulaze covjek prestanimo biti tetke sretno strucnom stabu i Mirvicu sa nama 

Neka nam neko ko dobro radi te slike i fotosopove, napravi sliku Mirvica i one danasnje recenice za Sarajevo 

Sarajevo ljubavi moja.
Ma šta ba loš termin, taman zagrijavanje.Hajdeee je napisao/la: ↑03 avg 2023, 19:34Los termin jer ako ne grijesim to je noc otvorenja SFF.MortemHz je napisao/la: ↑03 avg 2023, 19:30Petak u 21h mada još nije 100% potvrđeno. Moramo zvati raju kako god znamo i umijemo da ponovimo posjetu protiv Sloge.morsecode je napisao/la: ↑03 avg 2023, 19:27Da li je sljedeca domaca Posusje? Iskreno volio bi vidjeti 10 k+ na tekmi, pokazati momcima i novom treneru da im cuvamo ledja. I njima bi sigurno to znacilo, puno je negativne energije, sigurno im je palo i samopouzdanje.
I ja sam ljut bio poslije Sloge, kritkovao, nervirao se, ne volim kad gubimo jbg, ali podrsku cu uvijek dati i opet se vracam na stadion.
Novom treneru dati vremena, smanjiti ocekivanja jer ovo nije njegov tim. Sretno svima![]()
![]()
A svi znamo da gro raje ide na sve to, da se opija i cuga.
Može se drogirati i cugati i poslije tekme ko hoće

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- skullcrusher
- Kontakt:
Fakat ako nakon ovog opet budu pojedinci imali obraza tjerati Mirvica ja ne znam... ali dobro ne bi me cudilo odmah da pocnu jer pojedincima je to cilj
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Pa bas pogodak, zagrijava na tekmi i onda puni testosterona u ribnjakHajdeee je napisao/la: ↑03 avg 2023, 19:34Los termin jer ako ne grijesim to je noc otvorenja SFF.MortemHz je napisao/la: ↑03 avg 2023, 19:30Petak u 21h mada još nije 100% potvrđeno. Moramo zvati raju kako god znamo i umijemo da ponovimo posjetu protiv Sloge.morsecode je napisao/la: ↑03 avg 2023, 19:27Da li je sljedeca domaca Posusje? Iskreno volio bi vidjeti 10 k+ na tekmi, pokazati momcima i novom treneru da im cuvamo ledja. I njima bi sigurno to znacilo, puno je negativne energije, sigurno im je palo i samopouzdanje.
I ja sam ljut bio poslije Sloge, kritkovao, nervirao se, ne volim kad gubimo jbg, ali podrsku cu uvijek dati i opet se vracam na stadion.
Novom treneru dati vremena, smanjiti ocekivanja jer ovo nije njegov tim. Sretno svima![]()
![]()
A svi znamo da gro raje ide na sve to, da se opija i cuga.

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Nismo ni svjesni šta nam jedinstvo može donijeti, zato od danas, SVI SVI SVI KO JEDAN !
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
PODRSKA sad a na kraju sezone ono sto se kaze brojat mrtve
Dosta se nakupilo negative vrijeme je da preokrenemo na pozitivu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Eh pa da se zagrmi ponovo, i tako iz tekme u tekmu
HAJCAAAAAJJJ

HAJCAAAAAJJJ

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SIMON ROŽMAN NOVI TRENER - SENIJAD IBRIČIĆ SPORTSKI DIREKTOR
Novi šef stručnog štaba FK Sarajevo je slovenački stručnjak Simon Rožman. Sa njim zajedno iz NK Domžale na poziciju sportskog direktora dolazi Senijad Ibričić.
Iako ima svega 40 godina, Simon Rožman ima dugogodišnje iskustvo u trenerskom poslu. Karijeru je počeo u rodnom Celju gdje je bio trener u omladinskom pogonu, a kasnije i direktor Akademije NK Celje. Sa seniorima Celja je 2015. godine kao najmlađi trener u historiji slovenske lige uspio osvojiti drugo mjesto u prvenstvu i doći do finala Kupa Slovenije.
U svom prvom mandatu u NK Domžale osvojio je Kup Slovenije i stigao u play off Evropa lige, dok je sa HNK Rijeka osvojio Kup Hrvatske i plasirao se u grupnu fazu Evropa lige. U karijeri je još trenirao i ekipu Maribora.
Senijad Ibričić je pretprošle sezone okončao igračku karijeru u NK Domžale nakon čega je postao sportski direktor tog kluba. Bivši reprezentativac BiH se nakon duge i uspješne igračke karijere vrlo brzo prilagodio i dokazao u novoj ulozi.
FK Sarajevo je sa Rožmanom i Ibričićem potpisao ugovor u trajanju od 2 godine.
Simonu i Senijadu želimo mnogo sreće i uspjeha u radu.
Novi šef stručnog štaba FK Sarajevo je slovenački stručnjak Simon Rožman. Sa njim zajedno iz NK Domžale na poziciju sportskog direktora dolazi Senijad Ibričić.
Iako ima svega 40 godina, Simon Rožman ima dugogodišnje iskustvo u trenerskom poslu. Karijeru je počeo u rodnom Celju gdje je bio trener u omladinskom pogonu, a kasnije i direktor Akademije NK Celje. Sa seniorima Celja je 2015. godine kao najmlađi trener u historiji slovenske lige uspio osvojiti drugo mjesto u prvenstvu i doći do finala Kupa Slovenije.
U svom prvom mandatu u NK Domžale osvojio je Kup Slovenije i stigao u play off Evropa lige, dok je sa HNK Rijeka osvojio Kup Hrvatske i plasirao se u grupnu fazu Evropa lige. U karijeri je još trenirao i ekipu Maribora.
Senijad Ibričić je pretprošle sezone okončao igračku karijeru u NK Domžale nakon čega je postao sportski direktor tog kluba. Bivši reprezentativac BiH se nakon duge i uspješne igračke karijere vrlo brzo prilagodio i dokazao u novoj ulozi.
FK Sarajevo je sa Rožmanom i Ibričićem potpisao ugovor u trajanju od 2 godine.
Simonu i Senijadu želimo mnogo sreće i uspjeha u radu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
SFF jedini period kada idem u carsiju jer radim gore.Inace ne bi u onaj cirkus nikad otisao.
FK SARAJEVO.
Dokazao je Mirvić svoj nijet. Vrijeme je da se stane u kraj teorijama zavjere i da se krene sa banovima za ove ubačene elemene. U inat svima!