Ocito ako tupanu tvrdoglavom ne moze doc iz guzice u glavu da trenutna formacija NE IDE I NE PIJE VODU ali nikako, treba trans postavit ispred stadiona Kruno mijenjaj formaciju il ces bit smijenjen, kratko i jasno!Antipolitika3 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 19:38Kozulj je neko ime dok Canađija ima taj neki renome i vidi se da zna lopte,jucer ga Barisic dva puta stavlja u nezgodnu poziciju iz koje primamo gol za 2:0,inace Hrvoje veoma veoma lose u iznosenju lopte jucer i riskantna dodavanja kao i dueli sa napadacima gdje su ga nosili na ledjima prakticno beskorisan ali za nasu ligu idealan stoper sto nam govori da je ova liga blize amaterskoj nego profesionalnoj pa ljudi vjerovatno pod utjecajem pobjede nad "veHlikanima"bejha fudbala ocekuju da ce nasi igraci biti fizicki i takticki dominantni i na euro sceni.Za nosit se sa Slovanom treba nam proracun od 15 do 20 mil .KM plus jaka nasa liga,znaci nikad !Dublja analiza pa tko prati nogomet moze i shvatiti ovakve navode.Meni je samo krivo sto nemamo ocigledno nikakve veze za inozemne transfere i sto smo ograniceni na Hrvatsko i BiH trziste a uopce ne gledamo prema Srbiji,Makedoniji i Albaniji vjerujem da tu ima solidnih igraca jer iz Hrvatske tesko mozemo privoliti nekoga da dodje a da nema neku povijest bolesti.DTzmu30 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 19:09Treba biti realan i pošten, pa priznati da je Slovan u ove dvije utakmice zaslužio prolazak dalje. Točno za taj jedan gol viška. Bolja su i iskusnije momčad, sa puno više nastupa u Europi. Na kraju krajeva, ekipa im vrijedi puno više nego naša. Dakle, u ovom trenutku nije realno da mi izbacimo Slovana, šta god da netko mislio.
S druge strane, prijelazni rok nije dobro odrađen, i to treba priznati. Opet smo se vratili starim navikama dovođenja "imena" a ne igrača. Naša stara boljka, koje nije bilo za mandata Jakira. Primjera radi, Jakir nije htio Marina Aničića sa "staklenim koljenima", kao što vjerujem ne bi želio Zvonu Kožulja, ili recimo kao što se rješio Marija Vrančića u Rijeci. Jednostavno, to Jakir sebi ne dopušta. Islužene polovnjake sa 30+ godina, istrošene, poluozljeđene i bez kontinuiteta nastupa.
Ne znam koliko se Rendulić pitao prilikom dovođenja igrača, ako se ikako pitao. Jer nije logično da u ove dvije utakmice nema nikako u zapisniku Mišića, a imali smo još jedno prazno mjesto u zapisniku pored 3 golmana.
Određeni dio igrača je van bilo kakve ozbiljne forme, Tičinović, Ćuže, Stanić, Kožulj, Bilbija, Jakovljević...
Znam da je teško dovesti u ovu "žabokrečinu od lige" neko ozbiljno pojačanje, to je praktično nemoguće bezobzira na financijsku ponudu, ali da smo mogli tražiti mlade i željne dokazivanja igrače - mogli smo. Makar bili iz 2 HNL lige.
Islanđani su naša "utakmica života", eliminacijom osiguravamo cca 10 milijuna KM zarade, pa se iskreno nadam da će se igrači baciti na glavu pa šta god da bude.
Ocekivanja ljudi trebaju sada porasti jer Breilblik nam je povijesna prilika da gledamo zdrijeb grupa i sve karte treba baciti na taj dvomec a u slucaju neuspjeha zahvalio bi se Rendulicu jer ispast mozemo samo ako on bude puno taktizirao.Tobol,Tirana,Urartu su za klasu bolje momcadi od islandjana.
HŠK Zrinjski
Re: HŠK Zrinjski
-1905-
-
Jok eto mi smo svi izdajnici i ne volimo Zrinju samo ti voliš ....tko je uopće spominjao Šulentu u negativnom kontakstu nitko i ne izmišljaj ....liga je slaba , da je teško dovesti dobrog igrača jeste da su se mogla dovesti bolja pojačanja i potentnija mislim da jesu . ... Kao što sam i napisao prije, Slovan je po svim parametrima bolji od inffastrukture do ostalog . Dobro smo se i nosili s njima nismo se osramotili....Naravno da navijači imaju najveća očekivanja to je normalno ....Da se može napisati nešto sto mislimo da nije dobro zasto ne pa forum služi za to .... Da je Šulenta Alfa i Omega kluba jeste , ali isto tako mislim da igrači nemaju kvalitetan program ishrane kao ni program jačanja cjelokupne muskulature. I zato nemoj srat citam zivot sam u sportu ne u nogometu nego u nečemu drugom i znam kako idu stvari tako da znam ponešto o tome.Marko1905 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 18:28Ja dugo godina nisam ulazio ni čitao ovaj forum čisto zbog politike ovog portala ali i zbog nas ,naših gluposti tada a i sada vidim da se ovdje piše sve i svasta ,većinom rekla kazala ,neprovjerene mahslske price ,zbog nekih osobnih razloga se piši laži a sve se kao eto voli Zrinja.Vidim sad je ona mala Zubac vegetarijanka ,neki dan je Igor Savić bio izdajica ,Danko Šulenta koji 24 sata zivi Zrinjski je maltene šupak koji veze nema o poslu koji radi.Sin od mog prijatelja igra za Zrinjski ,ljudi imaju meni prilagođen svakom igraču i za vrijeme sezone i na pripremama i nikakvog vegetarijanstva tu nema.Znaci netko izmišlja isto kao i za Igora Savica da sad ne pišem ponovo.Sto se tiče uprave ne bih komentirao ostale ali znam samo da smo do dolaska Šule bili u kurcu i na nivou Goška.Nakon toliko titula ,duple krune prije dva mjeseca ,prolaska napokon u drugo pretkolo LP i sada šanse napokon za grupnu fazu pisati toliko kritika i nebuloza nakon 4 službene utakmice je za mene nenormalno.To je za mene u istoj ravni kao ovi portali koji pred svaku bitnu utakmicu sele Bilbiju u neki klub.Očito mi mozemo sve oprostiti ali uspjeh ne mozemo.Jer Zrinja je ,u našim okvirima i mogućnostima iznimno uspješan .To sto nas neko želi poredit sa puno jačim klubovima to je njegov problem.Donesite u klub 20 -30 miliona e onda mozemo pričati o Slovana,Dinamu Itd do tada ….
Pa evo i ja pišem svoje mišljenje a “ne serem” ,toliko o tvojoj logici i kulturi.Ako je Isti je program ishrane kao i za vrijeme Profe ,a jeste,onda je ocito nešto drugo problem,ako se proziva uprava a sam kažeš da je Danko alfa i omega onda logično da se i na njega misli.Evo neka netko ovdje napise dva igrača koja će biti pojačanja a da su dostupni Zrinjskom.Ponavljam ja samo kazem da nakon 4 utakMice nemoze se nekog procijeniti pa taman da si Pep Gvardiola.Da smo sad na vrhuncu tjelesne spreme pa kako bi izgledali kad budemo ,Ako Bog da u grupnoj fazi.uostalom i ja sam napisao da se ni meni nesviđa opcenito kako Zrinja trenutno igra pod Rendulicem ali sad donositi neke zaključke o sezoni je bez veze.Ali dobro ,za dva tri mjeseca ćemo ponoviti raspravu ,bit ćemo pametniji.SokolPravde je napisao/la: ↑02 avg 2023, 20:16Jok eto mi smo svi izdajnici i ne volimo Zrinju samo ti voliš ....tko je uopće spominjao Šulentu u negativnom kontakstu nitko i ne izmišljaj ....liga je slaba , da je teško dovesti dobrog igrača jeste da su se mogla dovesti bolja pojačanja i potentnija mislim da jesu . ... Kao što sam i napisao prije, Slovan je po svim parametrima bolji od inffastrukture do ostalog . Dobro smo se i nosili s njima nismo se osramotili....Naravno da navijači imaju najveća očekivanja to je normalno ....Da se može napisati nešto sto mislimo da nije dobro zasto ne pa forum služi za to .... Da je Šulenta Alfa i Omega kluba jeste , ali isto tako mislim da igrači nemaju kvalitetan program ishrane kao ni program jačanja cjelokupne muskulature. I zato nemoj srat citam zivot sam u sportu ne u nogometu nego u nečemu drugom i znam kako idu stvari tako da znam ponešto o tome.Marko1905 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 18:28Ja dugo godina nisam ulazio ni čitao ovaj forum čisto zbog politike ovog portala ali i zbog nas ,naših gluposti tada a i sada vidim da se ovdje piše sve i svasta ,većinom rekla kazala ,neprovjerene mahslske price ,zbog nekih osobnih razloga se piši laži a sve se kao eto voli Zrinja.Vidim sad je ona mala Zubac vegetarijanka ,neki dan je Igor Savić bio izdajica ,Danko Šulenta koji 24 sata zivi Zrinjski je maltene šupak koji veze nema o poslu koji radi.Sin od mog prijatelja igra za Zrinjski ,ljudi imaju meni prilagođen svakom igraču i za vrijeme sezone i na pripremama i nikakvog vegetarijanstva tu nema.Znaci netko izmišlja isto kao i za Igora Savica da sad ne pišem ponovo.Sto se tiče uprave ne bih komentirao ostale ali znam samo da smo do dolaska Šule bili u kurcu i na nivou Goška.Nakon toliko titula ,duple krune prije dva mjeseca ,prolaska napokon u drugo pretkolo LP i sada šanse napokon za grupnu fazu pisati toliko kritika i nebuloza nakon 4 službene utakmice je za mene nenormalno.To je za mene u istoj ravni kao ovi portali koji pred svaku bitnu utakmicu sele Bilbiju u neki klub.Očito mi mozemo sve oprostiti ali uspjeh ne mozemo.Jer Zrinja je ,u našim okvirima i mogućnostima iznimno uspješan .To sto nas neko želi poredit sa puno jačim klubovima to je njegov problem.Donesite u klub 20 -30 miliona e onda mozemo pričati o Slovana,Dinamu Itd do tada ….
Volim Mostar pa makar i vaki
Odluka kluba je da se ne riskira, vec si natego sponzora za tribinu, na stadionu se prepravke stvarno brzo rade i opet se sastavio solidan kadar, velik se novac dao za Cuzu koji ti to ne vraca i opcenito svi bitniji igraci su totalno van forme.
Prije svega Rendulica ne mozes krivit jer svaka njegova zelja je bila financijski dosta skupa i ispunili su mu samo Marina i Canadjiju, u suprotnom mi bi sad gledali Rogica, Araia, Savica, Pilja, mozda i Santosa, a ne mi za pisanog Rogica nismo imali.
Sta bi trebali izmislit 10M.
Prije svega Rendulica ne mozes krivit jer svaka njegova zelja je bila financijski dosta skupa i ispunili su mu samo Marina i Canadjiju, u suprotnom mi bi sad gledali Rogica, Araia, Savica, Pilja, mozda i Santosa, a ne mi za pisanog Rogica nismo imali.
Sta bi trebali izmislit 10M.
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Znaci dolazi nam Breidablik. Danas furiozno krenuli u utakmicu s Kopenhagenom, poveli i još ih pritisnuli do 30te minute, a tada potpuno izdušili i primili 4 komada do poluvremena. Na kraju završilo 6-3, ukupno 8-3 za Dance. Dosta divlje igraju Islanđani, okomiti su i opasni prema naprijed, ali prave jako puno grešaka. Čim ih se malo stisne griješe i obrana im se totalno raspada. Bojim se da im ne smijemo dati inicijativu jer će nas kazniti. Ako krenemo igrati pressing ne bi trebali imati problema. Samo treba preživjeti prvih pola sata njihove trke.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
Znaci gledo sam utakmicu, kakvi su ovo indijanci samo juriš bola,treba krenut s Jukicem i Malekinusicem i kad se ovi zalete ovako samo oduzet loptu sto prije i nabijaj na krila da ih kaznimo sto prije, nisam ovakav nogomet jos gledo majke mi isto rugby samo im vođa navale fali...TheNoblesMo je napisao/la: ↑02 avg 2023, 22:23Znaci dolazi nam Breidablik. Danas furiozno krenuli u utakmicu s Kopenhagenom, poveli i još ih pritisnuli do 30te minute, a tada potpuno izdušili i primili 4 komada do poluvremena. Na kraju završilo 6-3, ukupno 8-3 za Dance. Dosta divlje igraju Islanđani, okomiti su i opasni prema naprijed, ali prave jako puno grešaka. Čim ih se malo stisne griješe i obrana im se totalno raspada. Bojim se da im ne smijemo dati inicijativu jer će nas kazniti. Ako krenemo igrati pressing ne bi trebali imati problema. Samo treba preživjeti prvih pola sata njihove trke.
-1905-
- Antipolitika3
- Kontakt:
Primjetio sam da su dosta fizicki slabiji u duel igri i ne bi trebali dopustiti da razviju igru kao Urartu a da mi trcimo za njima jer cemo primiti gol ako budemo mekani i slabasni u duelu,znaci odmah u kost i par prekrsaja na startu .
Oni su veceras dosli sa visokim presingom i slucajno su postigli eurogol iz voleja i izgledali su dosta rastrcano i ali bez prilika ozbiljnih ,zatim dolazi nagli fizicki i trkacki pad kao i pad koncentracije vjerovatno od umora i takticke i tehnicke nesposobnosti primaju 4 gola do kraja poluvremena.Drugo poluvrijeme Kopenhahen odradjivao i pao je ritam utakmice gdje gosti mjenjaju skoro pola ekipe posto ih ceka prije Mostara jos jedan derbi islandskog prvenstva.
Totalno nepredvidljiva ekipa gdje ce najvaznije biti iznosenje lopte pod presingom ali sumnjam da ce u Mostar doci i napasti,vise ce to biti utakmica kao lani protiv Buducnosti kad su cuvali 2:0 iz prve utakmice .Buducnost je tada imala dva igraca manje i primila golove u 85 i 93 minuti dok su ih kuci nadigrali i nezasluzeno ispali.
Ne znam sa kojom bi momcadi ih usporedio u nasoj ligi jer ovakav nogomet sa dosta rupa u sredini i na bokovima odavno nisam gledao.
Podsjecaju malo na ekipe koje je Fedja Dudic vodio,misle da znaju i svi u napad a pozadi propuh nevidjeni.
Reakcija Muminovica kod treceg gola pokazuje svu nemoc njihovu.
Oni su veceras dosli sa visokim presingom i slucajno su postigli eurogol iz voleja i izgledali su dosta rastrcano i ali bez prilika ozbiljnih ,zatim dolazi nagli fizicki i trkacki pad kao i pad koncentracije vjerovatno od umora i takticke i tehnicke nesposobnosti primaju 4 gola do kraja poluvremena.Drugo poluvrijeme Kopenhahen odradjivao i pao je ritam utakmice gdje gosti mjenjaju skoro pola ekipe posto ih ceka prije Mostara jos jedan derbi islandskog prvenstva.
Totalno nepredvidljiva ekipa gdje ce najvaznije biti iznosenje lopte pod presingom ali sumnjam da ce u Mostar doci i napasti,vise ce to biti utakmica kao lani protiv Buducnosti kad su cuvali 2:0 iz prve utakmice .Buducnost je tada imala dva igraca manje i primila golove u 85 i 93 minuti dok su ih kuci nadigrali i nezasluzeno ispali.
Ne znam sa kojom bi momcadi ih usporedio u nasoj ligi jer ovakav nogomet sa dosta rupa u sredini i na bokovima odavno nisam gledao.
Podsjecaju malo na ekipe koje je Fedja Dudic vodio,misle da znaju i svi u napad a pozadi propuh nevidjeni.
Reakcija Muminovica kod treceg gola pokazuje svu nemoc njihovu.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
Prve, istina neslužbene, informacije govore da je u napadu opasan, a u obrani neprijelazan!
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-1905-
-
E golemo .....nažalost ovo nije nikakav napredak u karijeri za njega mali ima herca ali iduće ga godine očekujem na Mjesnim zajednicama ako ovako nastavi .....u svakom slučaju sretno mu ako bi se posložio u glavi mozda i spasi karijeru i ostvari napredak
-
- Kontakt:
Izgleda sutra Bradarić potpisuje
Nikada te mi ostaviti nećemo, ti si naša ljubav jedina!!
--1905--
--1905--
Samo nam je još on falio.
Taman imamo njega i Zvonu Kožulja.
Njih dva imaju točno dva nastupa u zadnje dvije godine!
Strašno pojačanje!
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
- Antipolitika3
- Kontakt:
Kad ga Zuka obori na 50k na transfermarktuDTzmu30 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 22:14Samo nam je još on falio.
Taman imamo njega i Zvonu Kožulja.
Njih dva imaju točno dva nastupa u zadnje dvije godine!
Strašno pojačanje!

Ostao samo Zrinjski u europi.Cijela Hrvatska i pola BiH je uz nas.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Nemoj nam Zuku!Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 22:23Kad ga Zuka obori na 50k na transfermarktu![]()
Ostao samo Zrinjski u europi.Cijela Hrvatska i pola BiH je uz nas.![]()
Čim utope Dala negdje, zaoštrit će Zuka olovku i sve cijene korigirati!

Kad uđemo u skupine, uz nas će uz cijelu Hrvatsku biti i 2/3 BiH

HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
- Antipolitika3
- Kontakt:
Bradaric daj Boze da se varam ali izgleda da se Sulenta vratio starim boljkama a to su "nogometna imena" koja su prije 3,4 godine poceli pomalo propadati ,novca ocigledno ima ako dolazi Bradaric ali problem je sto nema motivacije i energije koja je potrebna za nesto vise,jednostavno nema mladosti da povuce.DTzmu30 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 22:26Nemoj nam Zuku!Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 22:23Kad ga Zuka obori na 50k na transfermarktu![]()
Ostao samo Zrinjski u europi.Cijela Hrvatska i pola BiH je uz nas.![]()
Čim utope Dala negdje, zaoštrit će Zuka olovku i sve cijene korigirati!![]()
Kad uđemo u skupine, uz nas će uz cijelu Hrvatsku biti i 2/3 BiH![]()
Barisic,Jakovljevic,Canadija,Kozulj,Ticinovic,Kis, Bilbija ,Zlomislic,Ivancic svi oni su ili blizu tridesete ili duboko preko tako da dolaskom Bradarica ne dobivamo nista na motoricnosti jer Canandjiji tocno nedostaje jedan veznjak box to box kakav je bio Sucic ili Savic.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], BungaBum, bvsic, JavierBosnia, mnon46, nedimmmm1337, Paromlinac i 25 gostiju.